کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-02-20 ساعت 20:46)shivarahbari نوشته:  سلام بچه ها من 5 فوریه مصاحبه داشتم برگه صورتی گرفتم. الان آنکارا موندم تا کلیر بشم.
نمی دونم چقدر دیگه باید منتظر بمونم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟

ممکنه خیلی طول بکشه. بهتره برگردین و دوباره برید انکارا برای پیکاپ ویزا.

بچه ها این اطلاعات منتظرسرا رو به کی باید بفرستیم ؟ افشین؟
شماره کیس : 2013AS000XXX - سه نفر-سفارت : انکارا - مصاحبه : NOV - کلیر: DEC 10 Smile - مقصد:کالیفرنیا. دریافت گرین کارت : اپریل . خدایا شکرت.
تشکر کنندگان: sayeh_m ، homayoon13 ، گل نهال ، afs ، ali2316 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، fereydoooon
(2013-02-20 ساعت 20:42)homayoon13 نوشته:  این دوستان کلیر شدن میتونن بگن کمترین انتظار مال کی بوده و چند روز ؟
( هر چند در مورد همه صدرصد این زمان متغییر است)
منتظر سرا رو ببينين ، تو امضاي من Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، homayoon13 ، armin1 ، nina22 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، rezagh ، fereydoooon
مهم
برای من یک سوال مهم پیش اومده لطفا جواب بدید:
مفهوم کلیر که میگید چی هست؟؟؟ وقتی کیس نامبر کسی تو سایت زده میشه همه میگید کلیر شده!!!! یعنی وقتی شماره کسی رو برا مراجعه دوم اعلام میکنند یعنی ویزاش آماده هست و دیگه هیچ مشکلی و مصاحبه مجددی عملا در کار نیست. یا فقط یک مصاحبه دوم هست که نتیجه اش مشخص نیست!؟
لطفا من رو توجیه کنید Cool متشکرم
2013as4### یک نفر ,"خواستن توانستن است",مصاحبه:W2 Feb انکارا,صورتی،کلیرنس27Mar
Seattle
تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 20:26)sayeh_m نوشته:  خب خيلي خوبه Smile براي دوست پيشكسوتمون خيلي خوشحالم Smile يك كمي جا براي تازه واردها باز شد Wink ولي هنوز هم براي اين هفته اميد هست Wink فردا بايد ببينيم اين سايت كذايي براي چند نفر اپديت ميشه Smile
در ضمن يادم رفت بگم امروز براي ما اپديت شد و جواب يكي از ايميل ها هم اومد ( اخري ) و نوشت همچنان ادامه داره .

جالب اینه که همه اینائی که اعلام کردن دیروز آپدیت شدن پس میشه نتیجه گرفت که اگر بصورت خود به خودی آپدیت شدیم نه با نامه میتونیم امیدوار بشیم که فرداش اسممون ظاهر بشه .پس این سایت به اصطلاح کذائی به درد می خوره
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: armin1 ، MARYAM2 ، bmojtaba ، sayeh_m ، گل نهال ، afs ، ali2316 ، nina22 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، rezagh ، fereydoooon
(2013-02-20 ساعت 20:32)sayeh_m نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 20:26)sh_aytak نوشته:  با سلام و تبریک زیاد به کلیر شده ها
از دوشنبه پیش که مصاحبه داشتیم سایت برای ما 2 بار اپدیت شده امیدوارم که واقعا این اپدیت شدنها مثمر ثمر باشه و کارها رو زودتر راه بندازه
اين اپديت شما با اوني كه ما ميگيم فرق ميكنه Smileمنظور اپديت هاي بعد از ٣٥ روزه . كساني كه تازه مصاحبه شدن خيلي طبيعيه كه مرتب تاريخشون عوض بشه Smile

ای بابا پس باید خیلی منتظر بمونم اگه اینطوره باید 4 هفته دیگه صبر کنم بعدش حرص بخورمBig GrinBig Grin ا

تشکر کنندگان: sayeh_m ، armin1 ، MARYAM2 ، nina22 ، hamedhamed ، Saeedv13 ، fereydoooon
سلام
با تبریک به همه دوستان که امروز با خبر کلیر شدن خوشحال شدن و به امید اینکه سایر دوستان هم هر چه زودتر کلیر بشن و دوران انتظار براشون تموم بشه
من هم بعد 41 یکروز کلیر شدم.
سلام
بعد از 48 روز انتظار ،من كلير شدم،اميدوارم خيلي زود اين احساس خوب براي همه دوستانم پيش بياد،حالا يكم ميتونم احساس ارامش كنم،مي خواستم از اين سايت ودوستان پيشكسوتم afshin,sayeh-m,.......تشكر كنم كه خيلي به من كمك كردند،
هوووووووووووووووورررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااا

(2013-02-20 ساعت 21:05)شهلا 1346 نوشته:  سلام
با تبریک به همه دوستان که امروز با خبر کلیر شدن خوشحال شدن و به امید اینکه سایر دوستان هم هر چه زودتر کلیر بشن و دوران انتظار براشون تموم بشه
من هم بعد 41 یکروز کلیر شدم.

سلام ،تبريك ميگم،شماره من وشما در جدول افشين پشت سر هم بود،Wink
،كيس: 2013AS2xxx تعداد ٢ نفر,  سفارت :آنكارا ، مصاحبه : 3 ژانويه 2013 ، برگ صورتي ، فرم ٩ سوالي ، منتظرسرا ، كليرينس : 2013/02/20: دريافت ويزا: 08/03/2013.Smile/محل سكونت شهر آستين تگزاس./ در خواست سیتیزن شیپی 29 زانویه 2018/ مصاحبه : 3 می 2018 SAN ANTONIO,TX/  جشن سرمونی 24 می 2018/ Wink
(2013-02-20 ساعت 20:00)peyman1355 نوشته:  ديدم حقيقتا ....

براي شما دوست گرامي آرزوي ....

دوست عزیزم peyman1355 منهم از حسن توجه شما سپاسگزارم (هر چند افتخار خدمت رسانی بشما را نداشتم)

انصافا دیدن خوشحالی دوستان و ابراز لطفشون خستگی رو از تن بدر می آورد ...

برای شما و همه دوستانی که مراحل کارشون رو در ایران به اتمام رساندن و عازم سفر هستند آرزوی موفقیت سلامت و بهروزی دارم.

خدا پشت وپناهتون.

موفق باشید

lot2013
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-02-20 ساعت 21:05)shivarahbari نوشته:  
(2013-02-20 ساعت 20:26)sh_aytak نوشته:  با سلام و تبریک زیاد به کلیر شده ها
از دوشنبه پیش که مصاحبه داشتیم سایت برای ما 2 بار اپدیت شده امیدوارم که واقعا این اپدیت شدنها مثمر ثمر باشه و کارها رو زودتر راه بندازه

سلام دوست عزیز . من از 5 فوریه دارم سایتو چک می کنم تغییری نکرده چطور شمامیگید آپدیت شده؟

سلام دوست من
منظور من سایت CEACهست که کیس نامبر رو مینویسیم و اطلاعات آپدیت رو میده

تشکر کنندگان: MARYAM2 ، fereydoooon
تبریک به تمامی عزیزانی که کلیر شدند.
اومیدوارم همواره موفق باشند.
در این تصویر روند تاریخهای آپدیت شدن 17 کیس کلیر شده امروز از آنکارا را قرار دادم.
امیدوارم بتواند کمکی کند به دوستانی که پرسش آنها مربوط به تعداد دفعات کلیر شدن یک کیس می باشد. توجه داشته باشید که این صرفا یک نمونه است و بدلیل اینکه اولین تاریخ ثبت شده برای هرکیس در دسترس نیست و بصورت ممتد و روانه کار چک کردن سایت انجام نشده پس این تصویر معیاری برای کلیر شدن نمی تواند باشد، صرفا بجهت کمک هست.

[عکس: 13613797885859_0Analyze.jpg]
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
سلام.منم کلیرنس شدم به علت فراموشی ونیاوردنه اصله دیپلم.فقط به همین دلیل.امیدوارم به زودی منو همسفرم(دوست عزیزم)محمد فضلی وهمه عزیزان که کلیرنس شدند کلیر بشند.ممنونم
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀
(2013-02-20 ساعت 21:37)2600kasra نوشته:  سلام.منم کلیرنس شدم به علت فراموشی ونیاوردنه اصله دیپلم.فقط به همین دلیل.امیدوارم به زودی منو همسفرم(دوست عزیزم)محمد فضلی وهمه عزیزان که کلیرنس شدند کلیر بشند.ممنونم
سلام
شما بالاخره دیپلم 12 ساله داشتین یا 11 ساله ؟؟؟
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، roeentan ، hamedhamed ، armin1 ، fereydoooon ، rouzbehdarvishi
(2013-02-20 ساعت 21:34)lot2013 نوشته:  تبریک به تمامی عزیزانی که کلیر شدند.
اومیدوارم همواره موفق باشند.
در این تصویر روند تاریخهای آپدیت شدن 17 کیس کلیر شده امروز از آنکارا را قرار دادم.
امیدوارم بتواند کمکی کند به دوستانی که پرسش آنها مربوط به تعداد دفعات کلیر شدن یک کیس می باشد. توجه داشته باشید که این صرفا یک نمونه است و بدلیل اینکه اولین تاریخ ثبت شده برای هرکیس در دسترس نیست و بصورت ممتد و روانه کار چک کردن سایت انجام نشده پس این تصویر معیاری برای کلیر شدن نمی تواند باشد، صرفا بجهت کمک هست.

[عکس: 13613797885859_0Analyze.jpg]

دوست گرامی
این چه سایتی هست؟آدرسش رو میدین لطفا مرسی

تشکر کنندگان: lot2013 ، ali3923 ، homayoon13 ، rouzbehdarvishi
(2013-02-20 ساعت 21:39)sh_aytak نوشته:  دوست گرامی
این چه سایتی هست؟آدرسش رو میدین لطفا مرسی

دوست عزیز اون جدول رو از روی سایت CEAC و آنکارا درست کردم، اگر مایل بودی جدول کاملش (البته بدون اون تاریخهای آپدیت، چون اونها رو اینبار بطور دستی وارد کردم و امکان وارد کردن ممتدشون برای تمامی کیسها فعلا ممکن نیست) این هست:

اینجا کلیک کنید

موفق باشید
تشکر کنندگان: sh_aytak ، bayat_r ، nina22 ، hassan1358arab ، bmojtaba ، AsemanAbee ، onlyonline ، fereydoooon ، shivarahbari
(2013-02-20 ساعت 15:28)bayat_r نوشته:  سرکار خانم سایه ملقب به مامان
جنابان آقایان حسن عرب،amirazimi،ali2316
و mbt1346
بدینوسیله به اطلاع می رساند مهلت استفاده شما از این تاپیک به پایان رسیده و با توجه به فضای کم موجود در این تاپیک از شما عزیزان خواهشمند است حداکثر تا پایان وقت اداری 22 فوریه 2013 این تاپیک را ترک نموده و به تاپیک "آماده سازی جهت سفر به آمریکا" مراجعت فرمایید.
بدیهی عواقب عدم پیروی از این نامه مستقیماً بر عهده شما بوده و بعد از این تاریخ کلیه اثاثیه شما با دستور مقام محترم مدیریت بدون نظرخواهی شما، به مکانی خارج از این تاپیک منتقل خواهد شد.

(عمو سعید شما بیا این بالا بشین)

Best Regards
دبیر ستاد پذیرفته شدگان 2013

- رونوشت به صاحب KCC
- رونوشت به سفارت خانه های آمریکا در کلیه کشورها

mbt1346 عزیز
ممنون که جواب نامه را سریعاً ارسال کردی....انتقالتون به تاپسک اولین سفر مبارک...
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان