کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
يك بار ديگه كيس من آپديت شد (بار قبلي 8مارس و اين بار 14 مارس)
خدايا همه ما را كلير بفرما !!!!!

آمين . . .
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
امروز اپدیت شدم. بار 4 ام.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: sayeh_m ، bmojtaba ، Saeedv13 ، armin1 ، Soap McTavish ، lot2013 ، ali2316 ، amir82 ، raham ، گل نهال ، AsemanAbee
ما11 فوریه مصاحبه داشتیم و تا الان 7 بار آپدیت شدیم آخرین بار 8 مارس بوده از اون موقع دیگه هیچی !!!

تشکر کنندگان: Saeedv13 ، rouzbehdarvishi ، lot2013 ، Soap McTavish ، گل نهال ، AsemanAbee ، LALILO
(2013-03-12 ساعت 22:56)mana_s نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 22:01)masood182002 نوشته:  ایهالناسسسسسسس.چه خاکی به سرم بریزممممممممممم.یکی منو راهنمایی کنه.چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 ماه رفتم سربازی و 16 ماهش مونده پایان خدمت ندارم.تو سفارت افسر قانع شد دوباره ایمیل زدن پایان خدمت بفرست.هرچی ایمیل میزنم که پایان خدمت ندارم جواب نمیدن که نمیدن.
وكيل بگير

من متوجه نشدم یعنی بعد چند ماه خدمت چه اتفاقی افتاد؟ الان بالاخره یه مدرکی چیزی داری یا نه؟ اگه نه پس چجوری پاس گرفتی؟
کیس : 2013ASXXX
تعداد : 3
کنسولگری: آنکارا یهو شد ایروان
نامه دوم: 26 sep
مصاحبه: oct16 عقب انداختیم 31 Jan
کلیر 12 مارچ
دریافت ویزا: 5 اپریل
مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: fereydoooon ، LALILO
(2013-03-14 ساعت 17:05)ash نوشته:  
(2013-03-12 ساعت 22:01)masood182002 نوشته:  ایهالناسسسسسسس.چه خاکی به سرم بریزممممممممممم.یکی منو راهنمایی کنه.چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 ماه رفتم سربازی و 16 ماهش مونده پایان خدمت ندارم.تو سفارت افسر قانع شد دوباره ایمیل زدن پایان خدمت بفرست.هرچی ایمیل میزنم که پایان خدمت ندارم جواب نمیدن که نمیدن.
وكيل بگير

من متوجه نشدم یعنی بعد چند ماه خدمت چه اتفاقی افتاد؟ الان بالاخره یه مدرکی چیزی داری یا نه؟ اگه نه پس چجوری پاس گرفتی؟
بعد از ٥ ماه خدمت دانشگاه قبول شده . معافيت تحصيلي گرفته . افيسر هم زمان مصاحبه قانع شده . الان ازش پايان خدمت ميخوان و هر چي هم ايميل ميده فايده نداره .
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
تشکر کنندگان: rouzbehdarvishi ، گل نهال ، zohre02 ، fereydoooon
من هنوز برنده نشدم لاتاری ، اما اگه خدا بخواد ایشالا این سری اسمم در میاد

از الان ۴۷ روز تا اعلام نتایج مونده ، روز شماری خیلی‌ سخته ، و همچنین انتظار کشیدن

واسه همین میدونم دوستای‌ عزیزی که کلیر نشدن هنوز ، چقدر انتظار واسشون سخته

از خدا می‌خوام همتون هرچی‌ سریعتر و زودتر کلیر بشید

انقدرم ناراحت نباشید، هرچی‌ باشه شماها یه پله از ماها جلوترید ، ته دلتون قرصه

که آخرش میرید اونور آب

از خدا می‌خوام هرچی‌ زودتر همتون کلیر بشیید که انتظار خیلی‌ سخته

واسه ما هم دعا کنید
Sad

دوستان ما هم امروز برای بار سوم آپدیت شدیم، ۱۱ مارچ, ۱۲ مارچ و امروز ۱۴ مارچ !
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی‌,کلیر ۸ می‌
سلام دوستان یه سوال دارم وقتی که بهشون ایمیل میدیم راجع به وضعیت کیسمون سوال کنیم اگه مشکلی هم داخل پرونده باشه بهمون می گن یا فقط میگن هنوز مراحل اداریت تموم نشده ؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-14 ساعت 17:05)ash نوشته:  
وكيل بگير

وسط سربازی اومدم دانشگاه ثبت نام کردم.معافیت تحصیلی گرفتم و با وثیقه از کشور خارج شدم.
کیس ***2
مصاحبه : 12 دسامبر 2012
مقصد:بوستون
تاریخ کلیر:6 ماه بعد مصاحبه(12 ژوئن 2013)
ورود به آمریکا : 4 جولای 2013
تشکر کنندگان: fereydoooon
سعید جان این سایتی که کلیر شده های ایروان رو اعلام می کنه ادرسشو بده، ببینم من کلیر شدم یا نه. ۷ ساعت انتظار کشیدم حوصلم سر رفت دیگه صبر ندارم منننننننننننننننن.Big GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCool
مامان سایه اون وزنه ات رو به من قرض نمیدی. ورنه برنم تحملم بره بالاتر.SmileSmile
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
دوستان من هم امروز دوباره آپدیت شدم. دیروز هم آپدیت شده بودم. ایشالا که خبرهائی هست
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-03-14 ساعت 19:03)mrr777 نوشته:  سعید جان این سایتی که کلیر شده های ایروان رو اعلام می کنه ادرسشو بده، ببینم من کلیر شدم یا نه. ۷ ساعت انتظار کشیدم حوصلم سر رفت دیگه صبر ندارم منننننننننننننننن.Big GrinBig GrinBig GrinCoolCoolCool
مامان سایه اون وزنه ات رو به من قرض نمیدی. ورنه برنم تحملم بره بالاتر.SmileSmile

شما دیگه خیلی عجولی من چی بگم که یککککککککککککککککککک هفته ی تمام انتظار کشیدم Tongue
خیلی بد بود ته صف بودم
از وقتی شما اومدی دارم می رسم به سر صفShy
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
دوستان عزیزم سلام من خیلی مختصر پروسه بعد از مصاحبه ام رو براتون می نویسم
من دوشنبه مصاحبه داشتم و افیسر گفت ویزای شما تایید شدهSmile))))) و می تونید 1 تا 5 روز کاری از پست پاسپورتاتون رو تحویل بگیرید. سه شنبه رو سایت CEAC جای Ready نوشتن ISSUED و امروز چهارشنبه بعداز ظهر نوشت به زودی می تونید از مرکز پست تحویل بگیرید. من ساعت 3 پست رفتم گفت هنوز دست ما نرسیده. ساعت 4 سایت CSC رو چک کردم یه شماره way bill به صفحه confirmation اضافه شده بود من بلافاصله با پست تلفنی تماس گرفتم گفتند آماده پیکاپ هست ولی چون دیگه ساعت 5 شده من فردا صبح می رم
دو نکته اول اینکه دیگه برگه سفیدی در کار نیست یعنی اگه ویزای یه ضرب بگیری فقط بهت اعلام می کنه و میگه باید بری پست
یکی اینکه یکی از دوستان که موقع مصاحبه بهش افیسر گفته بود که ویزات تاییده و پاسپورتشو گرفته بود وقتی کل پروسه بالا براش انجام شد روزی که رفت پست اداره پست بهش برگه صورتی (کلیرنس) داده بود!!
ای شاءالله اگه من فردا ویزام تو پاسپورتم خورده بود بهتون خبر می دم. راستی لپ تاپم شارژ نمی شد و نمی تونستم براتون پست بزارم. مثل اینکه کیبل رو که قطع و وصل که می کنیم باعث قطع برق رسانی میشه و من فکر می کردم کابلم خراب شدهSmile
(2013-03-14 ساعت 16:00)babak_1363 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 14:40)mohammad fazli نوشته:  يك بار ديگه كيس من آپديت شد (بار قبلي 8مارس و اين بار 14 مارس)
خدايا همه ما را كلير بفرما !!!!!

آمين . . .

محمد جان منم هفته ی دوم فوریه مصاحبه داشتم و تا الان 4 بار آپدیت شدم. آخرین بارشم 12 مارچ بوده Smile شما چند بار آپدیت شدی تا الان؟
سلام
من هفته سوم فوریه بودم و تا الان 4بار آپدیت شدم (20فوریه و4و7و14 مارچ)
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
سلام.من 20فوریه مصاحبه داشتم.برای بار دوم آبدیت شدم.انشالا براشب عید کلیر بشم برم برا ویزا.با آرزوی موفقیت برا همه دوستان.:-)
2013AS1xXXخودم/مصاحبه آنکارا/تاریخ مصاحبه20فوریه/برگه صورتی/ کلیر6augبعداز167روز./زندگی در سیاتل.بلویوSmile.
می ۲۰۱۵ موو از سیاتل????????⛈ به وگاس☉☀??☉???⭐ ??????????????????????????????☉☀

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان