موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من هفته پیش اومدم آمریکا و پیش دوستم مستقر شدم فعلا اگه کسی هست که همین اهالی سن حوزه یا سنی ولل باشه و بخواد که تبادل اطلاعات و یا دوستی به من پیام خصوصی بزنه
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-02 ساعت 20:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-02 ساعت 23:28 توسط mgolchin13.)
سوال یکی از دوستان تو پ.خ. و جواب من:
سلام 2 تا سوال دارم اولا اینکه شما با چه سطح زبانی رفتید و از نظر زبان آیا مشکلی ندارید؟ دوما شما که وسایل خونتونو بردید با توجه به اینکه اونجا اولش خونه نداشتید وسایلتونو تا وقتی مستقر شید کجا گذاشتید؟ مثلا تخت و کمد بچه رو هم بردید؟ اونجا تو فرودگاه انباری دارند که نگهشون دارند؟
[/quote]
زبانم خوبه و مشکلی ندارم از این بابت.وسایل رو یک سریشون رو با خودمون آوردیم و یک سریش رو قراره برامون فریت کنن.البته نه تخت و کمد و اینا بلکه تعدادی قابلمه و یک دست قاشق چنگال و ملافه و روتختی و اسباب بازی بچه ها و لوازم غیر برق اشپز خونه و این جور چیزا. توی LAX جایی برای نگهداری لوازم ندارن احتمالا به دلایل امنیتی.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل
یکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان گلم۰
ویزای ما بالاخره صادر شد و من می خوام فردا پس فردا برم دنبال بلیت آمریکا، منتهی ما کسی رو اونجا نداریم و فقط ۱۷ روز می خوایم بریم و گرین کارتمون رو فعال کنیم۰ شهری که می خوایم بریم اهمیتی نداره ولی ترجیح می دیم واشنگتن یا اطرافش باشه۰ نمی دونیم برای این چند روز هتل بگیریم یا خونه یا پانسیون۰ کسی می تونه راهنماییمون کنه؟ ممنون۰
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-02 ساعت 22:21)shalgham نوشته: با سلام به همه دوستان گلم۰
ویزای ما بالاخره صادر شد و من می خوام فردا پس فردا برم دنبال بلیت آمریکا، منتهی ما کسی رو اونجا نداریم و فقط ۱۷ روز می خوایم بریم و گرین کارتمون رو فعال کنیم۰ شهری که می خوایم بریم اهمیتی نداره ولی ترجیح می دیم واشنگتن یا اطرافش باشه۰ نمی دونیم برای این چند روز هتل بگیریم یا خونه یا پانسیون۰ کسی می تونه راهنماییمون کنه؟ ممنون۰
دوست عزیز شما می تونید از سایت های اجاره خونه، اتاق بگیرید. اغلب این اتاق های شراکتی آشپزخونه هم دارن و امکاناتشون رو هم دقیقا نوشتن و قوانین و نظراتی که دیگران درباره صاحبخونه و مکان نوشتن. البته اغلب باید کردیت کارد داشته باشید تا براتون جا رو نگه دارند. یکی از بهترین این سایت ها ؛ www.airbnb.com هستش که خیلی معتبره و عکس و میزان قیمت و مشخصات دقیق خونه هست. موفق باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
رتبه:
2
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان من هر چی میگردم در مورد آلاباما و شهر بیرمینگهام چیزی نیست آیا کسی از اونجا اطلاعاتی نداره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که به تازگی مهاجرت کردید و اونجا بیمه برای رانندگی خریدین، لطفا بگید که گواهی عدم خسارت شرکتهای بیمه ایرانی(به مدت دوسال) واقعا اونجا برای گرفتن تخفیف بیمه تاثیری داره یا ارزش وقت گذاشتن برای گرفتنشو نداره؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-03 ساعت 11:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-03 ساعت 11:22 توسط r_ent.)
خوب من باز 1 کوچولو اطلاعات اضافه کردم، در مورد عضویت های رایگان در فروشگاه ها و بهره مندی از تخفیفات!
عمراً کسی از این پستم خوشش نیاد!! :دی
در ضمن فردا ESL تو 1 دفتر جدیدش که فردا افتتاح میشه 1 تور آشنایی با اونجا و 1 جلسه کلاس گرامر رایگان داره، کسی اگه میاد پیغام خصوصی بده با هم بریم.
ساعت 10:30 حدودا تو سِپولویدا بلوار
6733Sepulveda Blvd, Los Angeles