موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-29 ساعت 23:35)sce نوشته: (2013-06-29 ساعت 20:38)کاوه شیز نوشته: (2013-06-28 ساعت 12:41)shimoda نوشته: به سلامتی گرین کارت من هم اومد ولی برای همسرم هنوز نیومده
ما هنوز هیچ ولکام لتری نداشتیم و نمی دونستم که چطور می تونم وضعیت گرین کارت رو از سایت USCIS چک کنم
اما امروز فهمیدم که شماره ای که برای ترکینگ گرین کارت هست همون شماره ای هست که زمان پرداخت 165 دلار به عنوان Receipt ID می ده
و برای ما با IOE شروع می شد
(2013-06-29 ساعت 19:25)sce نوشته: سلام دوستان.
بالاخره یکی از بستگان زحمت کشیدن و این 165$ رو واسه ما پرداخت کردن.بعد از پرداخت،پروفایل ما در USCIS آپدیت شد و یه Receipt ID واسه ما ایجاد شده که با IOE شروع میشه و در بالای صفحه پروفایل ما هم در قسمت SELECT CASE TO VIEW STATUS دوباره همین شماره هاست که در انتهاش در پرانتز روبروش نوشته : I-551
ضمنا در قسمت CASE SUMMARY توبخش Request Type نوشته USCIS Immigrant Fee
می خواستم بدونم با این مشخصات،آیا پرداخت ما درست بوده.ضمنا تمام کارای ساختن و تکمیل اکانت رو خودم انجام دادم و ایشون فقط زحمت پرداخت رو متقبل شد.(البته اصلش همینه).
در ضمن ایمیلی بعد از پرداخت از USCIS واسه من اومده که میگه می تونی وضعیت گرین کارتو پیگیری کنه.ولی اونجا یه Receipt number می خواد که فکر کنم با ولکام لتر میاد.پس قاعدتا نمی شه با این Receipt ID اونرو پیگیری کرد.چون اصلا با این فرمت نیست.
ممنون میشم کسی راهنمایی کنه.
موفق باشین.
سلام.
فکر می کنم Receipt ID با Receipt number فرق داره و با Receipt ID نمی شه گرین کارت رو از سایت پیگیری کرد.
دوستان نظری ندارن ؟
این دوتا با هم فرقی ندارند
اما یه مقدار طول می کشه تا پروسه اش شروع بشه
(2013-06-30 ساعت 10:18)mechanicalengineer نوشته: دوستان بنظرتون بهتره آدم برای 1 ماهه اول 5000 دلار ببره و بعد اینکه سوشیال گرفت و حساب بانکی بگه براش از ایران حواله کنند و دیگه اینهمه پولو با خودش نکشه اینورواونور یا کل پولو با خودت ببری ؟
کسانی که اونجا هستند بنظرشون کدوم منطقی تره
توی اولین روز کاری بعد از ورود می تونید حساب باز کنید و به سوشال نیازی نداره
فکر نمی کنم بیشتر از یکی دو روز طول بکشه
به نظرم منطقی تر اینه که پول رو با خودتون ببرید
(2013-06-30 ساعت 12:08)jahanshahloo نوشته: دوستان بعدگذشت ١٦ روز ولكام لترنيومده چيكاربايدكرد؟؟
هنوز زوده برای اینکه کاری بکنید
برای ما اصلا ولکام لتر نیومد و فقط گرین کارت اومد
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
قسمت دوم سفرنامه به یو اس:
بعد از وارد شدن به فرودگاه دالاس از اونجایی که قرار بود به منزل یکی از اقوام در مریلند بریم ایشون برای استقبال ما اومده بودند که بنده خدا یه 2 ساعتی معطل شدند.با استقبال گرم به سمت خروجی رفتیم و وارد دنیای آمریکا شدیم امیدارم زود زود قسمت همه بشه......مریلند یه چیزی تقریبا شبیه شمال ما ولی 10 برابر سبز تر و خنک تره ...از بزرگراه به سمت خونه حرکت کردیم یه 10 دقیقه با ماشین تو راه بودیم..اون روزی که مارسیدیم تولد یکی از پسراشون بود که با ورود ما به خونه با یه عالمه آمریکایی مواجه شدیم حالا فکرشو بکنید که خستگی یه طرف یه ذره هم هنگیم هنوز نمیدونیم با اینا چیکار کنیم بله حالا یکی یکی ما رو به آغوش میکشند ولی جدی خیلی مهربونند....بعد چمدونارو به سوییتی که در طبقه ی پایین بود گذاشتیم و اومدیم تا تو جشن با اونا باشیم....این چند روز که ما اینجا هستیم واقعا از ما به گرمی استقلال کردند و تمام کارامون به زحمت اینا افتاده .اینجا که بدون ماشین تقریبا خیلی سخته ....ما 2 روز استراحت کردیم و 27 به اداره سوشیال رفتیم که ادرس رو که نزدیکترین محل به اینجا است از تو اینترنت پیدا کردم....تو اداره یه فرم بود که هر کدوم یکی پر کردیم و از دستگاه نوبت گرفتیم بعد از اینکه نوبتمون شد فرم وپاسارو بهشون دادیم و خودش بدون اینکه ما چیزی بگیم تو سیستم زد و یه برگه داد گفت 7 تا 10 روز منتظر سوشیال باشید....این مرحله که تموم شد فرداش هم برای انجام کارای پاس سفید به اداره ی پست رفتیم و مدارک رو پست کردیم.....اما هنوز که چند روز از نامه ی ولکام و اینا خبری نیست....یادم رفت بگم اینجا گواهینامه رانندگی از سوشیال هم مهم تره ما اونجا هم رفتیم و دفتر آیین نامه رو گرفتیم تا مطالعه کنیم ولی یه کلاسایی میزارند که اسمش تست الکله و تو این کلاسا که 3 ساعته استاد درس میده بعد همونجا امتحان میگیره که باید قبول شی یه ذره به خاطر ضعیف بودن زبان مشکله امتحان آیین نامه هم کامپیوتریه یعنی توی 30 دقیقه باید سریع به سوالا جواب بدی........
ما اینجا از شرایط کار پیدا کردن که میپرسیم میگن باید اول که سوشیال بیاد بعدم باید مدرک از اینجا بگیری تو زمینه ای که میخوای کار کنی مگر اینکه بخوای تو فروشگاه بار بر باشی یا صندوقدار باشی اینجا باید زبان خوب باشه .....من هر سوالی داشتید تا اونجایی که بتونم کمک میکنم در خدمتم......
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ما برناممون جوریه که قراره 50 روز اینجا بمونیم تا گرین کارت. و سوشیال و تاریخ انگشت نگاری برای پاس سفیدمون بیاد ولی اگه کار پیدا کنیم میمونیم....در مورد پاس سفید طبق گفته ی دوستان با اون میتونیم به مدت 2 سال خارج از خاک امریکا باشیم بدون اینکه ویزا باطل بشه ....من تمام مراحلش رو از تاپیک مربوط به پاس سفید خوندم و یادداشت کردم و از روی همون مراحل رو رفتم :
1:فرم های 131 I و G145 رو پر کردم
2:از ویزا که مهر ورود خورده و صفحه ی اول پاسا کپی گرفتم
3:کپی از بلیطا که تاریخ برگشت داره
4:نفری 2 تا عکس با پشت نویسی
5:گرفتن مانی اردر که خود اداره ی پست داره
شماره کیس :**2013AS000028
تاریخ رویت قبولیmay
کنسولگری:ANKARA
زمان مصاحبه:هفته ی سوم ژانویه. نتيجه: ويزاي يه ضرب
تعداد :2 نفر
ساكن تگزاس در حال حاضر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شما عزی انی که تازه وارد لس آنجلس شدید من یه سوال دارم شما از چه طریقی خونه اجاره می کنید؟ وقتی ه مناطق رو بلد نیستید و لزوما باید برید خونه های مختلف رو از نزدیک ببینید و زمان زیادی هم ندارید شاید ماشین هم ندارید اون وقت چه طوری و از چه روشی خونه اجاره کردید؟
این سایت ها که برای سرچ منزل هست فقط به ادم یه ایدیا از قیمت ها میده نه چیز دیگه. من خودم واقعا موندم که تازه واردین چه طوری خونه اجاره می کنن اگه می تونید راهنمایی کنید ممنونم
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-30 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-30 ساعت 20:57 توسط shimoda.)
(2013-06-30 ساعت 16:05)mechanicalengineer نوشته: (2013-06-30 ساعت 12:47)shimoda نوشته: توی اولین روز کاری بعد از ورود می تونید حساب باز کنید و به سوشال نیازی نداره
فکر نمی کنم بیشتر از یکی دو روز طول بکشه
به نظرم منطقی تر اینه که پول رو با خودتون ببرید
چرا منطقی تر اینه که پولو ببری ؟ مگه انتقال پول چه مشکلی داره وقتی حساب بانکی داری ؟
چون من شنیدم بالای 10 هزار تا یکم اونجا داستان داری و باید هی نشون بدی فرم پر کنی و...
این یه تصمیم شخصی هست به نظر من سخت ترین قسمتش گذروندن پول از فرودگاه ایرانه که اگر نتونستید می تونید پول به همراهانتون بدید و بعد پول رو ترنسفر کنید
چون فرستادن پول هزینه بر هست و سخت تر از پر کردن فرم توی فرودگاه هست
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-30 ساعت 18:56)StarIR نوشته: اگه کسی تو کار املاک هست پیغام بده من یه خونه دو خوابه تو یه محله امن تو لس انجلس بر ای اجاره می گردم سریعا لطفا
www.rent.com
forrent.com
کیس نامبر:2013AS9800/تعداد افراد کیس:2 نفر/مصاحبه: 6 آگوست ، بمبئی ، ویزا : رفتیم لب دریا ، خشک شد
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-30 ساعت 18:16)StarIR نوشته: شما عزی انی که تازه وارد لس آنجلس شدید من یه سوال دارم شما از چه طریقی خونه اجاره می کنید؟ وقتی ه مناطق رو بلد نیستید و لزوما باید برید خونه های مختلف رو از نزدیک ببینید و زمان زیادی هم ندارید شاید ماشین هم ندارید اون وقت چه طوری و از چه روشی خونه اجاره کردید؟
این سایت ها که برای سرچ منزل هست فقط به ادم یه ایدیا از قیمت ها میده نه چیز دیگه. من خودم واقعا موندم که تازه واردین چه طوری خونه اجاره می کنن اگه می تونید راهنمایی کنید ممنونم
دوست عزیز
می تونید برای چند روز اول یه هتل رزرو کنید مثل Extended Stay و بعد برید در نشریات محلی و یا اینترنت خونه ها رو پیدا کنید و بازدید کنید. حتی من شنیدم که بعضی خونه های اجاره ای رو جلوش میزنه For Rent که اونم میتونید ببینید. همچنین ایمگرنجل هم در این مورد خدمات میده.
موفق باشید
C.N. : 2013AS000014##
ارسال مدارک : May 28
کنسولگری : ایروان
تعداد نفرات : 3
کارنت : Oct 15
مصاحبه : اواخر NOV - کلیرنس 43 روزه - jan 11
دریافت ویزا :jan-24-2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
میشه یه شرکت املاک معتبر در لس آنجلس معرفی کنید؟