موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بعد از پرداخت پول گرين كارت ديگه احتياجي نيست كار ديگه اي أنجام بديم تو ايران من هفته ديگه مي رم امريكا كار ديگه كه أينجا نبايد أنجام داد
کیس نامبر: 2013AS0000106xx • ارسال فرمها: DHL • افراد كيس 2 نفر • کنسولگری: ایروان • مقصد california• مصاحبه:هفته اول آگوست • کلیر ٣١آگوست دريافت ويزا :٦سپتامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام وقتی که گرین کارتو میفرستن شماره پیگیری میدن ؟ چون من امروز که رفتم داخل سایت زودن که امروز فرستادیم ولی شماره پیگیری بهم نداده . و دیگه هیچ کدوم از دایره ها رنگی نیست .
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-21 ساعت 22:16)sce نوشته: (2013-10-21 ساعت 21:16)ali2013-13 نوشته: سلام وقتی که گرین کارتو میفرستن شماره پیگیری میدن ؟ چون من امروز که رفتم داخل سایت زودن که امروز فرستادیم ولی شماره پیگیری بهم نداده . و دیگه هیچ کدوم از دایره ها رنگی نیست .
بله.یه لینک می دن که توی اون شماره ترکینگ یو اس پی اس هست.ولی شما راست میگین.روز اول هم که تو سایت زد گرین کارت شما ارسال شده این لینک و شماره بود که من درجا اونو سیو کردم.فرداش نبود.فقط نوشته بود ارسال شده.
فکر کنم از تو سایت یو اس پی اس بشه یه جورایی فهمید.
موفق باشین.
مال من تازه امروز زده تو سایت ولی شماره ترکینگ نداده . فکر میکنم نوشته به تاریخ امروز ما در خواست دادیم که کارتتونو چاپ کنن ایا باید همین پیغامو بده یا بعد این هنوز هست ؟ و کجا باید شماره ترکینگ بده اونجا که یوزرنیم پسوورد می خواد یا داخل همون سایت که ریسیپت نامبر میزنیم ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
Explore the world with our 4-Day Global Promotion.
From now through October 24, 2013 save on Economy and Business Class fares throughout the expanding Qatar Airways network.
Book now at qatarairways.com to take advantage of this incredible offer.
گرفتن ویزای یک ضرب در آگوست برای لاتاری 2013 با کیس نامبر 9925 در تنها سالی که قبولی مرحله دوم اعلام شد که ما جزو اون خوش شانسها بودیم - ساکن سن حوزه از سپتامبر 2013
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ن.
[/quote]
مال من تازه امروز زده تو سایت ولی شماره ترکینگ نداده . فکر میکنم نوشته به تاریخ امروز ما در خواست دادیم که کارتتونو چاپ کنن ایا باید همین پیغامو بده یا بعد این هنوز هست ؟ و کجا باید شماره ترکینگ بده اونجا که یوزرنیم پسوورد می خواد یا داخل همون سایت که ریسیپت نامبر میزنیم ؟
[/quote]
اگر کارت شما صادر شده باشه تو USCIS بهتون ترکینگ نامبر میده.
لاتاری 2013
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزجتما بابرنامه ریزی بیاید امریکا تا دچار مشکل نشید و سرخورده بر نگردید اینجا ممکنه مشکلاتی پیش بیاد همه موفق باشید اگر ادرس خواستید میتونید ادرس من را بدید اینجا
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014