کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان در جواب ایمیلی که 5 روز پیش زده بودم الان جواب دادن:
We regret to inform you that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.

The Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify. The DV program runs until September 30 or until all available DV numbers for Iranians have been exhausted, whichever comes first. In this case, we reached our mandated numerical limit before the September 30, 2013 deadline. There are currently NO more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends in September 30, 2013.

Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs.
Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
در ضمن آپ هم شدیمCool
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
(2013-09-23 ساعت 16:35)sh-p نوشته:  RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان یک سوال.
امروز آنکارا چطوری پاسپورتها را گرفت ؟یعنی اول آن نامه ای که می گفتید همه می خواهند امضاش کنند را به آنها دادید و بعد آنها جلسه گذاشتند یا نه فقط دیدند که افراد زیادی آنجا هستند و بعد این تصمیم را گرفتند .لطفا زود جواب بدید تا به بچه هایی که ابوظبی هستند اطلاع بدم.

--------------------------------------------------------------------------------
بچه های آنکارا تورو به خداجواب بدید.من قراره خبرهای اینورو به ابوظبی بدم.
نه عزیز هیچ نامه ای داده نشده خود سفارت گفته که پاس ها رو بدید معلومم نیست برا چی اینکاررو کردن ازدحام نشه یا واقعا میخوان به بعضیا ویزا بدن دعا کنین
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-09-23 ساعت 16:42)اریوبرزن نوشته:  
سلام دوستان یک سوال.
امروز آنکارا چطوری پاسپورتها را گرفت ؟یعنی اول آن نامه ای که می گفتید همه می خواهند امضاش کنند را به آنها دادید و بعد آنها جلسه گذاشتند یا نه فقط دیدند که افراد زیادی آنجا هستند و بعد این تصمیم را گرفتند .لطفا زود جواب بدید تا به بچه هایی که ابوظبی هستند اطلاع بدم.

--------------------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزی که آنکارا بودید لطفا جواب بدید

دوستان تو را به خدا جواب بدید.به خدا رفتار ابوظبی با بچه ها دیروز خوب نبوده و فقط می گفتند متاسفیم.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، gbtm ، romance33 ، reza_top60 ، azar1348 ، SHABAH51 ، negar_karimi6
هورااااا خدایا اول هفته چه خبرای خوبی شنیدیم این شنبه یکشنبه که دق داد همه رو
دوستانی که آنکارا پاسشونو تحویل گرفتن ازشون آپ هم شدن؟

(2013-09-23 ساعت 16:43)aliyazdan335 نوشته:  دوستان در جواب ایمیلی که 5 روز پیش زده بودم الان جواب دادن:
We regret to inform you that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.

The Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify. The DV program runs until September 30 or until all available DV numbers for Iranians have been exhausted, whichever comes first. In this case, we reached our mandated numerical limit before the September 30, 2013 deadline. There are currently NO more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends in September 30, 2013.

Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs.
Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
در ضمن آپ هم شدیمCool
متنش با متن سایت سفارت فرق میکنه سعی کرده توضیح بده که محدودیت 30 سپتامبر و یا اتمام ویزا های در نظر گرفته شده برای ایرانی ها ست.
ثبت نام:4نوامبر 2011
رویت قبولی:هفته 3 می 2013
مصاحبه:هفته 1،سپتامبر 2013
کلیرنس:صورتی - در انتظار کلیرنس
تعداد افراد کیس:2 نفر
آپدیت : 10و11 سپتامبر
مقصد: کالیفرنیا
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، azar1348 ، SHABAH51 ، negar_karimi6
با شما هستیم تا آخرین روز.....
امیدواریم تا آخرین لحظه.....
به امید خبرهای خوش........
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
راستی دوستان گل امضاهاتونو عوض کنین. نا امیدی غدغنه Smile
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
سلام دوستان . یکی هنوز مصاحبه نرفته و24 باید بره . اما من چک کردم هم 21 وهم 23 یعنی امروز آپدیت شده خوب اگر 21 برا ایمیل تمام شدن بوده امروز چرا آپدیت شده ؟ پس میشه هنوز و همیشه امیدوار بود
(2013-09-23 ساعت 16:42)اریوبرزن نوشته:  
سلام دوستان یک سوال.

دوستان عزیزی که آنکارا بودید لطفا جواب بدید

بچه های آنکارا چرا جواب نمی دید؟ می ترسید ویزا به شماها نرسه؟Tongue ما فقط چند تاییم تو ابوظبی که کلیر شدیم ولی ویزا بهمون ندادند .Tongue
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، gbtm ، zohre02 ، azar1348 ، محبت ، houmanmir ، negar_karimi6 ، noura
امیدوارم که درست بشه و همه ویزا بگیرن.من انقد کابوس این ماجرا رو ۱سال واسه خودم داشتم که الان صبح ها با استرس از خواب پامیشم و میام اینجا رو چک می کنم،واقعا از ته دلم امیدوارم که همه بتونن بگیرن ویزاشون رو.
93##, ۱نفر ,ایروان
تشکر کنندگان: گل نهال ، afshinghwink ، romance33 ، zohre02 ، azar1348 ، negar_karimi6
(2013-09-23 ساعت 15:18)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 13:23)n51 نوشته:  ای خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا یعنی میشه

چرااااااااااااااااااااااااا که نه Big Grin

خــــــــــــــــدا کنه واقعا این چند روز دل خون شدم منم 20ایشود شدم ولی هنوز پاسمون به پست نرفته . همسرم گزارش آنکارا را بهم میده ومیگه همه چی خیلی درهمه و عین سونامی شد و به نظر همه چی یه دفعه اتفاق افتاده که هنوز دلیلش نامعلومه . روز جمعه ویزای یکی را داخل سفارت بهش میدن خوب این نشون از محدودیت زمانیشون بوده نه تعداد ویزا Coolیه روزی این ماجرا هم مثل بقیه رو میشه اما امیدوارم در این بین به هیچ کدوم از این دوستان خوبم ضرری نرسه و همه به ویزا برسند و برسیم.
هیچ نامه ای در کار نبود. فقط همه پاسپورت هاشون رو تحویل دادند. چه با کلیرنس چه بدون کلیرنس
سلام بچه ها... خواستم بدونید همه اینجا به یادتونن و دارن براتون دعا و آرزوی خیر میکنن... حتی بچه های تاپیک های دیگه هم الان دغدغه شون شماهایید...امیدوارم خبرهای خوب ازتون بشنویم به زودی... موفق باشید و پیروز....
نوع ویزا: K1---دریافت recipt number: ژانویه2013---سرویس سنتر: کالیفرنیا---اپروو: 16می 2013---دریافت دعوت نامه مصاحبه: 11ژوئن--- مصاحبه: ابوظبی---زمان: سپتامبر 2013---دریافت ویزا:سپتامبر 2013---ورود به آمریکا: فوریه 2014

سفرنامه من در ابوظبی برای دریافت ویزا
بچه هایی که امروز آنکارایید و الان حضور دارید شما را به خدا بگید امروز به شما چی گفتن تا که ماهم یه کم آروم بشیم
(2013-09-23 ساعت 17:18)n51 نوشته:  بچه هایی که امروز آنکارایید و الان حضور دارید شما را به خدا بگید امروز به شما چی گفتن تا که ماهم یه کم آروم بشیم

شما كه ايشود شديد ديگه جاي نگراني نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: gbtm ، romance33 ، javid737 ، zohre02 ، محبت ، Mehrdadordi ، azar1348 ، mrbonbon ، ojee ، Saeedv13 ، mehrdad pharm ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان