موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستانی که ایروان ویرا گرفتند بعد از کلیر شدن آیا باید روز خاص و ساعت مشخصی پاسپورت ها رو تحویل سفارت بدهیم یا هر روزی میشه این کار رو کزد؟ممنونم
شماره کیس : 2013AS2xxx - کنسولگری : ایروان- قبولی : 2 may -- تاریخ ارسال : 26 jun با mail -- تعداد : 3 نفر -- مصاحبه : W2DEC ایروان--> کلیر: 24 JAN
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 19:16)ali5980 نوشته: (2013-02-08 ساعت 18:46)shimoda نوشته: (2013-02-08 ساعت 18:41)ali5980 نوشته: خواهش میکنم اگه کسی لینک در مورد فرم ۹ سؤالی و فرستادن آن به همراه رزومه به سفارت میدونه جواب بده.
ممنون
اینجا رو بخونید دوست عزیز
کسی از بچههای ۲۰۱۳ به تازگی این فرم رو پر کرده؟ اصلا این فرم رو چگونه باید گرفت ؟ ایمیل میزنند ؟
سلام عزیز
بعله ایمیل میزنن و هنگام فرستادن جواب سعی کن با خود سایت بفرستی نه با ایمیل معمولی ما بعد از 4 بار فرستان بعد از 25 روز که هنوز کانفیرم نیومده بود پرسیدیم گفتن بدستشون نرسیده دوباره با سایت فرستادیم جوابها رو و رزومه هارو همه رو یه فایل بکن که بتونی پیوست بکنی چون در خود سایت فقط 400 کاراکتر میتونی بنویسی
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 23:05)Ali DV-2013 نوشته: (2013-02-08 ساعت 22:16)lot2013 نوشته: (2013-02-08 ساعت 21:42)mbt1346 نوشته: سلام
خدمت دوستان
در مرجله اي كه كيس نامبر را وارد مي كنم پيغام ميده كيس نامبر اشتباهه . دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه. همه ي اطلاعات رو درست زدم. كيس نامبر رو هم هم با صفر پشت شماره و هم بدون صفر امتحان كردم. هيچكدوم جواب ميدن. ممكنه بخاطر اين باشه كه اونهايي كه قبل از 19 دسامبر محاسبه شدن رو اجازه نده وارد كنن؟
دوست عزیز من الان کنترل کردم، برای من با صفر قبل از کیس نامبر بود.
توجه داشته باشید که زبان سایت رو باید انگلیسی انتخاب کنید، برای فارسی ظاهرا مشکل داره. (مراحل رو با توجه به فایل راهنما مجددا انجام دهید).
البته مصاحبه من بعد از 19 دسامبر بود.
در مورد شما بهتر است دوستانی که قبل از 19 دسامبر مصاحبه داشتند هم نظر بدهند.
موفق باشید
دوستان من با زبان انگلیسی و صفرهای کیس نامبر و AS حروف بزرگ وارد کردم مشکلی نداشت.
من دارم این دوشنبه میرم و خیلی احساس بدی دارم که الان یه مقدار گیج هستم چون مصاحبه ام قبل 19 دسامبر بود و همونجور که توی سایت گفته بود ما با UPS هستیم ولی دوستانی که الان آنکارا هستن و یا تازه برگشتن میگن ظاهرا سیستم PTT بهتره از UPS هست.
تصور من اینه PTT باید خیلی سرش شلوغ باشه تا UPS چون کارا به اون منتقل شده و منطقی اینه که UPS خلوت تر باشه و زودتر ویزامونو تحویل بده. نمیدونم....
لطفا دوستانی که از جو آنکارا خبر دارن اظهار نظر کنن و بگن که هموطنا با کدوم سیستم کمتر دچار مشکل بودن و اینکه آیا کلا انتخابی هست یا اینکه اجبارا قبل 19 دسامبریها PTT هستن و قبل اون UPS؟ حتی من از بعضی دوستان هم شنیدم که ثبت نام در PTT اجباریه
ممنون
سلام
منم دقیقا مثل شما همین مشکل دارم . دوشنبه دارم میرم گیج شدم اساسی . من تصمیم گرفتم ptt ثبت نام کنم با خودم داشته باشم . برم اونجا ببینم شرایط چه جوریه . من اصلا با این سیستم آشنایی ندارم .
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-09 ساعت 11:24)tala2013 نوشته: (2013-02-08 ساعت 23:05)Ali DV-2013 نوشته: (2013-02-08 ساعت 22:16)lot2013 نوشته: (2013-02-08 ساعت 21:42)mbt1346 نوشته: سلام
خدمت دوستان
در مرجله اي كه كيس نامبر را وارد مي كنم پيغام ميده كيس نامبر اشتباهه . دوستان كسي ميتونه راهنمايي كنه. همه ي اطلاعات رو درست زدم. كيس نامبر رو هم هم با صفر پشت شماره و هم بدون صفر امتحان كردم. هيچكدوم جواب ميدن. ممكنه بخاطر اين باشه كه اونهايي كه قبل از 19 دسامبر محاسبه شدن رو اجازه نده وارد كنن؟
دوست عزیز من الان کنترل کردم، برای من با صفر قبل از کیس نامبر بود.
توجه داشته باشید که زبان سایت رو باید انگلیسی انتخاب کنید، برای فارسی ظاهرا مشکل داره. (مراحل رو با توجه به فایل راهنما مجددا انجام دهید).
البته مصاحبه من بعد از 19 دسامبر بود.
در مورد شما بهتر است دوستانی که قبل از 19 دسامبر مصاحبه داشتند هم نظر بدهند.
موفق باشید
دوستان من با زبان انگلیسی و صفرهای کیس نامبر و AS حروف بزرگ وارد کردم مشکلی نداشت.
من دارم این دوشنبه میرم و خیلی احساس بدی دارم که الان یه مقدار گیج هستم چون مصاحبه ام قبل 19 دسامبر بود و همونجور که توی سایت گفته بود ما با UPS هستیم ولی دوستانی که الان آنکارا هستن و یا تازه برگشتن میگن ظاهرا سیستم PTT بهتره از UPS هست.
تصور من اینه PTT باید خیلی سرش شلوغ باشه تا UPS چون کارا به اون منتقل شده و منطقی اینه که UPS خلوت تر باشه و زودتر ویزامونو تحویل بده. نمیدونم....
لطفا دوستانی که از جو آنکارا خبر دارن اظهار نظر کنن و بگن که هموطنا با کدوم سیستم کمتر دچار مشکل بودن و اینکه آیا کلا انتخابی هست یا اینکه اجبارا قبل 19 دسامبریها PTT هستن و قبل اون UPS؟ حتی من از بعضی دوستان هم شنیدم که ثبت نام در PTT اجباریه
ممنون
سلام
منم دقیقا مثل شما همین مشکل دارم . دوشنبه دارم میرم گیج شدم اساسی . من تصمیم گرفتم ptt ثبت نام کنم با خودم داشته باشم . برم اونجا ببینم شرایط چه جوریه . من اصلا با این سیستم آشنایی ندارم .
دوستان اگر واقعا میتونید ptt ثبت نام کنید که خیلی بهتره و ups خیلی بد و استرس زاست و اصلن معلوم نیست ویزا و پاسپورت کجان و کل سفر آنکارا براتون دیوونه کننده میشن من که هتل بودم یکسری که ptt بودن خیلی خوشکل میرفتن مرکز پستی ویزاشونو میگرفتن حالا منو دوسه تا دیگه که گیر این ups مسخره افتاده بودیم عین دیوونه ها همش دور خوذمون میپیچیدیم چون اصلن هیچی معلوم نبود و این اواخر سفارت کلن شیر تو شیره یکم آماده استرس اینا باشید.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-08 ساعت 19:16)ali5980 نوشته: (2013-02-08 ساعت 18:46)shimoda نوشته: (2013-02-08 ساعت 18:41)ali5980 نوشته: خواهش میکنم اگه کسی لینک در مورد فرم ۹ سؤالی و فرستادن آن به همراه رزومه به سفارت میدونه جواب بده.
ممنون
اینجا رو بخونید دوست عزیز
کسی از بچههای ۲۰۱۳ به تازگی این فرم رو پر کرده؟ اصلا این فرم رو چگونه باید گرفت ؟ ایمیل میزنند ؟
درود برشما
خودشون برات ايميل مي فرستند و سوالاتي كه مي خوان براتون نوشتن، كه شما جواب بديد،در مورد من ١٠ سوال بود كه تقريبا ٧ روز بعد از مصاحبه برام ايميل كردند،اگه بازم سوالي داشتيد در خدمتم،موفق باشيد،
شماره کیس: 2013AS2xxx،قبولي : 2may,سفارت :ank, مصاحبه : 3jan ,تعداد : ٢ نفر،كليرينس ؟؟؟
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
از بچه هایی که تازه ویزا گرفتن قضیه این 165 دلار چه جوریه؟ کجا میشه پرداختش کرد؟ کی میشه پرداختش کرد؟
۲۰۱۳
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-09 ساعت 12:06)raam12000 نوشته: از بچه هایی که تازه ویزا گرفتن قضیه این 165 دلار چه جوریه؟ کجا میشه پرداختش کرد؟ کی میشه پرداختش کرد؟
باید با کردیت کارت پرداخت کرد و خودشون یک برگه میدن که راهنمایی کرده و قبل از ورود گفته باید پرداخت کنید.
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-09 ساعت 12:31)IN.USA@2013 نوشته: (2013-02-09 ساعت 12:06)raam12000 نوشته: از بچه هایی که تازه ویزا گرفتن قضیه این 165 دلار چه جوریه؟ کجا میشه پرداختش کرد؟ کی میشه پرداختش کرد؟
باید با کردیت کارت پرداخت کرد و خودشون یک برگه میدن که راهنمایی کرده و قبل از ورود گفته باید پرداخت کنید.
ببخشید دوست خوبم ما که هنوز کردیت کارت نداریم؟چجوری پرداخت کنیم؟
شماره کیس:2013AS2XXX
تعداد افراد: 3 نفر
سفارت: ارمنستان
تاریخ مصاحبه:18 دسامبر
کلیر:23 ژانویه
مقصد:کالیفرنیا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان پاس من و دخترم ویزا خورده و پاس همسرم بدون ویزا و بدون هیچ توضیحی و بدون برگه ابی برگشته کسی میدونه یعنی چی؟
یعنی رد یا هنوز کلیرنس ادامه داره؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه یه توضیح راجب این برگه های رنگی بدین سفید که یعنی ویزای یک ضرب . ابی و صورتی چیه و کسایی که این برگه هارو می گیرن باید چکار کنن ؟ و کسی که کلیرنس میشه دیگه قبوله و فقط باید صبر کنه که کلیر بشه یا نه ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس