موضوعها: 0
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 20:24)گل نهال نوشته: فراخوان ديگر
كلير شدگاني كه هنوز موفق به اخذ ويزا نشده اند??
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازيali 2013, so-ar, sh-p, hamed13,mehdi389, saeed_gh,roham2012,fereshtehind, payampars, dpt,fardad1390,saraus2013
از آنكارا: soroshnia, najafi alireza, alirezass, mehdididam,
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia ,nora hashemi, smpf,siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp, hosa
از ايروان: babash
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟ فرداد1390 کلیر شذ ولی ایشود
کیس نامبر 1000xxxرویت قبولی 5 نوامبر ارسال مدارک19نوامبر پست سفارشی ایران کارنت جولای نامه دوم 14 جون مصاحبه 4 اوت قرار بود 12اوت شد 1نفر ابوظبی اپدیت 14و23اوت10و11و12و13و16سپتامبر کلیر 17 سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 00:51)alvan نوشته: مجددا سلام .امروز عجب روزی بود بعد از ده روز که سفارت پاس همسرم را گرفته بود سفید بر گرداند.بعد از کلیر شدن در 11 سپتامبر.فقط خدا میداند که الان چه حالی هستیم؟؟؟
از دوستان باتجربه و پیشکسوت سوالی دارم:به نظر شما قید ویزای خودم و دو فرزندم را بزنم و همین جا به زندگی شیرینمان ادامه دهیم یا ما برویم و در انجا برای شوهرم اقدام کنم؟سخت نیست تنهایی در کشور غریب و این پروسه تقریبا چقدر طول میکشد؟باید حتما سیتیزن شویم یا با گرین کارت هم میشود؟ممنون از راهنمایی تون. سلام دوست من.
نمیدونم سوالتون چقدر جدیه؟اما اولا مجدد سعی کنید با تحویل پاسپورت همسرتون به سفارت و توضیح شرایطتون برای ایشون هم ویزا بگیرید.
دوما اگه پیگیریهاتون نتیجه نداد خودتون حتما برید و بعد در هر شرایطی چه بعد ستیزن شدن و چه قبلش برای ایشون هم اقدام کنید.که البته این به روحیه شما همسر محترمتان و شرایط اجتماعیتون نگاه میکنه چون من و خانوادم در شرایط مشابه شما یه هیچ وجه نمیتونستیم خانمم رو تنها بفرستیم اما سوما اگر من شرایط شما رو داشتم و موفق به درسافت ویزا برای همسرم نمیشدم مطمعنا به سفارت مراجعه میکردم و پس از اخرین تلاش در صورت عدم توفیق ویزاهام رو کنسل میکردم تا از این ظرفیت مابقی هموطن هام استفاده کنند.
الان هموطنهایی هستند که زندگی و اینده خودشون و خانوادشون در گرو دریافت ویزا هست مثل خانمی که پسرش 18 سالشه و 2 ماه هست اینجاست ولی خودش تنها ویزا گرفته و پسرش با اینکه کلیر شده بلاتکلیفه و دوست دیگه ای که شب اعلام اون اطلاعیه کزایی مثل کودک 5 ساله متاثر شد و حالش به حدی بد شد که همه ما نگران شدیم و ...
زیاده گویی کردم تو این شرایط و شاید کلی داوری و پیش داوری برای خودم خریدم ولی روی حرفم به همه اونهایی که ممکنه به دلیل عدم توفیق در دریافت ویزا برای همه خانواده و تاکید میکنم پس از تلاش تکمیلی باز هم نتونستن کیس رو کامل کنند و نمیخوان برن ازشون خواهش میکنم خارج از هرگون حب و بغض این کامنت رو مطالعه کنند.
خدایا پناه بر خودت میبریم در این لحظات بینهایت دشوار اما تو خودت گفتی که ادم رو افریدی تا ایه و نشانه ای باشه برای فرشته هات پس بی کبر و غرور میگم
توکل به امیدی که هیچ وقت تو دلهامون خاموشش نکردی تو رو به اسم اعظمت
هو
قسم میدیم این امید رو با دریافت ویزا توسط همه دوستانم تبدیل به یک ایه و نشانه بر بزرگی و بخشندگیت بفرما.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 01:55)همراه نوشته: (2013-09-24 ساعت 20:24)گل نهال نوشته: فراخوان ديگر
از ابوظبي: ali_gh, nima-92, همراه، يلدا اهوازيali 2013, so-ar, sh-p, hamed13,mehdi389, saeed_gh,roham2012,fereshtehind, payampars, dpt,fardad1390,saraus2013
Arash R, abshar_wf, iraj im,valencia ,nora hashemi, smpf,siyavash,payam62,fatimamolaee, ashkanelecomp, hosa
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟ فرداد1390 کلیر شذ ولی ایشود همه كسايي كه اسمشون هست، كلير شده اند ولي ايشود نشدن
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امیدوارم این نوشته ی من و بهش به چشم تذکر از طرف یه مدیر نگاه نکنین ..همه ی ما اینجا نگرانیم.. همه ناراحتیم.. همه فکر رو ذکرمون پیش دوستامونه ..وقتی میائیم تو این تاپیک میخواهیم در مورد روند کاری اونها بدونیم و به خاطر کمی وقتی که بیشترمون داریم و اعصاب خرابی که تقریبا هممون داریم وقت خوندن تحلیل های قوی دوستان و راز و نیاز و آرزوهای خوب اونها رو نداریم ..تو رو خدا یه کم به فکر ما باشین و اینجا رو خلوت بذارین تا فقط کسائی که خبر دارن و یا به نحوی درگیر این مسئله هستند توش نظر بدن ..باور کنین خوندن 6 صفحه بحث و تحلیل و آرزو وقت و اعصاب زیادی میخواد که متاسفانه در حال حاضر بیشتر ما نداریم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 01:59)گل نهال نوشته: (2013-09-25 ساعت 01:55)همراه نوشته: (2013-09-24 ساعت 20:24)گل نهال نوشته: فراخوان ديگر
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟ فرداد1390 کلیر شذ ولی ایشود همه كسايي كه اسمشون هست، كلير شده اند ولي ايشود نشدن من و دخترم هم کلیر شدیم . چرا ستاره دارو کلیر محسوب نمیکنین؟
کیس نامبر 2018AS00002xxx تعداد افراد کیس سه نفر//سفارت آنکارا// ارسال فرم اول ، چهاردهم می
خدا جووووونم به امید خودت..❤️❤️❤️??
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-25 ساعت 02:55)marsha نوشته: (2013-09-25 ساعت 01:59)گل نهال نوشته: (2013-09-25 ساعت 01:55)همراه نوشته: (2013-09-24 ساعت 20:24)گل نهال نوشته: فراخوان ديگر
ديگه كيا بودن كه كلير شدن ولي ايشود نشدن؟ فرداد1390 کلیر شذ ولی ایشود همه كسايي كه اسمشون هست، كلير شده اند ولي ايشود نشدن من و دخترم هم کلیر شدیم . چرا ستاره دارو کلیر محسوب نمیکنین؟ شما و دخترتون كه كلير شديد، ويزا نگرفتيد مگه؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-25 ساعت 04:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-25 ساعت 04:51 توسط DIVE.)
چه وضعیتی اینجا . چهارتا اطلاعات درست توش نیست . شده مصیبت خونه . یکی اینجارو جمع جور کنه . دوستلن تا 30 سپتامبر اجازه بدیم اینجا محل تبادل اطلاعات باشه نه احساسات . هممون مثل همیم اینجا میایم که اروم بشیم و اخبار رو پیگیری کنیم. اینجا که میام بیشتر عصبی میشم پیج رو می بندم
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-25 ساعت 08:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-25 ساعت 08:51 توسط dpt.)
دوستان ستاره دار
در صورت اعلام تمایل به ادامه روند مهاجرت از طریق فرم I-130 خواهشمندم که یک گروه جدید راه اندازی گردد تا با کمک همدیگر این کشتی شکسته را به سر منزل مقصود برسانیم.....
از مدیران عزیز خواهشمندم که در این امر ما را یاری فرمایند.
افرادی که تمایل دارند بر روی گزینه تشکر کلیک کنند
ابوظبی نیمه دوم جون-یک نفر ویزا -یک نفر منتظر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-25 ساعت 09:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-25 ساعت 09:10 توسط babash.)
(2013-09-24 ساعت 19:16)ostokhan نوشته: (2013-09-24 ساعت 19:11)joody نوشته: (2013-09-24 ساعت 19:02)ostokhan نوشته: (2013-09-24 ساعت 17:41)shilan نوشته: (2013-09-24 ساعت 17:33)afshin4749 نوشته: به نظر من ، اون هموطنی که میره ویزا میگیره ، اما قصد موندن نداره ، حق دیگرانی را که دوست دارن برن و بمونن و زندگی جدیدی را آغاز کنن رو پایمال میکنن !!! این چه رسمیه که بعضی از ماها داریم که میخوایم همه چیز رو توی زندگی بشکل انبار کردن مورچه ای باهاش برخورد کنیم ؟!! خب شما که عزیز من ، هموطن من نمیخوای بری ، چرا سهمیه بچه های بنده خدایی رو که الآن بخاطرش اینطور عذاب میکشن رو پر میکنی ؟ چی بگم والا ؟!!!!
متاسفانه بدبختی ما همین یه عده سر این قضیه همه چیشون از دست دادن و همه امیدشون همین بوده یه عده هم همش دنبال اینن که همه چیو با هم داشته باشن خب کسی که ویزا رو گرفته مگه روانیه که نخواد بره. بنظرم هر کی که ویزا گرفته راهی میشه. مگه میشه کلی هزینه مصاحبه و مدیکال و ترانسفورتو به جون بخره و ویزا بگیره اونوقت نره. مگر طرف وافعا سادیسمی باشه. والااااااااااااااااااااااااا به خدا
بله كه ميشه ! من خودم چند تا از همين بچه ها رو ديدم كه اومدن فقط امريكا گرين كارت بگيرن برگردن . حتي يكي رو ميشناسم كه ارزونترين بليط رو از ايران به مقصد واشنگتن دي سي گرفته و الان سه هفته ست اونجا هتلن با خانمش كه تا گرين كارتشون اومد بيان ايران ... بعد من و بچه هام كه اينجا تنهاييم و دخترم كه از دوري باباش بيمار شده اينه آخر و عاقبتمون ...
واقعا چرا آخه؟ فکر کنم این افراد فقط میخوان گیرین کارتو بگیرنو بیان ایران پز و افده بدن. در کل اون سادیسمی بونشون که زیر سوال نمیره. بخدا بعضی وقتها کارایی میکنیم که فقط در خور ایرانی بودنمون هست و توی هیچ جای دنیا از این کارا نمیشه. والا حق دارن با این اوضاع ایرانیها رو انقدر بازی بدن تو تمام امور
من یکی از همونهایی هستم که دستکم امروز به اقامت دایم در امریکا فکر نمیکنم. دستکم امروز دلم نمیخواد بچه ام در لس آنجلس کنار بقیه بچه های فامیلش مدرسه بره. سی ساله که شاهد رشد این بچه ها توی سن های مختلف بوده ام.. این انتخاب منه. البته که دلم میخواد شهروند کشور دیگه ای باشم که مزایای بدیهی خودش رو داره.. بعله این انتخاب منه.. ممکنه با انتخاب شما فرق داشته باشه.. من در این نگاه نه سادیم میبینم نه مرض نه پز و نه افاده..
گرین کارت لاتاری صدقه ای است که دولت امریکا به ما میده. من و تو کنار هم نشستیم و این صدقه رو داریم میگیریم. یکی دلش میخواد باهاش گوشت بخره. یکی کفش. یکی هم انبار کنه. تو که فکر میکنی داری استفاده بهتری میکنی فکر میکنی من اون صفات قشنگی رو که به کار بردی دارم؟ فکر میکنی باید صدقه منو هم پس میگرفت میداد به تو؟
بماند که صادقانه باید بگم اگه امروز ویزایی در پاس من بود وسوسه ای ته دلم رو می لرزوند که دو دستی تقدیم یکی دو تا از مردان صبور و شریفی کنم که از خانواده شون بازمونده اند و من شرافت و نیکدلی و همدلی شون رو در بدترین شرایط دیده ام و به دوستی میشناسمشون.. اما این کجا و اون فرمایش جنابعالی کجا که صدقه من بدبخت رو "حق" خودتون میدونین!..
چه میدونم والا. شاید هم حق با شماست.. حتما حق با شماست. چرا که مدیر اینجا هم پستهای توهین آمیز و بی ادبانه شما رو نگه داشته و پست تذکر منو پاک کرده.. ای ول به مدیر..
2013AS00091XX - کنسولگری: آنکارا.. تغییر به ایروان - 3 نفر
ارسال فرمهای سری اول: 24 جولای با ایمیل
کارنتی: 10 می
مصاحبه: اول جولای
کلیر: 17 سپتامبر.. ولی.. ویزا تمام شد!
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-25 ساعت 09:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-25 ساعت 09:27 توسط alvan.)
ممنون از راهنمایی همه دوستان .البته ما که تا اخرین ثانیه های سپتامبر امیدمون را از دست نمیدیم تا خدا چه بخواهد.
{هرچه پیش آید خوش آید ما که خندان میرویم}
در ضمن هر کاری کردم نتونستم اواتار یونیتی را برای خودم بزارم دوستان راهنمایی کردن ولی نمیدونم چرا نمیشه.
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
|