موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
درخصوص حمل وجه نقد به ينگه دنيا لطفاً راهنمائي فرمائيد دوستان اخيراً در فرودگاه ايران و استانبول به مشكلي برنخورده اند؟
لطفاً راه هاي قايم كردن و تقسيم كردن وجوه را نيز با ما در اشتراك گذراند.
ما هفته ديگه پرواز داريم و خيلي نگرانم.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان.بعد از اینکه پاکت زرد و تحویل دادیم آیا مدارک داخلش رو بهمون بر میگردونن؟
****case number :2013AS***2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان، واسه موبایل چه سیستم و چه سرویس بهتره؟
گوشی رو جدا بخریم و سیم کارت جدا بهتره یا قرددیا بهتره؟
کدوم شرکت؟
لطفا کمک کنین
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اخباری از کنگره شنیدم نگران شدم
شما اطلاعات موثقی در رابطه با برگذاری لاطاری در آینده دارید؟؟؟
شماره کیس : 2013AS73xx
افراد کیس: 2 نفر
کنسولگری: ANKARA
مصاحبه: 28 Augest 2013
01: یک ضرب
02: دریافت صورتی
دریافت کلیرنس: ؟؟؟
دریافت وبزا 02: ویزا تموم شد.
ورود به آمریکا : October 21 2013
پورت: Los Angeles, Glendale
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اکانت رو در این سایت uscis ساختم ولی جایی که اطلاعات شماره کیس نامبر و اسم کشور را وارد می کنم لینک add family number نیست من تو همون صفحه باید پیداش کنم یا save رو بزنم و تو صفحه بعدی هست دوستمون کاوه گفته پایین همون صفحه ولی من نداشتم چرا؟کسی تا به حال اینطوری شده ؟تورو به خدا کمکم کنید بچه ها
رتبه:
62
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-06 ساعت 00:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-06 ساعت 00:24 توسط lilac.)
دوستان عزیز مهاجر در خصوص بردن ارز به این نکته توجه داشته باشید که اگر یورو یا هر ارز دیگری به جز د ل ا ر داشتید در ایران به د ل ا ر تبدیل کنید چون نرخ exchange در یو اس برای ارزهای دیگر بسیار پایین هست و متضرر خواهید شد!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما از 11 سپتامبر به آمریکا مهاجرت کرده ایم و الان میخواهیم به ایران برگردیم. برای این کار باید پاس سفید بگیریم چون به مدت دوسال نمی خواهیم به آمریکا بیاییم. چون دو فرزند مدرسه ای داریم این فرایند را میخواهیم با سرعت انجام بدهیم. دوستان با تجربه اگر فرایند انجام کار را یکبار بصورت مکتوب برایم بنویسند ممنون خواهم بود. باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سوال مهم دوستان
به دلیل اینکه من فرزند دانش آموز دارم و ابتدا قرار بر این بود که آنان اینجا مدرسه بروند و تا کنون هم همینطور بوده اما الان تصمصم به بازگشت گرفتیم و با توجه به اینکه مدت کمی وقت مدرسه آنان درایران به ما دادند که برگردیم اگر نخواهیم برای پاس سفید اقدام کنیم اگر هفته آینده از آمریکا خارج شویم می توانیم تیرماه آینده برگردیم و مشکلی برای گرین کارتامون پیش نیاید؟ باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-06 ساعت 03:06)usa lover نوشته: (2013-11-03 ساعت 18:55)honey rahmati نوشته: (2013-11-03 ساعت 18:15)yasser_1360 نوشته: سلام دوستان
من ۱ مشکلی دارم واسه گرین کارت.داستان از این قراره که من در هنگام ورود در فرودگاه ادرسمونو تغییر دادم و بلافاصله پس از اون توی سایت هم آدرسمون رو عوض کردم و هم 165$ رو پرداخت کردم اما دیروز پس از چک کردن سایت با این پیغام مواجه شدم:
The USPS reported that the card we mailed to you was flagged as undeliverable on October 29, 2013. The USPS tracking number assigned is xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. You can use this number at http://www.usps.com to view the detailed tracking information recorded by USPS for the mailed card. To obtain more information about your card, please call our customer service at 1-800-375-5283.
بعد سریع زنگ زدم به شماره که اعلام کردن و نهایتان بهم گفتن که نامه برگشت میخوره و ما دوباره ارسالش میکنیم.ما الان پنسیلوانیا هستیم و کارتهای ما رفته بوده به ۱ آدرس نامعلوم در مریلند.
پیشنهاد میکنید در این شرایط چی کار کنم؟
ممنون
اگر توی سایت اداره پست عوض میکردین این اشتباه نمیشد فرض که اشتباه کنن وقتی به اداره پست آدرس جدید رو داده باشید اداره پست به آدرس جدید می آورد و باآدرس قبلی کاری نداره www.usps.com بروید تغییر آدرس رو اعلام کنید برای تغییر آدری 1 دلار باید پرداخت کنید
میشه راهنمایی کنید کدوم قسمت سایت باید آدرس رو تغییر بدیم؟؟
از این قسمت دوست عزیز
https://moversguide.usps.com/icoa/home/i...erral=MG80
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگر سوالی داشتید در خدمتم امشب تونستم توفیق دیدن دوباره این سایت یادگار وارزشمند را پیدا کنم برای همه آرزوی موفقیت دارم.
2012AS19000
Ankara
یکضرب
هجرت: جولای2012
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من اکانت رو در این سایت uscis ساختم ولی جایی که اطلاعات شماره کیس نامبر و اسم کشور را وارد می کنم لینک add family number نیست من تو همون صفحه باید پیداش کنم یا save رو بزنم و تو صفحه بعدی هست دوستمون کاوه گفته پایین همون صفحه ولی من نداشتم چرا؟کسی تا به حال اینطوری شده ؟تورو به خدا کمکم کنید بچه ها .دوست عزیزی که می خواهید کمک کنید می تونید منو راهنمایی کنید.ممنون می شم به من کمک کنید.