کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان ما هم نبودیم امیدوار باشیم تا جمعه بازم اسامی اعلام بشه اخه مگه با هفته ای 2و5 نفر میشه این همه منتظران را به موقع کلیر کرد؟ شاید هم این اواخر دارند به اکثرا ویزای یک ضرب میدن؟
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، fereydoooon
نکنه مامان سایه هم کلیر شده مثل yashim بی سر و صدا و بدون هورا؟؟؟؟!!!!
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: alirezass ، rezagh ، fereydoooon ، امیر مهاجر ، kasrafo ، bmojtaba ، soruosh ، sayeh_m
(2013-03-06 ساعت 01:02)noura نوشته:  من که میرم تو سایت آنکارا رو 26 فوریه مونده.

وقتی صفحه رو باز میکنی ctrl+f5 رو باهم بگیر
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
تشکر کنندگان: rezagh ، alirezass ، noura ، Tomas
(2013-03-05 ساعت 21:02)princesess نوشته:  به نظرتون چی کار کنم من ..ایمیل بزنم یا نزنم .....

اصلا دلم نمی خواد که اون سایت کذایی بعد از جواب دادناشون فقط برام آپدیت شه ....
چککار کنم ؟

سلام princesess جان. واقعاً 112 روز کم نیست. خدا به هردومون صبر بده، همینطور به همۀ بالای 90 روز منتظران. به نظر من ایمیل زدن تو این مرحله بد نیست چونکه بعضی موردها پیش اومده که مراحل کلیرنس تموم شده ولی دیرتر تو سایت اعلام کردن. در اینصورت با ایمیل زودتر از سایت مطلع میشید. به نظر من سفر وزیر خارجۀ محترم آیندمون باعث تأخیر در اعلام شماره ها شده. ما با حوصله منتظریم.ShySmileShyBig Grin
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تا قبل از اینکه برم مصاحبه فکر میکردم پر هیجانترین تاپیک بولتن ویزا و کارنت شدن شماره هاست. حتی وقتی کارنت هم شده بودم بازم میرفتم تو اون تاپیک تا از هیجان دور نشم. اما از وقتی به این تاپیک وارد شدم میبینم چه انرژی و هیجان بالایی داره. گرچه یکنفر هم غنیمته ولی من هنوز هم رو حرفم هستم. بزودی خبرای خوبی در این تاپیک میپیچه. منتظر هورای بلند تعدادی از دوستان قدیمی این تاپیک باشید. خیلی زود...
هنوز عطر دل انگیز کلیر و ویزا در فضای این تاپیک به مشام میرسد...
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
با درود گرم به دوستان نازنین در تاپیک کلیرنس ، ما هم خوشبختانه امروز یعنی 5 مارچ از ارمنستان برگه آبی گرفتیم . خیلی خیلی هم خوشحالم . تا الان هیچ استرسی نداشتم بغیر از اون اول کار موقعی که فهمیدم که تاریخ تولد همسرم رو که برنده اصلی هستش ، اشتباه نوشتم وقتی هم که فرمهای تصحیح شده رو فرستادم دیگه بهش فکر نکردم . امروز هم آفیسر 3تا پرسش کرد و بعد گفت به امریکاخوش آمدین ویزاهای شما آماده است و همه چی کامله از 2 هفته دیگه هم سایت رو چک کنین .. راستش به ایرانی بودنم میبالم وقتی که میبینم با وجود این همه دشواریهایی که هستش بازم کسانی هستن که بدون هیچ چشم داشتی به چالشهای دیگران رسیدگی میکنن و وقت گرانبهای خودشون رو برای دیگران صرف میکنن. درود به تمامی شما گرامیان ..
با سپاس .......... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
سلام دوستان

ببخشید به سوال داشتم، ما برگه صورتی گرفتیم و فقط رسید پستی در لیست مدارک علامت خورده. که البته اراده داده بودیم.
می خواستم بدونم فقط باید منتظر باشیم و صفحه "Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants" رو چک کنیم تا کیس نامبرمون ثبت بشه؟

کار دیگه ای نیست ؟

مرسی
تشکر کنندگان: amairmonre ، fereydoooon
با سلام به همه منتظران،
دوستان من ايميل هم زدم ولي نه جواب دادن نه اپديت شدم..
اين معني خاصي ميده؟ دوباره ايميل بزنم؟
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: amairmonre ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 12:12)mreza_ce نوشته:  سلام دوستان

ببخشید به سوال داشتم، ما برگه صورتی گرفتیم و فقط رسید پستی در لیست مدارک علامت خورده. که البته اراده داده بودیم.
می خواستم بدونم فقط باید منتظر باشیم و صفحه "Administrative Process Status for Immigrant Visa Applicants" رو چک کنیم تا کیس نامبرمون ثبت بشه؟

کار دیگه ای نیست ؟

مرسی

سلام

بله باید صبر کنید تا ثبت بشه ...رسید پستی هم بعد از اینکه اسمتون ثبت شد موقع دریافت ویزا دوباره باهاتون ببرین...

(2013-03-06 ساعت 12:13)Maryam3023 نوشته:  با سلام به همه منتظران،

نه صبر کنید مطمئن باشید جواب میدن و همون موقع هم اپدیت میشید چندین بار میل نزنید...
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: soruosh ، amairmonre ، shaso ، fereydoooon
با سلام همان زمانی که جواب ایمیل را بدن سایت اپدیت میشه
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
تشکر کنندگان: fereydoooon
سلام دوستان،
فکر کنم این فرایند کلیرنس اینجوریه که اولش چند تا آپدیت می خوره بعد می ره تو کما!!Big Grin من 13 فوریه مصاحبه داشتم و آخرین آپدیتم 19 فوریه بود(3 بار آپدیت شدم)، دیگه رفته تو کما تو این دو هفته، این تفسیرش چیه؟ کسی ایده ای داره؟ Smile
ممنون
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: fereydoooon
(2013-03-05 ساعت 23:24)گل نهال نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 23:17)sooso نوشته:  من برای بیشتر موندن دنبال راه چاره هستم.
میدونم که اعتبار ویزا (6ماه) به اعتبار مدیکال وابسته هست.
منتظر کلیر شدن هستم به نظرتون میتونم موقع مراجعه به سفارت جهت تحویل دادن پاسپورت یک مدیکال جدید تهیه کنم و ارایه بدم؟؟ قبلش باید اجازه این کار رو از kcc یا کنسول بگیریم؟؟ لطفا راهنمایی بیشتر

من الان داشتم راجع به این موضوع شما توی تاپیک اولین سفر میخوندم که دوستان پرسیده بودن، جواب داده بودن که بعله شما میتونید همراه با تحویل پاسپورتتون، مدیکال دوباره تونو هم تحویل بدید، اونوقت اعتبار ویزاتون 6 ماهه میشه از زمان مدیکال جدید...موفق باشید

با سلام
دوست عزيز گل نهال
اين موضوع اگه براي دوستان قديمي اتفاق افتاده باشد و موثق انجام شده باشد خوب است و دست آدم رو براي برنامه ريزي بهتر باز مي گذارد آيا با اين دوستان مي شود چك كرد ببينيم كسي واقعآ انجام داده است يا تئوري مي باشد؟
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: گل نهال ، sooso ، fereydoooon
(2013-03-06 ساعت 13:21)LALILO نوشته:  
(2013-03-05 ساعت 23:24)گل نهال نوشته:  [quote='sooso' pid='287491' dateline='1362509248']
من برای بیشتر موندن دنبال راه چاره هستم.
میدونم که اعتبار ویزا (6ماه) به اعتبار مدیکال وابسته
[/quote
من الان داشتم راجع به این موضوع شما توی تاپیک اولین سفر میخوندم که دوستان پرسیده بودن، جواب داده بودن که بعله شما میتونید همراه با تحویل پاسپورتتون، مدیکال دوباره تونو هم تحویل بدید، اونوقت اعتبار ویزاتون 6 ماهه میشه از زمان مدیکال جدید...موفق باشید
با سلام
دوست عزيز گل نهال
اين موضوع اگه براي دوستان قديمي اتفاق افتاده باشد و موثق انجام شده باشد خوب است و دست آدم رو براي برنامه ريزي بهتر باز مي گذارد آيا با اين دوستان مي شود چك كرد ببينيم كسي واقعآ انجام داده است يا تئوري مي باشد؟
Lalioجان بهتره بريد توي تاپيك اولين سفر، اونجا ١٠ صفحه آخرشو مطالعه كنيد، چون منم يادم نمياد كه كدوم يكي از بچه ها اين كارو كرده بود
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: bmojtaba ، LALILO ، fereydoooon
سایه خانم خوش آمدید......چند روزی از شما خبری نبود.....به امید آخر هفته ای خوب برای همه منتظران
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، امیر مهاجر ، bmojtaba ، ali2316 ، soruosh ، fereydoooon
برای ارسال ایمیل فقط از صفحه Contact the Immigrant Visa Section استفاده کنید. 5 روز کاری فرصت بدین تا یا CEAC آپدیت شه یا به ایمیلتون جواب بدن. اگر بعد از این هم باز خبری نشد دوباره ایمیل بدین. خواهشاً تا همون 8 هفته (حدود دو ماه) طاقت بیارین و اگر تو این مدت خبری از آپدیت CEAC نشد پیگیر بشین. می ترسم ملت هجوم بیارن ایمیل ها رو هم مثل تلفن ها جواب ندن دیگه. تا همین دیروز که به خوبی جواب می دادن و معلومه دارن رو کیس ها کار می کنن. ممنونم از همگی که منافع جمع رو در نظر می گیرین. با آرزوی موفقیت برای همه منتظرین.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان