موضوعها: 0
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2013-12-30 ساعت 05:02)khmp نوشته: (2013-12-29 ساعت 09:54)قصه گو نوشته: دوستان عزيز سفر كرده از كمك هاي دولت در مورد مهاجرين چيزي ميدونيد؟ شنيده بودم ٧٠٠ دلار بعنوان كمك هزينه ي غذا و ٨٠٠ دلار هم بعنوان كمك هزينه ي زندگي ميده كه اگه رفتيم سر كار از ٨٠٠ كم مي كنه و وقتي ديد حقوقمون داره بهتر ميشه از كمك هزينه ي غذا كم مي كنه. البته فكر كنم ٧٠٠ تا نقد نيست مثل كوپنه .
نه دوست عزیز خیلی کمتر از اینهاست دقیقا نمیدونم ولی فکر میکنم 300 دلاره که 150 دلارشو به صورته کوپن میدن
دایی من 30 ساله اینجاست و با این کمکهای دولتی کلا مخالفه و میگه بهتره روش حساب نکنی و از همون اول روی پای خودت واییسی منم فکر میکنم منتقیه چون این کمکها آدمو تنبل میکنه و به خاطر اینکه همیشه باید وضعیت زندگیتو خیلی پایین نشون بدی که این کمکها رو دویافت کنی نمیتونی تو زندگیت پیشرفتی داشته باشی
ممنون از پاسختون . من اين اطلاعاتو از يكي از برندگان چهار سال پيش لاتاري كه رفت سن خوزه به دست آوردم.حتي گفت مجبور به عمل قلب باز شده ام ولي هزينه نداده ام و هر ماه حدود پانصد دلار دارو مصرف مي كنم بدون اينكه پولي بپردازم.البته اين مبلغي رو كه گفت واسه يه خانواده سه نفري بود.به هر حال اين پول واسه كرايه خونه كه خوبه تا كم كم جا بيوفتيم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
سوالی داشتم که افراد با تجربه به ان لطفا پاسخ دهتد. اگر کپی گرین کارتمون را برای کار به کسی بدیم ( Anumber) آن را لاک بگیریم مشکلی پیش نمیاد؟
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-29 ساعت 23:11)negar_karimi6 نوشته: همه نگران کار هستن ما نگران سوشیالمو
کار راحت پیدا میشه فقط دو چیز مهمه
سوشیال نامبر
و اینکه بتونید باهاشون هنگام تماس حرف بزنی
چون اونا با هیچ کسی جز متقاضی صحبت تلفنی نمی کنن
برای همسرم تو سایت برای درخواست کار اپلیکیشن پر کردم و فرداش اون شرکت تماس گرفت و متاسفانه همسرم چون زبانش خوب نبود حاضر نشد نلفنی حر ف بزنه و الکی گفنیم این شخص نیستش منزل
اونا هم یه ساری ساری کردنو گفتن بهشون بگید ما زنگ زدیم همین و بس
خلاصه اینکه نگران کار نباشید کار هست سوشیالتونو بگیرید و بلد باشید جوابشونو در حد ساده ای بدید بقیه اش با خدا
والا برای ما که کار ریخته نمیدونم چه جوری جمعشون کنیم
سلام دوست خوبم
ما دوماه آمریکا بودیم و من رزومه برای خیلی جاها فرستادم در ابتدا چند کاریاب از طریق ایمیل باهام ارتباط برقرار کردند ولی بعدها خبری نشد.لطفا از تجربیاتتون در این زمینه در اختیار من هم قرار دهید
باسپاس
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان عزیز
میخواستم به اطلاع دوستانی که تازه وارد شده اند برسونم که حتما بعد از ورود برای سوشیالتون اقدام کنید طبق اطلاعاتی که من از افراد با سابقه در اینجا دارم تا برای سوشیال اقدام نکنید کارهای گرین کارتتون شروع نمیشه حتما در اولین فرصت بعد از ورودتتون به اداره سوشیال مراجعه کنید ظرف مدت یک هفته حتما میاد به آردسی که دادید بعد هم حداکثر یکماه تا 40 روز گرین کارتتون میاد موفق باشید
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای صدور گرین کارد حتما باید به اداراره سوشیال مراجعه کنیم؟ من تا به حال فکر می کردم بعد از ئاریز وجه و ورود به خاک امریکا گرین کارد تون آماده شده و به آدرستون پست میشه؟؟
2013AS00010XXX دریافت ویزا 19 سپتامبر،
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
برای صدور گرین کارت فقط باید سایت رو چک کنید برای گرفتن سوشیال باید به اداره سوشیال مراجعه کنید و در کالیفرنیا کسانی که سابقه بیشتری دارند میگن وقتی برای سوشیال اقدام کنی تازه پروسه گرین کارت شروغ میشه این چیزی هست که به من گفتند سقم و صحتش رو نمی دونم ولی ما هم همین کارو کردیم و 5روز سوشیال و 36روزه گرین کارتمون اومد موفق باشید
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-12-29 ساعت 12:58)mazerati نوشته: (2013-12-29 ساعت 12:14)mariana نوشته: من امروز رسيدم لوس آنجلس،واسه گرفتن سوشال كارت بايد چي كار كنم؟
خوش اومدی دوست من عجله نکن میفرستند به همون ادرسی که قبلا واسه گرین کارد دادی ده روز طول می کشه
مرسي
اما من آدرسي كه تو فرما داده بودم نيوجرسي بوده،اما تو فرودگاه ال اي اونجا گفتم آدرسمو عوض كنيد،چون اومد لوس آنجلس ديگه... مشكلي كه پيش نمياد؟ يعني به اين آدرس جديدم پست ميكنن يا همين آدرس قبلي؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، من تازه اومد امریکا،میخواستم بدونم با این پاس و در این زمان که هنوز گرین کارتم نرسیده دستم میتونم یه سفر کوچیک به کانادا داشته باشم؟
كيس:**2013as91/مصاحبه: هفته آخر جولاي، ابوظبي/ وضعيت: برگه آبي/تاريخ كيليرنس: ٢٥آگوست/تعداد: ١ نفر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-01-01 ساعت 08:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-01-01 ساعت 08:48 توسط rezaP.)
(2013-12-29 ساعت 23:11)negar_karimi6 نوشته: همه نگران کار هستن ما نگران سوشیالمو
کار راحت پیدا میشه فقط دو چیز مهمه
سوشیال نامبر
و اینکه بتونید باهاشون هنگام تماس حرف بزنی
چون اونا با هیچ کسی جز متقاضی صحبت تلفنی نمی کنن
برای همسرم تو سایت برای درخواست کار اپلیکیشن پر کردم و فرداش اون شرکت تماس گرفت و متاسفانه همسرم چون زبانش خوب نبود حاضر نشد نلفنی حر ف بزنه و الکی گفنیم این شخص نیستش منزل
اونا هم یه ساری ساری کردنو گفتن بهشون بگید ما زنگ زدیم همین و بس
خلاصه اینکه نگران کار نباشید کار هست سوشیالتونو بگیرید و بلد باشید جوابشونو در حد ساده ای بدید بقیه اش با خدا
والا برای ما که کار ریخته نمیدونم چه جوری جمعشون کنیم
شما کدوم ایالت هستید؟و شهر؟
2013AS102xx*کنسولگری :ابوظبي*عکس10++پست تی ان تی55 + ترجمه110
-----------------------------------------------------------------------------------------
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:6Jan 2015
تاريخ اپروو:7April 2015