کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر میتوانیم از این سایت استفاده کنیم
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: گل نهال ، payam62 ، lot2013 ، zohre02 ، a.jahangiri ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 15:34)mana_s نوشته:  دوستان با تجربه كمك
اگه سه‌شنبه پاس رو به سفارت ايروان بديم تا پنجشنبه پاس ويزا خورده رو تحويل ميده ؟ يا زمان بيشتري ميبره ؟
who knows what's fact ?

اگرچه این تاپیک واسه مطرح کردن این سوال نیست ، باید بگم ، بله . شما می تونید قبل از پرواز پاس ویزا خوردتون رو بگیرین.

(2013-03-12 ساعت 15:10)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیز بیائیم همه دعا کنیم برای هر چه زودتر کلیر شدنمون....اما اگه موافقید یک عرض ادب و خسته نباشید به این عزیزان بگیم و برای آنها از ته دل دعا کنیم تا زودتر کلیر بشن:Shy
اعظم المنتظرین با 129 روز amirazimi از مونترال
124 روز Ali2316 از ایروان
118 روز Raham از آنکارا
118 روز Princesess از آنکارا
118 روز afshin-b از آنکارا
112 روز armin1 از آنکارا
111 روز F1F از آنکارا
104 روز سایه خانم از آنکارا
102 روز elni از آنکارا
بنده به نوبه خود عرض ادب و احترام خاص برای شما عزیزان قائل هستم و به صبر شما درود میفرستم....به این امید که در همین چند روز همه شما کلیر شوید و ما را خوشحال کنید...آمینRolleyes

چه کار جالبی کردی ... آرزوی تعجیل در ظهور کیس های فوق رو دارم
اما ایکاش اشاره هم به شرایطشون می کردین : مثلا خدمت وظیفه ، کار دولتی و نهایتا هم شرایط تحصیلی ...
اگه این موارد هم ذکر میشد ، دیگه حرف نداشت ...
(2013-03-12 ساعت 15:10)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیز بیائیم همه دعا کنیم برای هر چه زودتر کلیر شدنمون....اما اگه موافقید یک عرض ادب و خسته نباشید به این عزیزان بگیم و برای آنها از ته دل دعا کنیم تا زودتر کلیر بشن:Shy
اعظم المنتظرین با 129 روز amirazimi از مونترال
124 روز Ali2316 از ایروان
118 روز Raham از آنکارا
118 روز Princesess از آنکارا
118 روز afshin-b از آنکارا
112 روز armin1 از آنکارا
111 روز F1F از آنکارا
104 روز سایه خانم از آنکارا
102 روز elni از آنکارا
بنده به نوبه خود عرض ادب و احترام خاص برای شما عزیزان قائل هستم و به صبر شما درود میفرستم....به این امید که در همین چند روز همه شما کلیر شوید و ما را خوشحال کنید...آمینRolleyes
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ فوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووتSmile
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
دیروز ایمیل زدم سفارت گفتم بابا جان این ویزای ما چی شدShy اونا هم گفتم هنوز پروسه اداریت تموم نشدهBig Grin بعد گفتن فک کن که قبل مامان سایه نوبت تو بشهTongue...مامان سایه حالا من هیچی جون عمو سعید بیا برو این ویزاتو بگیر ازشون ...این عمو سعید پیره گناه داره اگه مثل من 50 روزه شه بعد بهش بگن باید وایسی تا....مدیونش میشیمWink
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، abloom_ma ، nooshshahnar ، zohre02 ، گل نهال ، LALILO ، Saeedv13 ، raham ، armin1 ، ali2316 ، AsemanAbee ، kasrafo ، habibi ، fereydoooon ، mrr777 ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 15:20)shivarahbari نوشته:  دوستان برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر میتوانیم از این سایت استفاده کنیم
http://turkey.usembassy.gov/faqs_iv.html
سپاس از شما فقط یه توضیح در مورد اینکه کدوم لینکو باز کنیم بدین ممنون میشیم
تشکر کنندگان: Tomas
من که از خدامه زودتر از بلاتکلیفی بیاییم بیرون Wink
حالا مشکلات کم بود یکی دیگه هم بهش اضافه شد . من اصلا" نمیتونم سایت کذایی رو باز کنم . البته ساعت 8 صبح بود به وقت خودمون که دیدم آپدیت نشده البته میدونم که اون موقع هنوز کارمندان در خواب ناز به سر میبرن Big Grin ولی من امروز صبح داشتم موقعیت دیروزم رو میدیدم . Big Grin
عجب زندگی داریم ما به خدا Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
بچه ها منم بعد از نزدیک به 50 روز ایمیل زدم سفارت دیشب ساعت 3.... دست به کپی پیست کردنشون خوبه ماشالا فقط بلد نیستن کلیر کنن...
من یه سوال راجع به کیس نامبرم داشتم که در ادامه از روند پرونده هم خواسته بودم با خبرم کنن که زحمت کشید و منت گذاشتن و کپی پیست کردن...
به نظرم اصلا ایمیل ندیم بشون.. فقط خودمون رو سبک میکنیم.. واسه اونا هم شغل کاذب درست کردیم

دوستانی هم که مشکل دارن با باز کردن سایت هایی که https دارن اگر از پ ر و ک س ی استفاده میکنن یه مسیج به من بدن تا راهنماییشون کنم..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
تشکر کنندگان: zohre02 ، LALILO ، sayeh_m ، bmojtaba ، raham ، ali2316 ، گل نهال ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 17:10)LALILO نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 16:45)sayeh_m نوشته:  من که از خدامه زودتر از بلاتکلیفی بیاییم بیرون Wink
حالا مشکلات کم بود یکی دیگه هم بهش اضافه شد . من اصلا" نمیتونم سایت کذایی رو باز کنم . البته ساعت 8 صبح بود به وقت خودمون که دیدم آپدیت نشده البته میدونم که اون موقع هنوز کارمندان در خواب ناز به سر میبرن Big Grin ولی من امروز صبح داشتم موقعیت دیروزم رو میدیدم . Big Grin
مامان سايه جان الان امتحان فرماييد عمل مي كند

من که آپدیت نشدم..من 4 یا 5 مارچ ایمیل زدم بهشون
7 مارچ آپدیت شدم ولی جواب ایمیل و ندادن هنوز
به همین دلیل که جواب ندادن فکر می کنم ایندفه کلیر می شمو
و ساعت تحویل خونه نیستم!!!Big Grin
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: sayeh_m ، f1f ، Saeedv13 ، zohre02 ، raham ، bmojtaba ، LALILO ، ali2316 ، گل نهال ، AsemanAbee ، habibi ، fereydoooon ، Tomas
عمل نمیکنه ولی دیگه مهم نیست . خسته شدم از این اینترنت قراضه . هر وقت آنکارا آپدیت کرد افشین یا امیر فوری خبردار میشن , میان بهمون خبر میدن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-12 ساعت 17:24)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:10)LALILO نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 16:45)sayeh_m نوشته:  من که از خدامه زودتر از بلاتکلیفی بیاییم بیرون Wink
مامان سايه جان الان امتحان فرماييد عمل مي كند

من که آپدیت نشدم..من 4 یا 5 مارچ ایمیل زدم بهشون
7 مارچ آپدیت شدم ولی جواب ایمیل و ندادن هنوز
به همین دلیل که جواب ندادن فکر می کنم ایندفه کلیر می شمو
و ساعت تحویل خونه نیستم!!!Big Grin
نظرتون چیه؟!!
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: saeeds61 ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 17:25)sayeh_m نوشته:  عمل نمیکنه ولی دیگه مهم نیست . خسته شدم از این اینترنت قراضه . هر وقت آنکارا آپدیت کرد افشین یا امیر فوری خبردار میشن , میان بهمون خبر میدن .

شما خودتو ناراحت نکن مادر، یکم اون وزنه ها رو بزار زمین خستگیت در ره Big Grin.
اینطوری با وزنه به استقبال سال نو بری خوبیت نداره ها Wink.
ایشالا که امروز فرجی شه Smile.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

تشکر کنندگان: zohre02 ، sayeh_m ، LALILO ، armin1 ، ali2316 ، amairmonre ، bmojtaba ، raham ، fereydoooon ، Soap McTavish ، kasrafo ، lilac ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 15:40)30NAP30 نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 15:34)mana_s نوشته:  who knows what's fact ?

(2013-03-12 ساعت 15:10)abloom_ma نوشته:  دوستان عزیز بیائیم همه دعا کنیم ......Rolleyes

چه کار جالبی کردی ... آرزوی تعجیل در ظهور کیس های فوق رو دارم
اما ایکاش اشاره هم به شرایطشون می کردین : مثلا خدمت وظیفه ، کار دولتی و نهایتا هم شرایط تحصیلی ...
اگه این موارد هم ذکر میشد ، دیگه حرف نداشت ...

دوست عزيز براي مقايسه، شرايط را مي توانيد از جدولي كه دوست خوبمون افشين تهيه كرده است استفاده كنيد
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: amairmonre ، fereydoooon ، Tomas
سلام به همه Smile
من دیروز مصاحبه ام انجام شد Smile
منم به جمع شماها اضافه شدم ... رفتم توی انتظار دوباره Smile
صورتی گرفتم بخاطر کار اولم چون کارمون مربوط به تولید لوله های پلی اتیلن و فاضلابی بود.... با اینکه من منشی شرکت بودم ولی گفتن یه پروسه اداری که باید طی بشه Smile
کیس: 44xx
(2013-03-12 ساعت 18:07)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:45)f1f نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:25)sayeh_m نوشته:  عمل نمیکنه ولی دیگه مهم نیست . خسته شدم از این اینترنت قراضه . هر وقت آنکارا آپدیت کرد افشین یا امیر فوری خبردار میشن , میان بهمون خبر میدن .

{ پست موقت }
من و آرمین از وزنه زدن دست بر نمیداریم تا کلیر بشیم Big GrinBig Grin راستی آرمین کجاست ؟؟؟آرمین بیا از خودت یه خبری بده لطفا" .
من از آزمین خبر دارم.کمتر سر میزنه.بابا منم بودم اینهمه مدت جوابم نمیومد والا از اینترنت هم حالم بهم میخورد.آرمین این روزا سفت و سخت زبان میخونهCool
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختيBig Grin
(2013-03-12 ساعت 18:07)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 17:45)f1f نوشته:  

{ پست موقت }
من و آرمین از وزنه زدن دست بر نمیداریم تا کلیر بشیم Big GrinBig Grin راستی آرمین کجاست ؟؟؟آرمین بیا از خودت یه خبری بده لطفا" .

سلام مامان سایه .. من اینجام و همیشه سایت و به صورت نامحصوص دنبال میکنمBig Grin و هم سفت و سخت چسبیدم به زبان خوندن و تو این سایتم ایقدر وزنه میزنم تا کلیر شمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان