کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-03-14 ساعت 22:18)feyzgostar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 22:12)ali2013-13 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 17:46)ali2013-13 نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم وقتی که بهشون ایمیل میدیم راجع به وضعیت کیسمون سوال کنیم اگه مشکلی هم داخل پرونده باشه بهمون می گن یا فقط میگن هنوز مراحل اداریت تموم نشده ؟
سلام میشه اگه کسی جوابمو میدونه بهم بگه .

سلام .من دو بار ایمیل زدم .در جواب هر دو ایمیل پاسخ دادن که مراحل اداری تموم نشده Wink

من ایمیل زدم جواب ندادن فقط 2 روز بعد یا 3 روز بعد آپدیت شد کیسم.
چرا جواب ندادن به نظرتون؟
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: ali2013-13 ، fereydoooon
ایروان باز اپدیت شد . (دو کیس جدید) یه وقت فکر نکنین ما بودیم . ما نبودیم
۲۰۱۳
شارمین و همسرش کلیر شدند. تبریک به این زوج. انشالله قسمت ما هم بشه
۲۰۱۳
اینجا رو ببینین ...نامه سفارت مربوط به هزینه 165$ Wink
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
تشکر کنندگان: گل نهال ، rezagh ، kasrafo ، amir82 ، raham ، fereydoooon ، Soap McTavish ، LALILO ، shishipapa ، Saeedv13
(2013-03-15 ساعت 00:59)raam12000 نوشته:  شارمین و همسرش کلیر شدند. تبریک به این زوج. انشالله قسمت ما هم بشه

مرسییی آقا رامین اومدم جیغ بکشم دیدم شما اول گذاشتین شما تا 1-2 هفته دیگه میشین مطمئن باش و مرسی که کلی شما و سمیرا جون این مدت همدردی کردین Rolleyes
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
(2013-03-15 ساعت 01:06)sharmin66 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 00:59)raam12000 نوشته:  شارمین و همسرش کلیر شدند. تبریک به این زوج. انشالله قسمت ما هم بشه

مرسییی آقا رامین اومدم جیغ بکشم دیدم شما اول گذاشتین شما تا 1-2 هفته دیگه میشین مطمئن باش و مرسی که کلی شما و سمیرا جون این مدت همدردی کردین Rolleyes

وای شارمین جان کلی خوشحال شدم اینقدر که مثل روزی که خودم کلیر شده بودم یه جیق بنفش کشیدم همه رو از خواب بیدار کردم Big Grin به سلامتی ان شا ا...
دیگه نوبتی هم باشه نوبت رامین و خانومش هست الهی آمین
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
وای خدااااااااا کلیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر شدیممممممممممم باورم نمیشه صدبار کیسمونو چک کردممممم مطمئن شم . انقدر این روزها استرس کشیدم که همه میدونیم چه حالیه با اینکه 90 و خورده ای روز منتظر بودیم به شادیش می ارزید و به قول همه دیروزود داره اما سوخت و سوز نداره . جا داره از تما دوستان گل مهاجرسرایی و خصوصا همسفرای عزیزمون که این مدت کلی امید و دلداری دادن تشکر کنم از مانترا ، ram12000 ، masood182002 ،soroushsoft و سایرین و خود مهاجرسرا که کلی به ما کمک کرد .با وجودی که ما مصاحبه خیلی سخت و پر استرسی داشتیم به خاطر ازدواج دیرمون اما بالاخره گذشت و سفرنامه مون رو سر فر صت مینویسم. ببخشید انقدر حرف زدم . فقط تو برگه آبی ما آفیسر یادش رفته 2013 اول کیس نامبرو بنویسه ایراد نداره ؟
بازم ممنون از همگی و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
شماره کیس:2013AS00002xxx،کنسولگری: ایروان،افرادکیس:2 نفر،مصاحبه:دسامبر-کلیرنس:14 مارچ،دریافت ویزا:28 مارچ
(2013-03-14 ساعت 23:45)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 22:18)feyzgostar نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 22:12)ali2013-13 نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 17:46)ali2013-13 نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم وقتی که بهشون ایمیل میدیم راجع به وضعیت کیسمون سوال کنیم اگه مشکلی هم داخل پرونده باشه بهمون می گن یا فقط میگن هنوز مراحل اداریت تموم نشده ؟
سلام میشه اگه کسی جوابمو میدونه بهم بگه .

سلام .من دو بار ایمیل زدم .در جواب هر دو ایمیل پاسخ دادن که مراحل اداری تموم نشده Wink

من ایمیل زدم جواب ندادن فقط 2 روز بعد یا 3 روز بعد آپدیت شد کیسم.
چرا جواب ندادن به نظرتون؟
خب مگه از همون جایی که داخل سایت خودشونه واسشون ایمیل ندادین ؟
تشکر کنندگان:
(2013-03-15 ساعت 01:12)SOROUSHSOFT نوشته:  

وای شارمین جان کلی خوشحال شدم اینقدر که مثل روزی که خودم کلیر شده بودم یه جیق بنفش کشیدم همه رو از خواب بیدار کردم Big Grin به سلامتی ان شا ا...
وای ممنون واقعاااااا میدونین چه حالی داشتیم دیگه در جریانین .... ممنون از دعاهای شما و میتراخانم .Wink منم شک ندارم مال رامین و خانمشون هم به زودی زود میاد توی 1-2 هفته حتما میاد .من انقدرررررر جیغ کشیدم که همه اول سکته کردن بعد فهمیدن چی شده . این استرس الکی آدم رو دیونه میکنه .آقا رامین بود که برای ما خوش خبر بود Rolleyes منتظر خبر خوب خودش و خانم گلشم هستم
(2013-03-15 ساعت 01:15)sharmin66 نوشته:  وای خدااااااااا کلیرررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر شدیممممممممممم باورم نمیشه صدبار کیسمونو چک کردممممم مطمئن شم . انقدر این روزها استرس کشیدم که همه میدونیم چه حالیه با اینکه 90 و خورده ای روز منتظر بودیم به شادیش می ارزید و به قول همه دیروزود داره اما سوخت و سوز نداره . جا داره از تما دوستان گل مهاجرسرایی و خصوصا همسفرای عزیزمون که این مدت کلی امید و دلداری دادن تشکر کنم از مانترا ، ram12000 ، masood182002 ،soroushsoft و سایرین و خود مهاجرسرا که کلی به ما کمک کرد .با وجودی که ما مصاحبه خیلی سخت و پر استرسی داشتیم به خاطر ازدواج دیرمون اما بالاخره گذشت و سفرنامه مون رو سر فر صت مینویسم. ببخشید انقدر حرف زدم . فقط تو برگه آبی ما آفیسر یادش رفته 2013 اول کیس نامبرو بنویسه ایراد نداره ؟
بازم ممنون از همگی و هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

شارمین جان برگه آبی ما هم همینطوری بود اولش 2013 رو ننوشته بود نگران نباش Big Grin
کارنت:SEP 10 2012/مصاحبه: DEC 12 2012/کلیرنس:JAN 23 2013/ویزا:2013 31 JAN/گرین کارت:2013 23 MAR/سیتیزن شیپ: SEP 2018 ساکن:شیکاگو
(2013-03-15 ساعت 01:25)sharmin66 نوشته:  
(2013-03-15 ساعت 01:12)SOROUSHSOFT نوشته:  

وای ممنون واقعاااااا میدونین چه حالی داشتیم دیگه در جریانین .... ممنون از دعاهای شما و میتراخانم .Wink منم شک ندارم مال رامین و خانمشون هم به زودی زود میاد توی 1-2 هفته حتما میاد .من انقدرررررر جیغ کشیدم که همه اول سکته کردن بعد فهمیدن چی شده . این استرس الکی آدم رو دیونه میکنه .آقا رامین بود که برای ما خوش خبر بود Rolleyes منتظر خبر خوب خودش و خانم گلشم هستم
شارمین جان اولا بهت تبریک میگم انشاالا در همه مراحل زندگی موفق باشی . یه سوالم دارم این اخرا که می خواستی کلیر بشی اپدیتم شدی ؟ اگر شدی چند بار ؟
تشکر کنندگان: valencia ، sharmin66
دوستان عزیز سلام از آنجاییکه قراره اطلاع رسانی کنیم باید بگم.مصاحبه ما 13 فوریه بود ....بچه ها که زیر 18 سال هستند تا بحال 3 بار آپدیت شدن در تاریخ های 15-17 و 21 فوریه......همسرم که کار دولتی نداره ولی سربازی خدمت کرده تا بحال 5 بار آپدیت شده15-17-21-22و 26 فوریه....من هم که برنده اصلی هستم و کار دولتی هم ندارم 4 بار آپدیت شده ام در تاریخ های 15-17-21- فوریه و آخری هم 14 مارچ ..
امیدوارم تا قبل از عید همه خبرهای خوبی بشنویم.....
شایان-وضعیت کیس2013as4xxx - -مصاحبه در هفته دوم فوریه- 4 نفر -برگه صورتی از آنکارا-بررسی کلیرنس2013-مقصد: سن خوزه- عضو اخراجی منتظرسرا-تاریخ کلیر شدن 17 آپریلTongue
خوبه خدا رو شکر این یروان دوباره چنتا کیس رو کلیر کرد.. تبریک زیادددددددد به کلیر شده ها......ایشالا سری بعدی که کیس اعلام میکنه این لپ تاپ ما رو هم کلیر کنه
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
سلام دوستان
یه سئوال مهم دارم
آیا از اونهائی هم که یک ضرب ویزا میگیرند همون نفری 330 دلار را میگیرند؟
case number:2013AS000086xx
selection visited:May 15th
Forms sent:May 17th
People: 2
Current in: April
Interview: June,9th
Status: visa received
تشکر کنندگان: گل نهال ، fereydoooon ، bayat_r ، ابی هانی ، feyzgostar
(2013-03-14 ساعت 23:09)atishbiarrr نوشته:  
(2013-03-14 ساعت 22:40)شهلا 1346 نوشته:  سلام دوستان عزیز
من از گوشه اون پاکت زردی که گوشه اش بریده شده بود دیدم تمام مدارک ترجمه شده از قبیل قباله ازدواج ترجمه صفحات شناسنامه خودم و شوهرم و .... هر چی که به سفارت داده بودم تو پاکت هست .
و برای دریافت پاسپورت بقیه اعضای کیس درب پاکت را باز کردم و با ترجمه قباله و شناسنامه بسته پستی شوهر و پسرم را گرفتم .
حالا بگید با این پاکت باز شده چه باید بکنم . کسی هست از مشهد بخواد بره آنکارا زحمتشو بکشه مدارک منو هم ببره برای پلمپ اگر این زحمتو بکشید یا راهنمایی کنید ممنون میشم
اين پاكت رو نبايد به هيچ وجه باز مي كرديد ...فقط بايد مي برديد آمريكا و تحويلش مي داديد....فكر نمي كنم كسى اين موقعيت براش پيش اومده باشه كه بتونه كمك كنه ، شما با تلفن و يا ايميل از سفارت سوال كنيد و بگيد موقعيت رو ....

ببخشیدا ،ولی‌ یعنی‌ چی‌ ؟؟!!! مگه پاس تو همون پاکت نیست ؟ بدون پاس که نمی‌شه جائی‌ رفت!!!
تشکر کنندگان: fereydoooon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان