موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-08 ساعت 05:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-08 ساعت 06:00 توسط Championking.)
سلام دوستان
مصاحبه ما هم امروز انجام شد و ما هم به جمع منتظران كليرنس پيوستيم
و خانم آفيسر گفت همه مداركات كامله و از ٦ هفته ديگه منتظر باش
الان توي اتوبوس از مونتريال دارم به تورنتو بر ميگردم
کیس: **AS38 ، رویت قبولی: 1 می ارسال فرم ها:20 می
کنسولگری: مونتریال کانادا مصاحبه:
مقصد : Maryland افراد كيس: 2نفر
رتبه:
3
1 تشکر در 0 ارسال
2013-02-08 ساعت 12:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-08 ساعت 14:13 توسط HRSH.)
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرایی
منم تو تاریخ 7 فوریه به لطف خدا کلیر شدم . تو این تاپیک واقعا متوجه شدم که بچه ها چه جوری به هم کمک میکردن و به همدیگه آرامش میدادن حالا با اینکه کلیر شدم ولی اصلا دوست ندارم که این تاپیک رو ترک کنم و تا خود 30 سپتامبر به این تاپیک سر میزنم تا اگه ببینم کمکی ازم برمیاد در خدمت دوستان باشم.
درباره سایت CEAC هم باید بگم که کیس من تو همون چند روز بعد مصاحبه مرتب آپدیت میشد تا تاریخ 11 ژانویه که یه توقف 20 روزه داشت و بعد از اون فقط یه بار آپدیت شد که همین تاریخ 7 فوریه است.
حالا به افتخار تمام بچه های گل مهاجرسرا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا شکرت
2013AS28** --- Single --- Ankara --- Current:8th Nov 12 --- Interview:2nd Jan 13 --- Clearance:7th Feb 13 --- Entry:20th Sep 13 Washington D.C --- SS Card: 3rd Oct 13 --- Raleigh,NC
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من هرچی کیس نامبرم رو میزنم واسه پرداخت 165$ ایراد میگیره.چیکار کنم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که رفتید ویزا بگیرید لطفا ما را در جریان بگذارید که باید چه کار کرد که اونجا معطل نشیم من دوشنبه میرم و یکشنبه هفته دیگر بر میگردم به نطر شما امکان داره من نتونم تو این 6 روز ویزا مو بگیرم . لطفا راهتمای کنید من مصاحبه ام قبل 19 بود. گیج شدم بخدا کدومش ptt یا ups .
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-08 ساعت 12:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-08 ساعت 12:59 توسط MARYAM2.)
سلام
دوستان تا حالا کسی بوده که کلیرشده باشه بدون ستاره ولی وقتی مراجعه کرده برای دریافت ویزا آن وقت تمام افراد کیس ویزاشون اماده نباشه؟
همسرم روز سه شنبه پاس ها را تحویل داده ولی تا امروز تو سایتceacفقط یک کیس issued شده و هنوز 2 کیس دیگر راAdministrative Processing می زنه.ممکنه مشکلی باشه؟
حدودا با upsچقدر زمان می بره تا پاس ها تحویل داده بشه؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 12:58)MARYAM2 نوشته: سلام
دوستان تا حالا کسی بوده که کلیرشده باشه بدون ستاره ولی وقتی مراجعه کرده برای دریافت ویزا آن وقت تمام افراد کیس ویزاشون اماده نباشه؟
همسرم روز سه شنبه پاس ها را تحویل داده ولی تا امروز تو سایتceacفقط یک کیس issued شده و هنوز 2 کیس دیگر راAdministrative Processing می زنه.ممکنه مشکلی باشه؟
بله متاسفانه. براي كيس ما هم همين اتفاق افتاده. اخيرا هم براي يك نفر ديگه اين اتفاق افتاده
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 03:30)faridm22 نوشته: (2013-02-08 ساعت 01:08)Ali DV-2013 نوشته: (2013-02-07 ساعت 14:01)yashim نوشته: (2013-02-07 ساعت 13:44)faridm22 نوشته: سلام دوستان
همسرم 1 هفته آنکاراست برای گرفتن ویزا سفارت میگه پاسپورت رو دادم یو پی اس از اونور یو پی اس میگه دست ما نیست تا حالا چنین چیزی پیش آمده برای کسی؟
داریم دیوانه میشیم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
دوست عزيز ما كه انكارا بوديم يك زوج 10 روز بود اونجا بودند همينطور يك خانم در هتل ما 1 هفته اونجا بود دوستاني كه با سيستم قبلي بودند دچار اين مشكلند. بايد دايم به پست مركزي سر بزنند و منتظر نشينن.
سلام
من دوشنبه عازم هستم و این اصلا خبر خوبی نیست. چون من بلیطم ماهان هست و دوشنبه صبح میره و پنجشنبه برمیگرده. من روی این حساب کرده ام که دوشنبه پاس رو به سفارت میدم و چهارشنبه تحویل میگیرم و پنجشنبه برمیگردم.
لطفا اگر دوستان آدرس پست UPS مرکزی رو دارن محبت کنن بدن و بگن به جز چک کردن شماره ترکینگ ، کجا باید هی سر زد و آمار ویزا رو گرفت؟
ممنون
دوست عزیز امیدوارم که کار شما سریع بشه .دوست عزیز قبل از رفتن پی تی تی ثبت نام کنید.
ما میتونستیم پی تی تی هم ثبت نام کنیم ولی در جریان نبودیم دوستان حتما پی تی تی ثبت نام کنید همه میتونن چه مصاحبه شده های قبل 19 دسامبر چه بعدش
یو پی اس چون قرار دادش با سفارت تمام شده ترکینگ نامبر نمیده و اصلا نمیشه هیچ چیزو چک کرد
ما رو هم دعا کنید
سلام
ميشه راهنمايي كنيد چطور بايد ثبت نام كرد در ptt. براي اونهايي كه قبلا مصاحبه شدن
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوباره
من مصاحبم تو سفارت فرانکفورت بوده و بعد از دو ماه انتظار برای کلیرنس هنوز خبری نشده...
دیروز زنگ زدم سفارت فرانکفورت ، خوشبختانه طرف آلمانی بود و میتونستم هرچی میخوام ازش بپرسم، چون انگلیسی من تعریفی نداره.
خلاصه حرفش این بود:
کلیرنس یک پروسه ایست که قسمتی از اون در واشنگتن انجام میشه، قسمتیش در کی سی سی و قسمتی جزئیش در خود سفارت. گفت پرونده من الان در واشنگتن هستش و به محض اینکه تایید شه سفارت ویزا رو میده.
میگفت تماس گرفتن، ایمیل زدن و غیره هیج تاثیری در سرعت کار ویزای شما نداره و خلاصه صبر ، صبر و صبر...
گفتم شاید این حرفا به درد شما هم بخوره.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 12:40)tala2013 نوشته: دوستانی که رفتید ویزا بگیرید لطفا ما را در جریان بگذارید که باید چه کار کرد که اونجا معطل نشیم من دوشنبه میرم و یکشنبه هفته دیگر بر میگردم به نطر شما امکان داره من نتونم تو این 6 روز ویزا مو بگیرم . لطفا راهتمای کنید من مصاحبه ام قبل 19 بود. گیج شدم بخدا کدومش ptt یا ups .
سلام دوست عزیز
حتما این مدت بدستت خواهد رسید متاسفانه upsکوچکترین همکاری با ما نمیکند سفارت یه رسید زرد رنگ میدهد که کوچکترین ارزشی برای ups نداردو هرکدام از نمایندگی ها مراجعه میکنی پاسخگو نیستند وقتی پیگیری میکنی میگویند سیستم خراب است وقتی من برای تحویل ویزا رفتم ازم سوال کرد pttثبت نام کردی یا خیر که من گفتم خیربعد از انفجار که برای پیگیری به سفارت مراجعه کردیم تعدادزیادی مدارک و یک نفر دستش گرفته بود که احتمال گمشدن مدارک وجود دارد انها هم هیچ جا پاسخگو نیستند مثل برنامه فرید که واقعا همه دنبال کارش اونجا بودیم ونتیجه نمیگرفتیم حالا اگر شما که مثل ما قبل از 19دسامبر مصاحبه داشتیم pttثبت نام کنی لااقل اگر مدارک دیر بدستت برسد میتوانی با تراکینگ لااقل ببینی بسته کجاست
CASE NUMBER:2013AS000011##
* تعداد افراد کیس:4نفر
* تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر
محل مصاحبه:انکارا *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 91 روز از مصاحبه ام گذشته و 95 روز از مدیکال ......
اعتبار مدیکال ارمنستان 6 ماهه یا 1 ساله؟
ممنون می شم زودتر جوابمو بدید.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 13:54)mbt1346 نوشته: (2013-02-08 ساعت 12:58)MARYAM2 نوشته: سلام
بله متاسفانه. براي كيس ما هم همين اتفاق افتاده. اخيرا هم براي يك نفر ديگه اين اتفاق افتاده
یعنی چی؟ یعنی سفارت به شما چی گفت؟
یعنی گفت دوباره باید برید سفارت؟
دلیلی هم گفتند/
یا ممکنه به اون یک نفر اصلا ندهند؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
ارمنستان کمی آپدیت شد فقط 3 4 تا
۲۰۱۳