موضوعها: 13
رتبه:
147
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان کیس ازدواج با گرین کارتی، حدود 1 تا 2 سال طول میکشه و اونطور که من از این دوستان شنیدم این مورد ممکنه به زودی حتی به زیر 1 سال هم برسه...
موضوعها: 0
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-09-24 ساعت 23:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-24 ساعت 23:52 توسط vmware.)
(2013-09-24 ساعت 23:41)کسرا رهنورد نوشته: (2013-09-24 ساعت 23:35)vmware نوشته: (2013-09-24 ساعت 23:18)کسرا رهنورد نوشته: (2013-09-24 ساعت 23:12)hossien_501 نوشته: (2013-09-24 ساعت 22:42)کسرا رهنورد نوشته: دوستان من میخواستم یک مساله رو بگم! از این ۳۵۰۰ ویزا که صادر شده، مطمئن باشین حداقل ۲۵۰ تا ۳۰۰ ویزا مربوط به افرادی میشه که اصلا در لاتاری برنده نشدند. و این مربوط به افراد مجردی هست که در لاتاری برنده میشن بعدش میرن دسته یکی دیگه رو هم میگیرن و با خودشون میبرن سفارت میگن اینم با من هست، یعنی ازدواج بعد از قبولی، که از نظر من نامردی هست در حق افرادی که ویزا بهشون نمیرسه! اینو گفتم که اینقدر به سفارت آمریکا و کی سی سی گیر ندین که چرا حساب دستش نیست! اونا همه چیز دستشون هست، این ایرانی بازیه ما هست که کارو خراب میکنه! اون فردی که بعد از قبولی ازدواج میکنه به جای اینکار باید بره به صورت مجرد ویزا بگیره و بعد که رفت آمریکا از طریقه ازدواج واسه همسرش ویزا بگیر! نه اینکه بیاد حق ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر دیگه رو پایمال کنه. باور کنید خیلیها بودن که بعد از قبولی ازدواج کردن. امیدوارم مدیرهای سایت این مساله رو درک کنند و این تاپیک قبولی بعد از ازدواج رو حذف کنند که برای بچهای ۲۰۱۴ این مساله تکرار نشه، ببخشید که اینقدر حرفم زیاد شد، ولی حقیقتی هست که هیچکس تو این چند روز ازش صحبت نکرده بود. سلامت باشید!
داداش گلم این چه فرمایشیه,حالا اومدیم و یکی بعد از قبولی تو لاتاری عاشق شد,باید چه کار کنه تا نامردی نباشه?
عرض کردم، ایشون میتونن مجردی ویزا بگیرن، بعد برن آمریکا برای خانومشون هم ازدواجی ویزا بگیرن
کسرا جان این حرفت کاملا غیر منطقیه عزیزم همونطور که میدونید متاهلین شانس برنده شدنشون دو برابر مجرد هاست یعنی یکبار اقا ثبت نام میکنه خانم زیر مجموعه میشه یکبار خانم ثبت نام میکنه آقا زیر مجموعه ایشون اونوقت مجردین هم باید بگن اینکار نامردیه .
میدونید یه نفر مجرد بره بعد بخواد ازدواج کنه حدودا 6 تا 7 سال خوشبینانه زمان میبره این میشه کیس ازدواج نه کیس خانوادگی بعد میدونید کیسهای ازدواج کلی شرط و شروط داره؟؟؟
راستش شما هم درست میگید، ولی این افرادی که میان کی سی سی رو حرف زشت میدان و میگن که کی سی سی حساب کتاب نمیکنه این مساله رو در نظر نمیگیرن که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر هم خارج از حساب کی سی سی بعد از قبولی ازدواج میکنند، پس کی سی سی حسابش درست بوده. البته کیس ازدواج ۱ تا ۲ سال زمان میبره،
اتفاقا من خودم تو چند تا پست گذشته این رو عرض کردم که 6029 برنده 3500 تا ویزا گرفتند و 100 تا 200 خطا تو محاسبه با شرایطی که ما از اونها کاملا بی خبریم کاملا طبیعیه و مقصر سیستم اداری امریکا نیست کلی المان که یکیش هم همین ویزاهای ازدواج هست که ما از اون ها بیخبریم باعث این اتفاق ناگوار برای دوستان شده .
و مطلب دیگه اینکه شخصی که مجرد میره آمریکا و گرین کارت میگیره حق ازدواج کردن و درخواست ویزا برای همسرش رو نداره شخص مذکور ابتدا باید به درجه سیتیزنی نائل شوند که 5 سال حداقل زمان هست سپس درخواست ویزای نامزدی بدن که اون هم از 6 ماه تا 3 سال زمان نیاز داره.
اونیکه دوستان میفرمایند یکسال یا کمتر شامل کیسهای خانوادگی میشه مثل دوستانی که الان یکی از زوجین ویزا گرفته و یکی جا مانده ایشون میتونند درخواست بدن و 1 تا 2 سال زمان نیاز داره
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 23:50)vmware نوشته: اتفاقا من خودم تو چند تا پست گذشته این رو عرض کردم که 6029 برنده 3500 تا ویزا گرفتند و 100 تا 200 خطا تو محاسبه با شرایطی که ما از اونها کاملا بی خبریم کاملا طبیعیه و مقصر سیستم اداری آمریکا نیست کلی المان که یکیش هم همین ویزاهای ازدواج هست که ما از اون ها بیخبریم باعث این اتفاق ناگوار برای دوستان شده .
و مطلب دیگه اینکه شخصی که مجرد میره آمریکا و گرین کارت میگیره حق ازدواج کردن و درخواست ویزا برای همسرش رو نداره شخص مذکور ابتدا باید به درجه سیتیزنی نائل شوند که 5 سال حداقل زمان هست سپس درخواست ویزای نامزدی بدن که اون هم از 6 ماه تا 3 سال زمان نیاز داره.
دوست عزيز كي گفته بايد اول سيتيزن شد بعد براي همسر اقدام كرد!!!!! فرد داراي گرين كارت حق داره براي همسرش اقدام كنه. من خودم يه نمونش. تو امضام همه چي مشخصه. 1 سال نشده كه گرين كارت دارم. 4 ماه پيش ازدواجكردم و مدارك همسرمو فرستادم. مدت انتظار هم همونجور كه گفتن الان بين 1 تا 2 ساله كه حتي خيليها اعتقاد دارن زير 1 سال هم ميشه.
اين يه راهه براي خاانواده هايي كه متاسفانه اينطوري الان جدا شدن كه خيلي زود ايشالا دور هم جمع بشن.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
درسته دوست عزیز من میخواستم پستم رو همین الان تصحیح کنم اشتباه از بنده بود معذرت
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من خودم با ویزای نامزدی اومدم امریکا ... هر سوالی دارین در مورد ویزای ازدواجی و نامزدی اول به تاپیک مربوطه سر بزنین ( اطلاعات خیلی خوبی هست توش ) اگر هم سوال خاصی بود که نتونستین تو فروم بپرسین واسه مسیج دادن به من تعارف نکنین ... نگران نباشین اگر همتون ویزا گرفتین و شوهر یا همسرتون نتونسته بگیره راه واسش هست..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
گاهی گمــان نمـی کنـی و مـی شـود
گاهی نـمـی شــود کــه نـمـی شــود
گاهی هـزار دوره دعـا بی اجـابت است
گاهی نگفته قـرعه به نام تـو مـی شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تـو نیست
گاهی تمـام شهـر گـدای تـو مـی شود
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014