موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
بادرود خدمت سباستین عزیز .. شما که 29 اگوست وارد امریکا شدی کی گرین کارتت اومو که تونستی برای گواهینامه اقدام کنی .
باسپاس .... بدرود
شماره کیس: 2013A47XX، تاریخ رویت قبولی: 1jun، تعداد :4، ارسال فرمهای سری اول: 5j مصاحبه نیمه اول اسفند برگه آبی کلیر 26 آپریل ،ورود 14 آگوست. فعلا در san clemente کالیفرنیا هستیم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من الان ساعتهای آخر سفرم رو توی هواپیما نرسیده به سن حوزه با امریکن ایرلاین می گذرونم .
اما خیلی خسته و هلاکم بعد از حدود ۱۸ ساعت پرواز ........
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم ![Big Grin Big Grin](https://www.mohajersara.org/forum/images/smilies/biggrin.png)
- ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-19 ساعت 12:48)parsush نوشته: دوستان پزشک ساکن آمریکا و غیره ( چی گفتم) به نظرتون چه آنتی بیوتیک هایی ببریم و با چه دوزی؟ و البته کاربرد هر کدوم رو هم بگین لطفا
سلام، من فقط به صورت كلي ميگم وگرنه دوز و نوع استقاده هر كدام كاملا بستگي به شرح حال بيمار و شرايط داره.
كواموكسي كلاو هر ٨ ساعت يك عدد به مدت ١٠ روز براي سينوزيت
ازيترومايسين روز اول ٢ عدد و بعد به مدت ٤ روز ، روزي يك عدد براي عفونت باكتريايي
سيپروفلوكساسين ٧-١٠ روز براي عفونت ادراري
مترونيدازول ٧ روز براي اسهال عفوني
سفالكسين براي عفونت هاي پوستي
2013as4###* آنكارا* w3 فوريه* 2 نفر* كليرشده با ستاره،٥٨ روزه خودم (١٨ اپريل)و ٦٥روزه همسرم (٢٦ اپريل)* كليرنس مجدد بعد از دريافت پاس هاي بدون ويزا* كلير مجدد ١٨ جون* ورود١٣جولاي* ويرجينيا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ممکنه بگید من از داخل ایران چطوری می تونم این 165 دلار رو بفرستم من چند ماه دیگه می رم می خوام از ایران این 165 دلار رو بفرستم که گرین کارتم زودتر بیاد به کدوم حساب باید بریزم .کسی از بچه ها از تو ایران پول ریختن لطفا راهنمایی کنید ؟ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اگه بعد ار ورودم به امریکا ۱۶۵ تا رو بدم مشکل داره ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
دوستان زود تر از ورودتون هم 165 دلار رو بدید هم تاثیری در دریافت گرین کارت نداره..من 4 روز بعد از ورود مبلغ رو دادم و به موقع یهنی بعد از 20 روز گرین کارت اومد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان عزیز,
دوستانی که به آستین رفته اند به نظرتون کدوم مسیر پرواز برای آستین بهتره؟ آژانس یک مسیر قطر که می ره نیویورک و بعد آستین به قیمت 3 ملیون تومان one way به من داده به نظرتون خوبه یا اینکه پرواز ترکیش که میره هیوستون را بگیرم؟
اپرواز قطرکه می ره نیویورک می گه دو بسته ی 23 کیلویی می تونم ببرم ولی واسه ترکیش می گه تو پرواز داخلی که از هیوستن به آستین هست مشکل بار پیدا می کنم.
لطفا راهنمایی کنید. مرسی
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. دوست من برای ۲ماه پیش برای فعال سازی گرین کارتش اومد آمریکا و ۲هفته بد برگشت.. اجازه کارش ۳هفته بعد از ورودش رسید ولی گرین کارتش بعد از ۲ ماه هنوز نرسیده و خیلی نگرانیم.. الان اگه بخواد پیگیری کنه به کجا باید ایمیل بزنه؟ اصلا این موضوع طبیعیه؟ ممنون میشم اگه رهنمایی
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی میدونه از داخل ایران چطوری میشه این 165 دلار رو فرستاد؟من خارج از ایران کسی رو ندارم شما میدونید از طریق صرافی هم میشه یا نه ؟لطفا هر کس اطلاعاتی داره این لطف رو بکنه وبه من کمک کنه.ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان در اولین سفر به آمریکا حداقل زمانی که باید اونجا بمونیم چه قدر هست ؟ میشه ۱ هفته بمونیم و بعد دوستانمون گرین کارت و بقیه چیزها رو واسمون پست کنن.. ما ایران زندگی نمیکنیم و مشکلی بابت پست به ایران نخواهد بود. و سوال دیگه اینکه چه کارهایی در اولین سفرمون داخل امریکا لازم هست که انجام بدیم؟ ممنون
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در کالیفرنیا ساکن هستند میشه مختصر اطلاعاتی در رابطه با اجاره خانه و هزینههای زندگی ارائه بدین ممنون میشم.
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه