کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-02 ساعت 21:30)lot2013 نوشته:  با سلام

پیش از هر چیز از مدیران محترم و پیشکسوتان عزیز بخاطر قرار دادن این پست طولانی عذر خواهی می کنم.

با وضعیت فعلی تاپیک و ابراز بیقراری و نگرانی دوستان چاره ای جز این ندیدم.
هر چند توصیه دوستانه به عزیزان، دراین مسیر جدیدی که برای زندگیشون انتخاب کرده اند صبر و بردباری بیشتری است، بهر حال در زیر منتخبی از پرسش و پاسخهای صورت گرفته با خانم سارا گرو مقام کنسولی آمریکا را بخدمتتان عرضه می دارم، امیدوارم کمکی باشد.
(درصورت تمایل با جستجوی نام سارا گرو در اینترنت موضوعات بیشتری را مشاهده خواهید کرد)

[عکس: 136224332623080_02CB2E6BB-4A9D-4CF5-AA91...24_n_s.jpg]

نقل پرسش و پاسخ:

Shahab hastam 28 saleh va dar Green card lottery 2011 ghabol shodam va mahe April 25th , interview dashtam dar London va police officer Administrative rocessing ke yek bargeye abi rang hast dadan va chone man daneshjoo boodam bad az koli soal kardan rajebe reshteye tahsiliye man , be man goftand ke ye ghesmatii az Projecet i ro ke dari kar mikoni vase ma befrest va kaghaze Abi rang ke maroof hast be “Administrative Processing” ro be man dadand . man file morede nazar ro vasashoon send kardam va onha ham received kardand. Az 25 April ta alan hich khabarii azashoon nashodeh va ba tavjoh be in ke tarikhe DV lottery 2012 ta akhare September 2012 hast, khastam soal konid az ishoon ke ghaziye chiye va chi kar bayad kard ?
ba tashakor e faravan
shahab

پاسخ:
شهاب، من پیش از این پرسش تو را پاسخ دادم، اما باز هم اینجا پاسخ می دهم برای کسانی که ممکن است همین پرسش را داشته باشند. خوش به حال تو که شماره ات در قرعه کشی گرین کارت امسال برنده شد. شرکت کنندگان در برنامه قرعه کشی گرین کارت، مانند هر گروه ویزایی دیگر، باید مراحل ویزا را طی کنند و از آن جمله ادمینستریتیو پراسس(مرحله پردازش) است. برگه آبی که به آن اشاره کردید، چیز ترسناکی نیست! این صرفا به معنی نیاز به صبر و بردباری است. اما موضوعی که شما به آن اشاره می کنید نمونه بسیار خوبی است از اینکه چرا ما همیشه ایرانیان را ترغیب می کنیم برای ویزا از طریق دبی، ابوظبی، ایروان یا آنکارا (و اگر ویزای شنگن دارند از طریق فرانکفورت) اقدام کنند. در مورد پرونده شما، از آنجا که در انگلستان زندگی می کردید لندن نزدیک ترین سفارت بوده است. اما معمولا، کارکنان ما در سفارتها و کنسولگریهای پردازش کننده درخواستهای ویزای ایرانیان بیشتر با سابقه ایرانیان و نیازهای مربوط به مرحله پردازش آنها آشنا هستند. پستهای مذکور همچنین آمادگی بهتری برای پردازش پرونده ایرانیان دارند و تارنماهایی به روز تر برای تعقیب پرونده های متقاضیان دارند. با بهترین آرزوها امیدوارم مشکل شما به زودی حل شود.

با سلام وتشکر از … …. آمریکا خواهشمند است در صورت امکان سوال بنده را با خانم ساراگرو مطرح فرمائید.
بنده در تاریخ 4 ماه ژوئن وقت مصاحبه در سفارت آمریکا(آنکارا) داشتم که خوشبختانه بعد از مصاحبه افسر کنسولگری ضمن عرض تبریک برگ آبی را به بنده تحویل داده و اظهار داشت که پرونده من کامل است و هیچ کم و کسری ندارد و حداکثر تا 2 ماه بعد از طی مراحل امنیتی شماره پرونده من در سایت نمایان خواهد شد و من جهت دریافت ویزا باید به سفارت آمریکا در آنکارا مراجعه نمایم لازم بذکر است که پرونده من از نوع مهاجرتی میباشد که با توجه به زندگی کردن همسر و دختر بنده در آمریکا اقدام جهت مهاجرت من را همسرم از طریق وکیل انجام داده است و سوال من اینست که با توجه به گذشت 43 روز از تاریخ مصاحبه من و اظهار افسر مصاحبه گر مبنی بر زمان حداکثر 2 ماهه جهت طی مراحل امنیتی آیا امکان اینکه در 17 روز آینده شماره پرونده من در سایت نمایان شود وجود دارد یا نه ؟ پیشاپیش از زحمات کارکنان بخش …. ... آمریکا کمال تشکر و قدردانی را دارم.
با احترام بابک

پاسخ:
بابک عزیز،
شرایطی که در آن هستید به نظر کاملا عادی است و من چیزی که نگران کننده باشد در آن نمی بینم. لزوم گذراندن مراحل بیشتر بررسی و پردازش اداری برای ایرانیان متقاضی ویزا، چه مهاجرتی و چه غیر مهاجرتی، بسیار طبیعی است. در چنین شرایطی معمولا، همانطور که گفتید، یک برگه آبی رنگ به متقاضی داده می شود(گاه چاپگر ما فاقد برگه آبی است و این برگه زرد یا سفید خواهد بود و نگران نباشید! محتوای برگه مهم است.). هر روز که من متقاضیان ویزا را مصاحبه می کنم، متقاضیان می گویند "من شنیدم می شه ویزا را در همان روز گرفت"، "اما پرواز من فردا شبه و باید ویزام رو تا اون موقع بگیرم"، نمی شه ویزای من رو فقط زودتر بدین" یا "خواهش می کنم ویزای من رو امروز بدین" اما متاسفانه پاسخ منفی است. مواردی که احتیاج به پردازش بیشتر اداری دارند معمولا به ۶ تا ۸ هفته وقت بیشتر نیاز دارند. ما معمولا به متقاضیان می گوییم بعد از چند هفته تارنما را چک کنند، اما این به این معنی نیست که پرونده آنها فورا آماده خواهد بود. این به این معنی است که ما از تارنمای آنلاین خود به عنوان وسیله ارتباط استفاده می کنیم. اگر ما پرسشهای بیشتری داشته باشیم و یا به مدارک بیشتری از سوی شما نیاز باشد، آنها را از طریق تارنما درخواست خواهیم کرد و به همین دلیل مهم است که شما مرتبا از این تارنما بازدید کنید. لطفا صبور باشید و باور کنید ما در تلاشیم پرونده شما به نتیجه برسد.

و اینهم توضیحاتی از ایشون در مورد قرعه کشی لاتاری گرین کارت

با سلام
میخواستم بدونم تاریخ دقیق شروع ثبت نام برای ویزای تنوع فرهنگی کی هست؟
ضمنا تاریخ پایان مهلت ثبت نام و سایر مسائل مربوطه رو میخواستم بدونم.
ممنون

پاسخ:
از آنجا که پرسشهای زیادی در مورد قرعه کشی گرین کارت هست، بیایید در مورد قرعه کشی گرین کارت صحبت کنیم. زمان ثبت نام برای قرعه کشی گرین کارت سال ۲٠١۴ از آغاز اکتبر ۲٠١۲ شروع می شود. متقاضیان قرعه کشی سال ۲٠١۳ می توانند با مراجعه به http://www.dvlottery.state.gov/ESC/ و استفاده از شماره تاییدی (Confirmation Number) خود نتیجه پرونده خود را ببینند. ثبت نام برای قرعه کشی سال ۲٠١۳ از چهارم اکتبر سال ۲٠١١ تا پنجم نوامبر همان سال بود. متقاضیان قرعه کشی سال ۲٠١۳ باید شماره تاییدی خود را نگاه دارند چرا که متقاضیان بیشتری ممکن است در اول اکتبر سال ۲٠١۲ انتخاب شوند. همانطور که همه می دانند متقاضیان شرکت کننده در قرعه کشی باید برخی مختصات خاص را حتما دارا باشند، مهمترین آن این است که فرد تقاضا کننده برای یک خانواده باید دست کم مدرک پایان دبیرستان یا تعداد سالهای سابقه کار معادل آن مدرک را دارا باشد. مامور کنسولی باید اطمینان حاصل کند که افراد متقاضی سربار جامعه نخواهند شد. اگر متقاضیان پس انداز کافی خود را نداشته باشند، می توانند یک حامی مالی در آمریکا پیدا کنند تا آنها را از نظر مالی تامین کنند. برنامه قرعه کشی هر ساله در سی ام سپتامبر به پایان می رسد و هیچ گرین کارتی پس از این تاریخ تحت هیچ شرایطی صادر نخواهد شد، به همین دلیل است که لازم است متقاضیان کلیه مدارک خود را در اولین فرصت ارسال کنند. همچنین مهم است که موضوع ثبت نام کلیه افراد خانواده را در مدارک اولیه کاملا جدی بگیرید. به عنوان مثال اگر خانواده ای چهار فرزند دارد اما تنها سه تن از آنها را در فرمها ثبت نام کند، حتی اگر تصادفی باشد، زمان حضور در سفارت از ادامه روند منع خواهند شد. ما ماموران کنسولی نمی خواهیم چنین کنیم، اما این قانون است.

با سلام.
احتراما" اگر امکان دارد ، این پیشنهاد به خانم سارا گرو جهت مطرح گردیدن در سطوح بالاتر ارائه گردد:
ویزای اعطایی به افراد در پاسپورت هر شخص درج می شود. با توجه به شرایط موجود ، امکان دردسر برای افراد وجود دارد. پیشنهاد می شود که ویزای مورد نظر در پاس درج نشده و بصورت جداگانه ( در پاکت و یا هر روش دیگری ) به شخص داده شود. لازم به ذکر است که نوع ویزا که مهاجرتی است در ویزا درج شده است.

با تشکر
تشکر کنندگان: roeentan ، soruosh
از دوستان کسی می دونه از زمان کلیر چه مدت فرصت هست تا پاسپورت ها رو به سفارت ابوظبی برسونیم برای ویزا ؟ متشکرم
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان:
با سلام و صبح بخیر خدمت دوستان
دیروز باز ما Update شدیم ، این بار فقط یک نفرمون update شد .
جدا رو اعصاب راه می رن
من برا شما دعا می کنم
شما هم برای ما دعا کنید
به امید خدا این هفته خبر های خوبی می رسه Big GrinWink
تشکر کنندگان: rozelo ، nooshshahnar ، Saeedv13 ، raham ، bmojtaba ، amairmonre ، armin1 ، elni ، noura ، shivarahbari ، ali2316 ، fereydoooon ، soruosh
(2013-03-05 ساعت 09:50)onlyonline نوشته:  با سلام و صبح بخیر خدمت دوستان
دیروز باز ما Update شدیم ، این بار فقط یک نفرمون update شد .
جدا رو اعصاب راه می رن
من برا شما دعا می کنم
شما هم برای ما دعا کنید
به امید خدا این هفته خبر های خوبی می رسه Big GrinWink
دوست عزيز
فكر كنم براي اينكه اين پست ارزش پيدا كنه و آپديت شما جدا از اينكه بقيه رو خوشحال كنه كاربرد ديگري نظير مقايسه داشته باشه خوبه كه براي خودتون بعد از اينهمه ارسال يك امضاي خوشكل از طريق كنترل پنل درست كنيد.فكر كنم اين تذكر اخلاقي رو يكبار ديگه گل نهال جان خدمتتان عارض شده باشند. Tongue مستدعي است خودم دعاتون خواهم كرد.Big Grin
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، raham ، گل نهال ، ali2316 ، fereydoooon
(2013-03-05 ساعت 08:46)مرآت74 نوشته:  از دوستان کسی می دونه از زمان کلیر چه مدت فرصت هست تا پاسپورت ها رو به سفارت ابوظبی برسونیم برای ویزا ؟ متشکرم

سلام دوست خوب
نمي دونم جدول اعلام كلير شدن ها رو تو آنكارا ديدي يك تاريخي براي انتهاي اين فرصت مي دهند اما تو ابوظبي مثل اينكه تو نامه اي كه به عنوان كلير شدن (اتمام پروسه اداري)براتون مي گذارند اعلام مي كنند مثل اينكه تاكيد مي كنند تا پايان ماهي كه كلير شدين حتمآ بياييد به هر حال هر چه زودتر برويد بهتر است.ببينيم دوستان منتظر در ابوظبي چه مي گويند اين موضوع را تاكيد مي كنند يا ارايه طريق مي فرمايند
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: amairmonre
(2013-03-04 ساعت 23:54)miladswat نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 21:21)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-04 ساعت 21:17)miladswat نوشته:  من چند تا سوال دارم 1ـ از داخل سایت ترکیه از قسمت contact us برای ایمیل دادن بهشون باید استفاده کنیم ؟ 2ـ برای اطلاع از وضعیت کیس باید قسمت subjecto بزنیم what is the status of my immigrant visa case ? . وسوال 3ـ جواب ایمیلو باید کجا پیدا کنم میاد به ایمیلی که بهشون دادم یا جای دیگه ؟

سلام ،

1- http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
2- برای اطلاع از وضعیت کیس نیازی به ایمیل نیست، یا از https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx یا از http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html پی گیری کنید.
3- بله در صورت ارسال ایمیل ، پاسختون به همون ایمیلی که در بند یک می دین می آد.

موفق باشید
و یه سوال دیگه من ایمیلو با فارسی بنویسم مشکل نداره ؟ چون همینجاها دیدم به فارسی هم میشه نوشت .

سلام
يكي از كاربرها بود كه نمي دونم چندين پست قبل تر تو همين تاپيك نوشته بود كه فارسي ايميل كرده بود و جوابش رو به انگليسي داده بودند اتفاقآ سوال و جوابش رو هم گذاشته بود و از نحوه جوابشون هم كاملآ مشخص بود سوال رو فهميدن به هر حال امتحانش ضرري نداره ولي خوب انگليسي يه چيز ديگه هستش و بايد بهش عادت كنيم
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، miladswat ، ali2316 ، fereydoooon ، sayeh_m
دوستان من به شدت ذهنم درگیر شده! من 6 روز پیش کلیرنس خوردم آنکارا. تومصاحبه یکم به تاریخ طلاق و اینها گیر داد. ولی نهایتا بهم صورتی بدون نقص مدارک داد. مواردی بوده که اصلا (با این مدت طولانی تا آخر پرگرام 2013) کلیر نشن؟ یعنی اگه بخوان رد کنن خبر نمیدن؟
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز یک نکته مهم تا حدی هم امیدوارکننده اینکه با تلفن زدن به امریکا سایت کذایی آبدیت نمیشه فقط با ایمیل میشه چون ما دیشب تست کردیم و امیدواریم ابدیت چند روز قبل ما هم به دلیل تلفن نباشه برای شما چند بار اتفاق افتاده که همان لحظه تلفن زدن سایت براتون ابدیت بشه ظاهرا دسترسی ابراتورهای امریکایی هم به سایت کذایی مثل ماست و اطلاعات بیشتری ندارند ولی ا ترکیه اطلاعات کامل را دارد نظر شما چیست؟
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، armin1 ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، soruosh
(2013-03-05 ساعت 11:53)علی مب نوشته:  دوستان من به شدت ذهنم درگیر شده! من 6 روز پیش کلیرنس خوردم آنکارا. تومصاحبه یکم به تاریخ طلاق و اینها گیر داد. ولی نهایتا بهم صورتی بدون نقص مدارک داد. مواردی بوده که اصلا (با این مدت طولانی تا آخر پرگرام 2013) کلیر نشن؟ یعنی اگه بخوان رد کنن خبر نمیدن؟
بعد از مصاحبه گرفتن برگه قرمز نشوندهنده رد شدن کیس هست. اگر کلیرنس و برگه صورتی شامل حال کسی بشه رد شدن کیس بی معنا هست. ولی در موارد نادری کلیر شدن طولانی شده و برنامه لاتاری هم برای اون سال تموم شده و طرف نتونسته ویزا بگیره. در این موارد به شما اطلاع داده نخواهد شد. ذهنتو از حالا درگیر این مسایل نکن برادر من.
(2013-03-05 ساعت 11:03)LALILO نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 08:46)مرآت74 نوشته:  از دوستان کسی می دونه از زمان کلیر چه مدت فرصت هست تا پاسپورت ها رو به سفارت ابوظبی برسونیم برای ویزا ؟ متشکرم

سلام دوست خوب
نمي دونم جدول اعلام كلير شدن ها رو تو آنكارا ديدي يك تاريخي براي انتهاي اين فرصت مي دهند اما تو ابوظبي مثل اينكه تو نامه اي كه به عنوان كلير شدن (اتمام پروسه اداري)براتون مي گذارند اعلام مي كنند مثل اينكه تاكيد مي كنند تا پايان ماهي كه كلير شدين حتمآ بياييد به هر حال هر چه زودتر برويد بهتر است.ببينيم دوستان منتظر در ابوظبي چه مي گويند اين موضوع را تاكيد مي كنند يا ارايه طريق مي فرمايند

اینم پاسخ سوال شما که من از سفارت پرسیده بودم
Three months from the time that your number was posted.
یعنی 3 ماه از زمانیکه کلیر شدین
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: bmojtaba ، kasrafo ، LALILO ، گل نهال ، ali2316 ، soruosh
(2013-03-05 ساعت 13:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 11:53)علی مب نوشته:  دوستان من به شدت ذهنم درگیر شده! من 6 روز پیش کلیرنس خوردم آنکارا. تومصاحبه یکم به تاریخ طلاق و اینها گیر داد. ولی نهایتا بهم صورتی بدون نقص مدارک داد. مواردی بوده که اصلا (با این مدت طولانی تا آخر پرگرام 2013) کلیر نشن؟ یعنی اگه بخوان رد کنن خبر نمیدن؟
بعد از مصاحبه گرفتن برگه قرمز نشوندهنده رد شدن کیس هست. اگر کلیرنس و برگه صورتی شامل حال کسی بشه رد شدن کیس بی معنا هست. ولی در موارد نادری کلیر شدن طولانی شده و برنامه لاتاری هم برای اون سال تموم شده و طرف نتونسته ویزا بگیره. در این موارد به شما اطلاع داده نخواهد شد. ذهنتو از حالا درگیر این مسایل نکن برادر من.
ممنونننننن عموسعید عزیز. من 28 فوریه مصاحبه داشتم. کاش واقعا 6 هفته بیشتر طول نکشه! امیدوارم شما هم زود زود کلیر بشید!
کیس نامبر 3500 ; 1 نفر
مصاحبه:W4 FEB آنکارا
آپدیت ها: 11و12و13و14 Mar و 19 و 24 و 25 و 26 Apr
کلیرنس:April 26
تشکر کنندگان: الهه سابق ، elni ، kasrafo ، Saeedv13 ، گل نهال ، fereydoooon ، soruosh
سلام دوستان

در رابطه با بررسی کلیرنس

یکی از دوستان که سفارتشون mubmai - india بوده، کلیرنس بهشون خورده . امروز که رفته بودن سفارت بهشون گفته بودن که پاسپورتتون رو فرستادیم آمریکا واسه بررسی . و باید منتظر جواب اونها باشید.

من تصور نمی کنم کارهای بررسی کلیر توی سفارت انجام بشه
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: fereydoooon ، majorsoly
(2013-03-05 ساعت 15:06)DIVE نوشته:  سلام دوستان

در رابطه با بررسی کلیرنس

یکی از دوستان که سفارتشون mubmai - india بوده، کلیرنس بهشون خورده . امروز که رفته بودن سفارت بهشون گفته بودن که پاسپورتتون رو فرستادیم آمریکا واسه بررسی . و باید منتظر جواب اونها باشید.

اين حرف به نظر غير منطقي مياد به دو علت:
1- سفارت تو پروسه كليرنس از كسي اصل پاس رو نميگيره
2- اگه از كسي پاسشو بكيرن به اين معني هست كه تو مدت كمتر از يك هفته بايد بهش بدن در غير اينصورت نميتونه از اون كشور خارج بشه
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohajer13 ، LALILO ، گل نهال ، usa lover ، ali2316 ، fereydoooon
من امروز تو سایت کذایی آپدیت شدم! بدون ایمیل. بدون تلفن. امیدوارم که واسه همه خبرای خوب تو راه باشه!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
category: F2B--embassy: Ankara, Turkey--Case #: ANK2005XXXXXX--NVC Case complete: Oct 2012--Interview: Feb 2013+ 9 Q+ CV--Clearance: Dec 2013-Visa: Jan 2014Big Grin[/color]
(2013-03-05 ساعت 15:14)saeeds61 نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 15:06)DIVE نوشته:  سلام دوستان

در رابطه با بررسی کلیرنس

اين حرف به نظر غير منطقي مياد به دو علت:
1- سفارت تو پروسه كليرنس از كسي اصل پاس رو نميگيره
2- اگه از كسي پاسشو بكيرن به اين معني هست كه تو مدت كمتر از يك هفته بايد بهش بدن در غير اينصورت نميتونه از اون كشور خارج بشه
سلام دوست عزیز

1- از ایشون پاسپورت رو گرفتن
2- دانشجوی هند هستن و اقامت دارن در هند.
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
تشکر کنندگان: ali2316 ، fereydoooon ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان