موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 16:00)گل نهال نوشته: (2013-09-24 ساعت 15:58)پدی نوشته: هیچ وقت جدول منتظر سرا کاملا سبز نشد
تازه خيلي از كلير شده هايي كه موفق به اخذ ويزا نشدن هم بايد از سبزي در بيان
وايييييي باورم نميشه
گل نهال جان درست که سفارت ها ویزا ندادن اما از نظر ما همه شون لیاقت دریافت ویزا رو داشتن و ما اونها رو دوست داریم.پس بهتر خودمون همشون رو سبز کنیم و ویزا افتخاری دنیا رو بدیم و بقول آهنگ we are one امید ما هممون یکی هستم و در یک کشور بنام دنیا زندگی میکنیم.
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان از بچه های دور دوم هم کسی بوده که ویزا نگرفته باشه یا همچین اتفاقی براش افتاده باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
من که دیگه پنچر شدم میرم پنچرگیری همتونو دعا میکنم بعداز ایه الکرسی که بخونم تا شاید کمی آروم بشم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بداد دل شماهاااااااااااااااااااااااااااااااااااا برسه
رتبه:
6
47 تشکر در 16 ارسال
(2013-09-24 ساعت 16:54)آنی نوشته: (2013-09-24 ساعت 15:29)شهره اکبری نوشته: الان بچه ها smsدادن که سارا اومده و توضیح داده که ویزا نمیدن.
سارا توی آنکاراس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ولی من به یکی از بچه ها که آنکاراس گفتم گفت اصلن کسی به اسم سارا نیومده این حرفو بزنه .. از صب داشتن مدارکو میگرفتن چیزیم نمیگفتن
ای بابا چه اوضاعیه
سارا تو سفارت ابوظبیه!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . از ساعت 10 صبح تا 1 بعد از ظهر دم در سفارت آنکارا بودم. نوشته های چند صفحه ی اخیر دوستان را خواندم، ناراحتم، ولی بازم از اوضاع امروز آنکارا میخوام بگم براتون:
1- دیشب و صبح امروز، تعدادی از دوستان آپدیت شدند. بعضی ها ایمیل هم داشتند و با ایمیل آپ شدن. خود من هم آپ شدم ولی ایمیلی در کار نبود.
2- حوالی ساعت 11:30 به وقت محلی، تعدادی از هموطنان از فرودگاه رسیدن به سفارت، چیزی حدود 10-15 نفر. همگی مدارکشونو تحویل دادن.
3- به یکی تو هتل زنگ زده بودن که مدیکالت تموم شده برو تجدید کن و بیارش. ایشون هم ظاهراً اقدام کردن.
4- دو نفر از عزیزان کلیر نشده که هفته ی پیش مدارکشونو داده بودن به سفارت، امروز پاسپورت خالی را از پست دریافت کرده بودن. دوباره آورده بودن سفارت. نمیدونم آیا بدون برگه صورتی قبول میکنن دوباره یا نه.
5- همه افرادی که مراجعه کردن در طی این 2 روز، مدارکشونو تحویل دادن. یعنی اصلیتش تحویل گرفتن! و شمار قابل توجهی از این افراد، کلیر نشده هستند.
6- یه آقایی که روبروی سفارت دفتر نمایندگی ایران ایر را داره، میگفت پارسال 70 نفر کلیر نشدن ولی به مابقی کلیز شده ها از دم ویزا دادن حتی 30 سپتامبر. در مورد صحت و سقم گفته های این آقا نمیتونم نظری بدم.
7- امروز سفارت خیلی خلوت بود و از دوستان دیروزی تعداد انگشت شماری اومده بودن.
8- یکی از دوستان هم فرمایشی داشتن که من به نقل میکنم براتون. ایشون گفتن که به نظرشون، سفارت کل پاس ها و مدارک را جمع آوری میکنه تا اون برگه های صورتی یا هر رنگ دیگه را بردارن. تا به این ترتیب برگه های دولتی کشورشون دست ما ها نمونه. بعدشم پاس ها رو تحویل پست میدن. البته این نظر دوستمون بود. نمیشه چیزی گفت.
در پایان، امیدوارم هر چی به صلاحمون هست، اتفاق بیافته. موفق باشین دوستان.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی میری ترمینال اتوبوس، بلیط بخری کسی که بلیط میفروشه با اون سوات ابتدایش اول نگاه می کنه به ظرفیت صندلی ها بعد بلیط میفروشه. اینا از همه پول گرفتن 4 روز کاری مونده به پایان سپتامبر میگن ببخشید صندلی نداره اتوبوس مون پولشم ازمون گرفتن .
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
6
47 تشکر در 16 ارسال
بچه ها من به تاریخ امروز برا دومین بار اپدیت شدم ، فکر می کنید قضیه چی باشه؟
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
دلــــم می گـیـــــــــرد ....
وقـتــــــی مــــی بـیـنــــــــم او هــســـــت ...
مــــن هـــســـتــــم ....
من گرفته ام...
او نگرفته ...
.
چه می شود گفت....چه میشود کرد ..... من که همینجوری حیرون دارم نگاه میکنم......من هر چه خواستم یک سری به تاپیک اولین سفر بزنم دلم رضا نداد ....چطور میتونم اینجا رو ترک کنم..... تا آخرین ساعت و روز سپتامبر اینجا میمانم .... و برای گرفتن یک ویزا توسط دوستانم دعا میکنم........مطمئن باشید اول اکتبر من رو در اگر زنده باشم در تاپیک اولین سفر خواهید دید.....
یه وقت هایی هست که باید لم بدی یه گوشه و جریان زندگیت رو مرور کنی بعدشم
بگی به سلامتیه
خودم که این قدر تحمل داشتم...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرمها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد: *San diego *California ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!
از اعضای خانواده شما کسی ویزا گرفتن ؟
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 17:04)rezagh نوشته: (2013-09-24 ساعت 16:59)payam62 نوشته: سلام دوستان . از ساعت 10 صبح تا 1 بعد از ظهر دم در سفارت آنکارا بودم. نوشته های چند صفحه ی اخیر دوستان را خواندم، ناراحتم، ولی بازم از اوضاع امروز آنکارا میخوام بگم براتون:
خیلی خیلی ممنون پیام جان از اطلاع رسانیه کاملت .... امیدوارم همه چی درست بشه
لطفا یکی از بچه های ابوظبی و ایروان هم مثل پیام جان اوضاع امروز و دیروز رو توضیح بده
دوستان ابوظبی در حال حاضر در حالت بهت هستند.عذرشان را بپذیرید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها ما 11 سپتامبر ویزا گرفتیم1 ابان میریم امیدوارم همه برن از راهنمایی دوستان ممنونم
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر