2013-09-24 ساعت 17:15
ایروان چه خبر
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
2013-09-24 ساعت 17:15
ایروان چه خبر
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
2013-09-24 ساعت 17:16
(2013-09-24 ساعت 17:01)ARI66 نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!ايشود هم شده بودن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میخوام بدونم 3 روز قبل از اطلاعیه سفارت پاسپورت رو دادیم به سفارت و 1 هفته نگهداشتنش و 6 بار آپدیت کردن کیس رو واقعا میخوام بدونم اگر قرار به این بوده که ویزا ندن برای چی 1 هفته نگهداشتن پاسپورت رو و اینهمه آپدیت کیس برای چی بوده؟؟؟؟ در ضمن اگر ویزاشون از 20 سپتامبر تموم شده بود کسی که 17 پاسپورتش رو داده چرا ویزاش نباید صادر بشه؟ مراجعه کردم به سفارت چون برگه صورتی رو گرفته بودند اجازه ورود ندادند زنگ میزنم جواب نمی دن. از صبح 2 تا ایمیل فرستادم جواب ندادند. این رسما نقض حقوق نیست؟
2013-09-24 ساعت 17:18
(2013-09-24 ساعت 16:59)payam62 نوشته: 6- یه آقایی که روبروی سفارت دفتر نمایندگی ایران ایر را داره، میگفت پارسال 70 نفر کلیر نشدن ولی به مابقی کلیز شده ها از دم ویزا دادن حتی 30 سپتامبر. در مورد صحت و سقم گفته های این آقا نمیتونم نظری بدم.سلام دوست خوب من ، در مورد اون آقا زیاد حرفشون رو باور نکنید !!!! چرا که بچه های سال گذشته که عضو مهاجرسرا بودن همگی ویزا گرفتن ( به استثنای دو یا سه نفر که مدارک ناقص و اشتباه داشتن که اصلاً رد شدن ) و تا جایی که من در رفت و آمد بودم ، کسانی هم که آمده بودند و عضو مهاجرسرا نبودن ، ویزا گرفتن . دوستان دیگه هم اینو تایید نمی کنن . میتونید ازشون سوال کنید . بنده تقریباً هر ایرانی که میرسید ازش سوال میکردم ، چه در زمان مصاحبه ، چه زمان دریافت ویزا . اما در مورد اون دوستمون که که قصد جمع کردن مدارکشون رو دارن ؛ !!! اولاً اون برگه تنها یه برگه ساده با یه متن معمولیه !!! دوماً اصلاً سندی نیست که بخوان بهش برای مراحل بعدی بعنوان یه مدرک تکیه کنن . سوماً اونا خلاف مقررات و قانون عمل نمیکنن که بخوان جوابگو باشن !! اینا همه از یه منبع دستور میگیرن . چهارماً اینکه ، نهایت ، نهایتش که میگن آقا دیگه همین قدر کافیه و از این جور حرفها !!! ما که نمیتونیم بهشون بگیم باید به زور مارو راه بدین به کشورتون . در پایان شما باید امیدوار باشید که این مشکل بزودی حل بشه . اونایی هم که پاسشون برگشت خورده و سفید تحویل شده و خودتون میگید کلیر نشده بودن ، خب چیز غیر طبیعی نیست !!!! شما اصلاً نگران نباشید .
2013-09-24 ساعت 17:18
(2013-09-24 ساعت 17:08)DIVE نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!از اعضای خانواده شما کسی ویزا گرفتن ؟ برنده اصلی 1.5 ماه پیش ویزاشو گرفته بود.
2013-09-24 ساعت 17:23
(2013-09-24 ساعت 17:18)hosa نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:08)DIVE نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!از اعضای خانواده شما کسی ویزا گرفتن ؟ بهمین خاطر ویزا ندادن . دارن ویزاهرو بکسایی میدن که هیچ کس از خانواده ویزا نگرفته. پدر شما می تونن از طریق خانوادگی اقدام کنن
2013-09-24 ساعت 17:23
The Department of State's National Visa Center holds the DV Lottery every year, and chooses 50,000 winners randomly from all qualified entries. The 50,000 visas are distributed among six geographic regions. No country in any region may be allotted more than 7 percent of the 50,000 total DVs available regardless of the number of persons registered for that country. We have learned from experience that not all of the first 50,000 persons selected will qualify for a visa or will even apply. For that reason, and to ensure that all 50,000 visas are used, more than 50,000 persons are selected and rank ordered. Unfortunately, this may also mean not all persons notified that they have been chosen in the DV lottery will be granted visas.
For DV-2013, the allotment of DVs to citizens of Iran has been exhausted earlier than expected because of an unexpectedly higher qualification rate among applicants. No additional visas can be made available, and DVs can no longer be issued and the program must be considered over for this year for citizens of Iran. We understand the disappointment felt by all those who began the application process with the expectations that they would be issued visas. If you are still interested in immigrating to the United States, you may wish to consider entering the DV Lottery for 2015. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year. If you meet the above requirements, we recommend that you enter the DV Lottery for 2015. Detailed instructions on the DV 2015 application process will be available on our website at Travel.State.Gov in 2013. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly. We regret we cannot give you a more positive response but we trust this information is helpful. Sincerely, Immigrant Visa Unit US Embassy, Ankara, Turkey اینم مال من...فقط ما زیاد بودیم انگار
2013-09-24 ساعت 17:25
(2013-09-24 ساعت 17:16)hosa نوشته:دوست بسيار عزيزم...بازم سوال من بي پاسخ موند...ايشون تو سايت ceac ايشود شده بودن؟؟؟؟؟(2013-09-24 ساعت 17:01)ARI66 نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!ايشود هم شده بودن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2013-09-24 ساعت 17:25
(2013-09-24 ساعت 17:23)DIVE نوشته:آخه واسه چی 1 هفته نگهداشته پاسو؟ با 6 تا آپدیت؟؟؟؟(2013-09-24 ساعت 17:18)hosa نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:08)DIVE نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!از اعضای خانواده شما کسی ویزا گرفتن ؟
2013-09-24 ساعت 17:28
نــمیدانــم چــه میــخــواهی !
ولــی امــشب... مــن از عــمق وجــودخود خــدایــم را صــدا کــردم ، بــرای تــو... بــرای رفــع غــمــهایت... بــرای قلب زیبــایــت... بــرای آرزوهــایت..! بــه درگاهــش دعــاکــردم
2013-09-24 ساعت 17:30
(2013-09-24 ساعت 17:26)zohre02 نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:23)DIVE نوشته:نه . بهم زنگ زدن پاستو بیار از سه شنبه پاسم دستشونه. توکل بخدا.(2013-09-24 ساعت 17:18)hosa نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:08)DIVE نوشته:(2013-09-24 ساعت 17:00)hosa نوشته: دوستان پدر من 16 کلیر شده بود 17 پاسپورتش رو داده بودیم به سفارت آنکارا. بعد از 1 هفته تمام و 6 تا آپدیت امروز از پ.ت.ت پاسپورت خالی بودن ویزا گرفتیم!!!!!!!!!! نمیدونم واقعا نمیدونم چی باید گفت!!!!از اعضای خانواده شما کسی ویزا گرفتن ؟
تشکر کنندگان: zohre02
2013-09-24 ساعت 17:31
(2013-09-24 ساعت 16:59)payam62 نوشته: سلام دوستان . از ساعت 10 صبح تا 1 بعد از ظهر دم در سفارت آنکارا بودم. نوشته های چند صفحه ی اخیر دوستان را خواندم، ناراحتم، ولی بازم از اوضاع امروز آنکارا میخوام بگم براتون: من هم کاملا با شماره 8 موافقم.(با توجه به صحبتهای امروز سارا گرو)
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقع/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013
دوستان صبح ایمیل زده بودم برای پیگیری وضعیت پرونده همسرم بعد تو سیس فقط خودم (برنده اصلی) آپ شدم همین الان این متنو واسم فرستادن
ایروان هم آب پاکی رو ریخت رو دستمون Dear Applicant: We regret to inform you that we are unable to approve your diversity visa application. This year, Iranian citizens have had a higher than expected qualification rate, which means that the allotment of diversity visas to Iranian citizens has been exhausted earlier than expected. Unfortunately, this means that there are no more diversity visas available. The Department of State's National Visa Center holds the DV Lottery every year, and chooses 50,000 winners randomly from all qualified entries. The 50,000 visas are distributed among six geographic regions. No country in any region may be allotted more than 7 percent of the 50,000 total DVs available regardless of the number of persons registered for that country. We have learned from experience that not all of the first 50,000 persons selected will qualify for a visa or will even apply. For that reason, and to ensure that all 50,000 visas are used, more than 50,000 persons are selected and rank ordered. Unfortunately, this may also mean not all persons notified that they have been chosen in the DV lottery will be granted visas. For DV-2013, the allotment of DVs to Iranian citizens has been exhausted earlier than expected because of an unexpectedly higher qualification rate among applicants. No additional visas can be made available, and DVs can no longer be issued and the program must be considered over for this year for Iranian citizens. We understand the disappointment felt by all those who began the application process with the expectations that they would be issued visas. If you are still interested in immigrating to the United States, you may wish to consider entering the DV Lottery for 2015. In order to be qualified to enter the DV Lottery, you must have either a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education; OR two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. You must also be a native of a qualifying country for that year. The list of countries whose natives qualify for DV Lottery participation changes every year. If you meet the above requirements, we recommend that you enter the DV Lottery for 2015. Detailed instructions on the DV 2015 application process will be available on our website at Travel.State.Gov. To be eligible for a visa, it is essential that the instructions for entry are followed exactly. I regret I cannot give you a more positive response but I trust this information is helpful.
2013AS2*** نفرات:2 مصاحبه:19DES,2012 ایروان سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust ورود به آمریکا: 17NOV 2013 -------------------------- F2A: PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014, , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May CLEAR:16MAY2016
2013-09-24 ساعت 17:33
حرف حساب :اگر ميخواهيد نديد ،خب نديد پاسامونو بديد بريم پي كارمون حالا از اونجا مونده نشيم،ازاينجا رونده كه شديم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
دوستان من همین الان برای آقای الن ایر (سخنگوی فارسی زبان وزارت امور خارجه ) تو فیس بوکش پیغام گذاشتم ، خواهشن هرکسی می تونه این کارو بکنه..
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
(2013-09-24 ساعت 16:13)parsush نوشته: موضوع این نیست که اونا ما ایرانی ها رو کنار گداشتن یا باهامون بازی کردن. موضوع اینه که امسال به توجه به شرایط گل و بلبل کشور همه ی هموطنایی که برنده شدن حتی اگه قصد رفتن و موندن هم نداشتن ولی رفتن ویزا گرفتن. موضوع ماییم نه اونا .به نظر من ، اون هموطنی که میره ویزا میگیره ، اما قصد موندن نداره ، حق دیگرانی را که دوست دارن برن و بمونن و زندگی جدیدی را آغاز کنن رو پایمال میکنن !!! این چه رسمیه که بعضی از ماها داریم که میخوایم همه چیز رو توی زندگی بشکل انبار کردن مورچه ای باهاش برخورد کنیم ؟!! خب شما که عزیز من ، هموطن من نمیخوای بری ، چرا سهمیه بچه های بنده خدایی رو که الآن بخاطرش اینطور عذاب میکشن رو پر میکنی ؟ چی بگم والا ؟!!!! |