موضوعها: 0
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 01:41)yasaman1111 نوشته: سلام
بچه ها پدر و مادر و برادر من واسه ٢ ماه رفتن آمريكا و ١٣ سپتامبر برگشتن. مادر و برادرم گرين كارتشون اومد بعد از تقريباً ٤٠ روز. وهر سه به همراه پدرم پاس سفيد و سوشيال گرفتن. قبل از اومدن گرين كارت پدرم بر گشتن. زنگ زده بودن به اداره مهاجرت قبل از برگشتشون و اونا گفتن كه مدارك پدر يك ماه ديرتر به دست ما رسيده و بين ١٣ تا ٣٠ سپتامبر گرين كارت به همون ادرس فاميلهامون ميرسه. هر سه به ايران برگشتن ولى گرين كارت پدرم هنوز نيومده. پاس سفيد هم تو زمانى كه آمر ي كا نبودن صادر شد و يك مسافر به دست ما رسوند. كسى مورد مشابهى داشته؟ ممكنه چون از كشور خارج شدن صادر نشه يا به آدرس فرستاده نشه؟؟
سلام بچه ها تويه سايت ايمگريشن يعنى همون ucis وقتى شماره كيس يا reciep id برادرو مادرمو وارد ميكنم ميگن كه كارت فرستاده شد ولى ماله پدرم زده initial process و هنوز decision made نشده من خوندم يه چيزايى راجع به بك گراند چكو اين جور چيزا نوشته بود...منظور چيه؟؟ خودشون گفته بودن تا ٣٠ سپتامبر هم فرستاده ميشه. ولى الان ميبينم كه كارت حتى produce هم نشده؟؟ چه كار بايد كرد؟!
2013as4***...ANKARA... 3 nafar...interview: w2 march...clearance: 26th april...visa issuance: 2th june
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به نظرتون چند وقت بعد از ورودم بهتره برای پدرو مادرم اقدام کنم؟یا یه زمان مخصوصی داره؟مثلا 3 سال باید بگذره؟
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز,
ببخشید اگر سوال تکراری می پرسم. پروازم نزدیکه و فرصت ندارم همه ی صفحات را بخونم واسه پیدا کردن جوابم. می خواستم لطف کنید و بهم بگید حداکتر چقدر دلارمی تونیم تو پرواز با خودمون ببریم و اینکه من هنوز برای 165 $ اقدام نکردم پروازم هم جمعه ی دیگه است . بنظرتون می تونم 165 $ را بعد از رسیدن به امریکا واریز کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد یا اینکه حتما همین جا اقدام کنم؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دنبال یه همخونه ای تو کالیفرنیا میگردم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان خوبم آیا برای بچه ها هم میبایست درخواست SSN داد
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ساکن کالیفرنیا و لوس انجلس سپاسگزار میشم یه هتل و یا متل با قیمت مناسب برای اقامت ۳ هفته اعلام کنن،با تشکر فراوان
شماره کیس:***2013AS00008 تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012 کنسولگری:ابوظبی افراد كيس: 2 نفر مصاحبه:نیمهٔ June . ویزا : یک ضرب مقصد : لاس وگاس سفر نامه
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کالیفرنیا سانفرانسیسکو هستم east bay یا کلا bay area دنبال هم خونه میگردم اگه کسی هست پیام بده لطفا
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 22:58)alireza esf نوشته: (2013-10-05 ساعت 22:53)shishipapa نوشته: دوستای خوبم اگه کسی به انگلیسی می خواد امتحان بده بگه تا من نمونه سوال امتحان خودمو واسش بزارم .
bebakhshid solate farsi california ra koja mitonam peyda konam
ایمیلتونو لطفا" برام پیام خصوصی بزارین واستون با کمال میل ایمیل می کنم .
رویت قبولی 2 می / ارسال مدارک ماه جون /کارنت : 11 مارچ /دریافت نامه دوم:12 مارچ.... Case Number : 2013AS000073 / تاریخ مصاحبه : 8 می /سفارت ابوظبی/
ویزای یکضرب / 2013 30 AUG سن حوزه
روياهاي شما تاريخ انقضا ندارد.
نفسي عميق بکشيد و دوباره تلاش کنيد.