کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید
رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن
روزهایت رنگارنگ
سال نو مبارک . . .

[عکس: eyde-nouroz.jpg]
آغاز سال نو ونوروز فرخنده بر تمام دوستان مهاجر سرايي بويژه دوستاني كه منتظر كلير شدن هستند وبخصوص پيشكسوتان بالاي صد روز مبارك باد ودر آستان تحويل سال نو دعاي همه ما بعد ازسلامتي بهروزي دلي شاد وخرم تعجيل در كلير شدن همه ما باشد آمين يا رب العالمين. ًً

كيس 2013As37xx قبولي ده مي مصاحبه آخر فوريه برگ صورتي دونفر
سال نو بر همه دوستان مبارک باشد.از خدای بزرگ میخواهم تمام بالای 100روز همین امروز کلیر کنه ومدت صبر بقیه را کوتاه نماید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
من به نوبه خودم به همه دوستای مهاجرسرا عید و تبریک میگم و می خوام همین جا از همه مدیرای این سایت به خاطره اینکه این سایت و طراحی کردن و در اختیار ما گذاشتن تشکر کنم چون اگه شما نبودین معلوم نبود کارای همه ما به کجا میرسید. همه ما چه کسایی که یه ضرب شدن و چه کسایی که کلیر شدن مدیون شما آدمای مهربون هستیم .
براتون آرزوی بهتریتها رو دارم و امیدوارم همتون به خواسته های زندگیتون برسید.
آمین
دوستتون دارم
کیس: 44xx
سلام خدمت تموم بر و بچ ماه مهاجر سرا سال 92 را به همتون تبریک میگم خصوصا همدوره ای ها و دوستان عزیزم مانترا-سوگولی-شارمین66-رام12000 و یلدا و roeentanو احیانا اونایی که اسمشون از قلم افتاده
از صمیم قلب براتون آرزوی شادی و سلامتی میکنم امیدوارم هر آرزویی دارید و هرچی که میخواید تو سال جدید بهش برسید مخصوصا اونایی که منتظر جواب کلیرنس هستند.
سلام دوستان گل
سال نو به همه مبارک امیدوارم همگی سالی پر از شادی داشته باشید .
امیدوارم همگی زود کلیر شن
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
سال نو بر همه مبارک!

امیدوارم سال دیگه عید وقتی تو بلاد کفر یاد این انتظار می افتید بگید یادش بخیر! و واسه ما هم آرزو کنید که قبول بشیم Big Grin
Case Number :201XASxxx  
تاریخ رویت قبولی : Big Grin
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا :یک ضرب (ان شاءالله)
مقصد: سان خوزه (ان شاءالله)
تشکر کنندگان: bmojtaba ، babak_1363 ، linuxer ، valencia ، feyzgostar ، Soap McTavish ، nirvana_kobin ، lot2013 ، fereydoooon ، Tomas
سلام دوستان
سال نو رو به همه عزیزان تبریک عرض می کنم و امیدوارم امشب صدای هورای خیلی از شما سروران را بشنوم.
کیس: 2013AS4##
اتعداد: 2 نفر
ارسال مدارک: 15 جولای
کارنتی: آگوست
سفارت : آنکارا
نامه دوم: 20 نوامبر
مصاحبه: 23 ژانویه
آخرین آپدیت CEAC : می 21
هر چی خوبه بهترینش آسمونها با زمینش غم دنیا کمترینش از خوشیها بهترینش زندگی صدآفرینش همه تقدیم شما باد.

دوستای گلم نوروزتان مبارک .به امید پیروزی و کلیر شدن همه منتظران
Ca no:2013AS20xx ، ارسال مدارک 20 july زمان مصاحبه:23 januaryکنسولگری: آنکارا ,کلیرنس 2013/05/08

بزرگترین شجاعت,صبر است
تشکر کنندگان: mrbonbon ، kasrafo ، noura ، r_ent ، Soap McTavish ، احمد رضا آبدار ، nika ، lot2013 ، sorena ، lilac ، bayat_r ، ali2316 ، ikamaly ، fereydoooon ، raham ، Tomas
دوستان کیس من تو اون سایت کذایی دیروز 1بار اپدیت شد امروزم دوباره بازم خدا روشکر اپدیت شد به فال نیک میگیرم این موضوع رو اینشالا خیره....
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

وای خدا باورم نمیشه

یک ساعت بعد از سال تحویل

هوووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ما کلیر شدیم

ای خدا ممنون عجب عیدیی دادی
وای بچه ها باورم نمیشه

بقیه هم چک کنن
2013AS3xxx- ابوظبی
سلام دوستان شماره منم امروز آپدیت شد
[font=Impact][font=Verdana]
سال نو همگی مبارک باشه به امید سالی بهتر از سالهای گذشته برای همگی شما دوستان
[/font][/font]
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
دوستان انکارا اپدیت شد.....

یکی بگه چند نفر امروز اپدیت شدن
شماره کیس: 2013AS2xx،کنسولگری: آنکارا،تاریخ کارنت شدن:13 August،تاریخ دریافت نامه دوم: 20 September،تاریخ مصاحبه :nov-w3 ،تاریخ کلیر: 26march ، تاریخ دریافت ویزا: 4April، مقصد:LA

کلیر شده از آنکارا:

2013AS1459
(2013-03-20 ساعت 11:48)samanbanafsheh نوشته:  سلام به همه دوستان منتظر سال نو همه مبارک سال بی اتنظاری داشته باشید من یک سوال داشتم توی سایت cace من دوبار آپدیت شدم چه اتفاقی میفته بعدش؟

اتفاق خاصي رو نميشه اينجوري پيش بيني كرد، ولي معنيش اينه كه به كيس شما سر زدن و شايد دارن روش كار ميكنن.اگر به تازگي مصاحبه داشتين طبيعيه كه زود به زود اپديت شين و به مرور اين اپديت شدن ها زمان بيشتري ميبره.
اگر هم در يك روز تعداد كيس هاي زيادي اپديت شن، يعني قراره اتفاقات خوبي بيفته و احتمالا ليست كليرنس اعلام ميشه.
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان