کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 13:01)r_ent نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 12:48)khaste نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 12:33)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیزی که در آنکارا هستید یک خبر خوب برای شما دارم:

یکی از دوستان من بدون اینکه کلیر بشه هفته پیش پاسپورت خود و خانواده اش را به سفارت تحویل داده بود و امروز با ویزا پست بهش تحویل داده.....من از این خبر بسیار خوشحال شدم و امیدوارم همه شما با ویزا برگردید......هرگز ناامید نشوید... به امید خبرهای خوبBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

من دیروز به کی سی سی ایمیل زدم جواب دادن که ایمیلیت رسیده اما اصلا اپ نشدم از دیروز که پاسو دادم سفارت خیلی نگرانم مرسی یه کم ارام بخش بود

اون جواب اتوماتیک بوده.
نگران نباشین Smile بدون ایمیل یهو ویزاتونو میدن ایشالا Smile
به امید خداSmile
تشکر کنندگان: zohre02 ، r_ent ، parastoo500 ، sh-p ، daad ، negar_karimi6 ، azar1348 ، romance33 ، gbtm
چه دوستی قشنگی بین شماهاست ♥ ♥ ♥
(2013-09-24 ساعت 12:45)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 12:30)Aida.s نوشته:  یعنی کسانیکه کلیر نشدند وبزا نمی گیرند؟؟؟/؟/

خدا نکنه اینجوری باشه وگرنه داستان غم انگیز همچنان ادامه دارد مگر این بنده خدا هایی که کلیر نشدن چند روز عقب تر از دیگرانن؟
من که تا اخرین نفرررررررررررررررررررررر ویزاشو نگیره سوگوار میمونم چه کلیر شده چه نشده
دیگه هم مطلب خیلی نمی زارم چون ازده مطلبم نصف بیشترش پاک میشند بالاخره ادم وقت میزاره برای نوشتن انرژی میزاره چیز بدی هم نمی نویسم که بگیم صلاحدید بوده دقیقا درخور حال و روز این تاپیک می نویسم اگر هم برای اینکه تعداد صفحات زیاد نشه باید گفت اب که از سر گذشته چه یه وجب چه صد وجب امیدوارم به 3013 نرسه صفحه که باز نحسی سیزده اینجا رونگیره
به هرحال ارزوی شادی همه رو دارم چه کلیر شده ها چه نشده هاااااااااا

خانم کریمی تورو به خدا به خاطر ما هم که شده بیایید و بنویسید به خدا من از مطالب شما هم لذت می برم و هم استفاده میکنم. گاهی مطالب من را هم پاک میکنند که من به دل نمی گیرم چون مدیران خوب اینجا هم دارند زحمت می کشند و من به شخصه از آنها تشکر می کنم ولی همه افراد با سلیقه های مختلف اینجا هستند و شاید دلیلش این باشد که بعضی پستها پاک می شوند.دوستتون داریم خانم کریمی.Big GrinSmileSmileRolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، parastoo500 ، abloom_ma ، Aida.s ، amairmonre ، nedaba ، daad ، negar_karimi6 ، romance33 ، Mehrdadordi
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم*** موجیم که آسودگی ما عدم ماست
تشکر کنندگان: khmp ، sh-p ، zohre02 ، parastoo500 ، abloom_ma ، amairmonre ، e76779 ، Rasoul_j ، Mehrdadordi ، daad ، azar1348 ، romance33 ، mrbonbon
(2013-09-24 ساعت 13:04)ghoghnoos نوشته:  دوستان ابوظبی
من فردا صبح ساعت 8 بلیط گرفتم. از شیراز به دبی.
امروز هم تا 3 ساعت دیگه از تهران میرم به شیراز
اگر میخواید پاستون رو به دبی برسونم به من خبر بدید.

ققنوس جان واقعا مایه افتخار تاپیک و کل مهاجر سرا وابوظبی هستید آفرین به معرفت و دوستی پاکتون.فقط تورا به خدا یکی که به دکتر پدی دسترسی داره و شماره ای ازش داره بهش خبر بده.RolleyesRolleyesRolleyes
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: ghoghnoos ، sadeghi897 ، شهره اکبری ، parastoo500 ، zohre02 ، powerb ، e76779 ، sayeh_m ، nedaba ، Sonaen60 ، daad ، ojee ، azar1348 ، lilistar ، romance33 ، gbtm
نمی دونم هورا بکشم یا نه اما امروز سفارت پاس هامون رو تحویل گرفت .......................... اما نمی تونم هم خوشحالیم رو مخفی کنم ...........چه استرسی داشتم از یک شنبه تا حالا .......خدا را شکر که حداقل تا اینجا پیش رفت ..بار سنگینی از دوشم برداشته شد ........ امیدوارم همه دوستان این لحظات رو تجربه کنند و در نهایت موفق به گرفتن ویزا بشن .........آمین
Case :2013AS30XX
تعداد کیس : 2نفر (من و همسرم)+نی نی که بعدا اضافه شد Big Grin
تاریخ مصاحبه اول (بدون نی نی):March 25 , 2013 آنکارا
تاریخ مصاحبه دوم (بردن نی نی ) :Jun 3 , 2013 آنکارا
برگه صورتی در مصاحبه اول
کلیر :16 September
تحویل پاس به سفارت :24 September
ویزا : Sad
(2013-09-24 ساعت 13:18)siyavash نوشته:  نمی دونم هورا بکشم یا نه اما امروز سفارت پاس هامون رو تحویل گرفت .......................... اما نمی تونم هم خوشحالیم رو مخفی کنم ...........چه استرسی داشتم از یک شنبه تا حالا .......خدا را شکر که حداقل تا اینجا پیش رفت ..بار سنگینی از دوشم برداشته شد ........ امیدوارم همه دوستان این لحظات رو تجربه کنند و در نهایت موفق به گرفتن ویزا بشن .........آمین

خدارو شکر
از بچه های مهاجرسرا کیا با شما بودن؟
کسی بود که بدون کلیر نشدن ویزاشو بگیرن؟؟؟

تشکر کنندگان: zohre02 ، dana ، proje ، Mehrdadordi ، daad ، پدی ، azar1348 ، romance33
خداوندا این روزهای آخر را برای دوستان عزیزم سراسر شادی و خوشحالی قرار ده...زیرا دیدن شادی آنان آرزوی ماست

ما همیشه شکرگزار بوده و هستیم و خواهیم بود
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
من به بچه هایی که در راه ابوظبی هستند پیغام دادم اگه کسی شماره ای از دوستان داره بهشون اطلاع بده یا شماره را به من بدن تا بهشون اطلاع بدم.
تشکر کنندگان: proje ، e76779 ، parastoo500 ، daad ، pari pariaaa ، ojee ، azar1348 ، zohre02 ، romance33
(2013-09-24 ساعت 13:27)zohre02 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 13:17)sh-p نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 13:04)ghoghnoos نوشته:  دوستان ابوظبی
من فردا صبح ساعت 8 بلیط گرفتم. از شیراز به دبی.
امروز هم تا 3 ساعت دیگه از تهران میرم به شیراز
اگر میخواید پاستون رو به دبی برسونم به من خبر بدید.

ققنوس جان واقعا مایه افتخار تاپیک و کل مهاجر سرا وابوظبی هستید آفرین به معرفت و دوستی پاکتون.فقط تورا به خدا یکی که به دکتر پدی دسترسی داره و شماره ای ازش داره بهش خبر بده.RolleyesRolleyesRolleyes
فکر کنم به جز دکتر پدی pishoo-25 هم می خواست پاسپورت بفرسته به هر حال دوستان لطف کنند به بچه های ابوظبی خبر بدهند، تشکر تشکر از ققنوس عزیز و به امید گرفتن ویزا ایشان و سایر دوستان

ضمن تشكر از لطف ققنوس عزيز، خوشبختانه pishoo_25 پاساشونو صبح توسط مسافر دبي، بدست دوستان ابوظبي رساندند.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
تشکر کنندگان: proje ، نوروز ، ghoghnoos ، parastoo500 ، daad ، pari pariaaa ، گل نهال ، azar1348 ، lilistar ، zohre02 ، romance33
(2013-09-24 ساعت 13:21)proje نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 12:58)proje نوشته:  سلام
ما هم الان ایروانیم. دیروز به همراه دوستان پاسپورتامون رو دادیم سفارت.
سوال:
الان که سیس رو چک می کنم خودم آپدیت شدم ولی همسرم نه؟چرا؟

؟
دليل خاصي نداره ، گاهي چند ساعت زمان ميبره تا اون يكي هم أپديت بشه
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: parastoo500 ، daad ، pari pariaaa ، گل نهال ، azar1348 ، zohre02 ، romance33 ، Saeedv13 ، jjbahale
بچه های آنکارا لطفا خبر بدید از کلیر نشده ها هم امروز پاس گرفتن؟؟؟

ممنون

تشکر کنندگان: nedaba ، Sonaen60 ، parastoo500 ، daad ، pari pariaaa ، ojee ، azar1348 ، lilistar ، zohre02 ، romance33 ، gbtm
shoaharm sobe 5 shanbe passaro dade bood sefarat,emrooz ham motasefane khali tahvilesh gerefttttSad(((((((((((((((
تشکر کنندگان: nedaba ، parastoo500 ، daad ، pari pariaaa ، گل نهال ، نوروز ، azar1348 ، lilistar ، zohre02 ، romance33 ، gbtm
(2013-09-24 ساعت 13:39)mezamo نوشته:  shoaharm sobe 5 shanbe passaro dade bood sefarat,emrooz ham motasefane khali tahvilesh gerefttttSad(((((((((((((((

متاسفم وای خدای من
آنکارا یا ابوظبی؟؟

تشکر کنندگان: daad ، e76779 ، azar1348 ، zohre02 ، romance33
(2013-09-24 ساعت 13:18)siyavash نوشته:  نمی دونم هورا بکشم یا نه اما امروز سفارت پاس هامون رو تحویل گرفت .......................... اما نمی تونم هم خوشحالیم رو مخفی کنم ...........چه استرسی داشتم از یک شنبه تا حالا .......خدا را شکر که حداقل تا اینجا پیش رفت ..بار سنگینی از دوشم برداشته شد ........ امیدوارم همه دوستان این لحظات رو تجربه کنند و در نهایت موفق به گرفتن ویزا بشن .........آمین

آقا خوشحالم براتون.از دیروزه به هرکی از سگمنت رسیدم سراع شما رو گرفتم . با آرزوی موفقیتتون.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: Aida.s ، daad ، pari pariaaa ، azar1348 ، lilistar ، zohre02 ، romance33 ، siyavash

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان