موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
من بعنوان یک عضو کوچک از مهاجر سرا در مورد تهیه بلیت تجربیاتی دارم که امیدوارم برای دوستان مفید باشد
همانطور که برای تهیه هر چیزی معمولا به دنبال کسی که اطلاعات یا آشنایی بیشتری در مرد اون وسیله دارد می رویم در مورد بلیت هم فکر می کنم خوبه بین دوستان و آشنایان و یا از طریق آنها بدنبال یک شرکت مسافرتی معتبر و یا یک کارمند فروش بلیت خارجی با تجربه با حوصله و دلسوز باشید که شما را به آنها معرفی کنند.
سپس مسیر و شرایط خودتان را صادقانه با انها در میان بگدارید و بهشان فرصت بدبد تا بهترین ایرلاین و پرواز را برای شما جستجو و رزروکنند من خودم چون با پرواز زیاد سر و کار دارم فکر می کنم این بهترین راه هست.
به اون فرد یا آژانس اطلاعات کافی بدید و خیلی در قید و بند تاریخ دقیق نباشید در خیلی از مواقع با تغییر یک روز می توانید پروازی مناسب با شرایطی مناسب تهیه کنید به یاد داشته باشید معمولا از زمان رزرو پرواز تا صدور معمولا چند روز فرصت دارید که کاملا تصمیم بگیرید اگر رزروی به نطرتان خوب بود آن را رزرو کنید و بعد در مورد صدورش تصمیم بگیرید .به یک موضوع دقت کنید که بعد از صدور امکان تغییر بلیت یا کنسلی را با حداقل جریمه داشته باشید و حتما بخواهید که اطلاعات کافی در این مورد به شما بدهند .
در مورد مسیر های غیر مستقیم به مدت انتظار بین دو پرواز هم در رفت و هم در بــــــــرگشـــــــت دقت داشته باشد .
به یاد داشته باشید یک آژانس مسافرتی خوب و معتبر چون امکان جستجو در چندین ایرلاین راداره بهتر از مراجعه به مثلا یک ایرلاین خاص است .
این تصور هم که مثلا آژانس ها می تونند شرایط مختلف داشته باشند هم درست نیست سیستم رزرواسیون سراسری و شرایط رزرو و کنسلی هم سراسری است و هیچ آژانسی حق ندارد سر خود شرایطی برای رزرو ایجاد کنه معمولا در انتهای بلیت این شرایط به انگلیسی قید شده .
اگر تفاوتی می بینید معمولا در کلاس پروازی هر ایر لاین است .
یک امتیاز دیگر سپردن کارتان به یک آژانس این است که معمولا ساعات کاریشان بیشتر از دفاتر ایر لاین است و انعطاف بیشتری هم دارند در مواقعی حتی از خارج کشور هم با ایمیل می توا نید از آنها بخواهید که مثلا پرواز برگشت شما را ساماندهی کنند . در مواردی می توانید از آژانس ها تخفیف هم دریافت کنید یعنی از سود خودشان به شما تخفیف می دهند.
در حال حاضر بلیتهای بین المللی هنوز با نرخ ا ر ز مرجع محاسبه می شود فکر می کنم هر چه زودتر بلیطتان را رزرو کنید بهتر است.البته مد نظر داشته باشید اگر هر زمانی بلیطتان را تغییر دهید باید نرخ روز آن بلیت را پرداخت کنید و اگر همان کلاس پروازی که داشته اید در تاریخ جدید جا نداشته باشد باید ما به التفاوت کلاس جدید پروازی را نیز پرداخت کنید .البته اکثر ایرلاین ها اگر شما در مسیر رفت از همان تاریخ استفاده کنید برای برگشت اضافه بها نرخ جدید مشمول شما نمی شود (مگر آنکه کلاس پروازی عوض شود )
پس اگر بلیت تهیه می کنید سعی کنید در همان تاریخ سفر کنید.
نکنه دیگر اینکه بعضی از آژانس ها بلیت های ایرلاین ها را خودشان رزرو و خودشان صادر می کنند بعضی از آژانس ها فقط رزرو می کنند و بعد از ایرلاین بلیت را دریافت می کنند البته تفاوت زیادی نمی کند ولی اگر بلیتی می خرید از آژانس بپرسید که خودشان مستقیما صادر می کنند و به قول خودشان "استاک" اون ایرلاین را دارند یا خیر این باعث میشه راحتتر روی اون رزرو مانور بدهند و هر وقت بخواهید برایتان صادر کنند و ب دست شما بدهند .
ببخشید طولانی شد .......در مورد تهیه بلیت هر سوالی دارید اگر خودم بدانم برایتان می نویسم و یا از دوستانی که اطلاع دارند می توانم برایتان بپرسم.
همگی موفق باشید.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-26 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-26 ساعت 11:04 توسط MAHDI2012.)
سلام .مبارک ویزا باشه...جالبه پاکت های ما گوشه اش بریده بود و داخل ان پیدا بود....نکته ای مهمی که یادآوری کنم .وقتی ویزا و پاکت را دریافت می کنید دقیقا انرا چک کنید.اسپل اسامی و تاریخ صدور و اکسپایر ویزا..ما وقتی ویزا را دریافت کردیم تاریخ صدور و اکسپایر ویزای همسرم با بقیه تفاوت داشت البته 10 روز ..و به علت تمام شدن زمان لاتاری 2012 سفارت کاری نکرد ...البته مشگل خاصی هم پیش نیومد..موفق باشید
شماره کیس : 2012AS000200XX
کنسولگری: ANK
مصاحبه : 2012 /FEB دریافت آبی
دریافت کلیرنس:26 SٍEP با ستاره
دریافت وبزا: SEP 28
ورود به آمریکا : 2013/March
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-26 ساعت 10:57)MAHDI2012 نوشته: سلام .مبارک ویزا باشه...جالبه پاکت های ما گوشه اش بریده بود و داخل ان پیدا بود....نکته ای مهمی که یادآوری کنم .وقتی ویزا و پاکت را دریافت می کنید دقیقا انرا چک کنید.اسپل اسامی و تاریخ صدور و اکسپایر ویزا..ما وقتی ویزا را دریافت کردیم تاریخ صدور و اکسپایر ویزای همسرم با بقیه تفاوت داشت البته 10 روز ..و به علت تمام شدن زمان لاتاری 2012 سفارت کاری نکرد ...البته مشگل خاصی هم پیش نیومد..موفق باشید
بله در راستاي فرمايشات آقا مهدي پاكتهاي ما آنكارايي ها گوشه اش بريده بود و يكسري از مدارك ترجمه شده اي كه خودمون براشون فرستاده بوديم مثل شناسنامه داخلش هست. در ضمن در روي اون برگه روي پاكت قسمت Occupation يا همون شغل براي من و همسرم يه رشته بي ربط به كارمون نوشته . نمي دونم براي بقيه هم همينطوره يا درسته . به هرحال ديگه من پيگيريش نكردم !
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-29 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-29 ساعت 21:49 توسط Mohammad MG.)
درود به دوستان چند تا پرسش داشتم، ممنون میشم کمک کنید.
1. بعد از ورود به امریکا میانگین چه قدر طول میکشه گرین کارد بیاد؟
2. میشه قبل از گرفتن گرین کارد به ایران برگشت؟
3. اگه فصلی دو هفته در امریکا موند؟ کافیه؟ یعنی کلا تو سال میشه دو ماه تقریبا. گیر نمیدن؟ اگه گیر میدن و بخوای احتمال ریسک رو بیاری پایین از فرم Reentry Permit استفاده کنی میشه؟ یعنی از این فرم چند بار کلا میشه استفاده کرد؟ میشه سالی 4 بار این فرم رو پرد کرد؟
با سپاس
(از "پاسخ سریع" نمیتونید پاسخ بدید دوستان، از دکمه "افزدون پاسخ" استفاده کنید و در اون صفحه تایتل رو کوتاه کنید.)
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-29 ساعت 21:44)Mohammad MG نوشته: درود به دوستان چند تا پرسش داشتم، ممنون میشم کمک کنید.
1. بعد از ورود به آمریکا میانگین چه قدر طول میکشه گرین کارد بیاد؟
2. میشه قبل از گرفتن گرین کارد به ایران برگشت؟
3. اگه فصلی دو هفته در آمریکا موند؟ کافیه؟ یعنی کلا تو سال میشه دو ماه تقریبا. گیر نمیدن؟ اگه گیر میدن و بخوای احتمال ریسک رو بیاری پایین از فرم Reentry Permit استفاده کنی میشه؟ یعنی از این فرم چند بار کلا میشه استفاده کرد؟ میشه سالی 4 بار این فرم رو پرد کرد؟
با سپاس
(از "پاسخ سریع" نمیتونید پاسخ بدید دوستان، از دکمه "افزدون پاسخ" استفاده کنید و در اون صفحه تایتل رو کوتاه کنید.)
سلام
۱. عمدتا کمتر از یک ماه گرین کارت میاد .
۲.بله میتونین برگردید و گرین کارت شما به آدرس پستی که دادید فرستاده میشه .
۳. تا جایی که من اطلاع دارم وقتی شما پاس سفید بگیرید به مدت ۲ سال میتوانید خارج از آمریکا باشید برای اطلاع بیشتر این تاپیک را مطلالعه کنید http://mohajersara.com/thread-3694.html
موفق باشید
2012
ورود به آمریکا:Sep 15th
San Jose,CA
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون میشم قسمت اول پرسش سومم هم پاسخ بدید.
3. اگه فصلی دو هفته در آمریکا موند؟ کافیه؟ یعنی کلا تو سال میشه دو ماه تقریبا. گیر نمیدن؟
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-13 ساعت 07:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-13 ساعت 07:19 توسط javad_2.)
سلام دوستان
شاید این تاپیک محلی برای جنگ دعواهای گرفتن و اقدام کردن پاس سفید یا همون travel document نباشه با این حال من یک توضیح مختصر میدم امیدوارم مشکل دوستان حل بشه و این بحثو جدال ختم به خیر بشه (آمین)
دوستان انهأ که ویزا گرفتن و در این فکران که بدون ورود به آمریکا میتونن اقدام به گرفتن پاس سفید کنن این رو بدونن که اینکار غیر ممکنه چون قبل از ورود این فقط ویزا هست با زمان و شرایط محدود و بعد از ورود گرین کارت موقت میشه یعنی شما زمانی تبدیل به یک permanent resident در آمریکا میشی که گرین کارت داشته باشی و داشتن گرین کارت مستلزم ورود شما به آمریکا هست و کلید خوردن پروسهٔ اقامت شما
برا اقدام کردن پاس سفید نمیخواد منتظر ssn یا گرین کارت باشین چون گرین کارت که در پاس شما موجوده و ssn هم ضرورتش در فرم نیومده پس میتونید در همون روزهای اول ورود اقدام کنید
معمولا پروسه گرفتن پاس سفید از حد اقلّ ۲۰ روز تا ۳ماه طول میکشه البته بیشتر طول کشیده هم ولی خیلی موردش کم اتفاق افتاده شما میتونید فرمشو I-۱۳۱ پرینت کنید و کامل اونو پر کنید مدارک مورد نیاز هم بهش پیوست کنید و با مراجعه به نزدیکترین اداره پست اونو پست کنید برا پرداخت هزینه هم میتوانید از همون اداره پست money order بگیرید یا از فروشگاههای بزرگ مثل والمارت، money order همون حواله پول خودمونه و بعد منتظر زمان انگشت نگاری باشید وقتی زمان و مکان انگشت نگاری مشخص شد یعنی شما ۸۰% راه رو طی کردید
امیدوارم این چند جمله کمکی به شما برای رسیدن به جواب کرده باشه
به امید دیدار
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال