کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام سال نو مبارک کسی میدونه چند روز بعد از مصاحبه آپدیت های سایت شروع میشه من 5 روز از مصاحبم گذشته ولی آپدیتی نشده هنوز البته صورتی گرفتم
تشکر کنندگان: گل نهال ، armin1 ، bayat_r ، ikamaly ، fereydoooon ، مرآت74 ، Tomas ، farshad varaste
(2013-03-21 ساعت 01:07)amin2222 نوشته:  سلام سال نو مبارک کسی میدونه چند روز بعد از مصاحبه آپدیت های سایت شروع میشه من 5 روز از مصاحبم گذشته ولی آپدیتی نشده هنوز البته صورتی گرفتم

سلام، بايد بگم كه قانون خاصي نداره ولي معمولا آپديت اول همون روز مصاحبه يا فرداش هست.
ولي بازم ميگم، فكر ميكنم قانون خاصي نداره.
اگر اشتباه ميكنم تصحيح كنين لطفا.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: armin1 ، kasrafo ، bayat_r ، گل نهال ، ikamaly ، fereydoooon ، lot2013 ، مرآت74 ، Tomas
سلام
سال نو را به اعضاء محترم مهاجر سرا تبریک عرض مینمایم.
امیدوارم در سال جدید تمامی کسانی که از لاتاری 2013 باقیمانده اند هرچه سریعتر ویزای خود را دریافت کنند.
کیس نامبر: 2013AS47xx ،رؤیت قبولی: 2 می ،ارسال فرم: 19 می ،سفارت: آنکارا ،تعداد: 3 ،مصاحبه: March W2 ،کلیر 16 سپتامبر ،سفرنامه
(2013-03-20 ساعت 17:16)kasrafo نوشته:  وای خدا باورم نمیشه

یک ساعت بعد از سال تحویل

هوووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما کلیر شدیم

ای خدا ممنون عجب عیدیی دادی
وای بچه ها باورم نمیشه

بقیه هم چک کنن
یکی از مهربون ترین و با شخصیت ترین های سایت مهاجرسرا کلیر شده واقعا خوشحال شدم کسرا جان منتظرم بقیه هم کلیر بشن جدا برام لذت بخشه هورااا
درود بر تو سال خوبی داشته باشی...
دکتر kasrafo صمیمانه ترین تبریکاتم رو نثارتان میکنم. همواره موفق باشید.
یک سوال داشتم، شما فقط1بار آبدیت شدید؟ واین آبدیت شدن چند روز بعد از مصاحبه بوده؟اآیا اون سایت برای ابوظبی هم آبدیت میشه؟
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام. عید نوروز به همه بچه های مهاجرسرا مبارک باشه. ارمنستان و ابوظبی 3000هارو افتتاح کردند ولی مثل اینکه انکارا هنوز به بالای 3000 نرسیده. امیدوارم جمعه جبران کنند و یه 30 یا 40 تایی کلیر عیدی بدن چه زیر 3000 چه بالای 3000. حالا اگه نمیخوان جمعه عیدی بدن ما به هفته دیگشم راضی هستیم ولی ترو خدا یکی یکی اعلا نکنن.
کیس نامبر : As39xx / تعداد افراد کیس : 2 / کارنت: 13/12/2012 / مصاحبه: 19 فوریه / کلیر 26 march / مقصد : نیوجرسی / دریافت ویزا : 11 اپریل
نمیدونم من سایت سفارت آنکارا رو اشتباه می رم یا واقعا تو این یک ماه و نیم کسی کلیر نشده؟؟؟؟!!
کیس نامبر: 2013AS37xx ،مصاحبه: فوریه/آنکارا- 390 ترجمه+ 4000 تور و بلیط (دو بار) + $400 مديکال
کلير : 56 روز - March 26 ، دريافت ويزا : 26 April ،مقصد:Austin.TX ورود: 31 می
تشکر کنندگان: MARYAM2 ، احمد رضا آبدار ، Tomas
نمودار مقایسه ای اعلام کلیرنس مربوط بتاریخ 20 مارچ 2013 (این نمودار بجهت ارائه توضیحات بیشتر مجددا تقدیم می گردد) امیدوارم توانسته باشم کمی از نگرانی شما عزیزان بکاهم.

همانطور که در نمودار مشاهده می کنید، محور آبی رنگ که برای میانگین مجموع اعلام کلیرنس تا هر دوره بکار رفته تقریبا مسیری ثابت دارد و البته فعلا اندکی تمایلی رو به پائین دارد اما با وجود کمی اعلام در مراحل جدید که آنرا در محور قرمز رنگ مشاهده می کنید که مربوط به تعداد اعلام شده است، محور میانگین همچنان حالت افقی دارد. بنابراین جای نگرانی نیست، زیرا در کل حدود هشت نفر در هر اعلام را دارد، که امیدوارم بزودی به تعداد بالاتری برسد.

[عکس: 136382758835556_0Summary-&-Chart-20-Mar-2013+.jpg]

در انتهای تصویر جدولی جدید ارائه نمودم که نشان می دهد روزهای اعلام کلیرنس بیشتر در روز سه شنبه و بعد از آن چهارشنبه و پنجشنبه و فقط یکبار جمعه بوده و از طرفی نه تنها شنبه و یکشنبه تعطیل اعلامی نداشته، بلکه تا این لحظه دوشنبه ها هم نباید انتظار اعلام داشت.

از تعطیلات لذت ببرید.
موفق باشید.
کیس: ***2013AS2 * مصاحبه W2 ژانویه * آنکارا (Ctrl+F5) * کلیر 114 روزه (8 May)** منتظر سرا **
(2013-03-21 ساعت 02:59)ikamaly نوشته:  دکتر kasrafo صمیمانه ترین تبریکاتم رو نثارتان میکنم. همواره موفق باشید.
یک سوال داشتم، شما فقط1بار آبدیت شدید؟ واین آبدیت شدن چند روز بعد از مصاحبه بوده؟اآیا اون سایت برای ابوظبی هم آبدیت میشه؟
ikamaly جان, ممنون از لطفت,
سایت ceac واسه ابوظبی هم آپدیت میشه, از روز اول مصاحبه تا هشت روز بعدش 3 بار آپدیت شد, دیگه تکون نخورد تا یک روز قبل از اعلام کلیرنس, یعنی کلا 4 بار آپدیت شد. هیچ تلفن یا ایمیلی هم نزدم.
2013AS3xxx- ابوظبی
دوستان بالاخره ویزای ما هم پیک اپ شد و ثبت نام درCSC برای من نیازی نبود و دستی تحویل دادن.وفکر کنم شامل کسانی که قبل از فبریه رفتن مصاحبه نمیشه.امیدوارم تمامی برو بچ 2013 کلیر شن و ویزاشون رو بگیرن.
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
(2013-03-21 ساعت 09:28)kasrafo نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 02:59)ikamaly نوشته:  دکتر kasrafo صمیمانه ترین تبریکاتم رو نثارتان میکنم. همواره موفق باشید.
سایت ceac واسه ابوظبی هم آپدیت میشه, از روز اول مصاحبه تا هشت روز بعدش 3 بار آپدیت شد, دیگه تکون نخورد تا یک روز قبل از اعلام کلیرنس, یعنی کلا 4 بار آپدیت شد. هیچ تلفن یا ایمیلی هم نزدم.

ضمن تبریک خدمت جنابعالی
آیا برگه شما آبی بود یا سفید ؟
ما هم 14 فوریه مصاحبه داشتیم ابوظبی و برگه آبی گرفتیم ...
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: bayat_r ، soruosh ، mori ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-21 ساعت 12:00)مرآت74 نوشته:  
(2013-03-21 ساعت 09:28)kasrafo نوشته:  

ضمن تبریک خدمت جنابعالی
آیا برگه شما آبی بود یا سفید ؟
ما هم 14 فوریه مصاحبه داشتیم ابوظبی و برگه آبی گرفتیم ...
ممنون مرآت جان
برگ آبی، مصاحبه ما 10 فوریه بود
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: ASALI ، bmojtaba ، Soap McTavish ، bayat_r ، rezagh ، mori ، گل نهال ، ikamaly ، iman83 ، nina22 ، babak_1363 ، مرآت74 ، Tomas
خبر رسید که با حول و اراده سفارت و با تلاش شبانه روزی برادران کلیرکننده در ساعات پایانی روز گذشته یک باب کلیرنس در نهاد مربوط به آنکارا اعلام گردیده است. همینجا بر خود واجب دانستم کمال تشکر و قدردانی را از همت اینان! بنمایم.
یک منتظر سرایی اوکی!
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی
من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
سلام من اگه بخوام باهاشون تماس بگیرم باید چه ساعتی زنگ بزنم ؟ و وقتی زنگ میزنم باید چه دکمه هایی رو فشار بدم ؟ و ایا میتونم فارسی صحبت کنم ؟
کیس نامبر :2013AS39XX..کنسولگری : انکارا. .کارنت شدن : ژانویه.مدرک : پیش دانشگاهی.تعداد افراد کیس : 1نفر.تاریخ مصاحبه : هفته اول فوریه.نتیجه:کلیرنس
تشکر کنندگان:
(2013-03-21 ساعت 14:50)Szsanazsz نوشته:  خبر رسید که با حول و اراده سفارت و با تلاش شبانه روزی برادران کلیرکننده در ساعات پایانی روز گذشته یک باب کلیرنس در نهاد مربوط به آنکارا اعلام گردیده است. همینجا بر خود واجب دانستم کمال تشکر و قدردانی را از همت اینان! بنمایم.
یک منتظر سرایی اوکی!

اره والا ولی این انتظار هم خلاف شرع هم خلاف عرف هم خلاف اخلاق..این کار کاره درستی نیست بنده فعلا نصیحت می کنمCoolCool
کیس نامبر : **15 2013AS / افراد کیس : 1 نفر / رویت قبولی : 2 می / تاریخ مصاحبه :23 ژانویه/ وضعیت:کلیرنس
تشکر کنندگان: Szsanazsz ، f1f ، ali2316 ، s.s.h ، raham ، bayat_r ، afshin-b ، گل نهال ، afs ، feyzgostar ، myou ، ikamaly ، مرآت74 ، Tomas ، kasrafo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان