موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-03-11 ساعت 18:01)hassan neuro نوشته: (2014-03-10 ساعت 19:54)alirezass نوشته: بچه ها من SSNاومده ولی هنوز گرین کارت ندارم میخواستم بدونم میتونم بدون گرین کارت برم کانادا (ونکوور) یا نه
بعد اگر بخوام برم سیاتل چی امکانش هست
آدرسی که گرین کارت میاد برای یکی از فامیلها هست نمیخوام عوض کنم هر وقت اومد اینا برای من پست کنن میشه؟
ممنونم میشم در اسرع وقت کمک کنید
[font=Tahoma]سلام
2 هفته قبل ما رو چون گرین کارت نداشتیم از قطار پیاده کردن با زن و 2 تا بچه
خواهشن فکر نکنید که این کار به همین راحتی ها ست و اول از اوکی بودن شرایط مطمین شوید[/font]
سیاتل چی میتونم برم یا نه؟
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان یه سوال داشتم من الان داشتم فرم هارو چک می کردم دیدم برای دریافت re entry permit میشه درخواست کنید که وقتی صادر شد به سفارت آمریکا در هر کشور دیگری فرستاده بشه، کسی اطلاعاتی داره که در مورد گرین کارد هم میشه این کار رو انجام داد یا نه؟؟؟؟ مثلن من وقتی وارد فرودگاه شدم فرم ها و درخواست ها رو پر کنم و یه آدرس تو اتاوا- کانادا بدم ؟؟؟؟
کیس نامبر 2014AS000006XX / اعضای کیس 1 نفر / رویت قبولی 14 May / ارسال مدارک 10 June - دریافت تائیدیه 20 june-نامه اول :10 july/ سفارت :آنکارا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی یه هتل خوب و ارزون تو سیاتل میشناس من برم اونجا برای یه مدتی خیلی ممنون میشم کمک کنید
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دو تا سوال داشتم :
1) برای هر شهری که هستیم ،چطور باید آدرس اداره سوشیال رو پیدا کرد تو گوگل و باید به اسم همین Social Security سرچ کنیم ؟
2) برای اون 165 دلار ، من دیدم که اینجا بچه ها نوشتند که باید ثبت نام کرد میخواستم بدونم اگر از طریق جاهایی که اینکارو میکنن مثه ایمیل انجل یا تهران پرداخت هزینه رو بپردازیم ،باز هم باید بعدش دوباره ثبت نام کنیم با دیگه کارش تموم شده و بعدش ما نباید کاری انجام بدیم
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..