کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان ،

ممنون میشم اگه پاسخ این سوالو بهم بدین :

از زمان کلیر شدن، من چند روز (حداکثر)جهت مراجعه به سفارت برای تحویل پاسپورت مهلت دارم؟
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان:
(2013-02-14 ساعت 03:00)lot2013 نوشته:  [نتیجه می گیریم که الهام خانوم شما داره کارشو درست انجام می ده و تقصیر اون نیست اگه همه همزمان آپدیت نشدن، پس اینقدر بیخودی بهش گیر نده، حالا هم اوقات تلخی در نیار ، یه شرینی آشتی کنون بگیر و بزار به کارش برسه. قدرشم خوب بدون که تو این راه سخت کنارته.

چشم حالا که شما وساطت میکنی باشه ، آما فقط به خاطر تو !! میگم حالا که شما اینقدر با معرفتی ، اینقدر هم اطلاعات خوب داری اینقدر هم اهل آشتی دادنی ، یک وساطتی با کی سی سی بکن آخه دکتر شوتگان به خاطر تست سل پسرم وقت پایان اعتبار ویزای اونو زده برای آخر فروردین !! خودمون تا وسطای خرداد میشه آما پسرم چی ؟ مجبوریم به خاطر اون زودتر بریم ، از طرفی سفارت هم کلیرمون نمیکنه ، اونوقت شما میگی به الهام خانم گیر ندم باشه گفتم که چشم ، هرچی اوستا کریم بخاد .
تشکر کنندگان: sayeh_m ، raham
(2013-02-14 ساعت 18:08)babak_1363 نوشته:  سلام دوستان ،

ممنون میشم اگه پاسخ این سوالو بهم بدین :

از زمان کلیر شدن، من چند روز (حداکثر)جهت مراجعه به سفارت برای تحویل پاسپورت مهلت دارم؟
مشخص نیست . بستگی به شرایط سفارت ( خلوتی و شلوغی ) داره . خودشون اعلام می کنن که چقدر وقت دارین
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: babak_1363
کیسهای ما امروز برای چندمین بار تا حالا که یکی یکی و با تاریخهای مختلف آپدیت میشد، هر سه تا با هم آپدیت شده فکر کنم امروز دیگه مهر عبور رو زدن !!!
تشکر کنندگان: bmojtaba ، sayeh_m ، raham ، گل نهال ، شوصب ، ali3923 ، ali2316 ، Saeedv13
(2013-02-14 ساعت 18:27)mehdididam نوشته:  کیسهای ما امروز برای چندمین بار تا حالا که یکی یکی و با تاریخهای مختلف آپدیت میشد، هر سه تا با هم آپدیت شده فکر کنم امروز دیگه مهر عبور رو زدن !!!
خيلي خوبه . پس ممكنه همين نيم ساعته و يا فردا اعلام كنن . Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: صوفیا صوری ، raham ، گل نهال ، bmojtaba ، shaso ، ali3923 ، sce ، ali2316 ، Saeedv13
(2013-02-14 ساعت 16:12)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 15:54)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 11:40)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 11:21)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 00:36)tala2013 نوشته:  من دوشنبه پاسمو تحویل سفارت دادم و امروز تا ساعت 4.30 امیدی نداشتیم که بیاد که خودم و دوستان به UPS هم سر زدیم . تا اینکه دوستان تصمیم گرفتند که بلیطشان را عوض کنند ولی قبل از آن رفتند UPS پاسمون رسیده بود دستشون که ایشون تحویل گرفتند و مال من در هتل تحویل داده شد. و مال یکی از دوستان که با ما تحویل داده بود امروز نیومد که مجبور شد بلیطشونو عوض کنند ای کاش واسه ایشونم می امد و هزینه اش زیاذ نمی شد. نکته خاصی نبود فقط نمیشه حدس زد که کی میاد یک مقداری باعث میشه هزینه میره بالا. به امید روزهاییکه صدای هورای گرفتن ویزاتونو تو این تاپیک بشنویم مرسی

سلام دوستان
ضمن اظهار خشنودی برای طلا خانوم از دریافت ویزاشون و تبریکات فراوان ؛ کسی که دوشنبه پاسشو داده و ویزاش دیروز چهارشنبه نیومد من بودم و همچنان منتظر دریافت ویزا هستم. البته در CEAC کیس من برای 13 فوریه که دیروز باشه آپدیت شده ولی همچنان Administrative Process زده.
دعا کنید امروز خبرایی بشه. دوستانی که در منزل منتظرن و میبینم که اظهار نگرانی میکنن نگران نباشن چون شرایطی بدتر از من ندارن که اینجا در هتل تنها منتظرم... پاسم هم دستم نیست! هزینه ، تنهایی ، بلاتکلیفی . . . Sad

سلام شرایط شما را ما هفته پیش تجربه کردیم پس کاملا درکتون می کنم ولی امیدوارم همین امروز پاس را با ویزای خوشگل دریافت کنید تا خستگیتون در بیاد.

دوست عزیز ضمن تشکر از هم دردی ، امیدوارم وضعیت من پیچیده نشه ولی لطفا بفرمایید شما چه کاری انجام دادید در آخر تا ویزاتونو دریافت کردید تا اگر نیازه من هم از اون کانالها پیگیری کنم. من فعلا فقط از سایت سفارت یه نامه پیگیری زدم که من مدارک رو دوشنبه دادم ولی خبری از ویزام نیست و در هتل منتظرم. سایت CEAC هم برای 14 فوریه که امروز باشه برام آپدیت شده ولی همچنان Administrative Process میزنه در حالی که من دو هفته است کلیر شدم و کیس نامبرم هم توی صفحه کلیر شده ها هست Sad
ممنون
علي جان
مريم عزيز شرايطش فرق ميكرد . ٣ نفر هستن و وقتي همسرشون براي گرفتن ويزا رفتن فقط به مريم جان و دخترشون ويزا رو دادن و گفتن همسرشون هنوز كلير نشدن و اشتباهاً جلوي شماره شون توي سايت ستاره نذاشته بودن . اميدوارم براي تو اين اتفاق نيفته ولي به نظرم بهتره فردا بري سفارت و از همونجا سوال كني .

علی جان مامان سایه درست شرایط من را برای شما گفتند ولی شرایط شما با توجه به یک نفر بودن کیس کاملا فرق می کنه بنابراین شما حتما ویزاتون را دریافت خواهید کرد ولی منظور من درک این سردرگمی بود به هر حال امیدوارم خوش خبر باشید و ما را هم بی خبر نگذارید ولی همسر من رفته بودند ups که ups گفته بود هنوز پاس ها دست سفارت ولی تا برگشته بودند هتل ups پاس ها را اورده بود پس خیلی به حرف ups اعتماد نکنید.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: shaso ، sayeh_m ، Ali DV-2013 ، AsemanAbee ، mdna
سلام به همگی ما هم check خوردیم Sad
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، shaso ، raham ، شوصب ، sayeh_m ، s.s.h ، ali3923 ، bmojtaba ، مهتاب - 2251 ، saeeds61 ، AsemanAbee ، bayat_r ، r_ent ، valencia ، ali2316 ، mdna ، afs ، kasrafo ، Saeedv13
بچه ها من يك سوال تو تاپيك مكاتبه با kcc زدم كسي اونجا سر نمي زنه تا جوابي بگيرم. لطفا اگه تونستيد به اون تاپيك هم سر بزنيد. ممنون 
كيس نامبر:3xxx,تعدادافراد كيس:2 نفر،تاريخ رويت قبولي: Jan-21-2013،ارسال مدارك:Jan-28-2013،دريافت نامه دوم Mar-13-2013، مصاحبه : هفته دوم مي- آنكارا، دريافت ويزا: يك ضربSmile، سفرنامه
تشکر کنندگان: rezaP
سلام به همگي،كيس من از دوشنبه تا امروز 14 feb هر روز ابديت شده،فكر كنم سفارت مي خواد امشب به مناسبت والينتاين كلي كيس اعلام كنه،از الان ميگيم هووووورررررررراااااااااا
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: raham ، AsemanAbee ، ali2316 ، گل نهال
(2013-02-14 ساعت 16:37)sayeh_m نوشته:  علي جان
دو تا پست بالاتر نوشتم كه بهتره فردا بري سفارت و پيگيري كني . ولي بهتر بود ميگفتم حتماً حتماً فردا برو و يا حتي همين امروز . هنوز هم سفارت بازه . برو كار رو از همونجا پيگيري كن . البته به رسپشن هتل بسپار كه احياناً اگر يو پي اس اومد نگهش دارن . اگر هم اونجا يه دوستي پيدا كردي يا از بچه هاي اينجا بگو بشينه تو لابي تا تو بري و برگردي.

مامان سایه یه خبر خوب دارم و اون اینکه CEAC من از ظهر از حالت Administrative Process شده Issued و این میتونه خبر خوبی باشه به این معنی که ویزام پرینت شده و فردا میاد. چون امروز دفتر UPS گفت امروز کلا ویزایی از سفارت دریافت نکرده و در ادامه گفت فردا ازشون چند بسته دریافت خواهیم کرد. امیدوارم فردا بیاد و دیگه این نگرانیها تموم بشه... Smile
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
(2013-02-14 ساعت 18:38)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 18:27)mehdididam نوشته:  کیسهای ما امروز برای چندمین بار تا حالا که یکی یکی و با تاریخهای مختلف آپدیت میشد، هر سه تا با هم آپدیت شده فکر کنم امروز دیگه مهر عبور رو زدن !!!
خيلي خوبه . پس ممكنه همين نيم ساعته و يا فردا اعلام كنن . Smile

سلام،من هم امروز ابديت شدم، براي نهمين بار از زمان مصاحبه،
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
تشکر کنندگان: bmojtaba ، raham ، sayeh_m ، saeeds61 ، ali2316 ، Saeedv13
(2013-02-14 ساعت 19:58)ali3923 نوشته:  سلام،من هم امروز ابديت شدم، براي نهمين بار از زمان مصاحبه،

سلام

اسم شما تو لیست منتظر سرا نیست اگه دوست دارین روز مصاحبتون رو به افشین جان با ایدی afs بفرستین که جدول کاملتر بشهWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: ali3923 ، گل نهال ، afs
علي جان
خدا رو شكر Smile راستش برات نگران شده بودم اساسي . براي اينكه اين سايته تقريباً درست كار ميكنه . ايشاله فردا ويزات مياد Smile
تشکر کنندگان: raham ، ali3923 ، ali234 ، ASALI ، hassan1358arab ، bayat_r ، Ali DV-2013 ، ali2316 ، afs ، Emma_a432 ، Saeedv13
(2013-02-14 ساعت 20:13)sayeh_m نوشته:  علي جان
خدا رو شكر Smile راستش برات نگران شده بودم اساسي . براي اينكه اين سايته تقريباً درست كار ميكنه . ايشاله فردا ويزات مياد Smile
واقعا خوشحال شدم.
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: raham ، ali234 ، ali3923 ، Ali DV-2013 ، ali2316 ، sayeh_m
(2013-02-14 ساعت 20:03)bmojtaba نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 19:58)ali3923 نوشته:  سلام،من هم امروز ابديت شدم، براي نهمين بار از زمان مصاحبه،

سلام

اسم شما تو لیست منتظر سرا نیست اگه دوست دارین روز مصاحبتون رو به افشین جان با ایدی afs بفرستین که جدول کاملتر بشهWink

سلام
من همون aliamini هستم،اسمم عوض شده ،ببخشيد،

سلام به همگي، من قبلا با كاربري aliamini2267 اينجا بودم،امروز پسوردم را حك شده بود مجبور شدم با اين كاربري بيام،ممنون،مي خواستم به دوستانم اطلاع بدم،مامان سايه ،bmojtab........
تشکر کنندگان: sayeh_m ، afs

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان