کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-04 ساعت 17:17)sayeh_m نوشته:  بچه ها بهم نخندين ها

دارم به يه نتايجي ميرسم Big Grin امروز يا نهايتاً فردا تعدادي از بچه هاي ايروان كلير ميشن Wink

پس خودمون چی مامان سایه؟

(2013-02-04 ساعت 17:08)lot2013 نوشته:  سایت CEAC امروز برای این 5 کیس بروز شده.

2013AS109 4-Feb-2013 Visa
2013AS390 4-Feb-2013 Visa
2013AS2973 4-Feb-2013 Clearance
2013AS3007 4-Feb-2013 Clearance
2013AS3225 4-Feb-2013 Clearance

دو مورد اول پیش تر در سایت آنکارا کلیر شده بودند.
بنابراین ممکنه در حال گرفتن ویزاشون باشن.

در هر صورت نشانده فعالیت سفارت در آنکارا است.

دوست عزیز ممکنه بگی چطور متوجه شدی؟
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، مانترا ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 17:28)اردوان نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 16:57)Saeedv13 نوشته:  تو یک تاپیک غیر مرتبط به یک سئوالی جواب دادم که بیشتر مربوط به اینجا میشه. یک سری بهش بزنین بد نیست. اینجا.
عمو سعید خوندم مطالبتونو.100% درست میگین...کاملا قبول دارم همه چیز بررسی میشه.
من رفتم و خوندم .درسته ولی آخه بابای آمریکایی چطوری میخواد بفهمه که مثلا من از 16 سالگی تا الان چندتا آدرس عوض کردم؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
تشکر کنندگان: ASALI ، raham ، Saeedv13 ، امیر مهاجر ، kasrafo ، Tomas
حسن آقا
در مورد خودم نمیدونم Sad شاید این هفته یه چیزایی معلوم بشه . در مورد شما هم نمیدونم Sadآخه ابوظبی سایت نداره که بشه یه چیزایی متوجه شد . ولی ایشاله شما هم همین هفته کلیر میشین Smileنگران نباشین Smile
البته اینم بگم این بار بهم الهام نشده . به صورت منطقی فکر میکنم که باید این اتفاق بیفته . البته این نتیجه رو با توجه به ایمیلی که امروز احمد عزیز گفت که براش از سفارت ارمنستان فرستادن گرفتم . حالا اگر حدسم درست بود بعدا" میگم که چرا به این نتیجه رسیدم .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
اخه من بیچاره یه بار فقط به دبی رفته بودم تو 2011 همین.به نظرت دوباره یه ایمیل بهشون بزنم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، ASALI ، el333 ، امیر مهاجر ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 16:57)Saeedv13 نوشته:  تو یک تاپیک غیر مرتبط به یک سئوالی جواب دادم که بیشتر مربوط به اینجا میشه. یک سری بهش بزنین بد نیست. اینجا.

سعید جان
مطلبتو خوندم ... اما من بعید می دونم همش درست باشه ... (البته این نظره منه). میشه بهم بگی Source اونها واسه دسترسی به 7 جد گذشته افراد چیه ؟ شک ندارم که میتونن یه کوچولو از بیشینه هموطنامون بدست بیارن ، اما اینکه بتونن بهتر از پدر و مادرمون ما رو بشناسن کمی اغراقه به خدا ... وقتی میگن ما سوء پیشینه ایران رو قبول نداریم به نظر شما یعنی چی ؟

ممنون میشم اگه در این زمینه شفاف سازی بشه ...
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، bayat_r ، ASALI ، Saeedv13 ، amairmonre ، امیر مهاجر ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 19:10)30NAP30 نوشته:  

سعید جان
مطلبتو خوندم ... اما من بعید می دونم همش درست باشه ... (البته این نظره منه).
ممنون میشم اگه در این زمینه شفاف سازی بشه ...

ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی باور کنید دوست من پارسال رفت مصاحبه و مثلا اخرین ادرسی که زندگی میکرد و به نامه خودش بود رو به اونا داد.الان هم امریکاست.اونا هم نفهمیدن.Smile
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، bayat_r ، ASALI ، Saeedv13 ، lilac ، amairmonre ، امیر مهاجر ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 16:10)arian307 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 15:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 15:30)arian307 نوشته:  دوستان حالا که همه اینجا جمعیم میپرسم.. میدونم که جای سوال اینجا نیست اما دوستانی که تو یروان مصاحبه رفتن و چک گرفتن از جمله خود من همه اینجان بنابر این اینجا میپرسم...
کسی بوده که تو چک رد شه؟ مصاحبه ی من اصلا خوب نبود (شرحش تو سفرنامم هست ) اما در نهایت چک گرفتم ... میخوام بدونم ممکنه یه وقت رد کنن...
نه آرین. اگر می خواست ردت کنه همونجا برگ قرمز بهت می داد و خلاص. باهات رودربایستی که نداره خجالت بکشه. تو هم آتیشت خیلی تنده ها. ده روز شده از زمان مصاحبه ات که می خوای کلیر شی؟Big Grin

:d عمو سعید اتفاقا اصلا فکرش رو نمیکنم فقط کنجکاوم بدونم تو این اف بی ای چک چی رو دقیقا چک میکنن و منابعشون کجاست .. واسه این که تو تاپیک موضوع بی ربط باز نشه اگر مقدور بود پیام خصوصی بدین...
دست گلت درد نکنه

با اجازه آقا سعید می خواستم بگم که :
این FBI CHECK کلا بستگی به Backgroud متقاضیان اقامت در سرزمین کفر داره ... این Background میتونه مربوط بشه به دوران خدمت سربازی ، رشته آکادمیک فرد ، سابقه کاری و تحقیقاتی افراد و یا شرکتی که در اون مشغوله ...

متاسفانه من فکر می کنم این موضوع واسه ما خیلی خیلی داره خودنمائی میکنه و واسه خودش غولی شده Smile اما به خدا اینجورا هم نیست ...

- توی ایران در 99% موارد خدمت دست خودت نیست
- واسه پیدا کردن کار ، جبر روزگار تو رو به کجاها که نمی بره
- رشته تحصیلیت رو خودت انتخاب می کنی ، اما چون بند " پ " نداشتی وارد رشته ای میشی که اصلا بهش علاقه نداری ( مگه اینکه دانشگاه آزاد بخوای بخونی )
- راست راست راه میری و جریمت می کنن ( این جریمه می تونه شامل سوء پیشینه هم بشه که خودت بی خبری !!!! )

اونا هم کاملا با این موضوع آشنا شدن و صحت و سقم گفته های شما رو از نظر روانشناسی چک می کنن و دستی هم از دور به آتش دارن Smile

سعید جان جسارت منو ببخش
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، afs ، amairmonre ، امیر مهاجر ، مانترا ، Tomas ، ghafari88
[/quote]
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی باور کنید دوست من پارسال رفت مصاحبه و مثلا اخرین ادرسی که زندگی میکرد و به نامه خودش بود رو به اونا داد.الان هم آمریکاست.اونا هم نفهمیدن.Smile
[/quote]

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ آدرس خودش بوده و رفته یا آدرس خودشو نداده و رفته ؟ اینطور که شما نوشتین یعنی مشکلی نداشته خب Smile
تشکر کنندگان: shiraz mamali ، ASALI ، Tomas

ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی باور کنید دوست من پارسال رفت مصاحبه و مثلا اخرین ادرسی که زندگی میکرد و به نامه خودش بود رو به اونا داد.الان هم آمریکاست.اونا هم نفهمیدن.Smile
[/quote]

میشه بیشتر توضیح بدی ؟ آدرس خودش بوده و رفته یا آدرس خودشو نداده و رفته ؟ اینطور که شما نوشتین یعنی مشکلی نداشته خب Smile
[/quote]
از 16 سالگیش جاهای مختلفی زندگی کرده ولی فقط ادرس اخرین جا رو زد توی فرم ها.که خونه به اسم پدرش بود.
تشکر کنندگان: 30NAP30 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 16:51)ahmad.h نوشته:  دوستان همینطور که میدونن، من 110 روزه که منتظر کلیرنسم. هم برای خودم و هم برای دیگران سوال پیش اومده بود که چرا.
حدس من این بود که به دلیل مسافرت زیاده، تا اینکه امروز تقریبا مطمئن شدم، از سفارت بهم ایمیل زدن که تمامی سفرهای خارجیم رو به همراه تاریخش بهشون بگم.
حالا خبری شد حتما اطلاع رسانی میکنم

سلام دوست عزیز. من کلیرنسم 80 روز طول کشید ولی اومد. من 18 سفر خارجی از اروپا تا سمت روسیه دارم ولی نهایتا کلیر شدم. بنابراین صرفا سفر زیاد نمیتونه علتش باشه. شاید تشابه اسمی ، شاید حساسیت شغل ، حساسیت رشته یا مقطعش... نمیدونم... ولی من که مشکل بزرگم تعداد سفر بالا بود زمانم طولانی شد ولی نه این مقدار و به مشکلی بر برنخوردم. نگران سفر نباش Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
(2013-02-04 ساعت 19:19)30NAP30 نوشته:  با اجازه آقا سعید می خواستم بگم که :
این FBI CHECK کلا بستگی به Backgroud متقاضیان اقامت در سرزمین کفر داره ... این Background میتونه مربوط بشه به دوران خدمت سربازی ، رشته آکادمیک فرد ، سابقه کاری و تحقیقاتی افراد و یا شرکتی که در اون مشغوله ...

متاسفانه من فکر می کنم این موضوع واسه ما خیلی خیلی داره خودنمائی میکنه و واسه خودش غولی شده Smile اما به خدا اینجورا هم نیست ...

- توی ایران در 99% موارد خدمت دست خودت نیست
- واسه پیدا کردن کار ، جبر روزگار تو رو به کجاها که نمی بره
- رشته تحصیلیت رو خودت انتخاب می کنی ، اما چون بند " پ " نداشتی وارد رشته ای میشی که اصلا بهش علاقه نداری ( مگه اینکه دانشگاه آزاد بخوای بخونی )
- راست راست راه میری و جریمت می کنن ( این جریمه می تونه شامل سوء پیشینه هم بشه که خودت بی خبری !!!! )

اونا هم کاملا با این موضوع آشنا شدن و صحت و سقم گفته های شما رو از نظر روانشناسی چک می کنن و دستی هم از دور به آتش دارن Smile

سعید جان جسارت منو ببخش
شرمنده. برای همه حتی شهروندهای خودشون هم به راحتی آب خوردن انجام میدن. کارفرمای شما در جایی که می خواین استخدام بشین می تونه تقاضا بکگراند چک کنه. اگر باور نمی کنین برای هستی بانو پیام خصوصی بفرستین. موقع استخدامش براش انجام دادن. بانک های اطلاعاتیشون از همدیگه جداست ولی کار این وزارتخونه اینه که اطلاعات یک فرد رو از چندین بانک در بیاره و سر جمع کنه. برای شهروندان خودشون بانک اطلاعاتی دارند برای مهاجرین هم دارند. جالب بود که توی اطلاعات بیومتریک علاوه بر اثر انگشت امضای فرد هم به عنوان یکی از آیتم ها ذخیره و بعداً مورد استفاده قرار می گیره.
تشکر کنندگان: el333 ، 30NAP30 ، roeentan ، amairmonre ، گل نهال ، mdna ، lilac ، امیر مهاجر ، kasrafo ، Tomas
(2013-02-03 ساعت 18:45)الا نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 18:15)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته:  دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
الا
ازشون در مورد آخرین لحظات مصاحبه و مکالمات رد و بدل شده بین ایشون و آفیسر سئوال کن لطفاً. اگر برگه صورتی گرفتن، دور آدرس یک وبسایت خط کشیده شده و بهشون گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنن و هر وقت کیس نامبرشون رو دیدن با آخرین مدرک تحصیلی برگردن سفارت برای گرفتن ویزا یعنی این که کلیرنس خوردن با نقص مدرک. احتمالاً روی برگه هم برای آخرین مدرک تحصیلی تیک زده. سایتی هم که باید چک کنن اینجاست. اگر هم چنین صحبت هایی نشده و برگه ای که بهشون دادن رنگ دیگه ای هست وضعیت فرق می کنه و برای روشن شدن وضعیت بهترین کار سئوال کردن از سفارت با ایمیل هست.
بله بهشون برگه ی صورتی دادند .......ممنون از پاسختون
دوستان ببخشید دوباره سوال میکنم الان با این دوستم دوباره صحبت کردم میگه همسرم که برنده ی اصلی باشه نتونسته مدرک دیپلمش رو پیدا کنه و حتی به اداره آموزش پرورش کل هم رفته ولی اونجا هم نبوده طبق گفته های ایشون آفیسر بهشون راجه به چک کردن سایت طی 4 تا 6 هفته چیزی نگفته و فقط گفته هر وقت مدرکتون رو داشتید از دوشنبه تا چهارشنبه بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا من هر چی میگم باید از توی سایت سفارت کیستون رو چک کنید باور نمیکنند امکانش هست که این جوری باشه؟ و اینکه حالا مدرک ندارند باید چیکار کنند؟ایشون زیاد آشنایی با اینترنت ندارند به خاطر همین از من خواستن بپرسم ممنون اگه جواب بدید................
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
تشکر کنندگان: Tomas
یعنی سفر های تفریحی هم ماثر هست؟ توزوخدا نگین ؟!!!!
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: ASALI ، Saeedv13 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 16:10)arian307 نوشته:  :d عمو سعید اتفاقا اصلا فکرش رو نمیکنم فقط کنجکاوم بدونم تو این اف بی ای چک چی رو دقیقا چک میکنن و منابعشون کجاست .. واسه این که تو تاپیک موضوع بی ربط باز نشه اگر مقدور بود پیام خصوصی بدین...
دست گلت درد نکنه
یک قسمت مهمش اطلاعاتی هست که خودتون بهشون دادین. این اطلاعات رو با دیتای ذخیره شدشون مقایسه می کنند برای این که ببینن شباهتی با رکوردهای ثبت شدشون دارین یا نه. تقریباً مطمئنم اگر پاتون رو از ایران بیرون گذاشتین به اطلاعات مسافرت شما هم دسترسی دارند. روزی که رفتین مصاحبه با آموزش هایی که دیده می فهمه شما راست میگین یا دروغ. اگر به راستگویی شما شک کنه ممکنه بعضی بانک هایی که در حالت عادی چک نمیشن رو هم سرچ کنن. این تاپیک جای این بحث نیست و من تمام پستهای مربوطه رو می برم تاپیک کلیرنس. برای دست گرمی چند تا pdf که از سایت DHS گرفتم رو براتون می ذارم. وقتی یه نگاهی به این فایل ها می کنین متوجه میشین که این جور جمع کردن اطلاعات از زندگی شخصی مردم با اصل "حفظ حریم خصوصی افراد" که کشورهای غربی سنگشو به سینه می زنن تناقض داره و احتمالاً عملکرد اینچنینی باعث مخالفت خیلی ها شده. برای همین تو این فایل ها سعی کردن برای این کارشون چارچوب و پروتکل مشخصی تعریف بشه. یعنی اطلاعات هر بانک چه جوری جمع بشه و بعد تحت چه شرایطی و چه مجوزهایی توسط چه کسانی مورد استفاده قرار بگیره. یه نگاهی به فایل چهارم (DHS UKvisas Project) بندازین. متوجه میشین که آشکارا با دولت انگلستان برای تبادل اطلاعات بیومتریک متقاضیان ویزا همکاری می کنند.

فایل‌های پیوست
.pdf   Biometric Storage System.pdf (اندازه 621.81 KB / تعداد دانلود: 1,567)
.pdf   United States Citizenship and Immigration Services (USCIS).pdf (اندازه 224.68 KB / تعداد دانلود: 205)
.pdf   Foreign National Visitor Management System.pdf (اندازه 204.6 KB / تعداد دانلود: 353)
.pdf   DHS UKvisas Project.pdf (اندازه 205.73 KB / تعداد دانلود: 214)
(2013-02-04 ساعت 20:17)الا نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 18:45)الا نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 18:15)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-03 ساعت 17:46)الا نوشته:  دوستان من ازتون یه سوالی داشتم الته این سوال یکی از همسفرام هست که عضو مهاجرسرا نیستند این خوانواده ی سه نفره آقا برنده ی اصلی هستند و به دلیل اینکه مثل ما با این سایت آشنا نبودند و گرفتن یه وکیل و خرجای اضافه نتونستند ویزای یه ضرب بگیرند این آقا به دلیل اینکه آخرین مدرک تحصیلیشون که دیپلم باشه رو نداشتند البته دیپلمشون نظام قدیم بوده طبق گفته های خودشون آفیسر گفته شما فقط باید آخرین مدرک تحصیلیتون رو بیارید و هر وقت که آماده بود خودتون بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا سوالشون اینه که آیا نیاز به چک کردن از توی سایت دارند یا نه و اینکه اگر نتونند مدرکشون رو پیدا کنند باید چیکار کنند؟
الا
ازشون در مورد آخرین لحظات مصاحبه و مکالمات رد و بدل شده بین ایشون و آفیسر سئوال کن لطفاً. اگر برگه صورتی گرفتن، دور آدرس یک وبسایت خط کشیده شده و بهشون گفتن 4 تا 6 هفته دیگه سایت رو چک کنن و هر وقت کیس نامبرشون رو دیدن با آخرین مدرک تحصیلی برگردن سفارت برای گرفتن ویزا یعنی این که کلیرنس خوردن با نقص مدرک. احتمالاً روی برگه هم برای آخرین مدرک تحصیلی تیک زده. سایتی هم که باید چک کنن اینجاست. اگر هم چنین صحبت هایی نشده و برگه ای که بهشون دادن رنگ دیگه ای هست وضعیت فرق می کنه و برای روشن شدن وضعیت بهترین کار سئوال کردن از سفارت با ایمیل هست.
بله بهشون برگه ی صورتی دادند .......ممنون از پاسختون
دوستان ببخشید دوباره سوال میکنم الان با این دوستم دوباره صحبت کردم میگه همسرم که برنده ی اصلی باشه نتونسته مدرک دیپلمش رو پیدا کنه و حتی به اداره آموزش پرورش کل هم رفته ولی اونجا هم نبوده طبق گفته های ایشون آفیسر بهشون راجه به چک کردن سایت طی 4 تا 6 هفته چیزی نگفته و فقط گفته هر وقت مدرکتون رو داشتید از دوشنبه تا چهارشنبه بیاید و ویزاتون رو بگیرید حالا من هر چی میگم باید از توی سایت سفارت کیستون رو چک کنید باور نمیکنند امکانش هست که این جوری باشه؟ و اینکه حالا مدرک ندارند باید چیکار کنند؟ایشون زیاد آشنایی با اینترنت ندارند به خاطر همین از من خواستن بپرسم ممنون اگه جواب بدید................

ایشون باید تائیدیه تحصیلی از اداره آموزش و پرورش محل تحصیلشون بگیرن و با خودشون ببرن . این گواهی ارزشش از دیپلم هم بیشتره تا جائیکه من می دونم . آیا این کارو کردن و بهشون ویزا ندادن یا با مدارک ناقص رفتن واسه مصاحبه ؟
تشکر کنندگان: sayeh_m ، roeentan ، Signal ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان