موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 13:04)fariba_a نوشته: سلام
دوستان، من قصد دارم دوربین دیجیتالی عکاسی بخرم. اینجا بخرم بهتره یا آنجا؟ مارک خوب با قیمت مناسب اگر سراغ دارید خوشحال میشم معرفی کنید. کیفیت عکس برام خیلی مهمه. با تشکر
چقدر ميخاي هزينه كني؟ برو به سايت www.camshop.ir/
اگه بخاي نيمه حرفه اي بگيري کانن اس ایکس 500 / Canon SX500 IS
را پيشنهاد ميكنم.
**2013AS61-مصاحبه 16 آپريل-كليرانس 13 آگوست-تعداد كيس2نفر
تو خود آفتاب خود باش، طلسم كار بشكن
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان تا حالا کسی بوده کارت skyward امارات رو بگیره؟ چطور باید از اون استفاده بشه؟
در ضمن ما بلیط دو طرفه یکساله گرفتیم ولی دیروز به دستمون رسید وقتی تاریخشو نگاه کردم گفته 6 ماهه بعد که با آژانس تماس گرفتیم گفتن که هیچ مشکلی نیست موقع برگشت از آمریکا یعنی تاریخ 6 ماهه قبلش با ما تماس بگیرین تا تاریخ برگشت رو 6 ماه دیگه عقب بندازیم حالا سوالم اینجاست کسی هست همچین موردی داشته باشه؟ به خودشون گفتم جریمه نمیشیم گفتن نه!!
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 11:27)shishipapa نوشته: (2013-08-11 ساعت 02:41)bayat_r نوشته: (2013-08-11 ساعت 02:22)afs نوشته: دوستان عزیز مهاجرسرایی، نمی دونم با منتظرسرا آشنا هستید یا نه. منتظرسرا با ایده جمع آوری و کنار هم گذاشتن تعداد روزهایی که دوستان با کیس های لاتاری خودشون منتظر دریافت جواب کلیرنس هستند راه اندازی شد. در این بین کیس های غیر لاتاری هم به اون اضافه شد و طی چند ماه گذشته مثبت بودن وجودش به خوبی روشن شده.
خوب فکر کنید کسانی که مرحله کلیرنس رو طی کردند و به آمریکا اومدند چرا یک سایت مشابه نداشته باشند؟
برای همین یک سایت خیلی ساده، حتی ساده تر از منتظرسرا برای جمع آوری اطلاعات مربوط به محل زندگی دوستانی که طی لاتاری ۲۰۱۳ به آمریکا مهاجرت کردند راه اندازی کردم. می دونم که متاسفانه یکم برای راه اندازی چنین صفحه ای دیر شده و شاید خیلی از دوستان دیگه به اینجا برنگردند اما برای افراد باقی مونده که تعدادشون کم هم نیست، اگر مایل بودید می تونید،
شهر و ایالتی که هم اکنون در اون زندگی می کنید و یا برنامه دارید به اونجا برید رو برای من بفرستید.
اگر ماه استقرارتون و یا ماهی که قرار هست به اونجا نقل مکان کنید رو هم ارسال کنید به کامل شدن این صفحه کمک می کنه و البته تعداد نفرات کیستون.
امیدوارم از این صفحه هم مثل منتظرسرا استقبال بشه و بتونه کمک زیادی به دوستان مهاجر باشه.
برای دیدن این صفحه: http://afsh.servehttp.com/p
باز افشین، باز یه ایده بکر و مفید
من هم که سه نفر، سن هوزه، از 1 جولای
1 نفر سن حوزه 30 آگوست
راستش ما كه هنوز كامل كلير نشديم همسرم مونده
ولي اگه به اميد خدا زودتر كلير بشيم اطلاعاتمون به شرح زير:
٤ نفر. نيويورك. سپتامبر.
ممنون از زحماتتون
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-13 ساعت 16:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-13 ساعت 17:08 توسط el333.)
ما هم اولين گام در جهت رفتن را برداشتيم و بالاخره بليط مان را براي اواخر نوامبر به مقصد LA يكطرفه و پرواز كامفورت تركيش به مبلغ نفري 3ميليون و دويست و خورده اي خريديم..البته ما يك ماه آنجا هستيم و بعد از گرفتن گرين كارت و ssn تصميم ميگيريم آنجا بمانيم و يا به ايالت ديگه اي برويم..
راستي دوستان نمايندگي تركيش كه ما بليط مان را رزرو كرده بوديم گفت سريع بليط را بخريد چون قراره سوخت هواپيما گران بشه و قيمت بليط هم خيلي بالاتر ميرود..
2013AS63xx*کارنت:March *مصاحبه: 23اپريلYerevan*كلير 14 JUN*دريافت ويزا 26 JUN
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که اخیرا جهت پرداخت 165 دلار تو سایت uscis اکانت ساخته اند، آیا نحوه پرداخت همونه که کاوه شیز قبلا شرح داده بود یا تغییر کرده؟
من دارم طبق آن چیزی که ایشان نوشته بود عمل میکنم، ولی مطابقت نمیکنه. شاید من جایی را اشتباه رفتم!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-13 ساعت 11:49)hamedhamed نوشته: (2013-08-13 ساعت 03:24)گل نهال نوشته: (2013-08-13 ساعت 02:56)hamed.n نوشته: دوستاي عزيز، نفهميدم آخرش ارز دولتي به برنده هاي لاتاري مي دن يا نه،چقد،،ممنون اگه جواب بدين
بله، نفري ٣٠٠ تا
قانونی که میگن تعلق نمیگیره
ولی بازم بستگی به شهر و شعبه ای که میری داره
مثلا تا الان بچههای شیراز هیچکدوم نتونستن بگیرن، هر شعبه ای سر میزنن میگن ارز به ویزا مهاجرتی تعلق نمیگیره، همه شعبه ها همینو میگن
ولی برو بچه تهران از بعضی شعبه ای خاص تونستن بگیرن.
من از تهران گرفتم و ریس شعبه وقتی ویزا را دید همان اول گفت که این ویزا مهاجرتی است و تا وقتی مهر ورود به امریکا نخورده شما می توانید ارز مسافرتی بگیرید.بانک ملت- شعبه سعادت اباد-میدان کاج-موفق باشید.
کیس نامبر:2013AS3XXX. تعداد:4 نفر . سفارت :انکارا . مصاحبه : 7 MAR +برگه صورتی + فرم 10 سوالی . کلیرنس :18 APR (روز انتظار42) . دریافت ویزا:MAY 8.مقصد :سیاتل سفر اول رفت :20 JUL برگشت: 12 AUG
موضوعها: 2
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان متاهل عزیمت کرده، مسئلةٌ:
ما که نیاز نیست عقدنامه رو با خودمون ببریم؟ ترجمه کنیم و ببریم کافیه؟ یا اصلا اون جا نیازی به سند ازدواج نیست؟ اگه ترجمه کنیم، مهر دادگستری هم میخواد؟ یه مدتیه ذهنم مشغولشه :دی