کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
من نمیفهمم کلیر شدم یا نه!!!
توی سایت CEAC واسه خانومم رو زده Ready که فکر میکنم واسه مصاحبه ready شده
واسه خودممم که برنده اصلی هستم update شده ولی Administrative Processing نوشته...
ولی توی خود سایت ابوظبی اینو نوشته:
Dear ---------,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
.
[/align]
سفر اول به NYC : ١٢ مي ٢٠١٣
سفر دوم به NYC: ٢٣ دسامبر ٢٠١٣
تشکر کنندگان: مرآت74 ، s.s.h ، kasrafo ، ikamaly ، sayeh_m ، rezagh ، mrr777 ، ali2316 ، Tomas ، iman63ir ، امیر مهاجر ، hassan1358arab
(2013-03-24 ساعت 14:05)mori نوشته:  سلام
من نمیفهمم کلیر شدم یا نه!!!
توی سایت CEAC واسه خانومم رو زده Ready که فکر میکنم واسه مصاحبه ready شده
واسه خودممم که برنده اصلی هستم update شده ولی Administrative Processing نوشته...
ولی توی خود سایت ابوظبی اینو نوشته:
Dear ---------,

We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You or another trusted person may bring your passports to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).

The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.

Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.

Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Click here for information about visa availability for your visa category
.
[/align]

دوست خوبم تبریک بسیار.. کلیر شدید. اینطور که معلومه خانواده ات کلیر شده ولی مطمئن شو که خودت هم کلیر شدی
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: mori ، kasrafo ، الهه سابق ، lot2013 ، ikamaly ، مرآت74 ، rezagh ، ali2316 ، Tomas ، golia
ممنون عزیز دل... چجوری مطمئن شم؟ و اینکه کجا میزنه که تا کی وقت دارم برم ویزا رو بگیرم؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، مرآت74 ، Tomas ، hassan1358arab ، golia
(2013-03-24 ساعت 14:27)mori نوشته:  ممنون عزیز دل... چجوری مطمئن شم؟ و اینکه کجا میزنه که تا کی وقت دارم برم ویزا رو بگیرم؟

یه ایمیل بزن و بپرس.
این سایت CEAC گاهی دچار اشکالات فنی میشه ولی اینکه تو سایت ابوظبی براتون نوشته شده که ویزاتون برای صدور آماده است و ... اطمینان بیشتری است. قبلا هم شده که هنوز در سایت اعلام نشده ولی دوستان با ایمیل از کلیر شدنشون باخبر شدند. شما هم به احتمال بسیار زیاد کلیر شدید.Smile
2013AS15xx (یک نفر)/مصاحبه:آخر نوامبر،ایروان/کلیرنس: 21 روزه/دالاس، سفرنامه

تشکر کنندگان: mori ، kasrafo ، الهه سابق ، lot2013 ، ikamaly ، مرآت74 ، ali2316 ، Tomas
دوستان خوبم به خصوص آقامرتضی عزیز

هوووووووووو وووووووووووووووورا

ما هم کلیر شدیم
منتظر کلیر شدن همه دوستان می مانیم . به امید موفقیت همه شما عزیزان
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
(2013-03-24 ساعت 14:56)mohajer13 نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 14:27)mori نوشته:  ممنون عزیز دل... چجوری مطمئن شم؟ و اینکه کجا میزنه که تا کی وقت دارم برم ویزا رو بگیرم؟

یه ایمیل بزن و بپرس.
این سایت CEAC گاهی دچار اشکالات فنی میشه ولی اینکه تو سایت ابوظبی براتون نوشته شده که ویزاتون برای صدور آماده است و ... اطمینان بیشتری است. قبلا هم شده که هنوز در سایت اعلام نشده ولی دوستان با ایمیل از کلیر شدنشون باخبر شدند. شما هم به احتمال بسیار زیاد کلیر شدید.Smile

معذرت میخوام که انقدر سوال میپرسم.
به KCC ایمیل بزنم یا سفارت... خودم فکر میکنم به KCC. درسته؟
تشکر کنندگان: bayat_r ، kasrafo ، ikamaly ، bmojtaba ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 15:07)mori نوشته:  

یه ایمیل بزن و بپرس.

آقا مرتضی عزیز نگران نباش برای همسر و فرزند من علاوره بر آپدیت ready زده و برای من Administrative Processing کلیر شدیم و باید بریم سفارت برای دریافت ویزا . فقط در متنی که شما اون رو کپی کردی نوشته تا آخر این ماه بریم یا نریم بهتره ؟
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
تشکر کنندگان: mori ، kasrafo ، ikamaly ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 15:39)مرآت74 نوشته:  آقا مرتضی عزیز نگران نباش برای همسر و فرزند من علاوره بر آپدیت ready زده و برای من Administrative Processing کلیر شدیم و باید بریم سفارت برای دریافت ویزا . فقط در متنی که شما اون رو کپی کردی نوشته تا آخر این ماه بریم یا نریم بهتره ؟
طبیعیه پس :دی راستش منم نمیدونم... یادمه بچه ها میگفتن یه جایی میزنه که تا چه تاریخی فرصت هست که برن و بگیرن... فکر نمیکنم دیر بشه اگه بعد از تعطیلات بریم... فکر میکنم میگه اگه این ماه بیاید، ممکنه حاضر نباشه... نمیدونم
تشکر کنندگان: گل نهال ، ikamaly ، مرآت74 ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 15:53)mori نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 15:39)مرآت74 نوشته:  
(2013-03-24 ساعت 15:07)mori نوشته:  

یه ایمیل بزن و بپرس.

آقا مرتضی عزیز نگران نباش برای همسر و فرزند من علاوره بر آپدیت ready زده و برای من Administrative Processing کلیر شدیم و باید بریم سفارت برای دریافت ویزا . فقط در متنی که شما اون رو کپی کردی نوشته تا آخر این ماه بریم یا نریم بهتره ؟
طبیعیه پس :دی راستش منم نمیدونم... یادمه بچه ها میگفتن یه جایی میزنه که تا چه تاریخی فرصت هست که برن و بگیرن... فکر نمیکنم دیر بشه اگه بعد از تعطیلات بریم...
ظاهرا سه ماه وقت داره. ولی خب هر چی زودتر بهتر
2013AS3xxx- ابوظبی
تشکر کنندگان: mori ، ikamaly ، Soap McTavish ، مرآت74 ، rezagh ، Tomas
من يه چيزيو نميفهمم..
وقتي ايروان و ابوظبي طبق روال معمول دارن كار ميكنن و كليرنس اعلام ميكنن و يعني پروسه كليرنس داره روال عادي خودشو طي ميكنه..، پس چرا آنكارا بازي در مياره و هفته اي يك نفر اعلام ميكنه؟؟! اصلا مگه كليرنس ربطي به سفارت داره؟!
مگه بررسي ها جاي ديگه ( ا. م. ر. ي. ك. ا) انجام نميشه؟
پس چرا فقط صف كيس هاي انكارا اينقدر طولاني شده؟
يعني ممكنه ماها كلير شده باشيم، و فقط به خاطر كم كاري يا به هر حال هر مشكلي تو سفارت انكارا اعلام نشده باشيم؟!
جايي هست بشه پيگيري كرد؟
من خودم همين سوالو به صورت ايميل از انكارا پرسيدم، ولي اونا فقط زحمت كشيدن و يكي از اون ايميل هاي فوروارديشونو برام فرستادن!
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
تشکر کنندگان: گل نهال ، shivarahbari ، مرآت74 ، ali2316 ، Gerdoo ، Tomas
(2013-03-24 ساعت 15:07)mori نوشته:  معذرت میخوام که انقدر سوال میپرسم.

به سفارت
البته از این سایت :

2013AS000035XX Post :Abu Dhabi, Interview Date : February 2013
سفرنامه
تشکر کنندگان: kasrafo ، s.s.h ، mori ، soruosh ، احمد رضا آبدار ، rezagh ، Tomas

بهتون تبریک میگم mori جان

حالا منظورشون از این هول کردن مردم چیه؟؟
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: kasrafo ، گل نهال ، mori ، احمد رضا آبدار ، Tomas ، soruosh

سلام mori جان مبارک باشه. به سلامتی از این تاپیک اسباب کشی کردید. امیدوارم بعدشما هم مرآت زودتر کلیرشن تا نوبت ما بشه!Big Grin
البته امیدوار م بچه های آنکارا روهم زودتر ازانتظار دربیارن!Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-03-24 ساعت 16:46)ikamaly نوشته:  

سلام mori جان مبارک باشه. به سلامتی از این تاپیک اسباب کشی کردید. امیدوارم بعدشما هم مرآت زودتر کلیرشن تا نوبت ما بشه!Big Grin
البته امیدوار م بچه های آنکارا روهم زودتر ازانتظار دربیارن!Wink
سلام ikamaly عزیز... ممنون بابت تبریک... مرآت عزیز هم کلیر شدن... بالاتر نوشته بودن... زیاد طول نمیکشه، چند روز دیگه هم نوبت شماست دوست من...
(2013-03-23 ساعت 23:30)hassan1358arab نوشته:  
(2013-03-23 ساعت 22:52)sla59 نوشته:  سلام دوستان
الان بیش از 90 روز از مصاحبه ما میگذره و هیچ اثری از کلیرنس نیست. به نظر شما چطور میشه پیگیری کرد و خبری از روند پرونده گرفت؟ البته ایمیل هم زدم ولی پاسخی دریافت نکردم)):

باید صبور باشی یه سری به منتظر سرا بزنی متوجه میشی.کدوم سفارت مصاحبه شدی؟

ایروان مصاحبه شدم.نمیدونم که ممکنه جواب منفی باشه؟ و اگر منفی بود از کجا میفههمیم
تشکر کنندگان: kasrafo ، احمد رضا آبدار ، مرآت74 ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان