موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-04 ساعت 19:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-04 ساعت 19:06 توسط hassan1358arab.)
اخه من بیچاره یه بار فقط به دبی رفته بودم تو 2011 همین.به نظرت دوباره یه ایمیل بهشون بزنم
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-03 ساعت 18:45)الا نوشته: (2013-02-03 ساعت 18:15)Saeedv13 نوشته: (2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته: دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
الا
ازشون در مورد آخرین لحظات مصاحبه و مکالمات رد و بدل شده بین ایشون و آفیسر سئوال کن لطفاً. اگر برگه صورتی گرفتن، دور آدرس یک وبسایت خط کشیده شده و بهشون گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنن و هر وقت کیس نامبرشون رو دیدن با آخرین مدرک تحصیلی برگردن سفارت برای گرفتن ویزا یعنی این که کلیرنس خوردن با نقص مدرک. احتمالاً روی برگه هم برای آخرین مدرک تحصیلی تیک زده. سایتی هم که باید چک کنن اینجاست. اگر هم چنین صحبت هایی نشده و برگه ای که بهشون دادن رنگ دیگه ای هست وضعیت فرق می کنه و برای روشن شدن وضعیت بهترین کار سئوال کردن از سفارت با ایمیل هست.
بله بهشون برگه ی صورتی دادند .......ممنون از پاسختون
دوستان ببخشید دوباره سوال میکنم الان با این دوستم دوباره صحبت کردم میگه همسرم که برنده ی اصلی باشه نتونسته مدرک دیپلمش رو پیدا کنه و حتی به اداره آموزش پرورش کل هم رفته ولی اونجا هم نبوده طبق گفته های ایشون آفیسر بهشون راجه به چک کردن سایت طی 4 تا 6 هفته چیزی نگفته و فقط گفته هر وقت مدرکتون رو داشتید از دوشنبه تا چهارشنبه بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا من هر چی میگم باید از توی سایت سفارت کیستون رو چک کنید باور نمیکنند امکانش هست که این جوری باشه؟ و اینکه حالا مدرک ندارند باید چیکار کنند؟ایشون زیاد آشنایی با اینترنت ندارند به خاطر همین از من خواستن بپرسم ممنون اگه جواب بدید................
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
موضوعها: 0
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی سفر های تفریحی هم ماثر هست؟ توزوخدا نگین ؟!!!!
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان