موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-12 ساعت 23:24)Ali.US نوشته: دوستان عزیزی که اطلاع دارند خواهش میکنم راهنمایی کنند
1-برای ثبت نام بچه در مدارس دولتی در کالیفرنیا چه مدارکی را باید ترجمه کنیم؟
2-آیا باید مهر وزارت خارجه برای ترجمه ها زده بشه یا همان مهر دارالترجمه کافیه؟
3-ما که بعد از شروع سال تحصیلی میرسیم آیا بچه ها را ثبت نام می کنند یا یک سال تحصیلی عقب میافتند؟
خواهش می کنم اگر کسی اطلاع دقیقی دارد راهنمایی کند.
دوست گرامی با درود ، ما هم دو تا فرزند داریم که یکیش های اسکول میره و اون یکی میدل اسکون .. برای ثبت نام حتما کارت واکسیناسیون رو باید داشته باشی و 2- باید ریز نمرات رو از مدرسه که به مهر آموزش و پرورش رسیده باشه رو ترجمه کنی 3- مهر وزرات امور خارجه رو نمیخواد 4- در مورد عقب افتادن بچه ها هم ناراحت نباش ... اگر عقب بیفتن هم مشکلی نیست ...
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-16 ساعت 23:09)shilashams نوشته: (2013-08-16 ساعت 19:28)ramin888 نوشته: وقتی برای گرفتن ویزا می رم ابوظبی اونجا میشه دستی به سفارت پرداخت کرد مثل زمان مصاحیه؟
سلام. مگه زمان گرفتن ویزا هم پول می گیرن؟؟ از ما زمان مصاحبه نفری 330 دلار گرفتن. تو سایت هم ندیدم جایی.
منظورشون 165 دلاریه که برای صدور گرین کارد باید به طور آنلاین در سایت USCIS پرداخت کنین. ربطی به ویزا نداره
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 21:00)mgolchin13 نوشته: (2013-08-17 ساعت 12:39)usa lover نوشته: دوستان که در مورد بلیط اطلاع دارن راهنمایی کنن
پرواز قطر با 2 تا استاپ از تهران به لس آنجلس اگر در استاپ دوم که میتونه شیکاگو یا سیاتل یا ..... باشه و 2 ساعت و نیم بین 2 تا پرواز فاصله باشه امکان اینکه پرواز بعدی رو از دست بدیم هست منظورم اینکه 3 ساعت برای کارها کافیه یا کمه؟؟
بعضی از پروازهای قطر از استاپ آخر باید با ایرلاین های داخلی به لس آنجلس رفت و بعضی ها با همون ایرلاین قطر در اون صورت محدودیتی برای بار نیست درسته؟؟؟
دوستانی که اطلاعات یا تجربه دارن نظرتون راجب عمان ایر که پروازهای بعدیش با KLMهست از مسقط و 1 استاپ در آمستردام داره چیه ؟؟
پست موقت
به نظر من دنبال این بلیط های چند استاپه نرین که بعدا پشیمون میشین. البته افراد مجرد و زوج های بدون بچه فرق میکنه ولی بچه دار ها حواس شون باشه که پرواز خیلی طولانیه و خسته کننده و عصبی کننده هست. با ترکیش یا امارات که مستقیم میان LA بلیط بگیرید بهتره. این رو هم در نظر بگیرید که اگر پرواز داخلی داشته باشید سه تا چمدون کمتر میتونید بیارید که کلی فرقش هست.
باور کنید اگر جناب همسر این پست شما رو بخونه کلی خوشحال میشه
چون این نظر من بود برای کاهش هزینه ها که 2-3 ساعت با بچه هم مشکلی ایجاد نمیکنه
ولی به این نتیجه رسیدیم که ترکیش بهترین انتخاب می تونه باشه با جمیع شرایط
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامي سلام
فكر ميكنيد اين آدرس ميتونه مبناي ارسال گرين كارت و اس اس بشه
آخه من هم آدرسم را عوض كردم روز مصاحبه اعلام كردم و فايل آدرس جديد را
هم ايميل كردم ولي هنوز نمدونم واقعا كدوم آدرس مقبول شده
با تشكر
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
ماهم تا حدودی البته 95% مشخص شده که کجا میریم خواستم دوستانی که زحمت تنظیم جدول را میکشند مارا هم بحساب بیاورند
ما4نفر هستیم کالیفرنیا و شهر ارواین امیدوارم دوستان بیشتر مارا راهنمایی بفرمایند .