کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-04 ساعت 13:47)amirhr123 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 13:35)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 13:25)Emma_a432 نوشته:  بچه ها کسی می دونه ups v روزهای تعطیلم کار می کنه یا نه؟
مثلا ممکن روز شنبه پاسپورتا بیان سفارت؟
یو پی اس شنبه ها کار میکنه .دوستانی که کلیر شدین و میخواین برین ویزا بگیرین . بهتره که دوشنبه یا سه شنبه برین . یکی از بچه ها جمعه پاسش رو داده سفارت . خب حتی اگر این اتفاق چند روز پیش هم نمی افتاد و همه چیز مرتب و منظم بود باز هم وقتی جمعه پاس رو بدی نباید توقع داشته باشی که زودتر از چهارشنبه ویزا رو بگیری .
با عرض معذرت از مامان سایه upsفقط یکشنبه ها تعطیل است و برنامه شان
اینست که هرروز ساعت 5بعدازظهر به upsسفارت اعلام میکنه وساعت 5.5مدارک تحویل upsمیشود وساعت 6بعدازظهر تمامی مدارک تویups ثبت میشود وفردای انروز به شما تحویل میدهند.اخه مااینجا جلوی ups چادر زدیم وبا اونا کارت میزنیم. روز شنبه تک تک پرسنل اونجارو ساعت 18فرستادیم خونه
امیر جان ممنون که گفتی. پست خودمو ویرایش کردم . حقیقتش یو پی اس رو با دکتر اشتباه گرفتم Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: bayat_r ، ASALI ، Emma_a432 ، امیر مهاجر ، Saeedv13 ، raham ، Ali DV-2013 ، amirhr123 ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 14:25)sepid_a نوشته:  
خیلی مهم خیلی مهم
بچه ها کسی هست که امروز ,فردا یا حتی پس فردا بره آنکارا؟
دوستان ضروری هست یکی از دوستامون کارت پایان خدمتش رو نبرده لطفا اگه کسی میره بگه تا بدیم با خودتون ببرین

من به سه تا آزانس زنگ زدم و بعد یک آژانس رو سراغ گرفتم که مسئول تور ترکیه بود ولی متاسفانه گفتند کسی نیست که کارت رو بهش بدید...حالا به صادقی بگو به آزانس خودش زنگ بزنه که یه مسافر براش ببره...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
باید زندگی کرد
اگر زندگی کردن در گرو رفتن باشد باید رفت
ماندن اگر پوسیدگی بیاورد
باید رفت
و اگر اینگونه نبود
می ماندیم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-02-04 ساعت 15:52)Saeedv13 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 15:30)arian307 نوشته:  دوستان حالا که همه اینجا جمعیم میپرسم.. میدونم که جای سوال اینجا نیست اما دوستانی که تو یروان مصاحبه رفتن و چک گرفتن از جمله خود من همه اینجان بنابر این اینجا میپرسم...
کسی بوده که تو چک رد شه؟ مصاحبه ی من اصلا خوب نبود (شرحش تو سفرنامم هست ) اما در نهایت چک گرفتم ... میخوام بدونم ممکنه یه وقت رد کنن...
نه آرین. اگر می خواست ردت کنه همونجا برگ قرمز بهت می داد و خلاص. باهات رودربایستی که نداره خجالت بکشه. تو هم آتیشت خیلی تنده ها. ده روز شده از زمان مصاحبه ات که می خوای کلیر شی؟Big Grin

:d عمو سعید اتفاقا اصلا فکرش رو نمیکنم فقط کنجکاوم بدونم تو این اف بی ای چک چی رو دقیقا چک میکنن و منابعشون کجاست .. واسه این که تو تاپیک موضوع بی ربط باز نشه اگر مقدور بود پیام خصوصی بدین...
دست گلت درد نکنه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: bayat_r ، Saeedv13 ، amairmonre ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 13:37)amirhr123 نوشته:  دوستان سلام
همین الان دارم از جلوی سفارت میام صبح بچه ها برای مصاحبه رفتند تو والان هم برای گرفتن ویزا صف بستد وارد سفارت شدند دعا کنید زودتر ویزای ماهم بیاید تا ازاین بلاتکلیفی در بیائیم از قدیم گفتند برای هر چیزی که سختی بیشتری بکشی قدرش رو بیشتر میدونی
سلام امير جان ممنون از اطلاع رسانيت. من چندروزيه كلير شدم و براي ويزام بايد بيام آنكارا. ميخوام برم براي هفته بعد بليط بگيرم. يعني سفارت آنكارا و UPS عادي دارن كار ميكنن ديگه؟ همه چي حله؟ برم واسه بليط؟
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: payampars ، امیر مهاجر ، شوصب ، amairmonre ، fire dragon ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-04 ساعت 16:10)arian307 نوشته:  :d عمو سعید اتفاقا اصلا فکرش رو نمیکنم فقط کنجکاوم بدونم تو این اف بی ای چک چی رو دقیقا چک میکنن و منابعشون کجاست .. واسه این که تو تاپیک موضوع بی ربط باز نشه اگر مقدور بود پیام خصوصی بدین...
دست گلت درد نکنه
یه مدتی من تو سایت "وزارت حفاظت از میهن یا سرزمین مادری" یا همون Department of Homeland Security دنبال این موارد می گشتم. اونجا بود که تازه فهمیدم آمریکایی ها برای جز جز زندگیشون و هر گونه ارتباطی با دنیای خارج بانک های اطلاعاتی مجزا دارند. مثلاً برای پناهجوها، گردشگرها، کادر پرواز، مهاجرین قانونی و غیر قانونی، خلافکارها و تروریست ها و علاوه بر اینها هر آن چه که مربوط به زندگی یک شهروند آمریکایی میشه مثل تاریخ تولد، درس خوندنش، مالیات دادنش، خویشاوندانش، آدرس محل های زندگی و همه و همه.... در بانک های اطلاعاتی مخصوص جمع آوری میشه. کار این وزارتخونه در حقیقت ارتباط بین این بانک ها برای روشن کردن گذشته هر فرد هست. شما هم که قصد مهاجرت دارید تمام سوابق زندگیتون رو چک می کنن. همه ی مواردی که تو فرم ها براشون نوشتین ثبت و ذخیره شده. عکس شما و اثر انگشت (که بهش مشخصات بیومتریک هم میگن) تو این سیستم موجوده و قابل مقایسه با چندین میلیون رکوردی که در این بانک ها هست. اطلاعات بیوگرافیکی مثل قد و وزن و غیره. ببینین:

The biographic data includes: Alien Registration Number (A-Number); First and Last Name; Date of Birth; Country of Birth; Gender; Aliases; Height; Weight; Race; Class of Admission; Address; and other biographic data associated with applicants
.
خلاصه اینقدر از شما اطلاعات جمع می کنن که بی اغراق از پدر مادرتون هم بهتر می شناسنتون. خفن تر از این سیستم در دنیا وجود نداره و خوشحالی من از اینه که احتمال اشتباه تو این سیستم خیلی کم و نزدیک صفره. یعنی بهتون قول میدم که اگر پیشینه ی نامطلوبی نداشته باشین و فقط یک آدم عادی باشین حتماً ویزا می گیرین و اگر خدای نکرده نگرفتین یعنی یه جای کار تو گذشته تون واقعاً می لنگیدهSad.
دوستان میدونم که راجع به این مطب یجا خوندم ولی یادم نیست کجا
من منتظر کلیر هستم. کسی میدونه برای تغییر آدرس و ایالت دریافت اقامت و گرین کارت چه کاری باید کرد؟
آیا ایمیل/تلفن بزنم به سفارت در ایروان یا KCC؟
آیا موقع گرفتن ویزا به افسر بگم؟
آیا موقع ورود در فرودگاه مقصد در اداره مهاجرت بگم؟ در اینصورت گیر نمیدن که ایالت ورودیت با اونی که تو فرم بوده یکسان نیست؟

با سپاس
2013/ 3نفر/ ایروان/ ایمیل فرمها:Aug, 2012/ مصاحبه: W3-Jan/ سفرنامه /كلير:34 روز بعد/ ویزا: W1-Mar/پرواز:W2-May/مقصد: SFO
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، peyman1355 ، Tomas
دوستان همینطور که میدونن، من 110 روزه که منتظر کلیرنسم. هم برای خودم و هم برای دیگران سوال پیش اومده بود که چرا.
حدس من این بود که به دلیل مسافرت زیاده، تا اینکه امروز تقریبا مطمئن شدم، از سفارت بهم ایمیل زدن که تمامی سفرهای خارجیم رو به همراه تاریخش بهشون بگم.
حالا خبری شد حتما اطلاع رسانی میکنم
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
سایت CEAC امروز برای این 5 کیس بروز شده.

2013AS109 4-Feb-2013 Visa
2013AS390 4-Feb-2013 Visa
2013AS2973 4-Feb-2013 Clearance
2013AS3007 4-Feb-2013 Clearance
2013AS3225 4-Feb-2013 Clearance

دو مورد اول پیش تر در سایت آنکارا کلیر شده بودند.
بنابراین ممکنه در حال گرفتن ویزاشون باشن.

در هر صورت نشانده فعالیت سفارت در آنکارا است.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
دوستان سلام من امروز سفارت آمریکا در آنکارا بودم وهمه کارها طبق روال در حال انجام می باشد من هم مانند خیلیهای دیگر کلیرنس خوردم فقط 2 نفر برگه سفید گرفتند ویک نفر هم به خاطر اشتباه ملیت در ورود اطلاعات در فرم اولیه رد شد
بچه ها بهم نخندين ها

دارم به يه نتايجي ميرسم Big Grin امروز يا نهايتاً فردا تعدادي از بچه هاي ايروان كلير ميشن Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-02-04 ساعت 16:57)Saeedv13 نوشته:  تو یک تاپیک غیر مرتبط به یک سئوالی جواب دادم که بیشتر مربوط به اینجا میشه. یک سری بهش بزنین بد نیست. اینجا.
عمو سعید خوندم مطالبتونو.100% درست میگین...کاملا قبول دارم همه چیز بررسی میشه.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، ali2316 ، Saeedv13 ، ASALI ، mdna ، amairmonre ، peyman1355 ، Tomas
:[/url]
(2013-02-04 ساعت 16:30)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-04 ساعت 13:37)amirhr123 نوشته:  دوستان سلام
همین الان دارم از جلوی سفارت میام صبح بچه ها برای مصاحبه رفتند تو والان هم برای گرفتن ویزا صف بستد وارد سفارت شدند دعا کنید زودتر ویزای ماهم بیاید تا ازاین بلاتکلیفی در بیائیم از قدیم گفتند برای هر چیزی که سختی بیشتری بکشی قدرش رو بیشتر میدونی
سلام امير جان ممنون از اطلاع رسانيت. من چندروزيه كلير شدم و براي ويزام بايد بيام آنكارا. ميخوام برم براي هفته بعد بليط بگيرم. يعني سفارت آنكارا و UPS عادي دارن كار ميكنن ديگه؟ همه چي حله؟ برم واسه بليط؟
سلام دوست من
upsکه از اول هم کار خودش و انجام میداد و فقط سفارت بود که سه روز مدارک به upsنداده بود پیشنهاد من به شما وبقیه بچه ها که برای ویزا تشریف می اورید اینست که یک هفته ای برنامه ریزی کنید چون سفارت سرش خیلی شلوغه بچه های که دوشنبه مدارکشان را داده بودند جمعه بدستشان رسید وبلیط 5شنبه شان سوخت و مجبور شدند از استانبول برگردندبلیط من هم دیروز سوخت الان اینجا بلیط برگشت 250دلاره.مطلب بعدی در مورد هتل من الان neva palas هستم راستش موقع دیدن هتل یک کم جا خوردم چون هتل قدیمی است ولی داخلش شیک وخوب است وبه قیمتش میارزه چون من هتل درپیت الیت و که دیدم دیدم اینجا کاخه ولی صبحانه اش خیلی ساده است وکم واز نطر صبحانه اتاب بلوار از اینجا بهتره اگر جای بهتر از نوا پالاس بخواهی لطیف اوغلو واقعا عالی است یک نفره به من 100لیر قیمت داد وتلفنی هم رزرو میکنه و واقعا شیکه اگر تلفنش و بخواهی توی سفر نامه من هست.فکر کنم صفحه 9باشد.
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: amir82 ، mrbonbon ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، گل نهال ، ali234 ، شوصب ، Ali DV-2013 ، ASALI ، raham ، Saeedv13 ، afs ، AsemanAbee ، mdna ، majid11 ، amairmonre ، Tomas
خوب دوستان مثل اینکه خدارو شکر، جریان جمعه ظاهراً هیچ تأخیری در روند کارها به وجود نیاورده... تمام افردای که امروز قرار مصاحبه داشتن، مصاحبه شدن، و فقط مونده که هر چه سریعتر چشمان منتظر مارو به آپدیت جدیدشون روشن کنن.... ایشالله که تعداد زیادی رو این هفته کیلیر کنن، حالا چه در آنکارا و چه در بقیه سفارتخونه ها....
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
Smile
(2013-02-04 ساعت 17:17)sayeh_m نوشته:  بچه ها بهم نخندين ها

دارم به يه نتايجي ميرسم Big Grin امروز يا نهايتاً فردا تعدادي از بچه هاي ايروان كلير ميشن Wink
الهام خانم چیزی گفته ؟؟Smile
تشکر کنندگان: sayeh_m ، امیر مهاجر ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان