2012-12-11 ساعت 21:34
(2012-12-11 ساعت 21:13)AsemanAbee نوشته:(2012-12-11 ساعت 20:34)peyman1355 نوشته: درود بر دوستان گرامي
سالهاي گذشته سايت سفارت در آنكارا هر چند وقت به چند وقت آپديت مي شد و كيس نامبرهاي جديدتر كلير شده رو معمولا بعد از چند روز اعلام مي كردند؟ آيا اينكار روال يا قاعده خاصي داره؟ براي مثال هر 5 روز يكبار و هر بار 14 كيس نامبر رو كلير اعلام ميكنند؟ چون امسال در اولين سري، 14 كيس نامبر رو كلير اعلام كردند و اون هم بعد از 11 روز سايت مربوطه آپديت شد.
دوستان با تجربه و پيشكسوت مون بزرگواري كنند و بي زحمت پاسخ بدهند، با سپاس فراوان
ﺍﻗﺎ ﭘﯿﻤﺎﻥ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺧﯿﻠﯽ ﻋﺠﻠﻪ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻓﺘﻦ ...؟!.... ﻣﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺣﺘﯽ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺭﻭ ﭼﮏ ﻧﮑﺮﺩﻡ ﻭ ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺑﯽ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻓﻌﻼ ﺑﺎﯾﮕﺎﻧﯽ ﮐﺮﺩﻡ .... ﺑﻨﻈﺮ ﺩﻻﺭ ﻫﺎ ﺗﻮ ﺟﯿﺒﺘﻮﻥ ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﻣﯿﮑﻨﻪ ....! ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭﻡ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﮐﻠﯿﺮ ﺷﺪﻥ ﻫﻤﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﻫﻮﺭﺍ ﺑﮑﺸﯿﻢ ....
نه عزيز دلم دلارها توي جيبم سنگيني نميكنه! خدا از زبونت بشنوه و اين همه دلار به من و شما و ساير عزيزان بده كه ندونيم چطوري خرجش كنيم
بله عجله دارم عزيزم چون قبلا هم عرض كردم، هر كسي به نوبه خودش، شرايط خاصي توي زندگيش داره و مطابق اونها برنامه ريزي ميكنه، مسلما كسي مثل من كه سرپرستي 3 تا خانواده رو به عهده داره با يك جوان با خانواده اي مرفه كه تازه درسشو تمام كرده و ميخواد بره اون طرف، خيلي شرايطش متفاوته و اصلا هيچ عجله يا برنامه ريزي خيلي خاصي نداره، اگر هم من ميخوام حدود زمان كلير شدنم رو بدونم، صرفا به اين خاطره كه بتونم از پس مسئوليت سنگيني كه الان به دوش دارم بر بيام و توي حداقل زمان بسيار كوتاهي كه دارم، به همه كارهاي نا تمام و انباشته شده ام قبل از رفتن برسم.
براي شما و همينطور همه دوستانمون در اينجا، آرزوي بهترين و شاد ترين لحظه ها رو دارم
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May