موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،من و دو فرزندم هم شنبه 23رسیدیم لس انجلس و بعد هم اومدیم اروین.قرار بود که خانه پسر خالم بیایم ولی او برای ما هتل گرفته بود،وقتی هم رسیدم فهمیدم که برای چهارشنبه هفته بعد بلیط برگشت به ایران رو گرفته،حالا من موندم که چکار کنم،متاسفانه شوهر من هم جزو همون گروهی بود که بهش ویزا نرسید،از دوستان در لس انجلس کسی هست که بتونه به من کمک کنه،چون میخوام برم اونجا ،اگه کسی بتونه کمکی کنه وحتی یه اتاق من داشته باشم که بتونم مستقل بشم ممنون میشم.دوستان لطفا کمک و راهنمایی کنین.ممنون.
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هاي عزيز به كمك فكري تان احتياج دارم
من امروز مصاحبه داشتم عكس قفسه سينه را در سفارت ابوضبي جا كذاشتم و وقتي رفتم نبود ،ايا حالا كه مصاحبه تمام شده ديكر احتياج هست يا خير ؟ ايا اين عكس را جايي ديكري از من مي خواهند يا خير
بچه ها من در دبي كير كردم لطفا زود تر جواب بدهيد ممنونم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-26 ساعت 21:02)Given نوشته: (2013-11-26 ساعت 06:08)deineath نوشته: امروز ما رفتیم اداره سوشیال سیکوریتی شهر الیزابت توی نیوجرسی ؛ حدود دو ساعت کارمون طول کشید ، خیلی منتظر موندیم تا نوبتمون بشه .
خیلی خوب برخورد کردن کلا اوکی بود . نفری یه فرم پر کردیم و گفت یک هفته دیگه میاد کارتتون .
---
ما یه سری خونه توی نیویورک و نیوجرسی قیمت گرفتیم که خیلی متفاوت بود نرخا .
نیویورک تقریبا زیر 1000 دلار اتاق خالی هم وجود نداره . اما نیوجرسی جای مناسب تا 650 تا هم دیدم .
---
ایرانی های زیادی رو دیدم توی این 2-3 روز که با توجه به سرما شدید و مخارج بالا خیلی تعریف می کردن و ناراضی نبودن .
قبلا خیلی بد شنیده بودم از شرق حالا همه از غرب می گن اینجا .
دچار دوگانگی شدیم اما در هر صورت میمنونیم همینور .
اما خیلی سرده مردونه
خو لعنتی چه جوری رفتی بیرون تو این سرمای وحشتناک .... ؟ ؟ ؟ یخ زدیم ما اینجا . . در ضمن برخورد مردم چه جوریا بود ؟ ؟ ؟
برادر من ، از اون گرمگن های 6 تاش 9 دلار می خری می خوری میری تو شیکم سرما .
امروز که رفتیم برای نهار خورده ریز بخریم فروشنده سوپر مارکته خیلی برخورد خوبی داشت کلی حرف زدیم . دید ما نمی دونیم چی به چیه یکم کمک کرد . در مورد سکه ها ( پول خرد ) توضیح داد برامون چون دید نمی دونیم کدوم به کدومه فعلا با بد اخلاق ها برخورد نکردیم .
شما چند تا وسیله خریدی پس دادی ؟
2013EU21XX
ورود 22 نوامبر 2013
نیویورک
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-26 ساعت 21:36)alvan نوشته: سلام دوستان،من و دو فرزندم هم شنبه 23رسیدیم لس انجلس و بعد هم اومدیم اروین.قرار بود که خانه پسر خالم بیایم ولی او برای ما هتل گرفته بود،وقتی هم رسیدم فهمیدم که برای چهارشنبه هفته بعد بلیط برگشت به ایران رو گرفته،حالا من موندم که چکار کنم،متاسفانه شوهر من هم جزو همون گروهی بود که بهش ویزا نرسید،از دوستان در لس انجلس کسی هست که بتونه به من کمک کنه،چون میخوام برم اونجا ،اگه کسی بتونه کمکی کنه وحتی یه اتاق من داشته باشم که بتونم مستقل بشم ممنون میشم.دوستان لطفا کمک و راهنمایی کنین.ممنون.
من هیوستونم وگرنه کمکت میکردم بچه ها کمک کنید
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بالاخره گرین کارت بعد از 44 روز رسید دستم ، امیدوارم کارت دوستانی که هنوز نرسیده دستشون به زودی برسه ، در ضمن هر سوالی داشتین در خدمتم