کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان ،
ما کلیر شدیم ، ارمنستان مصاحبه داشتیم ، بعد از 47 روز !!!

یکیشون من هستم گل نهال جان ! هورااااااااااااااااااااااااااااااااا (بعد از 47 روز انتظار)

(2013-03-12 ساعت 01:11)گل نهال نوشته:  پس اين ١١تا كيس كلير شده از ايروان كيا هستن كه هورا نميكشن؟؟؟
سلام دوستان به همه دوستانی که مثل ما کلیر شدن تبریک میگم. بعد 40 روز انتظار
همسفر واسه گرفتن ویزا ها باعث خوشحالی میشه....

(2013-03-11 ساعت 23:29)afs نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 23:26)sayeh_m نوشته:  به تمام دوستاني كه كلير شدن تبريك ميگم Smile
افشين جان ، حدس ميزني كيا باشن ؟؟؟؟؟ SmileSmile

خیلی سخته اما فکر می کنم این ها باشند

khmp
sharmin66
habibi
s.s.h
lover usa

افشین جان ash رو هم اضاف کن برادر Wink
کیس : 2013ASXXX
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
(2013-03-12 ساعت 01:11)گل نهال نوشته:  پس اين ١١تا كيس كلير شده از ايروان كيا هستن كه هورا نميكشن؟؟؟
سلام به همه بچه هاي گل منتظر كليرنس
شماره ما هم تو ايروان اعلام شد
***2013AS3
به اميد تندرستي و شادماني واسه تمام دوستان عزيز+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
دوستااااااان خوبم Smile امیدوارم همه به زودی ویزاهاشون دستشون برسه! Smile
یه سوال چند درصد از افراد ویزای یک ضرب می گیرن؟!
تشکر کنندگان: amairmonre ، babak_1363 ، fereydoooon ، Tomas
دوستان عزیز یه سوال دارم ! من امروز کلیر شدم و جلوی اسمم یک ستاره هست در لیست ایروان البته جلوی همه اسم ها هست و در توضیحاتشون نوشته که این ستاره به معنی تکمیل کردن مدارک هست وقتی برای ویزا می ریم ، می خوام بدونم الان باید به ایروان ایمیل بزنم یا اینکه این مسئله عادیه و من فقط پاپورت ها رو ببرم ویزا بگیرم؟ با تشکر.
تشکر کنندگان: amairmonre ، shivarahbari ، valencia ، khmp ، bmojtaba ، sooso ، babak_1363 ، مرآت74 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 10:48)llion نوشته:  دوستااااااان خوبم Smile امیدوارم همه به زودی ویزاهاشون دستشون برسه! Smile
یه سوال چند درصد از افراد ویزای یک ضرب می گیرن؟!

سلام ،به جداول دوست خوبمون lot2013 مراجعه كنيد از انواع و اقسام آماري كه لازم دارين دستتون مي آيد(بايد آخرين پستهاي ايشان را سرچ كنيد)
**38 c/n،ارسال اول26مي،مصاحبهW2فوريه آنكارا،رسيدن سري 2مدارك 14روزقبل ازمصاحبه،كلير26مارچ،2نفر،هزينه:500 ترجمه-سفر و غيره نفري1.8-50 عكس-250پست-100دلار واكسن
تشکر کنندگان: rezaP ، kasrafo ، babak_1363 ، گل نهال ، payam62 ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 11:02)ahmadi.k نوشته:  دوستان عزیز یه سوال دارم ! من امروز کلیر شدم و جلوی اسمم یک ستاره هست در لیست ایروان البته جلوی همه اسم ها هست و در توضیحاتشون نوشته که این ستاره به معنی تکمیل کردن مدارک هست وقتی برای ویزا می ریم ، می خوام بدونم الان باید به ایروان ایمیل بزنم یا اینکه این مسئله عادیه و من فقط پاپورت ها رو ببرم ویزا بگیرم؟ با تشکر.

دوست عزیز تبریک میگم. اگه تو اون برگه که بهت دادن هیچ مدرکی تیک نخورده یعنی کسر مدرک نداری و فقط با پاسپورتها قبل از اون تاریخ که جلوی کیست هست باید بری سفارت. اگر هم مدرکی تیک خودره باید اون رو با خودت ببری
موفق باشی
کیس : 2013ASXXX
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: LALILO ، ahmadi.k ، kasrafo ، babak_1363 ، مرآت74 ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas
(2013-03-12 ساعت 00:30)habibi نوشته:  یه سوال از دوستان باتجربه
چرا از منتظران با روزهای بالا کسی کلیر نشده؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا به شغل بستگی داره؟؟؟؟؟یا!!!!!!!!!!!

وال لاااااااااااااا ما که نه سربازی داشتیم نه کار دولتی نه ....
نمی دونم چرا اینقدر کشش می دن ایناااااااااااااا
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3
تشکر کنندگان: LALILO ، f1f ، raham ، bmojtaba ، ali2316 ، armin1 ، kasrafo ، babak_1363 ، habibi ، گل نهال ، fereydoooon ، Tomas
ما هممون الان آپدیت شدیم
گویا خبری در راه است
به امید موفقیت همه منتظران
شماره کیس: 2013AS000003xxx، تاریخ رویت قبولی: 10 may، کنسولگری: Ankara، تعداد افراد کیس: 4، ، مصاحبه:21 فوریه صورتی
(2013-03-11 ساعت 23:29)afs نوشته:  
(2013-03-11 ساعت 23:26)sayeh_m نوشته:  به تمام دوستاني كه كلير شدن تبريك ميگم Smile
افشين جان ، حدس ميزني كيا باشن ؟؟؟؟؟ SmileSmile

خیلی سخته اما فکر می کنم این ها باشند

khmp
sharmin66
habibi
s.s.h
lover usa

تبریک به همه دوستان کلیر شده.........ما که نبودیم اگه خدا بخواد سری بعدSmile
البته فکر کنم تعداد بیشتری شماره اعلام کردن اگه اشتباه نکنم 34تا
چون آخرین شماره ای که سری قبل اعلام کردن 3362 بود که الآن این شماره تو لیست نیست!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
2013AS2***   نفرات:2    مصاحبه:19DES,2012 ایروان   سـفـــــرنـــامـه
کلیر: برنده اصلی 19Agust   ورود به آمریکا: 17NOV 2013
--------------------------
F2A:  PD: 12 Dec 2013, approve: 5 Feb 2014,  , Interview date: 22 November 2015,Abu Dhabi, AP
Case Updates: 9,14,15,16,17,22 Dec,13March,5,11May
CLEAR:16MAY2016 Smile  
تشکر کنندگان: zohre02 ، abloom_ma ، lilac ، Rouzbeh1976 ، raham ، rouzbehdarvishi ، kasrafo ، habibi ، Saeedv13 ، fereydoooon ، Tomas
سلام به همه دوستان عزيز
هوووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااااااااا+++++++++++++++++++
ما هم بعد از 41 روز كلير شديم مصاحبه در ارمنستان بود
با آرزوي كلير شدن بقيه دوستان
از زحمات كليه دوستان كه مارو راهنمايي كردن تشكر مي نمايم.
(2013-03-11 ساعت 21:53)a_r_m80 نوشته:  دوستان خوبم بعد از اینکه این هفته بسلامتی همتون کلیر شدید قبل رفتن بهتره به سفارت زنگ بزنید و بپرسید که آیا مثل قبل همچنان 2-3روزه میدن و بر این اساس سفرتونو برنامه ریزی کنید.
چون من پاسمو دوشنبه دادم خانومی که مدارکو تحویل میگرفت گفت سرمون شلوغه و پاکتم شنبه حدودای ساعت 2 دستم رسید.
همسر من هم واسه دریافت ویزاها رفته. دیروز که پاسا رو تحویل داده بهش گفتن خیلی زود دستش برسه 5 شنبه بین ساعت حدود ظهر به بعده. البته امیدوارم حرف اون شخص خیلی دقیق نباشه و قبل از 5شنبه ویزاها رو تحویل بدن چون ما بلیط نتونستیم واسه جمعه یا شنبه بگیریم و 5 شنبه گرفتیم.
در ضمن پست ما UPS چون قبل از 19 دسامبر مصاحبمون بود.
2013AS19$$/سه نفر/دریافت ویزا13مارچ/ ورود به امریکا 7 می/ مقصد پورتلند اورگان
سفرنامه
سلام بچه ها ما هم همین الان هر 3 تا کیسمون ابدیت شد اخرین ابدیتمون 1mar بود امیدوارم این اخرین ابدیتمون باشه و به همراه همه دوستای بیشکسوت دیگه امروز تا حداکثر جمعه کلیر شیم به امید شنیدن خبرهای خوب از دوستان عزیز
**2013as4 مصاحبه:29 نوامبر کانفیرمیشن 9 سوالی :20 دسامبر وضعیت :کلیر شده در تاریخ 12 مارس
سلام دوستان
Ceac به نظر پوکید
الان ساعت14:00 به وقت تهرانه
سایت بالا می آد
کیس نامبر و که می زنی ، کلی فکر می کنه و هیچ جوابی نمی ده !!!!!
2013asXX - از آنکارا تا سان فرانسیسکو ، ولی هنوز از ستاره ها متنفرم
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، Tomas
دوستان عزیز بیائیم همه دعا کنیم برای هر چه زودتر کلیر شدنمون....اما اگه موافقید یک عرض ادب و خسته نباشید به این عزیزان بگیم و برای آنها از ته دل دعا کنیم تا زودتر کلیر بشن:Shy
اعظم المنتظرین با 129 روز amirazimi از مونترال
124 روز Ali2316 از ایروان
118 روز Raham از آنکارا
118 روز Princesess از آنکارا
118 روز afshin-b از آنکارا
112 روز armin1 از آنکارا
111 روز F1F از آنکارا
104 روز سایه خانم از آنکارا
102 روز elni از آنکارا
بنده به نوبه خود عرض ادب و احترام خاص برای شما عزیزان قائل هستم و به صبر شما درود میفرستم....به این امید که در همین چند روز همه شما کلیر شوید و ما را خوشحال کنید...آمینRolleyes
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان