کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان مطمئنم فردا آنكارا بيش از ٢٠ نفر كلير ميكنه، ايشالا مامان سايه و abloom-ma هم كلير بشن و همه رو خوشحال كنن، اينم انرژي مثبت واسه فردا+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: raham ، f1f ، bmojtaba ، armin1 ، hassan1358arab ، lot2013 ، MARYAM2 ، ali234 ، sayeh_m ، شوصب ، lilac ، SEPIDEHHHH ، s.s.h ، afshin-b ، r_ent ، ali2316
مال ما که 86روز گذشته نه از کلیر شدنی خبری هست نه از اپدیت شدن سایت ...

بازم توکل به خدا ... هر چی اوستا کریم بخواد همون میشه
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

تشکر کنندگان: hassan1358arab ، lot2013 ، f1f ، raam12000 ، ali234 ، bmojtaba ، sayeh_m ، lilac ، گل نهال ، IN.USA@2013 ، kasrafo ، mdna ، raham ، AsemanAbee ، r_ent ، afs ، usa lover ، hadiseh.t
سلام
سايت كذايي براي ما هم اپديت نشده . اينطور كه معلومه متاسفانه بعيد ميدونم تعداد زيادي كلير تو اين دو روز داشته باشيم چون تعداد اپديت ها خيلي كم بودن . ممكنه امروز يا فردا چند تا دونه كلير بشن . ولي احتمالاً هفته ديگه تعداد خيلي زيادي از شماره ها اعلام ميشه Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: f1f ، MARYAM2 ، amir82 ، bayat_r ، hassan1358arab ، گل نهال ، s.s.h ، raham ، armin1 ، afs
(2013-02-14 ساعت 11:40)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 11:21)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 00:36)tala2013 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:45)AsemanAbee نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:20)tala2013 نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااا من ویزامو گرفتم.

ایشالله همه بزوذی ویزاهاشونو بگیرن و کلیر بشن.

Tala ﺟﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ .....
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻫﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﯼ ﺣﺴﺎﺑﯽ .....
ﮐﯽ ﭘﺎﺱ ﺩﺍﺩﯼ ﻭ ﮐﯽ ﻭ ﮐﺠﺎ ﺑﺪﺳﺘﺖ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﺧﻼﺻﻪ ﻫﺮ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﻔﯿﺪ ﻫﺴﺖ ....
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .

من دوشنبه پاسمو تحویل سفارت دادم و امروز تا ساعت 4.30 امیدی نداشتیم که بیاد که خودم و دوستان به UPS هم سر زدیم . تا اینکه دوستان تصمیم گرفتند که بلیطشان را عوض کنند ولی قبل از آن رفتند UPS پاسمون رسیده بود دستشون که ایشون تحویل گرفتند و مال من در هتل تحویل داده شد. و مال یکی از دوستان که با ما تحویل داده بود امروز نیومد که مجبور شد بلیطشونو عوض کنند ای کاش واسه ایشونم می امد و هزینه اش زیاذ نمی شد. نکته خاصی نبود فقط نمیشه حدس زد که کی میاد یک مقداری باعث میشه هزینه میره بالا. به امید روزهاییکه صدای هورای گرفتن ویزاتونو تو این تاپیک بشنویم مرسی

سلام دوستان
ضمن اظهار خشنودی برای طلا خانوم از دریافت ویزاشون و تبریکات فراوان ؛ کسی که دوشنبه پاسشو داده و ویزاش دیروز چهارشنبه نیومد من بودم و همچنان منتظر دریافت ویزا هستم. البته در CEAC کیس من برای 13 فوریه که دیروز باشه آپدیت شده ولی همچنان Administrative Process زده.
دعا کنید امروز خبرایی بشه. دوستانی که در منزل منتظرن و میبینم که اظهار نگرانی میکنن نگران نباشن چون شرایطی بدتر از من ندارن که اینجا در هتل تنها منتظرم... پاسم هم دستم نیست! هزینه ، تنهایی ، بلاتکلیفی . . . Sad

سلام شرایط شما را ما هفته پیش تجربه کردیم پس کاملا درکتون می کنم ولی امیدوارم همین امروز پاس را با ویزای خوشگل دریافت کنید تا خستگیتون در بیاد.

دوست عزیز ضمن تشکر از هم دردی ، امیدوارم وضعیت من پیچیده نشه ولی لطفا بفرمایید شما چه کاری انجام دادید در آخر تا ویزاتونو دریافت کردید تا اگر نیازه من هم از اون کانالها پیگیری کنم. من فعلا فقط از سایت سفارت یه نامه پیگیری زدم که من مدارک رو دوشنبه دادم ولی خبری از ویزام نیست و در هتل منتظرم. سایت CEAC هم برای 14 فوریه که امروز باشه برام آپدیت شده ولی همچنان Administrative Process میزنه در حالی که من دو هفته است کلیر شدم و کیس نامبرم هم توی صفحه کلیر شده ها هست Sad
ممنون
2013ASxxx فقط خودم / آنکارا
مصاحبه: NOV 2012 فرم 9 سوالی
کلیرنس: ژانویه 2013 / 80 روز آزگار!
ورود: آپریل 2013 واشینگتن
سوشال 17 و گرین کارت 20 روز پس از رسیدن Cool
کار: آگوست 2013 نفت و گاز
Project Planner/Scheduler Engineer
هیوستون تگزاس
تشکر کنندگان: s.s.h ، sayeh_m ، hassan1358arab ، AsemanAbee ، bayat_r ، kasrafo ، raham ، armin1 ، ali2316
(2013-02-14 ساعت 15:54)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 11:40)MARYAM2 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 11:21)Ali DV-2013 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 00:36)tala2013 نوشته:  
(2013-02-13 ساعت 20:45)AsemanAbee نوشته:  Tala ﺟﺎﻥ ﺧﯿﻠﯽ ﻣﺒﺎﺭﮐﻪ .....
ﺍﮔﻪ ﻟﻄﻒ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺟﺰﺋﯿﺎﺕ ﻫﻢ ﺗﻮﺿﯿﺢ ﺑﺪﯼ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﻪ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﺪﯼ ﺣﺴﺎﺑﯽ .....
ﮐﯽ ﭘﺎﺱ ﺩﺍﺩﯼ ﻭ ﮐﯽ ﻭ ﮐﺠﺎ ﺑﺪﺳﺘﺖ ﺭﺳﯿﺪ ﻭ ﺧﻼﺻﻪ ﻫﺮ ﻣﻮﺭﺩﯼ ﮐﻪ ﻓﮑﺮ ﻣﯿﮑﻨﯽ ﻣﻔﯿﺪ ﻫﺴﺖ ....
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﺯﺕ .

من دوشنبه پاسمو تحویل سفارت دادم و امروز تا ساعت 4.30 امیدی نداشتیم که بیاد که خودم و دوستان به UPS هم سر زدیم . تا اینکه دوستان تصمیم گرفتند که بلیطشان را عوض کنند ولی قبل از آن رفتند UPS پاسمون رسیده بود دستشون که ایشون تحویل گرفتند و مال من در هتل تحویل داده شد. و مال یکی از دوستان که با ما تحویل داده بود امروز نیومد که مجبور شد بلیطشونو عوض کنند ای کاش واسه ایشونم می امد و هزینه اش زیاذ نمی شد. نکته خاصی نبود فقط نمیشه حدس زد که کی میاد یک مقداری باعث میشه هزینه میره بالا. به امید روزهاییکه صدای هورای گرفتن ویزاتونو تو این تاپیک بشنویم مرسی

سلام دوستان
ضمن اظهار خشنودی برای طلا خانوم از دریافت ویزاشون و تبریکات فراوان ؛ کسی که دوشنبه پاسشو داده و ویزاش دیروز چهارشنبه نیومد من بودم و همچنان منتظر دریافت ویزا هستم. البته در CEAC کیس من برای 13 فوریه که دیروز باشه آپدیت شده ولی همچنان Administrative Process زده.
دعا کنید امروز خبرایی بشه. دوستانی که در منزل منتظرن و میبینم که اظهار نگرانی میکنن نگران نباشن چون شرایطی بدتر از من ندارن که اینجا در هتل تنها منتظرم... پاسم هم دستم نیست! هزینه ، تنهایی ، بلاتکلیفی . . . Sad

سلام شرایط شما را ما هفته پیش تجربه کردیم پس کاملا درکتون می کنم ولی امیدوارم همین امروز پاس را با ویزای خوشگل دریافت کنید تا خستگیتون در بیاد.

دوست عزیز ضمن تشکر از هم دردی ، امیدوارم وضعیت من پیچیده نشه ولی لطفا بفرمایید شما چه کاری انجام دادید در آخر تا ویزاتونو دریافت کردید تا اگر نیازه من هم از اون کانالها پیگیری کنم. من فعلا فقط از سایت سفارت یه نامه پیگیری زدم که من مدارک رو دوشنبه دادم ولی خبری از ویزام نیست و در هتل منتظرم. سایت CEAC هم برای 14 فوریه که امروز باشه برام آپدیت شده ولی همچنان Administrative Process میزنه در حالی که من دو هفته است کلیر شدم و کیس نامبرم هم توی صفحه کلیر شده ها هست Sad
ممنون
علي جان
مريم عزيز شرايطش فرق ميكرد . ٣ نفر هستن و وقتي همسرشون براي گرفتن ويزا رفتن فقط به مريم جان و دخترشون ويزا رو دادن و گفتن همسرشون هنوز كلير نشدن و اشتباهاً جلوي شماره شون توي سايت ستاره نذاشته بودن . اميدوارم براي تو اين اتفاق نيفته ولي به نظرم بهتره فردا بري سفارت و از همونجا سوال كني .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، گل نهال ، kasrafo ، Ali DV-2013 ، raham ، armin1 ، MARYAM2 ، Sepasttian
علی جان نگران نباش به زودی ویزاتو میگیری دوست عزیزم .توکلت به خدا باشه.من از الان برات یه هورا میکشم .

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

دیروز یه ایمیل دیگه البته خودمونی به سفارت زدم و امروز هم جوابمو دادند و اپدیت هم شد برای سومین بار.اینم از گپ خودمونی Big Grin Big Grinمن با سفارت:
whats going on about our case?you said tow weeks but its 66 days now. best regard
اینم از جواب سفارت:
Thank you for your email. Please be advised that admin processing is still pending in your husband’s case.
نمیدونم چرا لااقل ویزای خانومم اماده نیست با اینکه فقط من کلیرنس خوردم
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bayat_r ، گل نهال ، kasrafo ، Ali DV-2013 ، raham ، armin1 ، صوفیا صوری ، MARYAM2 ، shaso ، AsemanAbee ، ali2316 ، afs ، Saeedv13
سلام به همه دوستان منتظر،

من هم دیروز مصاحبه داشتم و برگ صورتی دریافت کردم.. و حالا دیگه اینجا هستم پیش همه ی شما دوستان و منتظر کلیر شدن Smile البته ترکیه موندم و گفتم تا اینجا اومدم یه سر بیام استانبول Smile امیدوارم همگی به زودی کلیر بشیم..

بعنوان یک تازه وارد!!! یک سوال داشتم از زمان کلیر شدن، حداکثر زمان جهت مراجعه به سفارت برای تحویل پاسپورت چند وقته؟
** دوستان در جریان باشین کسانی که بهشون کلیرنس می خوره باید محل پاسپورت pick up رو بعد از کلیر شدن مجدداً انتخاب کنن، البته احتمالاً می دونستید، محض یادآوری گفتم...

موفق باشید
تشکر کنندگان: sayeh_m ، aliamini ، nina22 ، mdna ، raham ، armin1 ، صوفیا صوری ، MARYAM2 ، شوصب ، AsemanAbee ، afs ، Sepasttian ، Saeedv13
به حال و روز شماها هم میخوره پس تقدیم به منتظران بویژه حسن و مامان سایه:

نفس نفس هم نفسا
به همدیگه نفس بدیم

فردای روشن مال ماست
کافیه دست به دست بدیم

قدم قدم هم قدما
پشت وپناه هم باشیم

جاده به مقصد می رسه
کافیه هم قدم باشیم

وقتی دلا یکی باشن
سوز زمستونم باشه
گرمی به جونمون میده

مقصدمون یکی باشه
خارای این بیابونم
راه و نشونمون میده
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin
(2013-02-14 ساعت 16:31)babak_1363 نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر،

من هم دیروز مصاحبه داشتم و برگ صورتی دریافت کردم.. و حالا دیگه اینجا هستم پیش همه ی شما دوستان و منتظر کلیر شدن Smile البته ترکیه موندم و گفتم تا اینجا اومدم یه سر بیام استانبول Smile امیدوارم همگی به زودی کلیر بشیم..

بعنوان یک تازه وارد!!! یک سوال داشتم از زمان کلیر شدن، حداکثر زمان جهت مراجعه به سفارت برای تحویل پاسپورت چند وقته؟
** دوستان در جریان باشین کساییه که بهشون کلیرنس می خوره باید محل پاسپورت pick up رو بعد از کلیر شدن مجدداً انتخاب کنن، البته احتمالاً می دونستید، محض یادآوری گفتم...

موفق باشید
دوست عزيز يادتون نره كه خودتونو به منتظرسراي افشين معرفي كنيد
موفق باشيد
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
تشکر کنندگان: hassan1358arab ، sayeh_m ، babak_1363 ، raham ، MARYAM2 ، ali2316 ، afs
علي جان
دو تا پست بالاتر نوشتم كه بهتره فردا بري سفارت و پيگيري كني . ولي بهتر بود ميگفتم حتماً حتماً فردا برو و يا حتي همين امروز . هنوز هم سفارت بازه . برو كار رو از همونجا پيگيري كن . البته به رسپشن هتل بسپار كه احياناً اگر يو پي اس اومد نگهش دارن . اگر هم اونجا يه دوستي پيدا كردي يا از بچه هاي اينجا بگو بشينه تو لابي تا تو بري و برگردي.
میگم رضا جان این میز ریاست و مدیریت به کسی وفا نکرده این هفته به زور هم شده مامان سایه رو کلیر کنیم و زیرابشو بزنیم و خلع لباسش کنیم و به زور ببریمش به تاپیک اولین سفر تحویلش بدیم.چطورهBig Grin
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-02-14 ساعت 16:34)گل نهال نوشته:  

** دوستان در جریان باشین کساییه که بهشون کلیرنس می خوره باید محل پاسپورت pick up رو بعد از کلیر شدن مجدداً انتخاب کنن، البته احتمالاً می دونستید، محض یادآوری گفتم...

موفق باشید
موفق باشيد

ممنون ،

این منتظر سرای افشین عزیز کجاست ما بریم ثبت نام Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: bmojtaba
(2013-02-14 ساعت 16:51)babak_1363 نوشته:  
(2013-02-14 ساعت 16:34)گل نهال نوشته:  

موفق باشيد
ممنون ،
این منتظر سرای افشین عزیز کجاست ما بریم ثبت نام Wink
به آيدي afs پيام خصوصي بزنيد و تاريخ و محل مصاحبه تون را بهشون اعلام كنيد،توي امضاي خود افشين هم ميتوني لينك منتظرسرا رو ببيني
تشکر کنندگان: babak_1363 ، aliamini ، raham ، afs
اقا من ٣ هفته پيش اون موقع ها كلير شدم بعد ٥ هفته
ميخوام بدونم برم همونطور كه كنسول گفت برم سفارت پاسپورت رو بدم همين!؟
من اين دوشنبه بليط گرفتم باز
2013AS000025xx (یک نفر)/سفارت:ایروان/ا/مصاحبه:dec
19 ,San francisco , berkeley downtown ,كليرنس 24 jan 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، MARYAM2 ، sce ، r_ent
(2013-02-14 ساعت 17:58)neved نوشته:  اقا من ٣ هفته پيش اون موقع ها كلير شدم بعد ٥ هفته
ميخوام بدونم برم همونطور كه كنسول گفت برم سفارت پاسپورت رو بدم همين!؟
من اين دوشنبه بليط گرفتم باز
بله ميتوني بري ولي مواظب باش پاسپورتتو جا نذاري WinkWink
تشکر کنندگان: armin1 ، bmojtaba ، ali2316 ، amir82 ، Saeedv13

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان