کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 10:07)mehdi1721 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 09:55)dpt نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 09:52)jj bobo نوشته:  تو رو خدا ایرانی بازی رو کنار بذاریم که خرمون رو از پل رد کردیم وبه سوال کسی جواب ندیم و توجهی نکنیم.
سوالم اینه من که برنده اصلی هستم یا هر کس دیگه ای جای من برای اولین بار بدون نفرات زیر مجموعش میتونه بره یا حتما باید با زیر مجموعش بره.
یه مشکلی برام پیش اومده که خانومم قادر به همراهی من نیست
و آیا تنها برم به مشکل بر میخورم؟
کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این مورد داره یه جواب جامعی بده ممنون میشم
وآیا در فرودگاه یا اداره مهاجرت دلیلی برای اثبات عدم همراهی همسر لازم است؟
--------------------------------------------------------------------------------
اشکالی نداره جدا جدا برید.فقط برنده اصلی باید اول بره

آقافکرنمیکنیم مشکلی داشته باشه جدا جدا برید

نفراصلی مهمه که اول پاشو به امریکا بزاره نفرات بعدی میتونن بلیطشون روزی دیگه باشه فقط به تاریخ انقضای ویزاتون حواستون هم باشه
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، romance33 ، manila ، zohre02
(2013-09-24 ساعت 11:26)ghoghnoos نوشته:  دوستانی که دیروز به سفارت ابوظبی ایمیل زدید آیا جوابی دریافت کردید؟ حدود 20 روز پیش یک ایمیل بهشون فرستادم که بعد از 1 ساعت جوابم رو دادن ولی ایمیل دیروز رو هنوز جواب ندادن. انگار سفارت ابوظبی به خواب خرگوشی فرو رفته نه آپدیتی، نه جوابی!!!

گاهی وقتها جواب فوری ندادن میتونه نشونه خوبی باشه، یعنی اگه مطمئنن بخوان دست رد به سینه کسی بزنن خدایی نکرده، خب تعارف که ندارن، جواب میدن، پس خوشحال و مثبت باشین، خبرای خوبی در راهه ایشالا برای همه منتظرین
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
تشکر کنندگان: ghoghnoos ، e76779 ، amir82 ، romance33 ، powerb ، bayat_r ، sh-p ، manila ، Rasoul_j ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، پدی ، ghafari88
(2013-09-24 ساعت 11:52)شهره اکبری نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 11:41)e76779 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 11:26)ghoghnoos نوشته:  دوستانی که دیروز به سفارت ابوظبی ایمیل زدید آیا جوابی دریافت کردید؟ حدود 20 روز پیش یک ایمیل بهشون فرستادم که بعد از 1 ساعت جوابم رو دادن ولی ایمیل دیروز رو هنوز جواب ندادن. انگار سفارت ابوظبی به خواب خرگوشی فرو رفته نه آپدیتی، نه جوابی!!!

دوست خوبم‏، بنده ديروز 2 نامه به ابوظبي و KCC و امروز هم 2 ايميل به ابوظبي زدم كه متاسفانه تا الان هيچ پاسخي ندادن!!!!
از آپديت هم خبري نيست!!Sad

من هم به ابوظبی و kcc ایمیل زدم.جوابی نگرفتم.معمولا 48 ساعت بعد جواب می دادن.ولی الان اوضاع فرق می کنه.به امید بهترینها.

آفرین خیلی خوبه که همتون متحد با اونها مکاتبه کردید
صبور باشید هنوز خیلی وقت دارید هنوز ۲۴ سپتامبر هست و اول هفته کاری اونها
تشکر کنندگان: e76779 ، romance33 ، manila ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، nooshshahnar
(2013-09-24 ساعت 10:40)ali_gh نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:28)azem2014 نوشته:  سلام دوستان- بعضی از عزیزان نوشتن با نبودن بلیط مواجه شدن- به نظرتون میشه از سایر فرودگاههامون که پروازهای خارجی هم دارن بلیط تهیه کرد؟ بد نیس یه بررسی اینطوری هم داشته باشیم
سلام دوست عزيز
پرواز هاي هواپيمايي امارات حتما جا ميده چون روزي 3 تا پرواز داره،اگه نشد با هواپيمايي آذربايجان يا قطر بصورت 1stopبرويد.
موفق باشيد

بهترینش پرواز از کیش هست اونجا روزی سه یا چهار پرواز به دوبی داره خودتونو برسونید کیش
تشکر کنندگان: dana
به ایمیل من هم جواب ندادند.
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
تشکر کنندگان: romance33 ، r_ent ، azar1348 ، e76779 ، nedaba
من نظر خودمو میگم:
من اگه جای شما بودم تا آخرین لحظه با سماجت تمام پاسمو میفرستادم تو و اگه سفید برمیگردوندن بازم این کار رو تکرار میکردم...
اونا آدمن، مثل ما، هر لجظه ممکنه نظرشون عوض شه
تو رو خدا تسلیم نشین
مثبت و پرانرژی باشین
مطمئنم دوباره هووووووووووووووووووورررررررررررررراااااااااااااااااااااااااا میکشیم
آره
چرا که نه؟
++++++++++++++++++++++++++
تمام تمام تـــــــــــمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــام سعیتون رو بکنین
همین که 30 سپتامبر 2شنبه است و 1 شنبه نیست، میتونه 1 نشونه باشه
مثبت باشین
دعای همه ما پشت سر شماهاست
+++++++++++++++++++++++++++++++
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
(2013-09-24 ساعت 10:44)bayat_r نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 10:37)payam62 نوشته:  دوستان من همین الان آپدیت شدم. بدون ایمیل . به تاریخ 24

اگه تو امروز ویزا نگرفتی، من اسمم رو میزارم عمو سعید.... Big Grin

نه نزاریددددددددددددددددددددددددد همون اسم خودتون بهتره
تشکر کنندگان: romance33 ، powerb ، azar1348 ، bayat_r ، manila ، nooshshahnar ، dana
شوهر دوست گل نهال خانم دیروز ویزاشو گرفت. در سفارت بهش گفته بودند که مساله اتمام ویزا صحت نداره و هر کسی کلیر بشه ویزاش صادر می شه.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-09-24 ساعت 12:01)mrr777 نوشته:  شوهر دوست گل نهال خانم دیروز ویزاشو گرفت. در سفارت بهش گفته بودند که مساله اتمام ویزا صحت نداره و هر کسی کلیر بشه ویزاش صادر می شه.

وافعا که عضو خواب حقته Wink
الان این خبر رو می ددددددددددددددددن
این خودش هوراااااااااااااااست بابا
بزن دست قشنگو Tongue
پا به پای تو می یام هر جا بری ...
تشکر کنندگان: mrr777 ، azar1348 ، powerb ، bayat_r ، sh-p ، r_ent ، DIVE ، mehrdad pharm ، zohre02 ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، nooshshahnar ، dana ، romance33 ، payam62
نمیدونم پدی و بچه هایی که اینور هستن تونستن مسافری پاسشون رو بفرستن دوبی ؟ کسی خبر نداره ؟
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، اریوبرزن ، r_ent ، sadeghi897 ، پدی ، romance33
(2013-09-24 ساعت 12:01)mrr777 نوشته:  شوهر دوست گل نهال خانم دیروز ویزاشو گرفت. در سفارت بهش گفته بودند که مساله اتمام ویزا صحت نداره و هر کسی کلیر بشه ویزاش صادر می شه.

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی ممنون دوست گرامی به خاطر خبر خوبتون الان این خبرو به بچه های ابوظبی دادم نمی دونید با چه امیدی دارن میرن .خیلی خوشحال هم شدند .دوستان آنکارا هم اگر از این خبرها دارید بدید و نگید شرایط روحی بچه ها خوب نبود نگفتیم .به خدا من هر کدومتون که ویزا می گیرید انگار خودم گرفتم خیلی خوشحال میشم و بقیه هم همینطور.

کاربران در حال بازدید این موضوع: arash1986، azar1348، e76779، feri_ta، ghazalii، ghoghnoos، itex، lilistar، Mehrdadordi، mrr777، powerb، r91، Rasoul_j، roham2012، sauv، sh-p، shazad، soli asali، Sonaen60، soroushmm، گل نهال، اریوبرزن، شادی قاسمی، 1 مهمان
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
یعنی فقط کلیر شده ها ویزا میگیرن؟؟؟

تشکر کنندگان: powerb ، nyayesh ، SHABAH51 ، proje ، pari pariaaa ، Mehrdadordi ، daad ، romance33
من که کارى ازم بر نمياد اطلاع خاصى هم ندارم بدم اما فقط اينو از ته دل ميخ ام براتون : خدايا دل همرو با صادر شدن ويزاشون شاد کن ...... آمين
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
تشکر کنندگان: powerb ، bayat_r ، roham2012 ، r_ent ، khmp ، گل نهال ، sh-p ، SHABAH51 ، manila ، negar_karimi6 ، parastoo500 ، zohre02 ، proje ، Rasoul_j ، nedaba ، Mehrdadordi ، dana ، ojee ، daad ، ghafari88 ، romance33
هواپیمایی ماهان هرروز ساعت 10 صبح از قشم به مقصد دبی پرواز داره همیشه هم جا داره و خیلی ارزونه

آقا پدی نگران نباشین، ایشالا شما هم ویزاتون رو میگیرین، دوستای خوبی که همسرشون امریکاس، من از وکیل پرسیدم گفت، با گرین کارت خیلی زود کمتر از 1 سال میشه همسر رو آورد امریکا ( گفت جدیداً مدت زمانش کوتاهتر هم شده Smile )
خانم پدی، به من پیغام خصوصی بدین اگه کاری از دستم بربیاد در خدمتتون هستم Smile
دوستان عزیزم نگران نباشین، مطمئن باشین درست میشه
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
من از 2ساعت پیش میخواستم بخوابم اما واقعا نمیتونم،
حالم خوبه، اما تو باور نکن!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
حالم قراره به زودی خوب بشه با شادی شما دوستای گلم ++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان