موضوعها: 0
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
امیرجان، به جنس ساک دقت کن چون اگه نازک و ضعیف باشه با توجه به وزن بالای ساک دووم نمیاره. خانم من یه دونه خریده بود ۳۰ تومن که تا پرش کردیم و خواستیم بلندش کنیم دسته اش کنده شد.
اگر من تا قبل از رفتنت اومدم تهران می تونم از اینجا برات بخرم بیارم.
در ضمن اگه اضافه بار داری بهم زنگ بزن.
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض سلام
من و3 نفر از خانواده از ایروان بعد 5 ماه ویزا صادر شد/در سایت USCIS ELISیک اکانت ساختم وبرای 4 نفر اسم نویسی کردم وپول 4 نفر به حساب ریختم (660 دلار)
یک رسید ایمیل امد
حالا به سایت بر میگردم اسم من وجود دارد اما اسم بقیه خانواده وجود ندارد یا من پیدا نمی کنم
ایا این رسید ارزشی دارد؟ چطوری در این سایت پیگیری انجام بدم؟ایا به این سایت هر روز سرکشی باید کرد ؟اصلا این سایت به چه دردی می خوره؟(USCIS ELIS)
یک ایمیل بعد پرداخت امدو توصیه کرده که به سایتuscis.gov مراجعه کنم ؟چرا؟این همه اسم رمز وای دی به چه درد می خورد
کسی می تونه این سوالات را جواب مفصل بده
2013AS5XXX
تاریخ مصاحبه:25 مارچ ـ ایروان
کلیرنس: 3AUG2013
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
اگر در لس آنجلس به دنبال محل اقامت مناسب تر از هتل برای مدتی کوتاه می گردید ،
اگر برای گرفتن SSN ، افتتاح حساب بانکی ، گرفتن کردیت کارت و دریافت گواهینامه رانندگی ظرف مدت سه روز کاری تمایل دارید ،
اگر بدنبال مشاوری مطمئن و قابل اطمینان با اطلاعات بالا می گردید ،
باعث افتخار ماست که در خدمت شما باشیم.
فقط کافیست با شماره تماس 0013104300060 یا 02185315315 تماس بگیرید.
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ۲ تا سوال دارم.
۱- خانواده من که برای گرفتن سوشال سکیوریتی رفتن، شماره بچه ها رو دادن ولی در مورد خانمم گفتن که هنوز کلیرنسش از هوملند سکیوریتی نیومده و باید صبر کنه! چنین چیزی تا بحال سابقه داشته؟ چون من تو این تاپیک همچین موضوعی رو ندیدم برای کسی اتفاق افتاده باشه.
۲- شماره رسید رو در سایت uscis که می زنم می گه کیس شما پیدا نشد؟ آیا بعد از ۱۰ روز از رسیدنشون طبیعیه؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم يه سوال دارم كه ممنون ميشم عزيزاني كه اطلاع دقيق دارن پاسخ بدن و اونم اينكه بليط من براي دوحه و از اونجا به شيكاگو هست ميخواستم بدونم ١:٤٠ دقيقه فاصله فرود تو دوحه تا پرواز بعدي كه هردو قطري هست كافيه؟
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان الان ميخواستم ١٦٥ دلار رو پرداخت كنم كه A-number رو ميخواد.متاسفانه يادم رفت A-number رو از روي پاكت زرده بردارم.ميشه كمكم كنيد.ايا registration number توي ويزا همون a-number هست؟
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 01:34)mrr777 نوشته: دوستان ۲ تا سوال دارم.
۱- خانواده من که برای گرفتن سوشال سکیوریتی رفتن، شماره بچه ها رو دادن ولی در مورد خانمم گفتن که هنوز کلیرنسش از هوملند سکیوریتی نیومده و باید صبر کنه! چنین چیزی تا بحال سابقه داشته؟ چون من تو این تاپیک همچین موضوعی رو ندیدم برای کسی اتفاق افتاده باشه.
۲- شماره رسید رو در سایت uscis که می زنم می گه کیس شما پیدا نشد؟ آیا بعد از ۱۰ روز از رسیدنشون طبیعیه؟
بله ، تا 30 روز طول میکشه
شماره کیس:2013AS41XX/تعداد افراد:1 نفر/کنسولگری:انکارا/مصاحبه:هفته چهارم فوریه/از تهران به بوستون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تو اين ١٠ روز كه تو امريكا بوديم معرفت بانكها از همه بيشتر بود برايمان كه حساب باز كردند و ٥ روزه هم كارت دبيت را فرستادند بقيه ادارات و سازمانها كه هنوز جواب نداده و يا به دو هفته ديگه ما را حواله دادند
کیس نامبر: 2013AS4XXX/سفارت : آنکارا/تاريخ مصاحبه : W3 Feb/ایالت انتخابی: میزوری/تاریخ کلیر: june 28/ویزا:15 july/ ورود به آمریکا: 13 آگوست
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزی که هنوز ایرانین و نمیدونین تو کالیفرنیا کجا برین، و بین لس آنجلس و ارواین شک دارین، حتما حتما از ارواین دوری کنین و برین لس آنجلس!
چرا؟
ارواین خیلی قشنگه، پر از ایرانی و مسلمونه، اما فوق العاده آروم و دلگیره، اگه اولش برین اونجا، خدایی نکرده دلتون میگیره و ممکنه دپرس بشین
اما
لس آنجلس و اطرافش، خیلی زنده تر هستش، شلوغه ولی این شلوغی در مقابل تهران هیچی نیست! تهران و کلا ایران، خیلی زنده است اما اینجا زندگی فرق داره، جایی نرین که زیاد از حد آرامش داشته باشه، خدایی نکرده افسرده میشین....
در ضمن همه چی تو لس آنجلس هست و مثلا اگه شما منطقه ولی (ساوت ولی) رو انتخاب کنین دسترسی به همه چی و همه جور تفریح و هر چی فکر کنین دارین، همه چی اینجاست. من هر 2 جا بودم 1 مدتی و این رو براساس تجربه خودم و حرف خانواده ای که 11 سال ارواین زندگی کردن! میزنم!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-25 ساعت 01:15)golshad نوشته: با عرض سلام
من و3 نفر از خانواده از ایروان بعد 5 ماه ویزا صادر شد/در سایت USCIS ELISیک اکانت ساختم وبرای 4 نفر اسم نویسی کردم وپول 4 نفر به حساب ریختم (660 دلار)
یک رسید ایمیل امد
حالا به سایت بر میگردم اسم من وجود دارد اما اسم بقیه خانواده وجود ندارد یا من پیدا نمی کنم
ایا این رسید ارزشی دارد؟ چطوری در این سایت پیگیری انجام بدم؟ایا به این سایت هر روز سرکشی باید کرد ؟اصلا این سایت به چه دردی می خوره؟(USCIS ELIS)
یک ایمیل بعد پرداخت امدو توصیه کرده که به سایتuscis.gov مراجعه کنم ؟چرا؟این همه اسم رمز وای دی به چه درد می خورد
کسی می تونه این سوالات را جواب مفصل بده
سلام دوست خوبم پس از ساختن اکانت با چه روشی 660$ را پرداخت کردی؟
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.