موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز و با تجربه با سلام
وقتی receipt number فعال میشه معمولا چقدر طول میکشه گرین بیاد اگه میدونید کمک کنید لطفا .
مرسی از همه شما که همیشه همراه بودید
شماره کیس:2013AS41XX/تعداد افراد:1 نفر/کنسولگری:انکارا/مصاحبه:هفته چهارم فوریه/از تهران به بوستون
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 03:37)mhz_ir نوشته: (2013-08-21 ساعت 01:32)miilad2 نوشته: دوستان عزیز و با تجربه با سلام
وقتی receipt number فعال میشه معمولا چقدر طول میکشه گرین بیاد اگه میدونید کمک کنید لطفا .
مرسی از همه شما که همیشه همراه بودید
بین یک تا دو هفته
دوست عزیز اینو بر اساس تجربه خودت میگی یا موارد دیگه ای هم دیدی ؟
ازت ممنونم .امیدوارم اینجا همه چی برات خوب پیش بره
شماره کیس:2013AS41XX/تعداد افراد:1 نفر/کنسولگری:انکارا/مصاحبه:هفته چهارم فوریه/از تهران به بوستون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نیمه دوم شهریور به آمریکا مهاجرت خواهم کرد. دو فرزند دانش آموز دارم. لطفا با تجربه ها راهنمایی کنند چه مدارکی ترجمه کنم و آیا مهر دادگستری و امورخارجه آنها را بزنم؟ آگر بله کدامیک؟ باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد بیمه ماشین بگم که ما هم از بیمه و هم از شهرک آزمایش گزارش تخلفات و تصادفات رو گرفتیم و فرستادیم* برای پدر و مادر همسرم و بیمه ماشینی که سه نفر حق رانندگی باهاش داشتن (دو نفر بالای 50 و یک نفر زیر 25 سال) میشد سالی حدود 2500. بعد از نشون دادن گزارشهای تخلف و تصادفات بیمه این عدد شد حدود 1500 و بعد از حذف اسم خانمم از لیست رانندهها شد 900 دلار.
پس ضرر نداره اگه خلاف نکردین یا یکی دو مورد در پلیس ثبت شده و سابقه بیمه خوبی دارید اینکار رو انجام بدید.
*فرستادن این مدارک از طریق وزارت امورخارجه باید انجام بشه یعنی ترجمه نباید بکنید و این مدارک میره دفتر حافظ منافع و اونجا ترجمه و تایید میشه و به آدرس شما در US پست میشه.
من اینکار رو یه سال پیش انجام دادم و ریز مراحلی که انجام دادم یادم نیست دقیقا فقط میدونم دو روز شهرک آزمایش رفتم و یه بارم وزارت خارجه. تو شهرک آزمایش به دفتر نماینده وزارت خارجه برید کامل راهنمائیتون میکنن.
Done waitin' , I'm livin
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من هفته سوم سپتامبر عازم آمریکا هستم . اگه خدا بخواد میرم که کارای گرین کارتمو انجام بدم.
فقط یه سوال داشتم که متاسفانه نتونستم تاپیک یا جوابی براش پیدا کنم. اینکه از وسایل برقیمون که از اینجا می بریم مثل سشوار، اتوی مو،.... چچوری می تونیم استفاده کنیم؟ من می خواستم از اینجا ترانس تبدیل بگیرم ولی هم سنگینه و خب هم زیاد ارزون نیست!
Case:7xxx- قبولی:٢می2012-سفارت:آنکارا-کارنتی:11مارچ2013-مصاحبه: آخر می2013*یکضرب*مقصد:ایشالابرای ساختن زندگی سن دیه گو!-سفرنامه آنکارا -ورود به آمریکا:17سپتامبر2013- سوشال:25سپتامبر2013- دریافت گرین کارت 21 اکنبر2013- مهاجرت نامه
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 08:38)sadfar نوشته: سلام دوستان
نیمه دوم شهریور به آمریکا مهاجرت خواهم کرد. دو فرزند دانش آموز دارم. لطفا با تجربه ها راهنمایی کنند چه مدارکی ترجمه کنم و آیا مهر دادگستری و امورخارجه آنها را بزنم؟ آگر بله کدامیک؟ باسپاس
دوست عزیز تا اونجایی که من تحقیق کردم و برای دختر خودم انجام دادم: از مدرسه پرونده اش رو تحویل گرفتم و بردم آموزش و پرورش منطقه ی مربوطه و تاییدیه گرفتم و بعد بردم آموزش و پرورش استان و مهر کردم و خودشون ریز نمراتی که لازم بود رو مهر کردند بعد بردم دارالترجمه ،به من گفت نیازی به مهر دادگستری و امور خارجه نیست
موفق باشید
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...