موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تازگی برای فرستادن بار به امریکا تحقیقی کردم و متوجه شدم که ما فقط به 6 شهر میتونیم بار بفرستیم واز اون شهرها تا شهر مورد نظر در امریکا هم حداقل از 1000 دلار قیمتها شروع میشه((البته برای حدودا 100 کیلو بار) .اگر دوستانی هستند که در این ضمینه اطلاعاتی دارند برای استفاده از تجربیاتشون میشه لطفا راهنمایی کنند ؟ ممنونم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان به نظر شما فرقی هم میکنه که ورود اولیه به کدوم ایالتهای آمریکا باشه؟مثلا اگه من از اول وارد تگراس بشم و یکی دو سالی رو اونجا زندگی کنم و گرین کارت هم که از اونجا صادر شده باشه و بعدا بخوام برم کالیفرنیا ممکنه برام مشکلی پیش بیاد برای رفتن به کالیفرنیا ؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
خدا رو شکر که ازخوشحالی بچه های تاپیک کلیرنس کمی حال عادی خودمو پیدا کردم و تواین فرصت تمرکز کردم رو کارهای مهاجرتم
عصری به فامیلمون که قراره بریم شارلوت پیششون پرسیدم چی با خودمون بیاریم خیلی با اطمینان میگفت بخداااااااااااااا اینجا همه چی هست ارزونترازایران ظرف و ظروف و چیزهای برقی هیچی نیارید فقط پوشاک و اگر تونستی زرشک و زعفرون و پسته کارد آشپزخونه و میوه خوری
والا هرچی میپرسیدم بیاریم یانه می گفت هیچی لازم نیست
واقعا شما ها که جدیدا رفتید تا این حد میشه بی چیز رفت؟
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 20:41)negar_karimi6 نوشته: خدا رو شکر که ازخوشحالی بچه های تاپیک کلیرنس کمی حال عادی خودمو پیدا کردم و تواین فرصت تمرکز کردم رو کارهای مهاجرتم
عصری به فامیلمون که قراره بریم شارلوت پیششون پرسیدم چی با خودمون بیاریم خیلی با اطمینان میگفت بخداااااااااااااا اینجا همه چی هست ارزونترازایران ظرف و ظروف و چیزهای برقی هیچی نیارید فقط پوشاک و اگر تونستی زرشک و زعفرون و پسته کارد آشپزخونه و میوه خوری
والا هرچی میپرسیدم بیاریم یانه می گفت هیچی لازم نیست
واقعا شما ها که جدیدا رفتید تا این حد میشه بی چیز رفت؟
همه چي بستگي به خودتون و شهر مورد نظر داره. مثلا من هر دلاري كه اوردم واسم ارزش داشت و سعي كردم با خودم تا ميتونم وسايل ضروري اشپزخونه رو بيارم و خوشبختانه راضي هستم ازين كارم.شايد فاميل شما هم اين حرف رو با توجه به شرايط خودشون ميگه پس بهتره بيشتر در مورد شارلوت سرچ كنيد.يك سري سايتا هست كه قيمت خوراكي ها و اجناس رو ميذاره تو شهرهاي مختلف.متاسفانه يادم نيست.حتما قبل رفتن سرچ كنيد.موفق باشيد
كيس نامبر:20130000AS45xx (دو نفر) / مصاحبه: هفته اول مارس/ آنكارا/دريافت برگه صورتي+فرم نه سوالي+CV/تاريخ كليرنس:٨ مي/تاريخ ورود به آمريكا:٢١ آگوست
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به شما دوست عزیز ikamaly
امیدوارم روزهای خوبی در انتظارتان باشد میخواستم اگر ممکنه بفرمایید که در فرودگاه برادران س پ ا ه بابت دلار بهتون گیر ندادن و شما تونستید مقدار موردنظرتون رو بیارید با تشکر فراوان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
ما هم به جمع مهاجران پیوستیم. نزدیک ۲۰ روز پیش رسیدیم و تا اینجا کارها خوب پیش رفت. از فرودگاه لوس آنجلس وارد شدیم. توی فرودگاه آدرس را عوض کردیم. یه هفته بعد از ورودمون رفتیم برای SSNو فهمیدیم از فرودگاه تقاضا ندادن و همونجا اقدام کردیم و ۸ روز بعد کارت سوشیال اومد. و دیروز گرین کارت هم اومد به همون آدرس که تو فرودگاه داده بودیم. تا اینجا همه چی خوب بوده.
برای گواهینامه هم رفتیم و امتحان کتبی را قبول شدیم و ترجمه گواهینامه و اصل گواهینامه را نشون دادیم و قبول کردن و اجازه رانندگی موقت دادند تا امتحان رانندگی هم بدیم و گواهینامه بگیریم.
انشاالله کارای همه خوب پیش بره.
شماره کیس:2013AS6XXX/ تاریخ رویت قبول: 2 May/ کنسولگری: ابوظبی
/مصاحبه:W4 April/کلیرنس45 days/دریافت ویزا:W3 June/ورود به آمریکا:
/تعداد افراد: 2
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-23 ساعت 21:10)jj bobo نوشته: دوستان عزیز من برای پرداخت 165$ آیا مسیر زیر درسته؟
http://www.uscis.gov→fees→uscis immigrant fee→online→Email Address→Password→log in→new account
در ضمن دوستان وقتی من ایمیل و پسوردم رو وارد میکنم میگه اشتباست.
--------------------------------------------------------------------------------
منم همین مشکلو دارم میشه اگر متوجه شدید به منم بگید. مرسی
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-24 ساعت 09:51)jj bobo نوشته: تو رو خدا ایرانی بازی رو کنار بذاریم که خرمون رو از پل رد کردیم وبه سوال کسی جواب ندیم و توجهی نکنیم.
سوالم اینه من که برنده اصلی هستم یا هر کس دیگه ای جای من برای اولین بار بدون نفرات زیر مجموعش میتونه بره یا حتما باید با زیر مجموعش بره.
یه مشکلی برام پیش اومده که خانومم قادر به همراهی من نیست
و آیا تنها برم به مشکل بر میخورم؟
کسی از دوستان اطلاعات کاملی در این مورد داره یه جواب جامعی بده ممنون میشم
وآیا در فرودگاه یا اداره مهاجرت دلیلی برای اثبات عدم همراهی همسر لازم است؟
دوست گرامی برنده اصلی میتونه به تنهایی وارد امریکا بشه و مشکلی براتون پیش نمیاد ولی همراهان حتما باید با برنده اصلی وارد امریکا بشن.
در ضمن نیازی به اطلاعات جامع ندارید.
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس