کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
سلام دوستان عزیز چند تا سوال داشتمRolleyes
1-پدر و مادر بنده قراره که به امید خدا برن سن حوزه که قاعدتا باید فرودگاه سان فرانسیسکو پیاده بشن حالا سوالم اینجاست توی آژانسهای مختلفی که گشتیم ترکیش ایر خیلی به نفع ما هست اما لس آنجلس میره حالا اگه اونجا یعنی لس آنجلس پیاده بشن اون پوشه ها رو اونجا ازشون میگیرن؟ درسته؟ ولی اونا آدرس سن حوزه رو دادن و اسپانسرشون هم اونجاست.
2-اسپانسر ما هنوز نتونسته توی این چند روز 165 رو بپردازه آیا دوستان کسی به این مشکل خورده؟ و آیا راهنمایی در مورد نحوه پرداخت هست تو سایت؟
3-راهنمایی در مورد برگه آبی که توی هواپیما باید پر کنن میخواستم.چون انگلیسیشون زیاد خوب نیستSad
با تشکر
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: jj bobo ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، amairmonre ، sce
(2013-08-01 ساعت 22:44)mgolchin13 نوشته:  [quote='mgolchin13' pid='385091' dateline='1375343918']
[quote='mgolchin13' pid='384808' dateline='1375293005']
[quote='mgolchin13' pid='381903' dateline='1374825543']
سلام دوستان. ما هم روز 23 جولای وارد آمریکا شدیم. داستان از این قراره که بعد از این که ویزای ما یکضرب شد، چند روز بعد از رسیدن به تهران در اوایل اردیبهشت بلیط رو از ترکیش و به صورت اینترنتی برای اول مرداد ماه خریدم

با سلام
خدا رو شکر کی یکی هم با وضع مالی خوب اومد این ور. اول از همه خوشامد می گم بهتون و امیدوارم همه کارهاتون خوب پیش بره. ما بیش از دو ماهه که اومدیم. البته ویرجینیا هستیم و به دنبال کار که اونهم فعلا" خبری نیست.
چیزی که این مدت دست من اومده اینه که این رکویترها زیاد بهشون امیدی نیست و گویا اینجا هم مثل ایران باید پارتی یا معرف داشته باشی. البته تفاوتش با ایران اینه که بایستی شرایط اون شغل رو هم داشته باشی. به عنوان مثال یکی از دوستای من که فوق لیسانسشو اینجا گرفته و 5 سال هم اینجا سابقه کار داره. یهو شرکتشون ورشکست شد و این بنده خدا حدود 7 ماه بیکار بود و آخرش هم یکی از دوستاش به یه شرکت معرفیش کرد و تونست اونجا کار بگیره. به نظر من این اهمیت ارتباطات قوی رو نشون می ده. بحث دیگه راجع به بروکراسی زیاد می باشه که اینجا واقعا" آدمو خسته می کنه. مثلا" واسه یه شغل فروشگاهی با درآمد پایین باید کلی فرم پر کنی از طریق اینترنت اپلای کنی. مدارکتو نشون بدی و مصاحبه تلفنی ، مصاحبه حضوری ، تست اعتیاد و آخرشم معلوم نیست بهت چی می گن. خدا به همه مون کمک کنه. واقعا" سخته بعد از 10 تا 12 سال کار مهندسی بیایی این مراحلو طی کنی. شاید یک کم زیاده روی کردم ولی اینا واقعیته اینجاست. به قوله اون دوست عزیز اومدیم آ م ر ی ک ا ولی اون چیزی نبود که تو فیلمها دیده بودیم.

با تشکر و امتنان
(2013-08-02 ساعت 02:20)edibk نوشته:  سلام دوستان عزیز چند تا سوال داشتمRolleyes
1-پدر و مادر بنده قراره که به امید خدا برن سن حوزه که قاعدتا باید فرودگاه سان فرانسیسکو پیاده بشن حالا سوالم اینجاست توی آژانسهای مختلفی که گشتیم ترکیش ایر خیلی به نفع ما هست اما لس آنجلس میره حالا اگه اونجا یعنی لس آنجلس پیاده بشن اون پوشه ها رو اونجا ازشون میگیرن؟ درسته؟ ولی اونا آدرس سن حوزه رو دادن و اسپانسرشون هم اونجاست.
2-اسپانسر ما هنوز نتونسته توی این چند روز 165 رو بپردازه آیا دوستان کسی به این مشکل خورده؟ و آیا راهنمایی در مورد نحوه پرداخت هست تو سایت؟
3-راهنمایی در مورد برگه آبی که توی هواپیما باید پر کنن میخواستم.چون انگلیسیشون زیاد خوب نیستSad
با تشکر
اولین جایی که شما پیاده می شید برگه ها رو از شما می گیرن
برگه ابی هم که تاپیک خاص داره چیز راحتی هم هست .
برای سن خوزه هم شما همون LA که پیاده می شید می تونید برید از یکی از شرکتهای هوایی امریکایی واسه سن خوزه بلیط بگیرید، من همون روز گرفتم یه نفر 230دلار ،البته نمی دونم برید سانفرانسیکو و برگردید سن خوزه بیشتر می شه یا کمتر دیگه خودتون حساب کتاب کنید.
165 تا رو اینجا هم می شه بیان و خودشون پرداخت کنن با حساب بانکی خودشون حتی
هواپیمایی امارات هم لس انجلس میاد . ولی فکر کنم ترکیش ساعت پروازش کمتر باشه کمتر خسته بشن.
برگه ابی یه تاپیک هم داره اینم لینک تاپیک برگه ابی در مهاجرسرا
اینجا کل لینک ها و توضیحاتش هست، موفق باشی
http://mohajersara.com/post-325787.html#pid325787
دی Cool
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
سلام دوستان من هفته پیش اومدم آمریکا و پیش دوستم مستقر شدم فعلا اگه کسی‌ هست که همین اهالی سن حوزه یا سنی‌ ولل باشه و بخواد که تبادل اطلاعات و یا دوستی به من پیام خصوصی بزنه
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولىBig Grin
(2013-08-02 ساعت 02:03)r_ent نوشته:  آقای گلچین کاش برای بیمه به من میگفتین شاید میتونستم براتون ارزونتر گیر بیارم!
من تو مهاجرت نامه ام گفتم واسه بیمه آشنا دارم.
در هر صورت اگه بتونم حتما براتون ازش میپرسم و اگه کمتر بود بهتون خبر میدم که اگه خواستین اونو کنسل کنین چون میدونین که میشه هر روزی که بخواین بیمه رو کنسل یا کم و زیاد کنین!
در مورد ارواین و خونه هاش، این شهر مال خانواده پولداری به نام ارواین هست، اگه دقت کنین خونه هایی که ساختن و همین طور هم دارن میسازن همه تو 1 مایه هست! و به نظر من خونه های خوب و قشنگی ساخته، آپارتمان های قشنگی هم داره.
3تا از خونه هاشون رو من دیدم همشون خیلی خوب بودن
2 تا 2خوابه دیدم که مقل اینکه اجاره ماهیانه اش 1900 تا بود و 1 خونه هم دیدم که 3 خوابه بود و حیاط و پارکینگ داشت ولی اجاره اش رو نمیدونم! :دی
کلا ارواین جای قشنگیه و سبز و دیدنی هستش، اطرافش هم جاهای زیبایی داره اما آروم هم هست و برای کسی که تنها میخواد زندگی کنه به نظرم بهتره بیاد لس آنجلس چون شلوغ تره و امکان افسردگی کمتر!
اما خب دیگه ترافیکش بیشتره! اما جاهای دیدنی زیادی هم داره!
خلاصه که اینطور!
مرسی روشا خانم. اگر لطف کنید که ممنون میشم. راستش این دو سه هفته اخیر اینقدر سرم شلوغ بوده که اسمم رو هم به زور یادم موندهBig Grin در مورد ایرواین هم این شرکت the Irvine Company مالک 90 درصد املاک منطقه اعم از مسکونی و تجاری هست.خونه های شخصی اگرچه اجاره شون کمتره ولی چند تا مسئله هست که باید در نظر گرفت. اول این که یک سری امکاناتی رو ندارن مثل استخر و زمین بازی و غیره. دوم این که آشپزخونه ها شون اغلب یخچال نداره یا بعضی هاشون لباسشویی و خشک کن ندارن، اگرچه بعضی هاشون هم دارن و طبعاً اجاره شون بالاست. سوم اگر چه ایرواین امنیتش خوبه ولی باز هم توی یک شهرک که ورود و خروج کنترل میشه امنیت بالاتره.چهارم مساله خرابی ها و تعمیرات هست. توی مجتمع ها چون اکیپ های مخصوص دارن هزینه نگهداری و تعمیرات خیلی کمتر در میاد، و با یک تماس با مدیر قضیه حل میشه ولی برای خونه شخصی بستگی به انصاف صاحب خانه داره که معمولا هم با کلی دردسر و غیره همراهه، خصوصا برای خونه های ارزون تر. مساله پنجم هم اینه که توی مجتمع ها فرصت اشنایی با دیگران خصوصا برای خانم های خانه دار که زبان هم خیلی خوب بلد نیستن،مثل خانم من، بیشتره.جمیع این ملاحظات باعث شد که من اجاره کمی بالاتر رو بپذیرم وخونه رو بگیرم.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
سوال یکی از دوستان تو پ.خ. و جواب من:
سلام 2 تا سوال دارم اولا اینکه شما با چه سطح زبانی رفتید و از نظر زبان آیا مشکلی ندارید؟ دوما شما که وسایل خونتونو بردید با توجه به اینکه اونجا اولش خونه نداشتید وسایلتونو تا وقتی مستقر شید کجا گذاشتید؟ مثلا تخت و کمد بچه رو هم بردید؟ اونجا تو فرودگاه انباری دارند که نگهشون دارند؟
[/quote]
زبانم خوبه و مشکلی ندارم از این بابت.وسایل رو یک سریشون رو با خودمون آوردیم و یک سریش رو قراره برامون فریت کنن.البته نه تخت و کمد و اینا بلکه تعدادی قابلمه و یک دست قاشق چنگال و ملافه و روتختی و اسباب بازی بچه ها و لوازم غیر برق اشپز خونه و این جور چیزا. توی LAX جایی برای نگهداری لوازم ندارن احتمالا به دلایل امنیتی.
(2013AS000053xx) چهار نفر - ابوظبی - هفته2 آپریل Big Grinیکضرب - مقصد: ایرواین، کالیفرنیا
(2013-08-02 ساعت 07:19)mgolchin13 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 02:03)r_ent نوشته:  آقای گلچین کاش برای بیمه به من میگفتین شاید میتونستم براتون ارزونتر گیر بیارم!
در هر صورت اگه بتونم حتما براتون ازش میپرسم و اگه کمتر بود بهتون خبر میدم که اگه خواستین اونو کنسل کنین چون میدونین که میشه هر روزی که بخواین بیمه رو کنسل یا کم و زیاد کنین!
در مورد ارواین و خونه هاش، این شهر مال خانواده پولداری به نام ارواین هست، اگه دقت کنین خونه هایی که ساختن و همین طور هم دارن میسازن همه تو 1 مایه هست! و به نظر من خونه های خوب و قشنگی ساخته، آپارتمان های قشنگی هم داره.
3تا از خونه هاشون رو من دیدم همشون خیلی خوب بودن
2 تا 2خوابه دیدم که مقل اینکه اجاره ماهیانه اش 1900 تا بود و 1 خونه هم دیدم که 3 خوابه بود و حیاط و پارکینگ داشت ولی اجاره اش رو نمیدونم! :دی
کلا ارواین جای قشنگیه و سبز و دیدنی هستش، اطرافش هم جاهای زیبایی داره اما آروم هم هست و برای کسی که تنها میخواد زندگی کنه به نظرم بهتره بیاد لس آنجلس چون شلوغ تره و امکان افسردگی کمتر!
اما خب دیگه ترافیکش بیشتره! اما جاهای دیدنی زیادی هم داره!
خلاصه که اینطور!
مرسی روشا خانم. اگر لطف کنید که ممنون میشم. راستش این دو سه هفته اخیر اینقدر سرم شلوغ بوده که اسمم رو هم به زور یادم موندهBig Grin در مورد ایرواین هم این شرکت the Irvine Company مالک 90 درصد املاک منطقه اعم از مسکونی و تجاری هست.خونه های شخصی اگرچه اجاره شون کمتره ولی چند تا مسئله هست که باید در نظر گرفت. اول این که یک سری امکاناتی رو ندارن مثل استخر و زمین بازی و غیره. دوم این که آشپزخونه ها شون اغلب یخچال نداره یا بعضی هاشون لباسشویی و خشک کن ندارن، اگرچه بعضی هاشون هم دارن و طبعاً اجاره شون بالاست. سوم اگر چه ایرواین امنیتش خوبه ولی باز هم توی یک شهرک که ورود و خروج کنترل میشه امنیت بالاتره.چهارم مساله خرابی ها و تعمیرات هست. توی مجتمع ها چون اکیپ های مخصوص دارن هزینه نگهداری و تعمیرات خیلی کمتر در میاد، و با یک تماس با مدیر قضیه حل میشه ولی برای خونه شخصی بستگی به انصاف صاحب خانه داره که معمولا هم با کلی دردسر و غیره همراهه، خصوصا برای خونه های ارزون تر. مساله پنجم هم اینه که توی مجتمع ها فرصت اشنایی با دیگران خصوصا برای خانم های خانه دار که زبان هم خیلی خوب بلد نیستن،مثل خانم من، بیشتره.جمیع این ملاحظات باعث شد که من اجاره کمی بالاتر رو بپذیرم وخونه رو بگیرم.

سلام مجدد
مرسی از توضیحاتتون! شاید منم اومدم همسایه شما شدم پس!Wink
من براتون پرسیدم و قیمت خیلی کمتری دادن، شمارش رو براتون پیام خصوصی گذاشتم، امیدوارم همه دوستانی که تو کالیفرنیا هستن نگران بیمه شون نباشن، من تا جایی که بتونم در خدمتم Smile
در مورد مربی رانندگی هم اون خانمه که تو مهاجرت نامه گفتم، برای من و خیلی ها خوب بوده، من نمیدونم قیمتهای دیگران چنده اما خانم خوبی بود و وقت رو تلف نمیکرد، شماره اونم بعضیا خواستن و من بهشون دادم. اگه هر کس خواست بگه، البته خانمه فکر کنم فقط لس آنجلس باشه!
در مورد کار و کلاس زبان و هرچی مجانیه اگه کسی اطلاعی داشت بگه Big Grin
یه سری اطلاعاتم میخوام در مورد عضویت ها بنویسم هنوز فرصت نکردم!
2013AS18xx*مقصد:L.A*مصاحبه:w1 Decآنکارا*کلیرنس 11jan*ویزا 24jan
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
با سلام به همه دوستان گلم۰
ویزای ما بالاخره صادر شد و من می خوام فردا پس فردا برم دنبال بلیت آمریکا، منتهی ما کسی رو اونجا نداریم و فقط ۱۷ روز می خوایم بریم و گرین کارتمون رو فعال کنیم۰ شهری که می خوایم بریم اهمیتی نداره ولی ترجیح می دیم واشنگتن یا اطرافش باشه۰ نمی دونیم برای این چند روز هتل بگیریم یا خونه یا پانسیون۰ کسی می تونه راهنماییمون کنه؟ ممنون۰
تشکر کنندگان: romance33 ، mrbonbon ، manila ، Alirezaa2013 ، amairmonre ، r_ent ، Sepasttian ، sce ، azar1348 ، مانترا
(2013-08-02 ساعت 22:01)r_ent نوشته:  
در مورد ارواین و خونه هاش، این شهر مال خانواده پولداری به نام ارواین هست،
مرسی روشا خانم. اگر لطف کنید که ممنون میشم. راستش این دو سه هفته اخیر اینقدر سرم شلوغ بوده که

سلام مجدد
من براتون پرسیدم و قیمت خیلی کمتری دادن، شمارش رو براتون پیام خصوصی گذاشتم، امیدوارم همه دوستانی که تو کالیفرنیا هستن نگران بیمه شون نباشن، من تا جایی که بتونم در خدمتم Smile
در مورد مربی رانندگی هم اون خانمه که تو مهاجرت نامه گفتم، برای من و خیلی ها خوب بوده، من نمیدونم قیمتهای دیگران چنده اما خانم خوبی بود و وقت رو تلف نمیکرد، شماره اونم بعضیا خواستن و من بهشون دادم. اگه هر کس خواست بگه، البته خانمه فکر کنم فقط لس آنجلس باشه!
در مورد کار و کلاس زبان و هرچی مجانیه اگه کسی اطلاعی داشت بگه Big Grin
یه سری اطلاعاتم میخوام در مورد عضویت ها بنویسم هنوز فرصت نکردم!

ما که خوشحال میشیم با شما همسایه بشیم ولی همون طور که خودتون هم گفتید ایرواین برای افراد مجرد وحتی زوج های بدون بچه می تونه خسته کننده باشه.اینجا آرامش فوق العاده ای داره خصوصا وقتی از تهران (یا هر جای دیگه ایران)اومده باشید!
(2013-08-02 ساعت 22:21)shalgham نوشته:  با سلام به همه دوستان گلم۰
ویزای ما بالاخره صادر شد و من می خوام فردا پس فردا برم دنبال بلیت آمریکا، منتهی ما کسی رو اونجا نداریم و فقط ۱۷ روز می خوایم بریم و گرین کارتمون رو فعال کنیم۰ شهری که می خوایم بریم اهمیتی نداره ولی ترجیح می دیم واشنگتن یا اطرافش باشه۰ نمی دونیم برای این چند روز هتل بگیریم یا خونه یا پانسیون۰ کسی می تونه راهنماییمون کنه؟ ممنون۰
دوست عزیز شما می تونید از سایت های اجاره خونه، اتاق بگیرید. اغلب این اتاق های شراکتی آشپزخونه هم دارن و امکاناتشون رو هم دقیقا نوشتن و قوانین و نظراتی که دیگران درباره صاحبخونه و مکان نوشتن. البته اغلب باید کردیت کارد داشته باشید تا براتون جا رو نگه دارند. یکی از بهترین این سایت ها ؛ www.airbnb.com هستش که خیلی معتبره و عکس و میزان قیمت و مشخصات دقیق خونه هست. موفق باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: shalgham ، afs ، mhb161 ، rezajoon ، mirzamemar ، mrr777 ، amairmonre ، r_ent ، nooshshahnar ، Sepasttian ، sce ، azar1348 ، kouroshd ، Alirezaa2013 ، Saeedv13 ، AsemanAbee ، shatsi
دوستان من هر چی میگردم در مورد آلاباما و شهر بیرمینگهام چیزی نیست آیا کسی از اونجا اطلاعاتی نداره؟
کیس نامبر:2013AS91XX _تعداد:1نفر _ ارسال مدارک:اکتبر2012 _تاریخ مصاحبه هفته سوم جولای نتیجه:یه ضرب سفرنامه
تشکر کنندگان: sce ، azar1348
دوستانی که به تازگی مهاجرت کردید و اونجا بیمه برای رانندگی خریدین، لطفا بگید که گواهی عدم خسارت شرکتهای بیمه ایرانی(به مدت دوسال) واقعا اونجا برای گرفتن تخفیف بیمه تاثیری داره یا ارزش وقت گذاشتن برای گرفتنشو نداره؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: گل نهال ، milad_aae ، nirvana_kobin ، amairmonre ، lilac ، sce ، الا ، azar1348 ، Alirezaa2013
بد نيست داشته باشيد. چون اينجا سايقه شما رو از روزي كه گواهينامه كاليفرنيا مي گيريد حساب مي كنتد.
بهتون تهفيف مي دهتد.
(2013-08-03 ساعت 00:31)roeentan نوشته:  دوستانی که به تازگی مهاجرت کردید و اونجا بیمه برای رانندگی خریدین، لطفا بگید که گواهی عدم خسارت شرکتهای بیمه ایرانی(به مدت دوسال) واقعا اونجا برای گرفتن تخفیف بیمه تاثیری داره یا ارزش وقت گذاشتن برای گرفتنشو نداره؟
(2013-08-02 ساعت 23:38)mgolchin13 نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 22:01)r_ent نوشته:  
در مورد ارواین و خونه هاش، این شهر مال خانواده پولداری به نام ارواین هست،
مرسی روشا خانم. اگر لطف کنید که ممنون میشم. راستش این دو سه هفته اخیر اینقدر سرم شلوغ بوده که

سلام مجدد
در مورد مربی رانندگی هم اون خانمه که تو مهاجرت نامه گفتم...

ما که خوشحال میشیم با شما همسایه بشیم ولی همون طور که خودتون هم گفتید ایرواین برای افراد مجرد وحتی زوج های بدون بچه می تونه خسته کننده باشه.اینجا آرامش فوق العاده ای داره خصوصا وقتی از تهران (یا هر جای دیگه ایران)اومده باشید!

لطف دارین Smile پس فعلا نمیام!!Big Grin

در مورد پول تلویزیون و اینا (فکر کنم برق و ... هم شاملشه) شرکت ها دنبال مشتری جدیدن و آفرهای خوبی میدن ولی 1 سال که میگذره قیمتها میره بالا، کاری که میشه کرد اینه که سال که تموم شد باهاشون چونه بزنین و بگین من از جای دیگه میگیرم که قیمتش از شما بهتره، عین خرید ماشین میمونه چونه بزنین تا بتونین تخفیف خوب بگیرین و بهتون مثل مشتری جدید آفر خوب بدن.
البته باید آفر جاهای دیگه رو هم بدونین که بتونین محکم حرف بزنین Smile
سفرنامه * مهاجرت نامه * سؤالات آیین نامه رانندگی کالیفرنیا*اطلاعات ویزای توریستی
خوب من باز 1 کوچولو اطلاعات اضافه کردم، در مورد عضویت های رایگان در فروشگاه ها و بهره مندی از تخفیفات!
عمراً کسی از این پستم خوشش نیاد!! :دی

در ضمن فردا ESL تو 1 دفتر جدیدش که فردا افتتاح میشه 1 تور آشنایی با اونجا و 1 جلسه کلاس گرامر رایگان داره، کسی اگه میاد پیغام خصوصی بده با هم بریم.

ساعت 10:30 حدودا تو سِپولویدا بلوار
6733Sepulveda Blvd, Los Angeles

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان