کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-13 ساعت 22:21)sayeh_m نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 22:15)mhbbhm نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم امروز مصاحبه داشتیم در شهر ناپولی ایتالیا . مراحل مصاحبه (انگشت نگاری ، قسم و ...) حدود 4-5 ساعت طول کشید . بعد از انجام مصاحبه یه برگه سفید رنگی بهمون دادن که توش ازمون خواسته CV مون رو به آدرس ایمیلشون بفرستیم . بعد گفتن حدود یکی دو ماه دیگه هم باهامون تماس میگیرن که بریم برای مراحل بعدی . در ضمن هیچ مبلغی رو هم ازمون نگرفتن بابت هزینه مصاحبه و ویزا ! (فقط هفته گذشته بابت معاینه پزشک 450 یورو پرداخت کرده بودیم)
میخواستم بدونم اینکه ازمون پول نگرفتن (مبلغ 330 دلار بابت انجام مصاحبه به ازای هر نفر) طبیعیه ؟ کمی غیر عادی نیست !؟
و اینکه این برگه ی سفیدی که بهمون دادن همون کلیرنس هست یا فرق میکنه ؟! چون خیلی از بچه ها نوشتن که برگه آبی یا صورتی و ... دریافت کردن .
مرسی
سلام
شما لاتاري برنده شده بودين ؟؟

بله ، لاتاری برنده شدیم و امروز هم مصاحبمون بود که این اتفاقات افتاد !
تشکر کنندگان: Qazal.d ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، sayeh_m ، soruosh ، Hedieh20 ، ali2316 ، fereydoooon ، Tomas
خب دوست عزيز
اتفاقات شما جالب بوده ولي براي اولين بار نيست كه اين اتفاقات ميفته . احتمالاً زماني كه براي گرفتن ويزا برين از شما اون پول رو ميگيرن . امسال چندين نفر بودن كه ازشون پول نگرفتن . البته ميتونين تماس بگيرين و يا ايميل بدين و اين موضوع رو بهشون تذكر بدين ولي در كل نگران كننده نيست . سي وي روهم به بعضي ها ميدن . خيلي خوبه كه همون موقع به شما دادن و منتظر ايميلشون نشدين . در ضمن رنگ برگه ها در سفارتهاي مختلف فرق ميكنه . بعد اينكه چون از شما سي وي خواستن و چون اروپا هم هستين احتمالاً يك كمي بيشتر از معمول ممكنه طول بكشه . مرحله بعدي هم همون كلير شدن بوده ولي فكر ميكنم شما در ايتاليا بايد پاسپورت رو به اونها بدين و مثلاً ميگن يكماه ديگه براتون ميفرستن . البته اگر خوش قول باشن .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
(2013-03-13 ساعت 22:48)sayeh_m نوشته:  خب دوست عزيز
اتفاقات شما جالب بوده ولي براي اولين بار نيست كه اين اتفاقات ميفته . احتمالاً زماني كه براي گرفتن ويزا برين از شما اون پول رو ميگيرن . امسال چندين نفر بودن كه ازشون پول نگرفتن . البته ميتونين تماس بگيرين و يا ايميل بدين و اين موضوع رو بهشون تذكر بدين ولي در كل نگران كننده نيست . سي وي روهم به بعضي ها ميدن . خيلي خوبه كه همون موقع به شما دادن و منتظر ايميلشون نشدين . در ضمن رنگ برگه ها در سفارتهاي مختلف فرق ميكنه . بعد اينكه چون از شما سي وي خواستن و چون اروپا هم هستين احتمالاً يك كمي بيشتر از معمول ممكنه طول بكشه . مرحله بعدي هم همون كلير شدن بوده ولي فكر ميكنم شما در ايتاليا بايد پاسپورت رو به اونها بدين و مثلاً ميگن يكماه ديگه براتون ميفرستن . البته اگر خوش قول باشن .

ممنون بابت جوابتون
کلیر شدن یعنی همین که اونا با ما تماس میگیرن و تاریخ مصاحبه بعدی رو بهمون میگن دیگه ؟ یعنی ما فقط باید CV رو براشون بفرستیم و منتظر تماسشون باشیم ؟ بهمون ایمیل میزنن ؟
بعد اینکه اصلا اینکه ازمون CV خواستن نکته منفی هستش و ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-13 ساعت 23:16)mhbbhm نوشته:  
(2013-03-13 ساعت 22:48)sayeh_m نوشته:  خب دوست عزيز

ممنون بابت جوابتون
کلیر شدن یعنی همین که اونا با ما تماس میگیرن و تاریخ مصاحبه بعدی رو بهمون میگن دیگه ؟ یعنی ما فقط باید CV رو براشون بفرستیم و منتظر تماسشون باشیم ؟ بهمون ایمیل میزنن ؟
بعد اینکه اصلا اینکه ازمون CV خواستن نکته منفی هستش و ممکنه مشکلی پیش بیاره ؟
ديگه مصاحبه بعدي وجود نداره Smile اونها به شما گفتن مرحله بعد نه مصاحبه بعد . مرحله بعد انشاله كلير شدنه . تو امضاي من اطلاعات كليرنس هست . البته ممكنه خيلي چيزاش صد در صد نباشه . سي وي هم نكته منفي نيست و از خيلي ها ميخوان .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: amir82 ، nina22 ، گل نهال ، mhbbhm ، Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، fereydoooon ، rezagh ، Tomas ، zohre02 ، مرآت74
(2013-03-13 ساعت 21:43)alirlndl نوشته:  سلام
ببخشيد اين امضارو جطوري ميشه انجام داد؟ ممنون ميشم كامل راهنمايي كني

اول اینکه باید ارسالاتون به 10 تا برسه بعد تو قسمت کنترل پنل سمت راست میتونید امضا درست کنید البته فردایه اون روز

موفق باشید
تشکر کنندگان: sayeh_m ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، ali2316 ، fereydoooon ، Tomas ، zohre02
قابل توجه:من دوستم 2011 که برنده شد پول ویزا اصلا پرداخت نکرد یعنی اونها یادشون رفت و دوستمم به یادشون ننداخت.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: f1f ، sayeh_m ، گل نهال ، rouzbehdarvishi ، el333 ، armin1 ، s.s.h ، nina22 ، babak_1363 ، ali2316 ، Saeedv13 ، fereydoooon ، rezagh ، Tomas ، shimoda
(2013-03-13 ساعت 23:02)bardia mousapour نوشته:  سلام دوستان یه شبهه برام ایجاد شده و اون هم اینه که من دیروزه(12مارچ)که جدول آپدیت کلیرنس آنکارا رو دیدم جدول آپدیت شده بود ویه سری کیسهای جدید اضافه شده بود ولی امروز که دوباره جدول رو دیدم انگار همون کیسهای روز قبل زده بودن.نمیدونم شاید من اشتباه میکنم.اگه اینطوره یکی جواب بده.ولی فکر نکنم اشتباه کرده باشم.یعنی احتمال داره به خاطر انتظار دچار بیماری جدیدی شده باشم
سلام.همانطور كه افشين عزيز گفته بود 5 تا كيس از آنكارا آپديت شدن با شماره هاي AS1958,1911,518,412,1754 و هنوز هم هستند.فقط شماره هاي 412 و 1754 تاريخ اكسپايرشون تغيير كرده و از july به may تغيير داده شده.
2013AS2xx، ارسال مدارک:آگست/تاریخ مصاحبه:فوريه آنکارا/2 نفر/كلير 8 may
انجمن مهندسین عمران مهاجرسرا
تشکر کنندگان: گل نهال ، ali2316 ، Saeedv13 ، fereydoooon ، armin1 ، lot2013 ، rezagh ، sayeh_m ، Tomas ، kasrafo ، zohre02 ، iman63ir ، Gerdoo
سلام
دوستانی که مثل ما 50 روز انتظار هستن اگه ممکنه لطف کنید بگید تاریخ آخرین آپدیتتون کی بوده. برای ما از 30 ژانویه تا حالا تکون نخورده!!! به نظرتون ایمیل بزنیم یا باز هم صبر کنیم؟ مرسی
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
تشکر کنندگان: bmojtaba ، گل نهال
ارمنستان کلیر شده جدید اعلام کرده؟ یا من اشتباه می کنم؟ یکسری کیسها به نظرم جدیده
لطفا یکی چک کنه
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: zohre02 ، arian307 ، fereydoooon
(2013-03-14 ساعت 10:36)mohajer13 نوشته:  ارمنستان کلیر شده جدید اعلام کرده؟ یا من اشتباه می کنم؟ یکسری کیسها به نظرم جدیده
لطفا یکی چک کنه
امروز کیس جدید اضافه نشده اشتباه میکنید دوست عزیز Wink
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
تشکر کنندگان: mohajer13 ، kasrafo ، ali2316 ، zohre02 ، arian307 ، fereydoooon
اومديم، اي اومديم، با ساز و تنبك اومديم.
ما همين الان از سفارت با برگ ابي خارج شديم.
سعيد جان متكا رو بيار، قليون رو چاق كن، چاي تازه دم هم با من.
بالاي ١٠٠ روزها بخصوص مامان سايه فقط ٤٨ ساعت وقت دارن تاپيك رو ترك و به امريكا عزيمت كنن.
وگرنه ...
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
(2013-03-14 ساعت 10:57)bardia mousapour نوشته:  من هم مصاحبم 14 فوریه بود که فکر کنم 1 بار آپدیت شدم دلیل اینکه شک دارم.... این صفحه بذاره.SmileTongueRolleyesCoolShyBig Grin

برديا جان
زمان مصاحبه منو تو چند روز باهم تفاوت داره ضمن اينكه تاريخ آخرين آپديت منو تو هم تقريبا يكيه
من از روز مصاحبه 3 بار آپديت شدم تا به اين تاريخ رسيد كه براي تو هم به احتمال زياد همينطوريه
2013AS00003xxx ‫(٢ نفر) ღ دیدن قبولی: 11 می ღ ارسال فرم‌ها: 22 می با TPG ღ سفارت: آنکارا ღ مقصد: California وضعيت كيس: اتمام پروسه اداري 55 روز
تشکر کنندگان: lot2013
(2013-03-14 ساعت 10:03)Omid91 نوشته:  سلام
دوستانی که مثل ما 50 روز انتظار هستن اگه ممکنه لطف کنید بگید تاریخ آخرین آپدیتتون کی بوده. برای ما از 30 ژانویه تا حالا تکون نخورده!!! به نظرتون ایمیل بزنیم یا باز هم صبر کنیم؟ مرسی

سلام.من هم 50 روزه هستم.آخرین تاریخ آپدیت هم 13 mar بوده.از 23 ژانویه در کل 2 دفعه آپدیت شده .البته فایده نداره چون با ایمیل آپدیت شده.امیدوارم هرچه زودتر این انتظار کشنده به پایان برسه
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: ali2316 ، Omid91 ، zohre02 ، arian307 ، lot2013 ، fereydoooon
دوست گرامی آقای safarikelay شما پیام خصوصیتان را غیر فعال کرده اید ... نمیتونم جواب پیام شما رو بدم ..
دوست گرامیsafarikelay با درود ، آدرسی که شما در امریکا معرفی میکنید همان آدرسی هست که گرین کارت و مکاتبات کی سی سی و اداره مهاجرت امریکا به اونجا برای شما ارسال میشه . حالا اگر شما این آدرس رو به اونها ندین چطور میتونن برای شما گرین کارت رو ارسال کنن و چطور میتونن با شما مکاتبه داشته باشن .. برای این گفتم که یک باید هست . من در روز مصاحبه به خانمی که مدارک رو میگرفت گفتم که میخوام آدرس رو عوض کنم به من گفت که حتما قبل از ورود به امریکا یعنی در فرودگاه هنگامی که پاکت زرد رو به اداره مهاجرت تحویل میدی باید که آدرس رو هم به آنها بدی و گرنه گرین کارتت گم و گور میشه .. یعنی این آخرین مرحله ای هستش که شما میتونی آدرست رو عوض کنی .. حالا شما اگر آدرسی رو به آنها ندادی من فکر میکنم که چالش برانگیزه .. باز هم از مدیران این تاپیک پرسش کنید ..
با امید پیروزی و کامیابی شما در تمام دوران زندگی

با سپاس بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
تشکر کنندگان: nina22 ، ali2316 ، bmojtaba ، zohre02 ، گل نهال ، fereydoooon ، majorsoly
(2013-03-14 ساعت 12:20)feyzgostar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 10:03)Omid91 نوشته:  سلام

سلام.من هم 50 روزه هستم.آخرین تاریخ آپدیت هم 13 mar بوده.از 23 ژانویه در کل 2 دفعه آپدیت شده .البته فایده نداره چون با ایمیل آپدیت شده.امیدوارم هرچه زودتر این انتظار کشنده به پایان برسه

منم 50 روزه منتظرم..اخرین آپدیت 31 ژانویه بوده....ایمیل هیچ فایده نداره باید روند اداری طی شه این روند فقط وفقط به سفارت ترکیه هم مربوط نیست که اونا بتونن جواب قطعی بدن....
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: ali2316 ، Omid91 ، zohre02 ، lot2013 ، noura ، گل نهال

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان