موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای خوبم
کمک کنید . ما هفته دیگه داریم می ریم LA اما هر جا رو خواستم واسه اقامت اولیه رزرو کنم اطلاعات کردیت کارد رو می خواد ازم. لطفاً اونایی که اینکارو کردن راهنمایی کنن.
case No:8XXX
کنسولگری: ایروان
کلیرنس: 15 َ August
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من تو لس آنجلسم دنبال جا میگردم
اگر کسی اتاق بصورت share سراغ داره لطفا اطلاع بده من شرایطم پسر . ۲۸ساله
ممنون
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 00:03)ssssa نوشته: سلام دوستان عزیزم لطفا جوابمو بدید ما دو روزی که وارد آمریکا ایالت کالفرنیا شدیم و مشکل بزرگی که باهاش مواجه شدیم نداشتن پریز تبدیل برق هست ما حتی یه تبدیل 210 به 110 با خودمون از ایران اوردیم که با اجازتون همین امروز سوخت !اگه عزیزان تجربه همچین مشکلی رو داشتن لطفا ما رو راهنمایی کنن چون چند تا از وسایل ضروری که از ایران اوردیم دیگه قابل استفاده نیست و الان بودجه مون نمیرسه که اینجا تهیه شون کنیم![Sad Sad](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/sad.png)
با سلام دوست عزيز . من إز فروشگاه target يه تبديل خريدم تقريبا ٧ دلار خيلي به دردم خورده شما هم ميتونيد تهيه كنيد . موفق باشيد.
[ک.ن:2013AS64XX
مصاحبه:W1APRIL
مکان:ابوظبی
تعداد:3نفر
كلير: جولاي
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم دارم ادرسمو تغییر می دم
ولی نمی دونم دقیقا کجا باید این کارو بکنم غیر از فرودگاه باید جای دیگه ادرسمو تغییر بدم؟
و اینکه ادرسی که می دیم وقتی گرین کارت میره اونجا از اون شخص امضا می گیرن حتما؟ یا نیاز ی به امضا نداره و می اندازن تو صندوق پستی؟
دوستان با تجربه لطفا راهنمایی کنید
ممنون از همتون
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند رونده باش امید هیچ معجزه ای زمرده نیست زنده باش. خدا پشت پناه همتون باشه دوستان
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
کامفورت ترکیش رفت برگشت 5050
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستام کسی در مورد اینکه همراه اگه کلا وارد نشه یا اینکه وارد بشه و پاس سفید بگیره برگرده دوسال بعد بیاد اطلاعاتی داره ؟ اینکه اگه نیاد مشکلی برای شخص برنده پیش میاد یا نه ؟ یکی از دوستان گفت که ویزا شخص همراه حتما باید باطل بشه . راهنمایی کنید لطفا
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر همه دوستان
من انشالا این هفته میام آمریکا. میشه لطف بکنین بگین چه کارهای باید انجام بدم. مثلا کی برم SNN بگیرم کی اقدام به کاریابی بکنم انارو می خوام بدونم.
ممنون میشم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-16 ساعت 07:33)kakero نوشته: (2013-09-16 ساعت 00:50)Fereshteh Esfahan نوشته: دوستان اینجا صفحه ای هست که اطلاعات مربوط به ورود به آمریکا رو (مثلا اینکه چه سایت هایی رو باید کلا ثبت نام کنیم، مقدار پولی که میتونیم بدون اینکه مالیات بش تعلق بگیره وارد خاک آمریکا کنیم، آیا عکس x-ray خودمون رو باید ببریم و ....) کامل توضیح داده باشه. آخه 290 صفحه رو خوندن و هی اصطلاحات مختلف شنیدن یکم گیج کنندست!! مثلا به من توی سفارت گفتن تغییر آدرس اصلا مهم نیست و فقط کافیه توی فرودگاه اطلاع بدی ولی اینجا از ثبت نام تو سایت های مختلف حرف زده شده!! یه نفرم تو ابوظبی به من گفت عکس بزرگ بیمارستان رو باید تو فرودگاه تحویل بدی!!
با تشکر
از من که تو فرودگاه عکس x-ray رو نخواستن. گفتن مال خودت باشه. ولی شما بیارین شاید گیر بدن.
X-ray رو باید همراهتون ببرین. ولی فکر نمی کنم تو فرودگاه بگیرن. در حقیقت برای این هستش که اگه احیاناً به هر دلیلی شما مشکوک به بیماری سل باشید اگه این عکس رو همراتون داشته باشین تا یکسال معتبره و نمی تونن از شما بخوان که دوباره عکس بگیرین.
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا