موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی می دونه کتابهای آموزش زبان کالج رو از کجا می شه رایگان دانلود کرد ؟
weaving it together 3 , و گرامر و غیره
ممنون
شماره کیس:2013AS55XX/ تعداد افراد:2 نفر/ کنسولگری:آنکارا / مصاحبه 24 آپريل آپريل/مقصد : لس آنجلس / برگه صورتي / کليرنس :12جولاي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها برای پرداخت 165$از طریق سایتuscis می تونین به من کمک کنین من ایرانم وامکان پرداخت از ایرانو ندارم خواهرم که امیکاست اگه بخواد پرداخت کنه باید ایمیل ادرس خودشو بده یا ایمیل منو؟لطفا راهنماییم کنین
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-01-18 ساعت 12:25)mehrdad pharm نوشته: (2014-01-18 ساعت 07:40)negar_karimi6 نوشته: سلام
مدتی است خونه اجاره کردیم اونم کجا؟ وسط شهر که نیاز به ماشین نداشته باشیم و با مردم بیشتر درارتباط باشیم که زبانمون بهتر بشه یه هفته است اومدیم و نت نداشتیم امروز وصل شده
ازعصر فقط کارم پر کردن اپلیکیشنه برای کار
خلاصه نیم ساعت از پرکردن نگذشت که اس اومد باشون تماس بگیرم
سخت ترین قسمتش به نظرم همینه که حالیتون بشه اونا چی میگن پشت تلفن خلاصه با کمک هم خونه ایمون که از همین بچه های مهاجرسراست و خونه شریکی اجاره کردیم برای تعدیل هزینه ها و زبانش هم خوبه کمک گرفتم
و زنگ زدیم
ازحالا استرس اینودارم که اگر باززنگ بزنن و من نتوتم کاملا حرفاشونو متوجه یشم چه کنم؟
آخی چقدر بهشون بگم please speak slower
من نمیدونم چرا رو امپی تری حرف میزنن
حلاصه میخوام بگم گاهی هم اعتماد به نفس الکی داشتن هم بد نیست دل زدم به دریا اپلیکیشن پرکردم خدا رو چه دیدید میبینید هفته ای دیگه همین موقع سر کار بودم آخی تاکی منتظر بمونم تا زبانم بهتر بشه بعد برم سرکار
ممنون میشم اگردوستانی که زبانشون خیلی خوب نبوده و سرکار رفتن منوراهنمایی کنن یعنی یه جورایی دلگرمی بدند که ازتلفناشون نترسم
دراخر من چک کردم برای گرین کارت این متن اومد لطفا بگید مرحله چندمه
On January 15, 2014, the production of your new card began. Please allow 30 days for your card to be mailed to you. If we need something from you we will contact you. If you move while this card is being created, call customer service at 1-800-375-5283.
سلام مامان نگار.. يك يا دو روز ديگه متن عوض ميشه و شماره پيگيري پستي بهتون ميده.. ٣-٤روز بعدم گرين كارد دم در خونه بهتون تحويل داده ميشه..
کجا میرید چک می کنید؟ ما هم اومدیم هیوستون و منتظر گرین کارت هستیم
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان مهاجرسرا، می خواستم بدونم بعد از اولین ورود به آمریکا، آیا برای سوشیال سکیوریتی باید به اداره ای مراجعه کنیم و خودمون درخواست بدیم؟ و گرین کارت چطور؟ و آیا هر دو را به همان آدرسی که برای دریافت گرین کارت داده بودیم می فرستند؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
کمک دوستان یکی برا پیدا کردن یه آپارتمان مستقل با وسایل کامل برای 20 تا 30 کمک کنه؟
کیس: 2013AS000090XX مصاحبه : ابوظبی 22 جولای کلیر : 18 آگوست ویزا : 28 آگوست
تعداد افراد كيس: 2 نفر سفر اول به آمریکا: 19 feb دریافت گرین کارت : 3 april
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من برای پرداخت 165$اقدام کردم .یه اکانت ساختم و همسرم رو هم به لیست اضافه کردم طبق فایلی که آذر خانم زحمت کشیده بودن و گذاشته بودن.بعد ار انجام کاره و پرداخت 330$ اکانتم فعال شد ولی فقط اسم من داخل پروفایل است و اسم و مشخصات همسرم هیج جا نمی بینم جریان چیه؟؟ام
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
در اون فرم آبی ما Visitors هستیم یا resident ؟
بعد من که فقط 10.000 تا میارم باید بگم یا نه ؟
بعد آیا فرم دیگه ای هم هست که باید پر کنیم یا نه اگر هست به غیر از فرم آبی ممنون میشم لینکش رو بذارید
تا من دانلود کنم یا معرفی کنید تا من خودم پیدا کنم
دم همتون گرم
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز