کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-20 ساعت 19:39)mbt1346 نوشته:  سلام
به همه ي مهاجرسرايي ها
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم براي دومين بار كلير شديم. به همه ي دوستان كلير شده تبريك مي گم و از خداي بزرگ مي خوام دوستان ديگر اين سايت هم كه منتظر هستند به زودي كلير بشند. به افتخار همتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خیلیییییییییییییییی تبریییییییککککککککککککککککککککک
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: peyman1355 ، sooso ، raham ، homayoon13 ، ali2316 ، hamedhamed ، afshin-b ، fereydoooon
دوستان ما رو هم در جریان بزارید بابا !!
این لیستا چیه که اومده من که هر چی نگاه می کنم چیزی اضافه نشده ؟؟؟
این کیس ها که امیر مهاجر نوشتن مربوط به کلیر آنکارا میشه؟؟؟؟
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
تشکر کنندگان: گل نهال ، peyman1355 ، sooso ، fereydoooon
(2013-02-20 ساعت 19:43)MARYAM2 نوشته:  
به همه ي مهاجرسرايي ها
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم براي دومين بار كلير شديم. به همه ي دوستان كلير شده تبريك مي گم و از خداي بزرگ مي خوام دوستان ديگر اين سايت هم كه منتظر هستند به زودي كلير بشند. به افتخار همتون هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

شما بین مرحله اول و دومتون چقدر فاصله بود؟
شماره کیس:2013as1600 مصاحبه:هفته اول دسامبر آنکارا تعداد:3نفر وضعیت:کلیرنس 31 ژانویه خودم و دخترم و٨ مي همسرم
تشکر کنندگان: peyman1355
به همه ي مهاجرسرايي ها

ممنون از شما. انشاءالله كلير شدن شما رو به زودي زود هورا بكشيم
شماره كيس 2013asxxx-مصاحبه نوامبر آنكارا- تعداد كيس 4 - وضعيت : كليرنس 2 مرحله
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، peyman1355
(2013-02-20 ساعت 19:43)nirvana_kobin نوشته:  دوستان ما رو هم در جریان بزارید بابا !!
این لیستا چیه که اومده من که هر چی نگاه می کنم چیزی اضافه نشده ؟؟؟
این کیس ها که امیر مهاجر نوشتن مربوط به کلیر آنکارا میشه؟؟؟؟
بله مربوط به انكاراست
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، arezoo bj ، peyman1355 ، homayoon13 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، fereydoooon
فکر کنم armin1 هم کلیر شده...هیچکی خبری نداره؟؟؟پرنسس و افشین چی؟؟؟
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: arezoo bj ، peyman1355 ، armin1 ، homayoon13 ، afs ، fereydoooon
(2013-02-20 ساعت 19:46)bardia mousapour نوشته:  از کدوم سایت باید وضعیت کلیر شدن رو پیگیری کنیم

http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html
تشکر کنندگان: peyman1355 ، fereydoooon
دوستان عزیز منظور از دو بار کلیر شدن چیه؟؟/
ببخشید من انیقدر سوال می پرسم ...آخه من تازه واردم و اول راه.......
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
تشکر کنندگان: MARYAM2
(2013-02-20 ساعت 14:43)lot2013 نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 14:21)onlyonline نوشته:  بابت فایل PDF خیلی خیلی ممنونم
می خواستم بدونم فایل رو از کجا پیدا کردید ؟

خوشحالم و امیدوارم بدردتون بخوره.
برای ساختن این فایل، ابتدا تک تک کیسها رو از شماره 1 تا 4300 در سایت CEAC وارد کردم، سپس موارد آنکارا بهمراه تعداد نفراتشون رو استخراج کردم، همه رو در یک فایل قراردادم و بلاخره دوره های آپدیت سایت آنکارا رو به اونها اضافه کردم، بعد هم با چند تا فرمول ارتباط بین کیسها با روزهای اعلام کلیرنس رو برقرار کردم، نهایتا برای نمایش عدم کلیرنس از نماد ستاره سفید، کلیرنس ستاره طلایی، یکضرب خط چین طلایی، و در صورتی که هنوز کلیر شدن انجام شده باشه گزینه (Visa) بهمراه نماد ستاره طلای برای روز کلیر به بعد و ستاره سفید برای روزهای کلیر نشده و هنگامی که ویزا صادر شد (Issue) ستاره های سفید با خط چین طلایی بطور خودکار عوض می شوند. و برای سایر موارد عبارات لازم رو قرار دادم و....
نهایتا هر بار برای آپدیت ستون CEAC Last Update باید کل 531 کیس استخراج شده را در سایت CEAC وارد کنم تا بتوان آخرین تغییرات رو در جدول قرار دهم و ...

موفق باشید

درود بر شما دوست گرامي lot2013

ديدم حقيقتا بي انصافيه فقط به يك كليك روي دكمه تبريك و تشكر بسنده كنم، اينجا آمدم تا به خاطر اين همه وقت و انرژي كه براي تهيه اين جدول ها صرف كرديد و زحمت فراواني كه كشيديد از شما سپاسگزاري كنم.
اميدوارم بنده هم از شما اين نوع سعي و تلاش دلسوزانه و بي منت را ياد گرفته و از الان به بعد اگر فرصتي پيدا كردم، تجربياتي كه از دوستان خوبم و پيشكسوتان گرامي تاكنون آموخته ام را در اختيار اعضاء ديگر بگذارم.
چون بنده شخصا اگر تا به حال توانسته ام از ابتداي برنده شدن تاكنون كه در حال تهيه و تدارك مهاجرت هستم، اطلاعات سودمندي به دست بياورم، فقط و فقط در سايه بزرگواري پيشكسوتان گرامي و دوستان با تجربه ام در اينجا بوده و بس.

براي شما دوست گرامي آرزوي بهترين و شاد ترين لحظه ها را دارم Smile
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
سلام
من هم كلير شدم هورررررررررررررررررررررراااااااااااااااااا
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
(2013-02-20 ساعت 19:58)shayangh نوشته:  دوستان عزیز منظور از دو بار کلیر شدن چیه؟؟/

یعنی یه بار با ستاره کلیر شدن و دفعه دوم بی ستاره...ستاره یعنی اینکه یکی از اعضای کیس کلیر نشده
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، nina22 ، babak_1363 ، fereydoooon
(2013-02-20 ساعت 19:58)shayangh نوشته:  دوستان عزیز منظور از دو بار کلیر شدن چیه؟؟/

مثلا کیس ما یک بار کلیر شد بدون ستاره ولی وقتی به سفارت مراجعه کردیم فهمیدیم تمام اعضای کیس کلیر نشده اند بنابراین منتظر یم بار دیگر کلیر شویم یعنی برای کیس ما می شه 2 مرحله امیدوارم همه همان یک مرحله ای باشند.
تشکر کنندگان: nina22 ، homayoon13 ، mrr777 ، fereydoooon
دوست عزيز اين يك مورد استثنا هست كه فقط براي من و يكي دو نفر ديگه توي اين سايت هستند پيش اومده اونم اينه كه توي مرحله اول همه ي اعضاي خانواده كلير نشدن.
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، sooso ، گل نهال ، hassan1358arab ، sayeh_m ، homayoon13 ، s.s.h ، afs ، hamedhamed ، Saeedv13 ، fereydoooon
مريم خانم شما پيغام خصوصيتون رو off كرديد.
MARYAM2 نوشته: سلام
ببخشید شما بین مرحله اول و دوم چقدر فاصله بود.
8 هفته شد
تشکر کنندگان: sayeh_m ، MARYAM2 ، homayoon13 ، hamedhamed ، AsemanAbee ، Saeedv13 ، fereydoooon
(2013-02-20 ساعت 19:45)MARYAM2 نوشته:  
به همه ي مهاجرسرايي ها

شما بین مرحله اول و دومتون چقدر فاصله بود؟
مريم جان
اگر اشتباه نكنم حدود يكماه و سه هفته شايد هم دو ماه ولي شما فكرتو درگير نكن ، نميشه مقايسه كرد .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، homayoon13 ، ali234 ، shivarahbari ، habibi ، hamedhamed ، kasrafo ، Saeedv13 ، fereydoooon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان