کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان عزیزی که برای گرفتن ویزا برنامه ریزی می کنید:
دوشنبه هفته آینده (18 فوریه) سفارتها تعطیلن.
سفرنامه
ﻣﻬﺎﺟﺮ 2013

اطلاعات فارسی در سایت سفارت ترک

http://turkey.usembassy.gov/iranian_appl...farsi.html

فکر کنم تازه گذاشتن !! شاید هم قدیمی باشه !! به هر حال به خیلی از پرسشها جواب میده

مامان سایه کجائی ؟ تا دوشنبه سه شنبه خودت رو برسون الهام خانم سلام میرسونه Cool
(2013-02-09 ساعت 16:04)tala2013 نوشته:  من Ptt ثبت نام کردم بدون وقت سفارت اشکال نداره ؟ چون من مصاحبه ام قبل 19 DEC فقط واسه گرفتن ویزا ثبت نام کردم . این صفحه آخر را پرینت بگیرم با خودم ببرم ؟

دوستان به من هم گفتن فقط ثبت نام کنیم تا Reference ID بهمون تخصیص پیدا کنه و منطقه و دفتر پستیمون که KIZILAY هست انتخاب بشه تا بدونن پاسپورتمون که ویزاتوشه با بسته مون کجا بره.

اگر دوستان دیگه نظری دارن و فکر می کنن باید کار دیگه ای هم بشه من و TALA خانوم رو راهنمایی کنن لطفا.

ممنون Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: Emma_a432 ، tala2013
(2013-02-09 ساعت 16:11)tala2013 نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 16:04)tala2013 نوشته:  من Ptt ثبت نام کردم بدون وقت سفارت اشکال نداره ؟ چون من مصاحبه ام قبل 19 DEC فقط واسه گرفتن ویزا ثبت نام کردم . این صفحه آخر را پرینت بگیرم با خودم ببرم ؟
پرینت نمیشه چرا ؟ pdf می کنم صفحه سفید ذخیره میشه؟

من سه راه رو پیشنهاد میکنم:

1) صفحه رو به صورت Save as HTML ذخیره و بعد پرینت بگیرید (با Ctrl+P)
2) پرینت PDF کرده و بعد اون PDF رو پرینت بگیرید
3) از صفحه با PrintScreen عکس بگیرید ، در Paint ویندوز Paste کنید و Save. اونوقت اون عکس رو پرینت بگیرید.

راه سوم بیشتر پیشنهاد میشه چون عین اونچه دیده میشه تمیز پرینت گرفته میشه
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: amir82 ، payampars ، امیر مهاجر ، rezagh ، mooj ، Judy Abbott 13 ، AsemanAbee ، tala2013 ، nina22
من خودم صفحه ي آخر رو كپي كردم تو word و پرينت گرفتم و دادم به سفارت هيچ مشكلي هم پيش نيومد .
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه.  نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2  نفر  
ساكن تگزاس در حال حاضر
(2013-02-09 ساعت 23:58)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-09 ساعت 16:11)tala2013 نوشته:  
پرینت نمیشه چرا ؟ pdf می کنم صفحه سفید ذخیره میشه؟

من سه راه رو پیشنهاد میکنم:

1) صفحه رو به صورت Save as HTML ذخیره و بعد پرینت بگیرید (با Ctrl+P)
2) پرینت PDF کرده و بعد اون PDF رو پرینت بگیرید
3) از صفحه با PrintScreen عکس بگیرید ، در Paint ویندوز Paste کنید و Save. اونوقت اون عکس رو پرینت بگیرید.

راه سوم بیشتر پیشنهاد میشه چون عین اونچه دیده میشه تمیز پرینت گرفته میشه
سلام
دوستانی که در پرینت CSC مشکل دارند بنده فایلی آماده کرده ام که قدم به قدم مراحل پرینت CSC را نشان می دهد به آدرس
پرینتCSC
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام دوستان

مدیکال ارمنستان اعتبارش یک ساله است؟

من اوایل نوامبر مصاحبه ام بود.هنوز کلیر نشدم ........

استرس دارم چرا جواب منو نمی دید؟؟؟
تشکر کنندگان: armin1 ، f1f ، ali2316 ، shaso ، habibi
(2013-02-10 ساعت 12:15)maryam.005 نوشته:  سلام دوستان

شما بهتر نیست همین موضوع رو به سفارت ایمیل بزنید و ازشون سوال کنید و با یه تیر 2 نشون بزنید هم از روند کلیرنستون سوال کنید هم تاریخ مدیکالتونو!!! ولی من فکر میکنم مدیکال ارمنستان 1 ساله باشه بازم اگه من اشتباه میکم لطفا دوستان راهنمایی کنن...
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: hassan1358arab ، f1f ، MARYAM2 ، ali234 ، rezagh ، raham ، habibi
(2013-02-10 ساعت 12:25)armin1 نوشته:  

شما بهتر نیست همین موضوع رو به سفارت ایمیل بزنید و ازشون سوال کنید و با یه تیر 2 نشون بزنید هم از روند کلیرنستون سوال کنید هم تاریخ مدیکالتونو!!! ولی من فکر میکنم مدیکال ارمنستان 1 ساله باشه بازم اگه من اشتباه میکم لطفا دوستان راهنمایی کنن...
من چندین بار راجع به روند کلیرنسم ایمیل زذم اما جوابشون کلی بود که پرونده شما در جریان مراحل اداری می باشد.اما راجع به مدیکال سوال نکردم اما چندین بار تو مهاجرسرا دیدم که کامنتی درباره مدیکال گذاشتند که اعتبارش یک سالست.برای اطمینان خاطر پرسیدم.........ممنون
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، payampars ، ali2316 ، ali234 ، rezagh ، raham ، habibi

مریم جان. شما سؤالت رو که میپرسی، بعدا که دوباره میای پستهای بعدش رو کامل بخون شاید کسی پاسخ داده باشه.
الان همین پرسشت رو چند صفحه قبل پرسیدی و من و یکی دو نفر دیگه پاسخ دادیم.
اینجا

سلام دوست عزيز ؛
مديكال ارمنستان يك ساله هست ، قبلاً دوستاني مثل خانوم دكتر پروا كه اتفاقاً اولين روزهاي نوامبر مصاحبه داشتند و سايرين از دكتر كيرستينه سوال كرده بودند و همين طور بنده هم شخصاً از منشي دكتر ( لوسي ) سوال كردم كه تاكيد كردند يك ساله مي باشد !
اميدوارم براي دوشنبه ، سه شنبه انشاءالله كلير بشيد و يه دنيا دلتون شاد بشه و همه ي اين استرس ها بعدها وقتي به يادشون مي افتيد تبديل به يك لبخند زيبا بر چهرتون بشه ، آمين ...
CN:2013AS14XX/ايروان/ کیس:4 نفر/مصاحبه Nov,8,2012 /كليرنس Apr,4,2013
تشکر کنندگان: payampars ، Saeedv13 ، Judy Abbott 13 ، armin1 ، maryam.005 ، گل نهال ، ali234 ، rezagh ، raham ، mohajer13 ، Soap McTavish ، afs ، nina22
(2013-02-10 ساعت 13:09)ali2316 نوشته:  [quote='maryam.005' pid='275053' dateline='1360482352']
سلام دوستان

سلام دوست عزيز ؛
مديكال ارمنستان يك ساله هست ، قبلاً دوستاني مثل خانوم دكتر پروا كه اتفاقاً اولين روزهاي نوامبر مصاحبه داشتند و سايرين از دكتر كيرستينه سوال كرده بودند و همين طور بنده هم شخصاً از منشي دكتر ( لوسي ) سوال كردم كه تاكيد كردند يك ساله مي باشد !
اميدوارم براي دوشنبه ، سه شنبه انشاءالله كلير بشيد و يه دنيا دلتون شاد بشه و همه ي اين استرس ها بعدها وقتي به يادشون مي افتيد تبديل به يك لبخند زيبا بر چهرتون بشه ، آمين ...
[/quotevsd
مرسی علی جان که بهم امید دادی امیدوارم که این هفته همه منتظران کلیر بشن انشاالله........
تشکر کنندگان: armin1 ، s.s.h ، ali2316 ، hassan1358arab ، raham ، habibi
انشاالله فردا کلی از بچه ها بیان هورا بکشن بخصوص مامان سایه و کسانیکه بالای 70 روزه که منتظرن
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان . دیروز مجبور شدم Print screen بگیرم و امروز با راهنمایی Mohamad Fazli عزیز من مرحله Schdule را انجام دادم و در صفحه اخر هم به من گزینه پرینت و هم گزینه View Confirmation را نشون داد من Pdf کردم و رفتم پرینت گرفتم . خیلی خیلی خیلی ممنون از تمام زحماتتون.
Case No:2013as18xx
Interview Date:w2 DEC
Status of clearance: 29 jan
Visa issud: 12 Feb 2013
تشکر کنندگان: armin1 ، Judy Abbott 13 ، گل نهال ، bayat_r ، Ali DV-2013 ، payampars ، Soap McTavish ، afs
(2013-02-10 ساعت 21:11)tala2013 نوشته:  خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان . دیروز مجبور شدم Print screen بگیرم و امروز با راهنمایی Mohamad Fazli عزیز من مرحله Schdule را انجام دادم و در صفحه اخر هم به من گزینه پرینت و هم گزینه View Confirmation را نشون داد من Pdf کردم و رفتم پرینت گرفتم . خیلی خیلی خیلی ممنون از تمام زحماتتون.

ممكنه بگين چطوري بايد ptt ثبت نام كرد ؟
شماره كيس : ***2013AS00001
ديدن قبولي در سايت خرداد
ارسال مدارك :14تير ( 4 JUL)
خبر قبولي :28 مهر (19 OCT )
تعداد افراد : 3نفر
كنسولگري :آنكارا
تاريخ مصاحبه :16آ ذر (6 DES )
تعداد دفعات شركت : بي نهايت
تشکر کنندگان: payampars

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان