موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 16:02)سمانه777 نوشته: (2013-02-05 ساعت 13:55)ahmad.h نوشته: (2013-02-04 ساعت 22:01)usa lover نوشته: (2013-02-04 ساعت 21:10)abtin2015 نوشته: (2013-02-04 ساعت 16:51)ahmad.h نوشته: دوستان همینطور که میدونن، من 110 روزه که منتظر کلیرنسم. هم برای خودم و هم برای دیگران سوال پیش اومده بود که چرا.
حدس من این بود که به دلیل مسافرت زیاده، تا اینکه امروز تقریبا مطمئن شدم، از سفارت بهم ایمیل زدن که تمامی سفرهای خارجیم رو به همراه تاریخش بهشون بگم.
حالا خبری شد حتما اطلاع رسانی میکنم
مگه از شما سوال کردند چه کشورهایی رفتین
منم تقریبا همین سئوال رو داشتم شما توی پاستون ویزا ها و مهر ها بود؟یا اینکه پاس رو عوص کرده بودین؟چون توی هیچ فرمی که اشاره به مسافرت ها نمی شه امسال.
به قول معروف نبود 111 روز؟؟؟؟؟
من به 10 تا کشور سفر کردم،کپی کامل پاسپورتم رو بهشون داده بودم که خودشون فقط صفحه ی اولش رو برداشتن. دیروز اسم کشورها و تاریخ مسافرت ها رو براشون ایمیل کردم و امروز از ایمیلم تشکر کردن.
دوست عزیز شما کاری بوده سفرهاتون یا تفریحی و دیگه این که به کشورهایی مثل افغانستان عراق سوریه یا لبنان هم سفر داشتید ؟
توی پاستون همه این سفر ها بوده؟ چون ما پاس هامون تاریخش تموم شد و عوضش کردیم میخوام بدونم با این حال باز هم میفهمن ؟ ممنون میشم اگر میتونید جواب منه نگرانو بدید.
نصفش کاری بوده، نصفش تفریحی. همشون توی پاسم هستن ولی سفارت هیچ وقت ازم ویزا هاشون رو نخواسته. به هیچ کدوم از این کشورایی که شما گفتین نرفتم، مالزی، اندونزی، سنگاپور، امارات، آلمان، ایتالیا، هلند، فرانسه، چین، کنیا و ارمنستان رفتم.
در ضمن، وقتی ما کاری نکردیم پس اصلا جای نگرانی نیست، اگه قرار بود چیزی بشه و یا از نظر کلی ok نباشیم، تو مصاحبه قبولمون نمی کردن. کلیرنس برای مسائل امنیتیه که در این زمینه من از خودم مطمئنم، پس اصلا، اصلا و اصلا جای نگرانی نیست.
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
آه....ما میخواستیم اسفند بریم آ م ر ی ک ا......اما با این اوصاف فکر کنم باید بی خیال اسفند بشیم.......چرا کیس های خانوادگی اینقدر طول میکشه..........
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-05 ساعت 16:25)sayeh_m نوشته: احمد جان
شما مطمئن باش که کلیر شدی . البته منظور اینه که اف بی آی چک شما تموم شده . این رو خود سفارت ارمنستان برای تکمیل مدارکش خواسته . انشاله سری بعد اسم شما هست .
ممنون از لطفتون. راستشو بخاین من اصلا تو فکر رفتن نبودم، یکی از دوستان خیلی دور یکی از اقواممون اسمم رو برای لاتاری نوشته بود، برای همین اصلا استرس ندارم، ولی اعصابم از این خورده که با توجه به این مسائل فعلا نمی تونم برنامه بلند مدت داشته باشم. در هر صورت از ممنونم از محبتتون، باید دید این سیبه چند تا چرخ میخوره تا بیاد پایین
کیس نامبر : **10 2013AS / کنسولگری :ایروان/ مصاحبه : 18 اکتبر /کلیر شدن بعد از ۱۱۴ روز/گرفتن ویزا 22 فوریه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='m.edalati' pid='272536' dateline='1360066512']
سلام
من درقرعه کشی 2013 برنده شدم ولی چون اطلاعات اشتباه وارد کرده بودم , خیلی نگران بودم.بعد از خوندن تمام لیست ها متوجه شدم که شماره من باطل خواهد شد.فقط 1% احتمال بخشش به خودم دادم و مدارک فرستادم و نامه اعلام اشنباه به KCC فرستادم که من اشتباه کردم و از عمد نبوده است.بعد که تمام مدارک حاضر شدو وقت مصاحبه دادندفقط برای اطمینان رفتیم آنکارا.شانس در همان روزی که سفارت را بمب گذاری کردند .ما آنجا بودیم.خلاصه روز مصاحبه رفتیم همه هم بودند .با من که مصاحبه کردند اول از من چند سئوال پرسید که مطمئن بشه از عمد اطلاعات غلط وارد نکرده باشم.وقتی مطمئن شد گفت چاره ای جز ابطال نداریم.و خیلی متاسفیم.ومدارک من را کامل به من برگرداند و گفت هیچ نگران باش امیدواریم سال دیگه موفق بشی.هیچ نگران باش موردی از شما در KCC نمی مونه که برای دفعه بعد مشکل ساز بشه و برگه قرمز را به دست راست من داد.البته به بقیه هم برگه سفید یا آبی اصلا" ندادند و به همه برگه صورتی می دادند( نمی دونم چرا؟؟)شاید FBI چک هنوز برای همه نرسیده بود و به همه میگفتن تا 1 2 ماه آینده در سایت سفارت آنکارا چک کنی.......و ما هم به خوبی و خوشی به وطن بازگشتیم.:
ولی هم فال بود هم تماشا و هم تجربه که دقت کنم .و به همه اینجا بگم هر کیس با کیس دیگه خیلی فرق می کنه و هر کس بر اساس معیارش برایش برنامه ریزی می کنند.بعضی هر چی دلشون می خواد در اینجا ننویسند.و دیگران را به شک نندازند.فقط اینکه اصلا هر کس برنده میشه نگران نباشه که این دیر شد اون زود شد.این نامه رو دادند یا اون رو ندادند.همه چی با گذشت زمان میره جلو.فقط مراحل را دنبال کنید به موقع.مثلا" وقت پزشک اصلا مهم نیست فلان تاریخ که اونها میگن برید.هر موقع و هر ساعت خواستید برید.حتما واکسن ها را اینجا بزنید.اونجا خیلی دزد تشریف دارند بی نهایت از شما پول می گیرن.نیاز به راهنما نیست.هزینه اضافه ندید.وقت مصاحبه روزش مهمه .ولی ساعت همه رو مثلا میگن ساعت 8:30اونجا باشن .
اصلا" استرس نداشته باشید.فقط قدم قدم برید جلو.در مورد PTT هم بگم قبلا ویزا رو میفرستادن به هتل شما ولی دیگه اینطوری نیست شما روز مصاحبه باید تو سایت USAVISA-info.com خودت و اعضای خانواده ات را ثبت نام کنی با شماره پاسپورت و کار خیلی راحتی هم هست و پرینت ثبت را با مدارک به سفارت میدی که در آن نزدیکترین اداره پست به سفارت یا هتلت را انتخاب می کنی وقتی اعلام می کنند که ویزا حاضره .میری پاسپورتت را به سفارت تحویل می دی طی 2 تا 5 روز میفرستن اداره پست تحویل می گیری.بر این اساس می تونی به یکی از تورلیدرهای مطمئن درتهران هم پاسپورتت را بدی یه مبلغی بده که برن برات بگیرن و بیان و شما دوباره هزینه رفت و اقامت ندهید.
اینها هم تجربه های من بود.
امیدوارم هر جای دنیا که هستید فقط شاد و موفق باشید.
[/quoteشما مطميني كه يك نفر ديگه ميتونه به جاي ما بره بگيره؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 17:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 17:14 توسط m.edalati.)
من Forgin eligibility رو به جای آسیا اقیانوسیه زده بودم و از سهمیه استرالیا بود.اتفاقا" مصاحبه گر به من گفت واقعا" از دید من مشکلی نیست و لی تو کنگره این رو اینجوری تصویب کردند و چار ه ای نیست ...
اتفاقا" من خیلی با عجله وسط جلسه اومده بودم بیرون انگار مجبور بودم تند تند پر کردم و تمام...
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-05 ساعت 17:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-05 ساعت 17:36 توسط اردوان.)
با اجازه عمو سعید عزیز من سوالم رو اینجا میپرسم:میخواستم بدونم مثلا انجا حرف های مارو هم چک میکنن تو مهاجرسرا؟یا م تو توهم هستم؟یا مثلا searchهایی که کریم جاهایی که عضویم مطالبی که دیدیم و دانلود کردیم و....خلاصه همه چیز چک میشه؟در رابطه با homeland scurity میپرسم
ممنون...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تو خودت سفارت می گفتند یک نفر بیاد مال همه خانواده رو بگیرد.مهم اینه که پاسپورت به دستشون برسه .کی تحویل میده مهم نیست.آنها شما رو دیدن و پرونده ات را هم دارن.ویزا هم صادر شده فقط پاسپورت رو می خوان که بچسبونن بهش.همین.شما یا یکی دیگه اصلا" مهم نیست.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستایی که امروز هوووووووووووووووووووووووووووووووووورا شدن .... ایشالا بقیه هم به زودی از این چشم به راهی خلاص میشن .....آمین
کیس لاتاری 2013 :تاریخ ورود به ارمنستان : 6 dec مدیکال :7 dec مصاحبه:11 dec کلیر : 14 jan صدور ويزا: 24 jan مقصد=هیوستون/تگزاس ورود : 10 may
---------
کیس ازدواجی : تاریخ رسید مدارک : 2013 29oct
تاریخ Approve مدارک : 4 2013 Dec
دريافت كيس نامبر : 12 February 2015
فرم 6march : ds261
پرداخت ١٢٠$ : 30march
پرداخت ٣٢٥ $ : 3april
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
بر این اساس می تونی به یکی از تورلیدرهای مطمئن درتهران هم پاسپورتت را بدی یه مبلغی بده که برن برات بگیرن و بیان و شما دوباره هزینه رفت و اقامت ندهید.
سلام این حرفی که شما میزنید خیلی مهمه میشه بقیه هم در موردش نظر بدن . لطفا" مامان سایه شما چی میگید ؟