کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
سایت ceac امروز برای من آپدیت شده و برای تاریخ امروز نوشته ready میدونید یعنی چی؟
وقتی روی readyکلیک می کنم پیام زیر میاد

Your case is ready for your interview when scheduled at the U.S. Consular section. If you have already scheduled an appointment for an interview, please prepare your documents as directed in your appointment letter and appear at the consulate on the appointed date and time. Otherwise, please wait until you have been notified of your interview appointment. Additional information about how Immigrant Visa interview appointments are scheduled can be found at: http://travel.state.gov/visa/immigrants/..._3731.html
کسی میدونه این یعنی چی؟
یعنی دوباره باید مصاحبه برم؟
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: مرآت74 ، Tomas
(2013-03-22 ساعت 16:20)habibi نوشته:  دوستان تاحالا چهار تا ایمیل به سفارت ایروان فرستادم اما جوابی نمیدهند ایمیل سفارت مگر لینک زیر نیست؟؟؟؟؟؟
IranIVYerevan@state.gov.
سلام خیلی نگران نباشید منم 5تا ایمیل زدم تا جوابم دادن فقط شما سابجکت ایمیلتون رو کیس نامبرتون بزارید و به همون آدرسی که خودتون نوشتید بفرستید اینجوری بهتره بعدشم صبرحتما جواب میدن Wink
تشکر کنندگان: habibi ، s.s.h ، ali2316 ، گل نهال ، مرآت74 ، Tomas
سلام تاریخ مدیکالم 8 نوامبر بوده و اکنون 134 روز می گذرد و در این مدت 5 بار ایمیل زدم و آنها بر اساس ایمیل ها مرا 5 بار آپدیت نمودند و هیچوقت بدون ایمیل ارسالی آپدیت نشدم خیلی نگران هستم چکار کنم
تشکر کنندگان: afshin-b ، lot2013 ، iman83 ، raham ، گل نهال ، رجبعلی ، Tomas
(2013-03-22 ساعت 19:31)fatemeh honari نوشته:  سلام تاریخ مدیکالم 8 نوامبر بوده و اکنون 134 روز می گذرد و در این مدت 5 بار ایمیل زدم و آنها بر اساس ایمیل ها مرا 5 بار آپدیت نمودند و هیچوقت بدون ایمیل ارسالی آپدیت نشدم خیلی نگران هستم چکار کنم

منم تا ایمیل نمیزدم اپدیت نمیشدم ولی کلیر شدم و ویزامم رو گرفتم پس اصلا جای نگرانی نیست دوست عزیز.لطفا بگین کدوم سفارت مصاحبه شدین
شماره کیس: 2013AS2xxx مصاحبه:dec(ابوظبی) دریافت ویزا:13 مارچ مقصد:LA
اموزش زبان با استفاده از Goenglish
تشکر کنندگان: ali.rajabi12 ، AFSHIN-PIC ، s.s.h ، f1f ، kasrafo ، lot2013 ، ali2316 ، raham ، گل نهال ، Saeedv13 ، linuxer ، مرآت74 ، rezagh ، Tomas ، nina22 ، Gerdoo
(2013-03-22 ساعت 19:31)fatemeh honari نوشته:  سلام تاریخ مدیکالم 8 نوامبر بوده و اکنون 134 روز می گذرد و در این مدت 5 بار ایمیل زدم و آنها بر اساس ایمیل ها مرا 5 بار آپدیت نمودند و هیچوقت بدون ایمیل ارسالی آپدیت نشدم خیلی نگران هستم چکار کنم

(2013-03-22 ساعت 19:36)hassan1358arab نوشته:  

منم تا ایمیل نمیزدم اپدیت نمیشدم ولی کلیر شدم و ویزامم رو گرفتم پس اصلا جای نگرانی نیست دوست عزیز.لطفا بگین کدوم سفارت مصاحبه شدین

منم همین شرایط رو دارم سفارت آنکارا
€€€ღ 2013AS1 آنکارا 1نفر ღ مصاحبه :وسط ژانویهღ کلیرنس: 17 JULY مقصد:NYC
تشکر کنندگان: kasrafo ، lot2013 ، raham ، Tomas ، nina22
(2013-03-22 ساعت 19:36)ali.rajabi12 نوشته:  

(2013-03-22 ساعت 19:36)hassan1358arab نوشته:  

منم همین شرایط رو دارم سفارت آنکارا
سلام دوستان عزیزم. شرایط من هم دقیقاً مثل شماست. ولی در جواب آخرین ایمیل من که چهار روز پیش بود نوشتن از کیس شما یک نفر نهایی شده و دو نفر دیگر در مراحل نهایی کلیرنس هستند. نوشته بود as soon as اعلام میکنیم. بنظر من این تأخیرها از طرف سفارت آنکاراست. امیدوارم هفتۀ بعد همۀ قدیمی ها نهایی بشن.
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: kasrafo ، lot2013 ، ali2316 ، mrbonbon ، raham ، ali.rajabi12 ، گل نهال ، مرآت74 ، Tomas ، nina22 ، Gerdoo
(2013-03-22 ساعت 10:08)مرآت74 نوشته:  خبر آمد خبری در راه است
ما هم بعد از این که هفته اول ( بعد از مصاحبه ) سه بار آپدیت شدیم از 19 فوریه تا دیروز که مجدد آپدیت شدیم خبری نبود . اگر روال ابوظبی یکسان باشه احتمالا امروز کلیر می شیم . به امید کلیر تمام عزیزان
مرآت جان
چی شد؟
منتظریم
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: mori ، Tomas
دوستان جمعه هم تموم شد. آنکارا این هفته فقط یک نفرو اعلام کرد؟
شماره کیس: 2013ASXXX , تاریخ رویت قبولی:2می 2012,کنسولگری:آنکارا, مصاحبه: نوامبر 2012 , دریافت کلیرنس:17می2013 ,دریافت ویزا: 6 جون , تعداد نفرات: 3
تشکر کنندگان: habibi ، گل نهال ، armin1 ، lot2013 ، ali2316 ، raham ، مرآت74 ، Tomas
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سال نوی همه شما دوستای عزییییییییییییییزم مبارک باشه. امیدوارم بهترین لحظه ها رو تو سال جدید تجربه کنین و زندگی رو به معنای واقعی زندگی کنین .
سال 92 بی شک متفاوت ترین سال زندگیمون تا حالاس که صمیمانه آرزو میکنم که این همه تفاوت با یک دنبا حادثه غیر منتظره خوب مزین باشه...
شاد زی، مهر افزون Smile
همیشه باشید، شاد باشید، عاشق باشید و تا همیشه خدا امیدوار ...
کنسولگری: ایروان - مصاحبه:هفته دوم دسامبر - دریافت ویزا: هفته آخر ژانویه-مقصد فعلی:هیوستون :Big Grin، لیست لوازم ضروری و سایت های مفید برای مهاجرت، سفرنامه آمریکا
سفارت آنكارا.....رفتن گل بچينن
سفارت آنكارا...رفتن گلاب بيارن
سفارت آنكارا يه يك ماهيه كه فقط واسه اظهار وجود هفته اي يه كيس اعلام ميكنن كه بدونيد كه هنوز بعله نگفتن، ايشالا يه بعله بلند بگن و ٤٠-٥٠ شماره اعلام بشه... شولو لو لو شولولولوBig GrinBig Grin
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
سلام دوستان عزیز، من یک سوال داشتم، می‌خواستم بدونم وقتی‌ والدین من کلیر شدن،من می‌تونم برم ترکیه و پاسپورت هاشونو ببرم و ویزاها شونو بگیرم، اگر می‌تونم چه مدرکی احتیاج هست برای این کار؟ سپاسگزارم
Category : F2B‎
Receipt ‎Number : WAC1790XXXXXX‎
Priority ‎Date :2016 Nov
Approve ‎Date:June 2020
Welcome Letter Date :?‎
Case number:ABD 2020.........
Interview ‎Date : Coming Soon
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-23 ساعت 02:22)natasha نوشته:  سلام دوستان عزیز، من یک سوال داشتم، می‌خواستم بدونم وقتی‌ والدین من کلیر شدن،من می‌تونم برم ترکیه و پاسپورت هاشونو ببرم و ویزاها شونو بگیرم، اگر می‌تونم چه مدرکی احتیاج هست برای این کار؟ سپاسگزارم

اگه شما خودتون جزو اعضای کیس نباشید متاسفانه ممکن نیست.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ASALI ، armin1 ، rouzbehdarvishi ، natasha ، Tomas ، nina22 ، soruosh ، Gerdoo ، AFSHIN-PIC
بچه ها بوده که به زن و بچه کلیرنس نخورده باشه و فقط به شوهر کلیرنسی بدهند . یا وقتی مرد کلیرنس بشه به همه اعضای خانواده کلیرنسی می دهند
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: Tomas
(2013-03-23 ساعت 03:37)mrr777 نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 02:22)natasha نوشته:  سلام دوستان عزیز، من یک سوال داشتم، می‌خواستم بدونم وقتی‌ والدین من کلیر شدن،من می‌تونم برم ترکیه و پاسپورت هاشونو ببرم و ویزاها شونو بگیرم، اگر می‌تونم چه مدرکی احتیاج هست برای این کار؟ سپاسگزارم

اگه شما خودتون جزو اعضای کیس نباشید متاسفانه ممکن نیست.

افسری که با من مصاحبه می کرد گفت میتونید به یک فرد مورد اعتماد وکالت بدید بیاد پاسهاتو نو بیاره و ویزا بگیره. ولی نمیدونم پست قبول کنه یا نه
شماره کیس : 2013AS00036XX کنسولگری: ANK مصاحبه : W1 /FEB دریافت صورتی کلیر: 26 March دریافت ویزا: 29MARCH
تشکر کنندگان: nirvana_kobin ، احمد رضا آبدار ، natasha ، Tomas ، soruosh
(2013-03-22 ساعت 20:41)kasrafo نوشته:  
(2013-03-22 ساعت 10:08)مرآت74 نوشته:  خبر آمد خبری در راه است
ما هم بعد از این که هفته اول ( بعد از مصاحبه ) سه بار آپدیت شدیم از 19 فوریه تا دیروز که مجدد آپدیت شدیم خبری نبود . اگر روال ابوظبی یکسان باشه احتمالا امروز کلیر می شیم . به امید کلیر تمام عزیزان
مرآت جان
چی شد؟
منتظریم

جان دلم
خبرش در مورد کلیر نبوده خبر تبریک سال جدید بوده Wink
از این که دوستانی مثل شما لطف دارند و
پیگیری می کنند متشکرم
فعلا غیر از آپدیت دو روز پیش خبر جدیدی نیست .
قول میدم خبری بشه قبل از همه در سایت اعلام کنم .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: feyzgostar ، kasrafo ، احمد رضا آبدار ، mori ، ikamaly ، Tomas ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان