کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا بـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا
یکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی از آنکــــــــــارا یا ایـــــــــــــــــروان یـــــــــه چیزی بگه آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــه
بـــــــــــــــالاخره ویـــــــــــــــــــــــــزا میدن یا نـــــــــــــــه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
دوستان عزيز آنكارا و همه دوستان كه منتظر هستين...

هنوز اميد باقي هست....همينكه پاسها رو از آنكارا گرفتن نشونه خيلي خوبيه و اميد هست كه حد اقل بعضي از بچه ها بگيرن...
تا آخر اين هفته هنوز ميشه اميد داشت.
اگر تموم شده بوده، پس چرا پاس رو گرفتن؟....با لطف خدا خبر هاي اميدوار كننده بيشتري هم ميرسه
خدا كنه پاسهاي ابوظبي رو هم بگيرن
در اين شرايط به آدمهاي ناشناس هم اصلا اعتماد نكنين...به خصوص در مورد سپردن پاس به غريبه ها خيلي مواظب باشين..
همه با هم دعا ميكنيم كه خوشحال و موفق برگردين...
خداياااااااااااااااااااا
(2013-09-23 ساعت 16:35)sh-p نوشته:  RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان یک سوال.
امروز آنکارا چطوری پاسپورتها را گرفت ؟یعنی اول آن نامه ای که می گفتید همه می خواهند امضاش کنند را به آنها دادید و بعد آنها جلسه گذاشتند یا نه فقط دیدند که افراد زیادی آنجا هستند و بعد این تصمیم را گرفتند .لطفا زود جواب بدید تا به بچه هایی که ابوظبی هستند اطلاع بدم.

--------------------------------------------------------------------------------
بچه های آنکارا تورو به خداجواب بدید.من قراره خبرهای اینورو به ابوظبی بدم.

sh-p عزیز من امروز از دبی برگشتم لطفا شماره تلفن یکی از بچه های ابوظبی رو به من بده تا یه جوری پاسپورتمو برسونم دستشون تا اگه خبری شد مال منم ببرن
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
(2013-09-23 ساعت 17:01)aliyazdan335 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:43)aliyazdan335 نوشته:  دوستان در جواب ایمیلی که 5 روز پیش زده بودم الان جواب دادن:
We regret to inform you that Embassy Ankara has reached its mandated numerical limit for Iranian Diversity Visa (DV) 2013 applicants.

The Embassy cannot issue any more Iranian DV 2013 visas even for those who were initially selected and who previously interviewed for the visa and were waiting for administrative processing.

As noted in the diversity visa instruction packet which lottery selectees receive, more individuals are selected each year for diversity visas than can receive visas because many people who initially win the lottery do not eventually qualify. The DV program runs until September 30 or until all available DV numbers for Iranians have been exhausted, whichever comes first. In this case, we reached our mandated numerical limit before the September 30, 2013 deadline. There are currently NO more available visas for Iranian DV applicants in Fiscal Year 2013, which ends in September 30, 2013.

Please be assured that your Diversity Visa application was given every consideration under U.S. law. You may still apply for future DV programs.
Sincerely,

Immigrant Visa Unit
U.S. Embassy Ankara
در ضمن آپ هم شدیمCool
متنش با متن سایت سفارت فرق میکنه سعی کرده توضیح بده که محدودیت 30 سپتامبر و یا اتمام ویزا های در نظر گرفته شده برای ایرانی ها ست.

یک نکته ای که تو این نامه هست اینه که حرفی از ندادن ویزا به کسایی که کلیر شدن نزده.
2013AS7XXX ، ابوظبی ، 2 نفر ، مصاحبه 19 می ، آخرین آپدیت 19 سپتامبر ، کلیر ___ ، ویزا___
دوستان آدرس ایمیل ابوظبی رو یکی فوری بزاره اینجا.ممنونم
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: zohre02 ، romance33 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، مانترا
(2013-09-23 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  پاس شما كه از جمعه در سفارت بود چي شد؟؟ وضعيت سيس تون ، ايشود شده يا نه؟

خیر، هیچ وضعیت جدیدی در کیس من مشاهده نشده تا الان. فقط 22 آپدیت داشته ام همراه با ایمیل معروف که میگه نیاین.

(2013-09-23 ساعت 15:20)negar_karimi6 نوشته:  خو ب ازما هم دوسه هفته پیش گرفت بدون هیچ حرف و توضیحی بعد دیدیم ایشود ویزا Big GrinBig Grin

ممنونم ولی 2-3 هفته پیش تا الان خیلی فرق کرده . بحث 2-3 ساعته.

(2013-09-23 ساعت 15:32)sadeghi897 نوشته:  خوش خبر باشی پیام جان همیشه
به امید ویزا روی همه پاس پاسپورت هاSmile

مسی صادقی جان، ببینیم چی میشه.

(2013-09-23 ساعت 15:33)alihmh نوشته:  بچه ها آنکارا ساعت چنده؟ می خوام ببینم فردا چه ساعتی می تونم خودمو برسونم سفارت؟

شاید این جواب منو نبینید ولی اگه دیدید، 10.30 تا 12.30 مدارک را تحویل میگیرن.

(2013-09-23 ساعت 15:35)halaleh نوشته:  دوستان آنکارا ما بیایم اونجا نه؟
فردا صبح خوذمون رو برسونیم اونجا میگیرن؟
ما کلیر نشدیم ها.

امروز مدارک همه را گرفتن، فقط مدارک یه نفر را نگرفتن که اونم خودش به صراحت گفته بوده که من کلیر نشدم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-09-23 ساعت 17:32)reza_top60 نوشته:  دوستان آدرس ایمیل ابوظبی رو یکی فوری بزاره اینجا.ممنونم

شما باید برید به آدرس:http://www.abudhabiivo.net/ و از قسمت contact us ایمیلتون رو بزنید.
2013AS7XXX ، ابوظبی ، 2 نفر ، مصاحبه 19 می ، آخرین آپدیت 19 سپتامبر ، کلیر ___ ، ویزا___
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، reza_top60 ، pari pariaaa ، azar1348 ، mehrdad pharm
(2013-09-23 ساعت 16:15)يلدا اهوازى نوشته:  دوستان ميتونين پست كنين،ما ويزاي دوبي درخواست داديم ديديم دير شده پست كرديم پاسپورت هارو!شنبه حوالي ظهر پست كرديم يكشنبه ظهر رسيد دست آشنامون!
با اون شماره سفارت ابوظبي هم تماس گرفتيم ما،شماره ٣ رو هم گرفتيم بعدش متوجه نشديم چي به چي شد؟!
کدوم پست قبول کرد پاسپورت ها رو ببره ؟
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، محبت ، pari pariaaa ، azar1348 ، negar_karimi6 ، اریوبرزن
(2013-09-23 ساعت 17:37)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:15)يلدا اهوازى نوشته:  دوستان ميتونين پست كنين،ما ويزاي دوبي درخواست داديم ديديم دير شده پست كرديم پاسپورت هارو!شنبه حوالي ظهر پست كرديم يكشنبه ظهر رسيد دست آشنامون!
با اون شماره سفارت ابوظبي هم تماس گرفتيم ما،شماره ٣ رو هم گرفتيم بعدش متوجه نشديم چي به چي شد؟!
کدوم پست قبول کرد پاسپورت ها رو ببره ؟

پست TNT
مصاحبه هفته سوم July,ابوظبي،٣نفر،كلير بعداز ظهر ١٧سپتامبر
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، zohre02 ، azar1348 ، romance33 ، negar_karimi6
(2013-09-23 ساعت 17:26)ali 2013 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:35)sh-p نوشته:  RE: كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان یک سوال.
امروز آنکارا چطوری پاسپورتها را گرفت ؟یعنی اول آن نامه ای که می گفتید همه می خواهند امضاش کنند را به آنها دادید و بعد آنها جلسه گذاشتند یا نه فقط دیدند که افراد زیادی آنجا هستند و بعد این تصمیم را گرفتند .لطفا زود جواب بدید تا به بچه هایی که ابوظبی هستند اطلاع بدم.

--------------------------------------------------------------------------------
بچه های آنکارا تورو به خداجواب بدید.من قراره خبرهای اینورو به ابوظبی بدم.

sh-p عزیز من امروز از دبی برگشتم لطفا شماره تلفن یکی از بچه های ابوظبی رو به من بده تا یه جوری پاسپورتمو برسونم دستشون تا اگه خبری شد مال منم ببرن

پیغام خصوصیتون را بخونید لطفا.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، اریوبرزن
(2013-09-23 ساعت 17:44)محبت نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 17:32)reza_top60 نوشته:  دوستان آدرس ایمیل ابوظبی رو یکی فوری بزاره اینجا.ممنونم
بفرمائید

Phone number: +971-4-309-4000
Email: DubaiWarden@state.gov

عزيز دلم اون آدرس مربوط به كنسولگري دبي هست نه ابوظبي!!!!
http://www.abudhabiivo.net/ivocontactus0.aspx
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: گل نهال ، Pishoo_25 ، zohre02 ، azar1348 ، romance33 ، reza_top60 ، sce ، negar_karimi6
(2013-09-23 ساعت 17:33)payam62 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 15:20)گل نهال نوشته:  پاس شما كه از جمعه در سفارت بود چي شد؟؟ وضعيت سيس تون ، ايشود شده يا نه؟

خیر، هیچ وضعیت جدیدی در کیس من مشاهده نشده تا الان. فقط 22 آپدیت داشته ام همراه با ایمیل معروف که میگه نیاین.

(2013-09-23 ساعت 15:20)negar_karimi6 نوشته:  خو ب ازما هم دوسه هفته پیش گرفت بدون هیچ حرف و توضیحی بعد دیدیم ایشود ویزا Big GrinBig Grin

ممنونم ولی 2-3 هفته پیش تا الان خیلی فرق کرده . بحث 2-3 ساعته.

(2013-09-23 ساعت 15:32)sadeghi897 نوشته:  خوش خبر باشی پیام جان همیشه
به امید ویزا روی همه پاس پاسپورت هاSmile

مسی صادقی جان، ببینیم چی میشه.

(2013-09-23 ساعت 15:33)alihmh نوشته:  بچه ها آنکارا ساعت چنده؟ می خوام ببینم فردا چه ساعتی می تونم خودمو برسونم سفارت؟

شاید این جواب منو نبینید ولی اگه دیدید، 10.30 تا 12.30 مدارک را تحویل میگیرن.

(2013-09-23 ساعت 15:35)halaleh نوشته:  دوستان آنکارا ما بیایم اونجا نه؟
فردا صبح خوذمون رو برسونیم اونجا میگیرن؟
ما کلیر نشدیم ها.

امروز مدارک همه را گرفتن، فقط مدارک یه نفر را نگرفتن که اونم خودش به صراحت گفته بوده که من کلیر نشدم.
خب ما هم کلیر نشدیم.یعنی اگه اومدیم اونجا بگیم کلیر شدیم.
رویت قبولی:می
مصاحبه:15 آگوست
2 نفر /آنکارا /برگ صورتی
تشکر کنندگان: zohre02 ، azar1348 ، romance33 ، negar_karimi6 ، اریوبرزن
ساعت 11:17 شب به وقت ملبورن
همجنان نگران ولی امیدوار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014winner، ALNB، AOC Kermani، ardeshir53، AsemanAbee، azar1348، azar44، b@b@k، behnoush b، Chosey، DIVE، e76779، gbtm، ghoghnoos، Gholy، hoseinizadehir، houmanmir، hsevensky2013، mani.iht، Mehrdadordi، nima-92، nrj، reza_top60، sh-p، sh_aytak، smpf، soheil_zk، studpk، محبت، يلدا اهوازى، گل نهال، پاک، zohre02، zohreh36، رجبعلی، 6 کاربر مخفی، 2 مهمان
در مورد وقایع امروز آنکارا :

1- یه آقایی با خانواده ی 4 نفریشون مصاحبه داشتن! موقع تحویل مدارک از خانومه پرسیده بودن که بیرون ملت ایستادن و میگن ویزا نیست، من چرا برم مصاحبه ؟ خانومه در جواب گفته بود که نه ! کی این حرف را زده ؟ چنین چیزی نیست. فقط شما عکساتون ایرا داره ، یه سری عکس جدید بیارین و برین مصاحبه. ایشون هم اومدن بیرون و عکس جدید تهیه کردن و دوباره برگشتن داخل. اینبار اون خانومه گفته بود که ما شما رو مصاحبه نمیکنیم چون وقت تمام شده و در مورد دوستاتون هم جلسه گذاشتیم ببینیم چه میتونیم بکنیم ! این دوست عزیزمون هم برگشتن بیرون.

2- ساعت 10 به صف شدیم و 10.30 همه مدارکشونو تحویل خانم دادن. کلیر شده و نشده . فقط مدرک یه دوست عزیز را تحویل نگرفته بودن و ایشون ظاهراً صراحتاً اعلام کرده بودن که کلیر نشدن.

3- یکی از دوستان با اینکه ویزاشون چاپ شده بود، ظاهرا در تاریخ ها اشتباهاتی داشته که با ارجاع مجدد پاس ها به سفارت، دوباره در حالت AP قرار گرفتن.

4- سایت کلیر ها مجدداً آپدیت شد به تاریخ امروز 23 سپتامبر و شماره ی کلیه کیس های ایرانی از روی هر دو سایت ترکی و انگلیسی برداشته شده.

5- با تنی چند از دوستان مهاجرسرایی آشنا شدم ولی چون شاید تمایل نداشته باشن، من اسماشونو ذکر نمیکنم. امیدوارم همگی موفق بشیم.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-09-23 ساعت 16:38)اریوبرزن نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:32)e76779 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 16:18)اریوبرزن نوشته:  اگه اشتباه نکنم ایران ایر فردا صبح زود از تهران به دبی پرواز داشته باشه

آريو جان متاسفانه ظرفيت ايران اير و ماهان براي فردا صبح تكميله.
بهزاد عزیز برای فرستادن پاسها به دبی گفتم آخه بعضی از بچه ها برگشتن ایران و اگه فردا سفارت پاسها رو بگیره دیگه نمیتون کاری کنن
چرا نمیشه یعنی تو فرودگاه از اون همه ایرانی کاردرست نمیشه یه نفرو پیدا کرد و شماره تماسش و هتل محل اقامتشو و اسم و رسمشو گرفت و پاسها رو داد بهش ببره برسونه دست یکی از بچه ها، میشه حتما میشه حتی خلبانها هم براتون اینکارو میکنن اینا که مسافرن، بدون امید هرگز
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: gbtm ، azar1348 ، romance33 ، nnhh ، zohre02 ، amairmonre ، negar_karimi6 ، ojee ، maryam_a ، اریوبرزن ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان