کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
من به شخصه با اين كار مخالفم . انكارا كه نميشه به كسي پاسپورت داد براي اينكه به طور علني نوشته يكي از اعضا كيس و همونجا هم وقتي برگه ميده بهتون ميگه . در مورد ارمنستان و ابوظبي كلاً قضيه فرق ميكنه .
نميدونم ، هر كسي صلاح كار خودشو بهتر ميدونه .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: اردوان ، shimoda ، Saeedv13 ، armin1 ، roeentan ، پروا ، nika ، raham ، amir82 ، lilac ، mdna ، گل نهال ، fire dragon ، Hedieh20 ، payam62 ، ma111 ، peyman1355 ، Ali DV-2013 ، Tomas ، mrr777
(2013-02-05 ساعت 20:19)sayeh_m نوشته:  من به شخصه با اين كار مخالفم . انكارا كه نميشه به كسي پاسپورت داد براي اينكه به طور علني نوشته يكي از اعضا كيس و همونجا هم وقتي برگه ميده بهتون ميگه . در مورد ارمنستان و ابوظبي كلاً قضيه فرق ميكنه .
دقیقا مامان سایه درست میگن...
تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، nika ، mdna ، peyman1355 ، Ali DV-2013 ، Tomas
(2013-02-05 ساعت 19:15)yalda.irannejad نوشته:  تبریک به همه دوستایی که امروز هوووووووووووووووووووووووووووووووووورا شدن .... ایشالا بقیه هم به زودی از این چشم به راهی خلاص میشن .....آمین

آمین.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: armin1 ، خانه ، raham ، mooj ، ensan ، peyman1355 ، Tomas
(2013-02-05 ساعت 17:27)اردوان نوشته:  با اجازه عمو سعید عزیز من سوالم رو اینجا میپرسم:میخواستم بدونم مثلا انجا حرف های مارو هم چک میکنن تو مهاجرسرا؟یا م تو توهم هستم؟یا مثلا searchهایی که کریم جاهایی که عضویم مطالبی که دیدیم و دانلود کردیم و....خلاصه همه چیز چک میشه؟در رابطه با homeland scurity میپرسم
ممنون...
نه اردوان. حالا من یک چیزی گفتم ولی شما هم گویا فیلم های هالیوودی زیاد می بینینBig Grin. اونها بیشترین نگرانیشون امنیت خودشون هست. اگر تو یک هکر شناخته شده بودی که سایت های زیادی رو خوابونده بودی ممکن بود که از روی مشخصات آی پی آدرس خونه ات رو پیدا کنن (تازه اگر حرفه ای بودی آی پیت رو به این راحتی ها هم به دست نمی آوردن) یا بقیه فعالیت هاتو در شبکه زیر نظر می گرفتند. ولی یه کاربر عادی هیچ جذابیتی براشون نداره و اینو هم در نظر داشته باش که هر چقدر هم پیشرفته باشن باز هم از لحاظ نیروی انسانی و امکانات محدودیت دارن و مطمئناً کارهاشون اولویت بندیه و روی کسانی متمرکز میشن که خطر بیشتری دارند. خلاصه این که اگر در فعالیت هایی که مربوط به ضربه زدن به منافع کشور دیگه ای هست شرکت نداشته اید و مثل یک آدم معمولی زندگی کردین اصلاً نگران چیزی نباشین.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، اردوان ، roeentan ، امیر مهاجر ، nika ، raham ، lilac ، afs ، mooj ، ali2316 ، shaso ، mrr777 ، ensan ، peyman1355 ، Tomas
سلام از دوستای عزیزی که اخیرا ارمنستان بودن چه کسانی توی هاستل گرمی سکونت داشتند من چند تا سئوال دارم اگه ممکنه کمک بفرمایید.ممنون
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
تشکر کنندگان: مانترا ، Tomas
ممنونم اقای احمد که پاسخ دادید . شما این روزا کلیر میشید پس چون شواهدش پیداست . من فکر میکردم که اون کشور ها شاید رفتید و واسه همین طولانی شده گویا ما هم باید منتظر یه همچین چیزی باشیم .ممنون
2013000063xx
2نفر/مصاحبه29اپریل/46روز انتظار/ورود:29جولای.لاس وگاس
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، armin1 ، nika ، usa lover ، raham ، ahmad.h ، گل نهال ، peyman1355 ، Tomas
تبريك براي دوستان كلير شدهSmile
و روحيه براي دوستان كلير نشدهSmile++++++++++*+++++++++*+++++++++*+++++++*+++++++++++*+++++++++*+++++++++*+++++++++*++++++++++++*+++++++*+++++++++
تشکر کنندگان: armin1 ، Saeedv13 ، raham ، مانترا ، roeentan ، Sepasttian ، AsemanAbee ، lilac ، mooj ، ali2316 ، sgkco24 ، گل نهال ، peyman1355 ، Tomas
سلام دوستان عزیز
تبریک فراوان به اونهای که تازه کلیر شدن
منم ویزام رو هفته گذشته گرفتم و فاصله کلیر شدن تا گرفتن ویزام زیاد شده بود و تو این فاصله هر روز میومدم اینجا و مطالب رو می خوندم و از هوراهاتون خوشحال میشدم و کلی انرژی می گرفتم
این تاپیک بهترین تاپیک مهاجرسراست و من خیلی دوسش دارم و کلی خاطره اینجا جا میزارم و با اینکه اسباب کشی می کنم به تاپیک "اولین سفر به آمریکا ..." اما حتما همیشه میام اینجا و مطالب رو میخونم و با هوراهاتون خوشحال میشم ، دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره
یه عالمه انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++ واسه همه اونهایی که منتظر کلیر شدن هستند

روزها خوب مجبورند بسراغ ما بیایند
کیس:**2013AS17 ، ابوظبی، مصاحبه: هفته اول نوامبر ، کلیر: 17دسامبر 39 روزه
مقصد: TX or NY یک نفر ، هزینه ها:پروفایل سفرنامه
سلام دوستان بالاخره امروز عصر مدارک به انضمام پاس ها که مزین به ویزا شده بدستم رسید.
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
(2013-02-05 ساعت 12:44)Sepasttian نوشته:  هو هوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهوهو رارارارارارارارارراراراراراراررارارارارارارارارا
منم کلیییییییییییییییییییییییییر شدم ( بعد 56 روز )
فقط چند موضوع قابل تامل :
یکی اینکه اون سایت CEAC مسخره رو بیخیال شین که به من با همه کلیر شدنم هنو ز پیغام Your search did not return any data. میده !
دوم با اینکه الان کلیر شدیم آخرین فرصت را تو آپریل زده ، یعنی زودتر از May که بچه های سری قبل کلیر شدند !
سوم اینکه بچه هایی که کلیر نشدن اصلا ناراحت نباشن که دیگه اون 165$ را همه باید بدیم
و آخر به امید کلیر شدن همه بچه های خوب مهاجرسرا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا مبارکه همسفرWink کلی ذوق کردم هوراتو دیدم!

(2013-02-05 ساعت 15:49)khmp نوشته:  این سری هم ما نبودیم تو رو خدا برامون دعا کنید کلیر بشیم

دعا نیاز نداری دوست عزیز! شک نکن زود زود کلیر میشی Smile
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تبریک به همه انهایی که کلیر شدند Smile

اما کیس ما کلیر نشد .90 روز گذشت .........SadSadSad
(2013-02-05 ساعت 22:45)maryam.005 نوشته:  تبریک به همه انهایی که کلیر شدند Smile

اما کیس ما کلیر نشد .90 روز گذشت .........SadSadSad

پارسال ۲۰۰ روزه هم داشتیم ولی کلیر شد.
(2013-02-05 ساعت 21:16)farokhi21 نوشته:  سلام از دوستای عزیزی که اخیرا ارمنستان بودن چه کسانی توی هاستل گرمی سکونت داشتند من چند تا سئوال دارم اگه ممکنه کمک بفرمایید.ممنون

خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگه سئوالی داشته باشین.

افشین جان؟ دست گلت درد نکنه شرمنده من زیاد در جریان نیستم چی جوری باید اطلاعاتمونو تو این منتظرسرا وارد کنیم؟
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، lilac ، afs ، lot2013 ، گل نهال ، Hedieh20 ، peyman1355 ، princesess ، Tomas
(2013-02-05 ساعت 17:36)m.edalati نوشته:  تو خودت سفارت می گفتند یک نفر بیاد مال همه خانواده رو بگیرد.مهم اینه که پاسپورت به دستشون برسه .کی تحویل میده مهم نیست.آنها شما رو دیدن و پرونده ات را هم دارن.ویزا هم صادر شده فقط پاسپورت رو می خوان که بچسبونن بهش.همین.شما یا یکی دیگه اصلا" مهم نیست.
lمن خودم برنده اصلي هستم بابام برنده نيست يعني ايشون ميتونه بره من ايران باشم؟

(2013-02-05 ساعت 20:19)sayeh_m نوشته:  من به شخصه با اين كار مخالفم . انكارا كه نميشه به كسي پاسپورت داد براي اينكه به طور علني نوشته يكي از اعضا كيس و همونجا هم وقتي برگه ميده بهتون ميگه . در مورد ارمنستان و ابوظبي كلاً قضيه فرق ميكنه .
مامان سايه دايي من توريستي رفت امريكا بعد همين تور ليدر براش رفت گرفت ولي در مورد لاتاري نميدونم. ظاهرا نبايد فرقي داشته باشه داره به نظر شما؟
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: amairmonre ، Emma_a432 ، peyman1355 ، princesess ، Tomas
(2013-02-05 ساعت 22:48)مانترا نوشته:  افشین جان؟ دست گلت درد نکنه شرمنده من زیاد در جریان نیستم چی جوری باید اطلاعاتمونو تو این منتظرسرا وارد کنیم؟

همین جا یا در پیام خصوصی به من بنویسید در چه تاریخی به مصاحبه رفتید و در چه تاریخی کلیر شدید
به همین سادگی

منتظر سرا، گردهمایی بزرگ ویزا دارانِ در انتظار

تا حالا 20,000 انرژی مثبت در منتظرسرا ثبت شده
این فوق العاده است، 2013 ها همه فوق العاده ایم
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان