کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
من دوشنبه عازم هستم و این اصلا خبر خوبی نیست. چون من بلیطم ماهان هست و دوشنبه صبح میره و پنجشنبه برمیگرده. من روی این حساب کرده ام که دوشنبه پاس رو به سفارت میدم و چهارشنبه تحویل میگیرم و پنجشنبه برمیگردم. Sad
لطفا اگر دوستان آدرس پست UPS مرکزی رو دارن محبت کنن بدن و بگن به جز چک کردن شماره ترکینگ ، کجا باید هی سر زد و آمار ویزا رو گرفت؟

ممنون
[/quote]
دوست من انشالله که برنامه ریزی شما با ما مشکل ایجاد نشه ولی بعضی از دوستان پاس هارو دوشنبه تحویل دادند ومدارک جمعه دستشان رسید و بلیطشان 5شنبه سوخت مثل خودم بلیطم سوخت ومجبور شدم با هزار دردسر از استانبول برگردم بلیط هم اونجا قربونش برم ایران ایر 250دلاره فقط برگشت حالا اگرم ماهان جای خالی باشه که نیست110دلاره یا باید با اتوبوس بیای که120لیره 36ساعت راهه یا با ترکیش برگردی یا مثل من از استانبول برگردی.upsتراکینگ بما نمیده اگر نمایندگی های upsرا خواستی توی گوگل مپ سرچ کنی ادرس رو میتونی پیدا کنی
CASE NUMBER:2013AS000011##
   *  تعداد افراد کیس:4نفر
  * تاریخ کارنتی:13اگست
اعلام تاریخ مصاحبه:19اکتبر*تاریخ مصاحبه:W2دسامبر    
محل مصاحبه:انکارا           *ایالت انتخابی:کارولینای شمالی
محل سکونت فعلی :سن خوزه کالیفرنیا
تشکر کنندگان: raham ، Ali DV-2013 ، lilistar
ایروان کلیر اعلام کرده:

2013AS1051
2013AS2078
2013AS2395
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
سلام دوستان میخواستم ببینم دوستانی که تا الان کلیر شدن مخصوصا بچه های انکارا ... بودن کسانی که که کلیر شدن ولی سایت ceac اپدیت نشده باشه و مستقیم کیس نامبرشونو تو سابت انکارا نشون داده باشن ؟؟؟ یا ما باید اول منتظر اپدیت سایت ceac باشیم بعد انتظار کلیر شدن و داشته باشیم ؟؟ یعنی در کل تا وقتی که سایت ceac اپدیت نشه دور کلیر شدن و باید خط بکشیم ؟؟؟
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: f1f ، shiraz mamali ، raham
مبارک باشه کلیر شدن دوستانی که امروز کلیر شدند.......ما پس از 60 روز هنوز منتظریم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: armin1 ، payampars ، bmojtaba ، mooj ، raham ، ali2316
تبریکات صمیمانه من برای دوستان کلیر شده و در انتظار کلیر و محاسبه و کارنت شدن
سحر نزدیک است کمی صیر باید کرد
2013AS94xx|هفتNov19| Nov|سه نفر|ابوظبی|6مردادماه|کلیر 11 سپتامبر|12میلیون|سفرنامه

خدا نگهدار تمامی دوستان و سروران خوبم باشد
تشکر کنندگان: armin1 ، Judy Abbott 13 ، ensan ، mooj ، raham ، Championking ، ali2316
سلام به همگی‌

منم به منتظران کلیرنس ملحق شدم. اگر کسی‌ فرم ۹ سؤالی رو فرستاده می‌شه بگه اون رو از کجا گرفته. چون افیسر مهاجرت به من گفت برام ایمیل می‌کنه ولی‌ من چیزی هنوز نگرفتم Sad
١٣XX :کیس نامبر
تشکر کنندگان: armin1 ، payampars ، mohajer13 ، mooj ، raham ، ali2316 ، AsemanAbee ، Hamilton ، Sepasttian ، rezagh
(2013-02-08 ساعت 15:59)mana_s نوشته:  سلام
ما امروز مديكال بوديم همه چي خوب پيش رفت مردم ايروان واقعا مردم خوب و مهربوني هستن
به همسرم ميگم كاش نميومديم اين همه راه رو، ميگه واسه عوض شدن حال و هوامون بد نيست ( ما فرزندمون رو يكماه پيش از دست داديم )
چند روز ديگه مصاحبه داريم فقط واسه تجربه

مانای عزیزم نمیدونم چی بگم میدونم خیلی سخته ولی همسرتون راس میگن واسه حال و هواتون خوبه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، armin1 ، mana_s ، amir82 ، HRSH ، mooj ، raham ، bayat_r ، ali2316 ، lilistar ، rezagh
(2013-02-08 ساعت 15:59)mana_s نوشته:  سلام
ما امروز مديكال بوديم همه چي خوب پيش رفت مردم ايروان واقعا مردم خوب و مهربوني هستن
به همسرم ميگم كاش نميومديم اين همه راه رو، ميگه واسه عوض شدن حال و هوامون بد نيست ( ما فرزندمون رو يكماه پيش از دست داديم )
چند روز ديگه مصاحبه داريم فقط واسه تجربه

تسلیت میگم خدا صبر بده

(2013-02-08 ساعت 14:40)mbt1346 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 03:30)faridm22 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 01:08)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 14:01)yashim نوشته:  
(2013-02-07 ساعت 13:44)faridm22 نوشته:  سلام دوستان
همسرم 1 هفته آنکاراست برای گرفتن ویزا سفارت میگه پاسپورت رو دادم یو پی اس از اونور یو پی اس میگه دست ما نیست تا حالا چنین چیزی پیش آمده برای کسی؟
داریم دیوانه میشیم کسی میتونه راهنماییم کنه؟
دوست عزيز ما كه انكارا بوديم يك زوج 10 روز بود اونجا بودند همينطور يك خانم در هتل ما 1 هفته اونجا بود دوستاني كه با سيستم قبلي بودند دچار اين مشكلند. بايد دايم به پست مركزي سر بزنند و منتظر نشينن.

سلام
من دوشنبه عازم هستم و این اصلا خبر خوبی نیست. چون من بلیطم ماهان هست و دوشنبه صبح میره و پنجشنبه برمیگرده. من روی این حساب کرده ام که دوشنبه پاس رو به سفارت میدم و چهارشنبه تحویل میگیرم و پنجشنبه برمیگردم. Sad
لطفا اگر دوستان آدرس پست UPS مرکزی رو دارن محبت کنن بدن و بگن به جز چک کردن شماره ترکینگ ، کجا باید هی سر زد و آمار ویزا رو گرفت؟

ممنون
دوست عزیز امیدوارم که کار شما سریع بشه .دوست عزیز قبل از رفتن پی تی تی ثبت نام کنید.
ما میتونستیم پی تی تی هم ثبت نام کنیم ولی در جریان نبودیم دوستان حتما پی تی تی ثبت نام کنید همه میتونن چه مصاحبه شده های قبل 19 دسامبر چه بعدش
یو پی اس چون قرار دادش با سفارت تمام شده ترکینگ نامبر نمیده و اصلا نمیشه هیچ چیزو چک کرد
ما رو هم دعا کنید
سلام
ميشه راهنمايي كنيد چطور بايد ثبت نام كرد در ptt. براي اونهايي كه قبلا مصاحبه شدن

منم همین سوال را دارم چه جوری میشه ثبت نام کرد؟
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: mana_s ، Tomas ، raham
yashim خانم قرار بود سفرنامه بنویسید ها. به افیسر گفتید که دارید از دانشگاه های آمریکا پذیرش میگیرید و اون هم قبول کرد؟ اگه میشه کامل توضیح میدید؟

چون این افیسرها همین جوری بدون مدرک چیزی رو قبول نمیکنن. شما قرار بود دخترتون بره جلوتر امتحان بده و دیپلمشو بگیره اقدام کردید؟ راستی تمکن مالی چقدر برده بودید؟
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: pr.kia ، Tomas
(2013-02-08 ساعت 16:16)tala2013 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 15:59)mana_s نوشته:  
دوست عزیز امیدوارم که کار شما سریع بشه .دوست عزیز قبل از رفتن پی تی تی ثبت نام کنید. ما میتونستیم پی تی تی هم ثبت نام کنیم ولی در جریان نبودیم دوستان حتما پی تی تی ثبت نام کنید همه میتونن چه مصاحبه شده های قبل 19 دسامبر چه بعدش یو پی اس چون قرار دادش با سفارت تمام شده ترکینگ نامبر نمیده و اصلا نمیشه هیچ چیزو چک کرد ما رو هم دعا کنید
سلام
ميشه راهنمايي كنيد چطور بايد ثبت نام كرد در ptt. براي اونهايي كه قبلا مصاحبه شدن
[/quote]
منم همین سوال را دارم چه جوری میشه ثبت نام کرد؟
[/quote]

سلام این سوال خیلیهاست لطفا" جواب بدید چکار باید کرد ؟ ممنون دوستان گرامیTongue
تشکر کنندگان: Tomas ، Ali DV-2013
(2013-02-08 ساعت 16:24)beelzebub نوشته:  yashim خانم قرار بود سفرنامه بنویسید ها. به افیسر گفتید که دارید از دانشگاه های آمریکا پذیرش میگیرید و اون هم قبول کرد؟ اگه میشه کامل توضیح میدید؟

چون این افیسرها همین جوری بدون مدرک چیزی رو قبول نمیکنن. شما قرار بود دخترتون بره جلوتر امتحان بده و دیپلمشو بگیره اقدام کردید؟ راستی تمکن مالی چقدر برده بودید؟
سلام نوشتم كه سفر نامه ولي نميدونم چرا پايين امظا من سفر نامه اكتيو نيست مثلا مثل عمو سعيد
مصاحبه. 24 Jan,,,,,,;كليرنس صورتي .....كيس نامبرَas 2*** 2013 ........سفرنامه
تشکر کنندگان: Tomas ، raham ، گل نهال ، rezagh
باید لینک بدید بهش. رو نوشته سفرنامه ابی کنید بعد با دادن لینک انجام بدید. اینجوری مثلا

سفرنامه
وقتی من بمیرم. دیگر چه فرق میکند که باغچه باشد یا نباشد
تشکر کنندگان: bmojtaba ، Tomas ، raham ، rezagh
(2013-02-08 ساعت 14:52)amirhr123 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 12:40)tala2013 نوشته:  دوستانی که رفتید ویزا بگیرید لطفا ما را در جریان بگذارید که باید چه کار کرد که اونجا معطل نشیم من دوشنبه میرم و یکشنبه هفته دیگر بر میگردم به نطر شما امکان داره من نتونم تو این 6 روز ویزا مو بگیرم . لطفا راهتمای کنید من مصاحبه ام قبل 19 بود. گیج شدم بخدا کدومش ptt یا ups .
سلام دوست عزیز
حتما این مدت بدستت خواهد رسید متاسفانه upsکوچکترین همکاری با ما نمیکند سفارت یه رسید زرد رنگ میدهد که کوچکترین ارزشی برای ups نداردو هرکدام از نمایندگی ها مراجعه میکنی پاسخگو نیستند وقتی پیگیری میکنی میگویند سیستم خراب است وقتی من برای تحویل ویزا رفتم ازم سوال کرد pttثبت نام کردی یا خیر که من گفتم خیربعد از انفجار که برای پیگیری به سفارت مراجعه کردیم تعدادزیادی مدارک و یک نفر دستش گرفته بود که احتمال گمشدن مدارک وجود دارد انها هم هیچ جا پاسخگو نیستند مثل برنامه فرید که واقعا همه دنبال کارش اونجا بودیم ونتیجه نمیگرفتیم حالا اگر شما که مثل ما قبل از 19دسامبر مصاحبه داشتیم pttثبت نام کنی لااقل اگر مدارک دیر بدستت برسد میتوانی با تراکینگ لااقل ببینی بسته کجاست

خیلی ممنون از اطلاعات شما. الان چه جوری باید ثبت نام کنم .
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: Ali DV-2013
(2013-02-08 ساعت 15:08)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 13:54)mbt1346 نوشته:  
(2013-02-08 ساعت 12:58)MARYAM2 نوشته:  سلام
دوستان تا حالا کسی بوده که کلیرشده باشه بدون ستاره ولی وقتی مراجعه کرده برای دریافت ویزا آن وقت تمام افراد کیس ویزاشون اماده نباشه؟
همسرم روز سه شنبه پاس ها را تحویل داده ولی تا امروز تو سایتceacفقط یک کیس issued شده و هنوز 2 کیس دیگر راAdministrative Processing می زنه.ممکنه مشکلی باشه؟
حدودا با upsچقدر زمان می بره تا پاس ها تحویل داده بشه؟
بله متاسفانه. براي كيس ما هم همين اتفاق افتاده. اخيرا هم براي يك نفر ديگه اين اتفاق افتاده

یعنی چی؟ یعنی سفارت به شما چی گفت؟
یعنی گفت دوباره باید برید سفارت؟
دلیلی هم گفتند/
یا ممکنه به اون یک نفر اصلا ندهند؟
من 20 دسامبر كلير شدم بدون ستاره. با خانواده اومديم آنكار براي گرفتن ويزا و از همين جا هم قرار بود بريم آمريكا و به ايران برنگرديم. رفتيم پاسها ر داديم سفارت و سه روز بعد يو پي اس چهار تا پاس به ما تحويل داد كه فقط مال من و خانومم ويزا خورده بود با يك برگه صورتي مجدد كه توش تعداد كيس را 2 نفر زده بود. بعدا كه به سفارت مراجعه كرديم گفتن همون مراحل اداريه كه براي بچه هاتون بايدطي بشه. البته پسرهاي من يكيشون دانشجو و اون يكي هم محصله و نه سربازي يا كار دولتي ... ندارن ولي در هر صورت اين اتفاقيه كه براي ما افتاد. و وقتي هم كه پيگيري كرديم كه چرا توس سايت جلوي اسممون ستاره نخورده گفتن گه اشتباه شده همين. البته اين موضوع براي يكي ديگه از كاربران اين سايت هم به تازگي اتفاق افتاده اون هم به خانومي كه برنده اصليه و دخترشون ويزا دادن به همسرشون دو باره برگه صورتي. در هر صورت بايد ما دو باره مراحل كليرنس را طي كنيم. اميدوارم مال شما به اين شكل نباشه و بهتون ويزا رو بدن
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
هوووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااTongueTongueTongue

هوووووووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااBig GrinBig GrinBig Grin

کلییییییر شدییییییم
SmileWinkCool
ارمنستان آپدیت کرد
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان