کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-09-24 ساعت 23:35)vmware نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:18)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:12)hossien_501 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 22:42)کسرا رهنورد نوشته:  دوستان من می‌خواستم یک مساله رو بگم! از این ۳۵۰۰ ویزا که صادر شده، مطمئن باشین حداقل ۲۵۰ تا ۳۰۰ ویزا مربوط به افرادی میشه که اصلا در لاتاری برنده نشدند. و این مربوط به افراد مجردی هست که در لاتاری برنده میشن بعدش می‌رن دسته یکی‌ دیگه رو هم میگیرن و با خودشون میبرن سفارت میگن اینم با من هست، یعنی‌ ازدواج بعد از قبولی، که از نظر من نامردی هست در حق افرادی که ویزا بهشون نمی‌رسه! اینو گفتم که اینقدر به سفارت آمریکا و کی‌ سی‌ سی‌ گیر ندین که چرا حساب دستش نیست! اونا همه چیز دستشون هست، این ایرانی‌ بازیه ما هست که کارو خراب میکنه! اون فردی که بعد از قبولی ازدواج میکنه به جای اینکار باید بره به صورت مجرد ویزا بگیره و بعد که رفت آمریکا از طریقه ازدواج واسه همسرش ویزا بگیر! نه اینکه بیاد حق ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر دیگه رو پایمال کنه. باور کنید خیلی‌ها بودن که بعد از قبولی ازدواج کردن. امیدوارم مدیرهای سایت این مساله رو درک کنند و این تاپیک قبولی بعد از ازدواج رو حذف کنند که برای بچهای ۲۰۱۴ این مساله تکرار نشه، ببخشید که اینقدر حرفم زیاد شد، ولی‌ حقیقتی هست که هیچکس تو این چند روز ازش صحبت نکرده بود. سلامت باشید!

داداش گلم این چه فرمایشیه,حالا اومدیم و یکی بعد از قبولی تو لاتاری عاشق شد,باید چه کار کنه تا نامردی نباشه?
عرض کردم، ایشون می‌تونن مجردی ویزا بگیرن، بعد برن آمریکا برای خانومشون هم ازدواجی ویزا بگیرن

کسرا جان این حرفت کاملا غیر منطقیه عزیزم همونطور که میدونید متاهلین شانس برنده شدنشون دو برابر مجرد هاست یعنی یکبار اقا ثبت نام میکنه خانم زیر مجموعه میشه یکبار خانم ثبت نام میکنه آقا زیر مجموعه ایشون اونوقت مجردین هم باید بگن اینکار نامردیه .
میدونید یه نفر مجرد بره بعد بخواد ازدواج کنه حدودا 6 تا 7 سال خوشبینانه زمان میبره این میشه کیس ازدواج نه کیس خانوادگی بعد میدونید کیسهای ازدواج کلی شرط و شروط داره؟؟؟
راستش شما هم درست میگید، ولی‌ این افرادی که میان کی‌ سی‌ سی‌ رو فحش میدان و میگن که کی‌ سی‌ سی‌ حساب کتاب نمیکنه این مساله رو در نظر نمی‌گیرن که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر هم خارج از حساب کی‌ سی‌ سی‌ بعد از قبولی ازدواج میکنند، پس کی‌ سی‌ سی‌ حسابش درست بوده. البته کیس ازدواج ۱ تا ۲ سال زمان میبره،
تشکر کنندگان: aghaghia ، romance33 ، amjad ، Sonaen60 ، nedaba
دوستان کیس ازدواج با گرین کارتی، حدود 1 تا 2 سال طول میکشه و اونطور که من از این دوستان شنیدم این مورد ممکنه به زودی حتی به زیر 1 سال هم برسه...
CN:2014AS60XX/Yerevan:13May;Got it
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$ توسط azar1348
لاتاری از آغار تا پایان♪♪♪سایت CEAC از زبان عموسعید♪♪♪چگونه کاربر حرفه‌ای مهاجرسرا شویم؟♪♪♪ 118 مهاجرسرا
از جواب دادن به سوالات مهاجرتی در پیام خصوصی معذورم، اطلاعاتی به پست های اول تاپیک ها اضافه شده که میتونید مطالعه کنید.
مـنـتــــظـــــــــــــرســـــــــــــــــرا
(2013-09-24 ساعت 23:41)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:12)hossien_501 نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 22:42)کسرا رهنورد نوشته:  دوستان من می‌خواستم یک مساله رو بگم! از این ۳۵۰۰ ویزا که صادر شده، مطمئن باشین حداقل ۲۵۰ تا ۳۰۰ ویزا مربوط به افرادی میشه که اصلا در لاتاری برنده نشدند. و این مربوط به افراد مجردی هست که در لاتاری برنده میشن بعدش می‌رن دسته یکی‌ دیگه رو هم میگیرن و با خودشون میبرن سفارت میگن اینم با من هست، یعنی‌ ازدواج بعد از قبولی، که از نظر من نامردی هست در حق افرادی که ویزا بهشون نمی‌رسه! اینو گفتم که اینقدر به سفارت آمریکا و کی‌ سی‌ سی‌ گیر ندین که چرا حساب دستش نیست! اونا همه چیز دستشون هست، این ایرانی‌ بازیه ما هست که کارو خراب میکنه! اون فردی که بعد از قبولی ازدواج میکنه به جای اینکار باید بره به صورت مجرد ویزا بگیره و بعد که رفت آمریکا از طریقه ازدواج واسه همسرش ویزا بگیر! نه اینکه بیاد حق ۲۰۰ یا ۳۰۰ نفر دیگه رو پایمال کنه. باور کنید خیلی‌ها بودن که بعد از قبولی ازدواج کردن. امیدوارم مدیرهای سایت این مساله رو درک کنند و این تاپیک قبولی بعد از ازدواج رو حذف کنند که برای بچهای ۲۰۱۴ این مساله تکرار نشه، ببخشید که اینقدر حرفم زیاد شد، ولی‌ حقیقتی هست که هیچکس تو این چند روز ازش صحبت نکرده بود. سلامت باشید!

داداش گلم این چه فرمایشیه,حالا اومدیم و یکی بعد از قبولی تو لاتاری عاشق شد,باید چه کار کنه تا نامردی نباشه?
عرض کردم، ایشون می‌تونن مجردی ویزا بگیرن، بعد برن آمریکا برای خانومشون هم ازدواجی ویزا بگیرن

کسرا جان این حرفت کاملا غیر منطقیه عزیزم همونطور که میدونید متاهلین شانس برنده شدنشون دو برابر مجرد هاست یعنی یکبار اقا ثبت نام میکنه خانم زیر مجموعه میشه یکبار خانم ثبت نام میکنه آقا زیر مجموعه ایشون اونوقت مجردین هم باید بگن اینکار نامردیه .
میدونید یه نفر مجرد بره بعد بخواد ازدواج کنه حدودا 6 تا 7 سال خوشبینانه زمان میبره این میشه کیس ازدواج نه کیس خانوادگی بعد میدونید کیسهای ازدواج کلی شرط و شروط داره؟؟؟
راستش شما هم درست میگید، ولی‌ این افرادی که میان کی‌ سی‌ سی‌ رو حرف زشت میدان و میگن که کی‌ سی‌ سی‌ حساب کتاب نمیکنه این مساله رو در نظر نمی‌گیرن که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر هم خارج از حساب کی‌ سی‌ سی‌ بعد از قبولی ازدواج میکنند، پس کی‌ سی‌ سی‌ حسابش درست بوده. البته کیس ازدواج ۱ تا ۲ سال زمان میبره،

اتفاقا من خودم تو چند تا پست گذشته این رو عرض کردم که 6029 برنده 3500 تا ویزا گرفتند و 100 تا 200 خطا تو محاسبه با شرایطی که ما از اونها کاملا بی خبریم کاملا طبیعیه و مقصر سیستم اداری امریکا نیست کلی المان که یکیش هم همین ویزاهای ازدواج هست که ما از اون ها بیخبریم باعث این اتفاق ناگوار برای دوستان شده .
و مطلب دیگه اینکه شخصی که مجرد میره آمریکا و گرین کارت میگیره حق ازدواج کردن و درخواست ویزا برای همسرش رو نداره شخص مذکور ابتدا باید به درجه سیتیزنی نائل شوند که 5 سال حداقل زمان هست سپس درخواست ویزای نامزدی بدن که اون هم از 6 ماه تا 3 سال زمان نیاز داره.
اونیکه دوستان میفرمایند یکسال یا کمتر شامل کیسهای خانوادگی میشه مثل دوستانی که الان یکی از زوجین ویزا گرفته و یکی جا مانده ایشون میتونند درخواست بدن و 1 تا 2 سال زمان نیاز داره
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: کسرا رهنورد ، romance33 ، Sonaen60 ، گل نهال ، Ehsan1358
(2013-09-23 ساعت 23:20)Saeedv13 نوشته:  
(2013-09-23 ساعت 23:04)EKAM نوشته:  واااااااااي چقدر مستم من Rolleyes ....
چی شد؟!!! چشم ما روشنTongue. شما هم بعد از دژنشینان ایروان بعله؟!!!Tongue

عمو سعييييييد همش پرييييييييد Sad هنوز بعضي از دوستان ويزا نگرفتن SadSadSad
CN:2014AS11$$/Ankara>Abu Dhabi Smile/Interview:22 Oc./Issue:24 Oc./1person
UAE→USA
Görebileceğim bir yerde dur!
Neredeysen orası bana kutsal toprak
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، 3rip ، romance33 ، ojee ، Saeedv13 ، nedaba ، مانترا
(2013-09-24 ساعت 23:50)vmware نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:41)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:12)hossien_501 نوشته:  داداش گلم این چه فرمایشیه,حالا اومدیم و یکی بعد از قبولی تو لاتاری عاشق شد,باید چه کار کنه تا نامردی نباشه?

راستش شما هم درست میگید، ولی‌ این افرادی که میان کی‌ سی‌ سی‌ رو حرف زشت میدان و میگن که کی‌ سی‌ سی‌ حساب کتاب نمیکنه این مساله رو در نظر نمی‌گیرن که حدود ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر هم خارج از حساب کی‌ سی‌ سی‌ بعد از قبولی ازدواج میکنند، پس کی‌ سی‌ سی‌ حسابش درست بوده. البته کیس ازدواج ۱ تا ۲ سال زمان میبره،

اتفاقا من خودم تو چند تا پست گذشته این رو عرض کردم که 6029 برنده 3500 تا ویزا گرفتند و 100 تا 200 خطا تو محاسبه با شرایطی که ما از اونها کاملا بی خبریم کاملا طبیعیه و مقصر سیستم اداری آمریکا نیست کلی المان که یکیش هم همین ویزاهای ازدواج هست که ما از اون ها بیخبریم باعث این اتفاق ناگوار برای دوستان شده .
و مطلب دیگه اینکه شخصی که مجرد میره آمریکا و گرین کارت میگیره حق ازدواج کردن و درخواست ویزا برای همسرش رو نداره شخص مذکور ابتدا باید به درجه سیتیزنی نائل شوند که 5 سال حداقل زمان هست سپس درخواست ویزای نامزدی بدن که اون هم از 6 ماه تا 3 سال زمان نیاز داره.
اونیکه دوستان میفرمایند یکسال یا کمتر شامل کیسهای خانوادگی میشه مثل دوستانی که الان یکی از زوجین ویزا گرفته و یکی جا مانده ایشون میتونند درخواست بدن و 1 تا 2 سال زمان نیاز داره
بله اون پست شما رو خوندم، ولی‌ من می‌خوام بگم که کی‌ سی‌ سی‌ حتا همون ۱۰۰ یا ۲۰۰ خطا تو محاسبه رو هم نکرده، و محاسباتش کاملا دقیق بوده، ولی‌ کیس هائ ازدوا بعد از قبولی این محاسبت رو بهم زده.

در مورد کیس ازدواج، من تو همین سایت چندین‌و‌ چند بر خوندم که فردی که گرین کارت داره میتونه همسرشو زیر ۲ سال بیاره آمریکا.
تشکر کنندگان: aghaghia ، romance33 ، nedaba
(2013-09-24 ساعت 23:50)vmware نوشته:  اتفاقا من خودم تو چند تا پست گذشته این رو عرض کردم که 6029 برنده 3500 تا ویزا گرفتند و 100 تا 200 خطا تو محاسبه با شرایطی که ما از اونها کاملا بی خبریم کاملا طبیعیه و مقصر سیستم اداری آمریکا نیست کلی المان که یکیش هم همین ویزاهای ازدواج هست که ما از اون ها بیخبریم باعث این اتفاق ناگوار برای دوستان شده .

دوست عزيز كي گفته بايد اول سيتيزن شد بعد براي همسر اقدام كرد!!!!! فرد داراي گرين كارت حق داره براي همسرش اقدام كنه. من خودم يه نمونش. تو امضام همه چي مشخصه. 1 سال نشده كه گرين كارت دارم. 4 ماه پيش ازدواجكردم و مدارك همسرمو فرستادم. مدت انتظار هم همونجور كه گفتن الان بين 1 تا 2 ساله كه حتي خيليها اعتقاد دارن زير 1 سال هم ميشه.
اين يه راهه براي خاانواده هايي كه متاسفانه اينطوري الان جدا شدن كه خيلي زود ايشالا دور هم جمع بشن.
ازدواجي F2a همسرم-->ارسال مدارك: 4سپتامبر2013،رسيد نامبر:12 سپتامبر، اپروو:21 نوامبر
كيس نامبر خودم:***2013AS، آنكارا،يكضرب،ورود به آمريكا:دسامبر 2012
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، amirazimi ، aghaghia ، کسرا رهنورد ، romance33 ، vmware ، amjad ، 3rip ، mrr777 ، Sonaen60 ، nedaba ، amir82 ، khmp ، مانترا ، daria
(2013-09-24 ساعت 23:56)studpk نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:50)vmware نوشته:  اتفاقا من خودم تو چند تا پست گذشته این رو عرض کردم که 6029 برنده 3500 تا ویزا گرفتند و 100 تا 200 خطا تو محاسبه با شرایطی که ما از اونها کاملا بی خبریم کاملا طبیعیه و مقصر سیستم اداری آمریکا نیست کلی المان که یکیش هم همین ویزاهای ازدواج هست که ما از اون ها بیخبریم باعث این اتفاق ناگوار برای دوستان شده .

دوست عزيز كي گفته بايد اول سيتيزن شد بعد براي همسر اقدام كرد!!!!! فرد داراي گرين كارت حق داره براي همسرش اقدام كنه. من خودم يه نمونش. تو امضام همه چي مشخصه. 1 سال نشده كه گرين كارت دارم. 4 ماه پيش ازدواجكردم و مدارك همسرمو فرستادم. مدت انتظار هم همونجور كه گفتن الان بين 1 تا 2 ساله كه حتي خيليها اعتقاد دارن زير 1 سال هم ميشه.
اين يه راهه براي خاانواده هايي كه متاسفانه اينطوري الان جدا شدن كه خيلي زود ايشالا دور هم جمع بشن.
اقدام از طریق پدر و مادر مقیم آمریکا چی؟ نیازی هست سیتیزن باشن تا بتونن برای فرزند بالای 21 سال اقدام کنن؟
تشکر کنندگان: romance33 ، SHABAH51 ، مانترا
درسته دوست عزیز من میخواستم پستم رو همین الان تصحیح کنم اشتباه از بنده بود معذرت
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
تشکر کنندگان: studpk ، کسرا رهنورد ، romance33 ، SHABAH51
(2013-09-24 ساعت 23:12)joody نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:07)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 22:55)vmware نوشته:  

دوست گرامی این که نمیشه نامردی باشه اونوقت باید گفت لاتری از پایه نامردیه چرا یه جوان 20 ساله برنده نمیشه یه فر د 50 ساله برنده میشه چرا یه دکتر برنده نمیشه یه دیپلمه برنده میشه .لاتری اسمش روشه.
هرکس میتونه تا نهایت استفاده کنه من خودم کیس ازدواجم اگه اینکارو نمیکردیم و ویزا اضافه میومد چی؟؟کف دستمون هم که بو نکرده بودیم تازه اگه قرار بر این حرفا باشه صلاحیت خیلی ها برای رفتن بیشتر از بقیه است اون وقت نمیشه گفت چون فلانی صلاحیتش کمتره نامردیه
ببینید من عرض کردم برای بچهای ۲۰۱۴ که اونا با مشکل مواجه نشن، شما که خبر نداشتین، ولی‌ بعضی‌ از دوستان میگن که کی‌ سی‌ سی‌ یا سفارت آمریکا اشتباه کرده در محاسباتش، ولی‌ من می‌خوام بگم اتفاقا کاملا برعکس! کی‌ سی‌ سی‌ خیلی‌ هم دقیق حساب کرده، ولی‌ اونا که نمیدونن ما ایرانیها علاقهٔ خاصی‌ به ازدواج داریم اون هم بعد از قبولی در لاتاری، پس اشتباه از کی‌ سی‌ سی‌ نبوده. اینو هم گفتم که دوستان ۲۰۱۴ بدونند اگر اونها هم بخوان بعد از قبولی ازدواج کنن، حتما ساله دیگه هم ویزا زودتر تموم می‌شه! چون خیلی‌ها بعد از قبولی ازدواج میکنند.

ببخشيد ويزا به كيس تعلق ميگيره نه شخص . ٣٥٠٠ كيس برنده نه ٣٥٠٠ شخص برنده !

دوستان گلم ببخشید که تو این موقعیت چنین سوالی می خوام بپرسم
از کسری و joody عزیز هم عذرخواهی می کنم که برا جوابی که دادن دوباره سوال می پرسم
---- منظور از ۳۵۰۰ ویزا، تعداد کیس هایی هستند که ویزا می گیرن یا تعداد کل ویزاهایی هست که در هر دوره داده می شه؟ ---- لطفا چند تا از دوستان پاسخ بدن - ممنون
تشکر کنندگان: کسرا رهنورد ، mrr777 ، romance33 ، zohre02
دوستان من خودم با ویزای نامزدی اومدم امریکا ... هر سوالی دارین در مورد ویزای ازدواجی و نامزدی اول به تاپیک مربوطه سر بزنین ( اطلاعات خیلی خوبی هست توش ) اگر هم سوال خاصی بود که نتونستین تو فروم بپرسین واسه مسیج دادن به من تعارف نکنین ... نگران نباشین اگر همتون ویزا گرفتین و شوهر یا همسرتون نتونسته بگیره راه واسش هست..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
(2013-09-25 ساعت 00:07)shazad نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 22:55)vmware نوشته:  

دوست گرامی این که نمیشه نامردی باشه اونوقت باید گفت لاتری از پایه نامردیه چرا یه جوان 20 ساله برنده نمیشه یه فر د 50 ساله برنده میشه چرا یه دکتر برنده نمیشه یه دیپلمه برنده میشه .لاتری اسمش روشه.
هرکس میتونه تا نهایت استفاده کنه من خودم کیس ازدواجم اگه اینکارو نمیکردیم و ویزا اضافه میومد چی؟؟کف دستمون هم که بو نکرده بودیم تازه اگه قرار بر این حرفا باشه صلاحیت خیلی ها برای رفتن بیشتر از بقیه است اون وقت نمیشه گفت چون فلانی صلاحیتش کمتره نامردیه
ببینید من عرض کردم برای بچهای ۲۰۱۴ که اونا با مشکل مواجه نشن، شما که خبر نداشتین، ولی‌ بعضی‌ از دوستان میگن که کی‌ سی‌ سی‌ یا سفارت آمریکا اشتباه کرده در محاسباتش، ولی‌ من می‌خوام بگم اتفاقا کاملا برعکس! کی‌ سی‌ سی‌ خیلی‌ هم دقیق حساب کرده، ولی‌ اونا که نمیدونن ما ایرانیها علاقهٔ خاصی‌ به ازدواج داریم اون هم بعد از قبولی در لاتاری، پس اشتباه از کی‌ سی‌ سی‌ نبوده. اینو هم گفتم که دوستان ۲۰۱۴ بدونند اگر اونها هم بخوان بعد از قبولی ازدواج کنن، حتما ساله دیگه هم ویزا زودتر تموم می‌شه! چون خیلی‌ها بعد از قبولی ازدواج میکنند.

از کسری عزیز هم عذرخواهی می کنم که برا جوابی که دادن دوباره سوال می پرسم
---- منظور از ۳۵۰۰ ویزا، تعداد کیس هایی هستند که ویزا می گیرن یا تعداد کل ویزاهایی هست که در هر دوره داده می شه؟ ---- لطفا چند تا از دوستان پاسخ بدن - ممنون
۳۵۰۰ نفر ویزا میگیرند، مثلا اگر یک کیس ۴ نفر هستند، ۴ تا ویزا از اون ۳۵۰۰ ویزا مصرف میکنند، حالا یه مثال میزنم تا مطمئن بشین، پارسال زیر ۱۰۷۰۰ کیس از آسیا بود، ولی‌ تعداد نفرات بالای ۱۶۰۰۰ نفر بود، گرفتین؟
(2013-09-25 ساعت 00:11)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 22:55)vmware نوشته:  دوست گرامی این که نمیشه نامردی باشه اونوقت باید گفت لاتری از پایه نامردیه چرا یه جوان 20 ساله برنده نمیشه یه فر د 50 ساله برنده میشه چرا یه دکتر برنده نمیشه یه دیپلمه برنده میشه .لاتری اسمش روشه.

۳۵۰۰ نفر ویزا میگیرند، مثلا اگر یک کیس ۴ نفر هستند، ۴ تا ویزا از اون ۳۵۰۰ ویزا مصرف میکنند، حالا یه مثال میزنم تا مطمئن بشین، پارسال زیر ۱۰۷۰۰ کیس از آسیا بود، ولی‌ تعداد نفرات بالای ۱۶۰۰۰ نفر بود، گرفتین؟

پس با این اوصاف به احتمال زیاد ما ۲۰۱۴ ها هم دچار مشکل می شیم حتی بنده که کیسم ۵۰۰۰ هست! اینطور نیست؟
تشکر کنندگان: romance33 ، کسرا رهنورد ، zohre02
گاهی گمــان نمـی کنـی و مـی شـود
گاهی نـمـی شــود کــه نـمـی شــود
گاهی هـزار دوره دعـا بی اجـابت است
گاهی نگفته قـرعه به نام تـو مـی شود
گاهی گدای گدایی و بخت با تـو نیست
گاهی تمـام شهـر گـدای تـو مـی شود
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
تشکر کنندگان: ojee ، romance33 ، nyayesh ، studpk ، سو سو ، SHABAH51 ، nooshshahnar ، marsha ، soheila_chem ، fardad1390 ، khmp ، مانترا ، majid194 ، shatsi
(2013-09-25 ساعت 00:19)shazad نوشته:  
(2013-09-25 ساعت 00:11)کسرا رهنورد نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:07)کسرا رهنورد نوشته:  ببینید من عرض کردم برای بچهای ۲۰۱۴ که اونا با مشکل مواجه نشن، شما که خبر نداشتین، ولی‌ بعضی‌ از دوستان میگن که کی‌ سی‌ سی‌ یا سفارت آمریکا اشتباه کرده در محاسباتش، ولی‌ من می‌خوام بگم اتفاقا کاملا برعکس! کی‌ سی‌ سی‌ خیلی‌ هم دقیق حساب کرده، ولی‌ اونا که نمیدونن ما ایرانیها علاقهٔ خاصی‌ به ازدواج داریم اون هم بعد از قبولی در لاتاری، پس اشتباه از کی‌ سی‌ سی‌ نبوده. اینو هم گفتم که دوستان ۲۰۱۴ بدونند اگر اونها هم بخوان بعد از قبولی ازدواج کنن، حتما ساله دیگه هم ویزا زودتر تموم می‌شه! چون خیلی‌ها بعد از قبولی ازدواج میکنند.

پس با این اوصاف به احتمال زیاد ما ۲۰۱۴ ها هم دچار مشکل می شیم حتی بنده که کیسم ۵۰۰۰ هست! اینطور نیست؟
امیدوارم که دچار این مشکل نشید، ولی‌ احتمالش هست. چون ساله ۲۰۱۴ و ۲۰۱۳ از نظر تعداد نفرات انتخاب شده از ایران مثل هم هست، ولی‌ مطمئن باشین کی‌ سی‌ سی‌ حساب کتابش درسته، اون کیس‌های مجرد که بعد از قبولی ازدواج میکنند، باعث کم اومدن ویزا در ماه سپتامبر میشن.
تشکر کنندگان: banafsh14 ، romance33 ، nedaba ، zohre02
(2013-09-25 ساعت 00:02)aghaghia نوشته:  
(2013-09-24 ساعت 23:59)amirazimi نوشته:  اقدام از طریق پدر و مادر مقیم آمریکا چی؟ نیازی هست سیتیزن باشن تا بتونن برای فرزند بالای 21 سال اقدام کنن؟

برای اقدام برای فرزند بالای 21 سال باید سیتیزن باشند...

با اجازه اقاقیای عزیز
این جواب در همه جا صدق نمیکنه.پدر و مادر گرین کارتی هم میتونن برای فرزندان بالای 21 سال خودشون اپلای کنن به شرط اینکه مجرد باشن و تا آخر پروسه مجرد بمونن.یعنی اگه ازدواج کنن کیسشون ابطال میشه.ولی اگر در بین این راه والدین سیتیزن بشن فرزند میتونه ازدواج کنه و همسرش رو هم به کیس اضافه کنه ولی یه کوچولو زمانش اضافه میشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: کسرا رهنورد ، aghaghia ، studpk ، SHABAH51 ، amirazimi ، amjad ، mrr777 ، nedaba ، khmp ، houmanmir

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان