موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
مرسی دوستان. (سوال کاملا ضایعی بود می دونم! اصلا پاک فراموش کرده بودم که روی ویزا یک شماره ای زده شده!)
با اینحال امکانش هست که کسی هنوز وارد نشده باشه بتونه گرین کارتش صادر بشه و به آدرس تعیین شده اش ارسال شود؟
فکر کنم همه این پروسه منوط به ورود به امریکاست و احتمالا در پورت ورودی این جریان کلید می خوره که شروع بشه.
موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-30 ساعت 23:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 00:02 توسط گل نهال.)
مرسی افشین جان از پیشنهاد خوبت.حتما پیگیری می کنم.
اما مساله اینجاست که ما دو نفریم و هر دوتامون گوشی بیسیک داریم.من اگه از بابت تتر کردن گوشیم با لپ تاپم مطمئن بشم حتما میرم و ارزونترین پلنی که مناسب من هم باشه رو برمیدارم.مشکل اینجاست که من هنوز از امکان استفاده اینترنتم با لپ تاپ کامل مطمئن نشدم.هرچد که می دونم این کار شدنیه.البته با اسمارت فون ها خیلی راحته.حتی اگه بشه یه پلن فامیلی یا دو تا انفرادی رو با این قیمتی که شما گفتین رو بخرم حاضرم نقدا دیوایسی چیزی بگیرم که بتونم باهاش از اینترت پلن ها روی لپ تاپ استفاده کنم.بعدا می تونم سر وقت گوشی اسمارت هم بگیرم.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-30 ساعت 02:10)maka2 نوشته: پیشنهاد برای خرید بلیط انلاین ---> پیغام لطفا
من تجربه خودم رو از ترکیش می گم براتون، از بقیه ایرلاین ها زیاد خبر ندارم.
در مورد ترکیش خرید از سایت فایده نداره. انتخاب هایی رو که آژانس ها یا خود دفتر ترکیش براتون توی سیستمشون پیدا می کنن اصلا توی وبسایت وجود نداره. نه از نظر قیمت، نه تاریخ، نه کلاس پروازی. حتی اگه حواستون نباشه ممکنه بلیتی رو بخرین که از تهران به جای فرودگاه آتاتورک به فرودگاه سابیها می ره که 75 کیلومتر با استانبوی فاصله داره و اونجا باید فرودگاهتون رو هم عوض کنین!
(البته وبسایتشون برای اطلاعاتی غیر از خرید بلیت خوبه )
شماره کیس: AS201360XX، کنسولگری: ابوظبی، تعداد افراد کیس: یک نفر، مصاحبه: 2013 ,April w3 برگه آبی، کلیرنس: 9 جون (48 روزه)
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
من دختر و 30 ساله هستم،یک ماه آمدم آمریکا.ایالت تگزاس و در شهر بومانت زندگی می کنم، پیش یکی از فامیل.می خوام مستقل بشم دیگه.
کسی از دوستان هست که اینجا باشه و بخواد باهم هم خونه بشیم؟؟؟
خوشحال می شم اگر کسی زودتر خبر بده بهم.
کیس نامبر: 56xx (1 نفر) • کنسولگری: ابوظبی • مقصد: تگزاس• کارنت: Feb • مصاحبه: 7 آپریل •ویزای یک ضرب لینک سفرنامه ام
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من برای اوایل دسامبر یه هتل خوب البته با قیمت مناسب تو لس آنجلس حوالی وست وود می خوام. می خوام امکان پخت و پز هم داشته باشه
اگه دوستان جایی رو می شناسن لطفاً راهنمایی کنن.
ممنون
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-29 ساعت 12:13)hutsa83 نوشته: سلام
درمورد فرم آبي كه تو هواپيما ميدن پر كنيم : بند 7 (country of residence) ، ايران هست يا آمريكا؟
سئوال دوم اينكه آيا اين فرم رو بايد هر نفر جدا پر كنه يا مثلاً يك خانواده 2 نفره بايد فقط يك نفرشون پر كنه.
چون براي مبلغ پول اگر قرار باشه هر نفر جدا پركنه مبلغ نصف ميشه؟
ميشه راهنمايي بفرماييد.
ممنون
ویزایی که شما گرفته اید ویزای اقامت دائم در آمریکا (گرین کارد) است. یعنی با داشتن این ویزا کشور اقامت شما آمریکاست (مگر اینکه مثل بعضی دوستان هنوز تصمیم به مهاجرت به آمریکا را نگرفته باشید و قصد برگشت به ایران را داشته باشید). از نظر قانونی آدرس شما در آمریکا همان ادرسی است که برای ارسال گرین کارد اعلام کرده اید.
فرم آبی خانوادگی است و برای کل خانواده یک فرم پر می شود. کل پول همراه خود را به طور دقیق اعلام کنید (اگر پول غیر دلار هم دارید آن را هم اعلام کنید). مواد غذایی هم که همراهتان است اعلام کنید. هر چقدر پول بشتری همراه داشته باشید بهتر است.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-01 ساعت 11:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-01 ساعت 11:40 توسط angelio.asian.)
دوستان سلام
آیا دو یا سه ماه قبل از رفتن به امریکا می تونیم 165 دلار را از ایران واریز کنیم ؟ چون یکی از دوستان میگفت اکانت را درایران ساخت و حالا که رفته امریکا ایمیلش از امریکا باز نمی شه تا کد فعال سازی رو وارد کنه برای پرداخت 165 دلار و پیشنهاد داد از ایران پرداخت کنید تا دچار این مشکل نشید نظر دوستان چیه ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ايا اكر بيش از 10000 دلار داشته باشيم در فرودكاه براي ما مشكلي به وجود نمي ايد
لطفا راهنمايي كنيد.